Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Вто Сеп 16, 2014 7:20 pm
ton69 написа:
По оригиналната схема нойс-регулира ширината на импулса или мощността-на мах ако се ползва като дълбочинен,някъде около 250мкс импулс.Сенс- чувствителност,регулира закъснението на втори строб-идеята е да се ползва за грунд,но не върши работа поради доста причини,основната му полза е за подтискане на асинхронни смущения-макс закъснение за да не влияе на чувствителността.Сигнал или делей-закъснение на първи строб-регулира се така че минимално да се влияе от почвата и да се избягва дребния повърхностен боклук.Гейн-усилване на входния усилвател -горе долу на средата иначе на мах е много около 2000 и апарата е много нестабилен и *нервен*.Трехолд-праг тва е ясно.Успех
Колега мерси за отговора . Тези неща ги знам . Въпроса ми е каква е последователността . Примерно първо прага след това грунда и тн .
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Вто Сеп 16, 2014 9:20 pm
Ceco_ написа:
Колега мерси за отговора . Тези неща ги знам . Въпроса ми е каква е последователността . Примерно първо прага след това грунда и тн .
Има ли значение от къде шаа подкараш?:Отпред,отзад,или странично-гониш крайнио резултат!...
Хаосът е или временен,или гибелен!
Ceco_ Легионер
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Сря Сеп 17, 2014 6:04 pm
Трибал-М написа:
Ceco_ написа:
Има ли значение от къде шаа подкараш?:Отпред,отзад,или странично-гониш крайнио резултат!...
Е за това става въпрос дали има значение в каква последователност се настройва .
pechkata Джадай
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Пет Сеп 19, 2014 8:55 am
Ceco_ написа:
Разбира се че първо се настройва праг-звук чувствителност дискриминация - ако има такава и чак тогава грунд-баланс... Това важи за всички детектори...
comander Цезар
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Пет Сеп 19, 2014 9:51 am
Все още няма рамка с грунд баланс,със едно изключение.Основното предимство на грунд баланса е че позволява чуваемост на малки предмети и кесии с по 100 пари.Понеже принципа на грундирване не е за сметка на чувствителноста,както при всички останали.Няма ги и паразитните сигнали на издутите рамки.
Балкански Преторий
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Пон Дек 01, 2014 11:16 am
Ако някой е в района на Хасково може да се свърже с мене зада направим тестове в реални условия на Рамка....