Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Пон Мар 10, 2014 7:43 pm
Трибал-М написа:
Ne6o написа:
Бахти тестовете, вече по дърветата ли търсите сигналите? Това са нереални тестове. Тия кантари над земята мяукат, скърцат и е много трудно да се работи с такива настройки на максимум. Като гледам колеги с такива кантари как се мъчат, луда работа.
Ооооо,приятелче!Здравей!От отдавна не беше изпълзявал от мишата дупка... Ако беше видял първия тест,публикуван от Подлеций август,може би щеше да си по-въздържан. А вероятно трябва до теб да има вещ човек-пояснител...
...Не вероятно,задължително!
Хаосът е или временен,или гибелен!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Пон Мар 10, 2014 7:58 pm
Podlecii.avg написа:
Печка наистина ли има такава рамка?
Разбира се че има Пулстар най много медни съдове са вадени с този детектор - не напразно Владимир Лилов я копира... Не че това е основната причина но една от многото... Командер също може да каже няколко думи по този въпрос - също и тези които са имали честа да работят с този чудесен детектор...
Приликата вижда ли се...?
Последната промяна е направена от pechkata на Пон Мар 10, 2014 10:22 pm; мнението е било променяно общо 1 път
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Пон Мар 10, 2014 8:38 pm
печка ако не ти е пробле верно сподели щях да си я взема още преди година ,но нямаше кой да ми даде обктивна информация за тази рамка дори и Владо на събора в ловеч каза да питам Командера но и там стана една издънка и се приключи бързо вероятно знаеш за какво говоря Така че бих се радвал ако споделиш или покажеш как работи може и на живо аако не ти е проблем може да се разберем с подлеции да ни направиш една презентация Ще съм благодарен
Radislav Цезар
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Пон Мар 10, 2014 8:48 pm
.
Последната промяна е направена от Radislav на Чет Авг 25, 2016 11:29 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Radislav Цезар
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Пон Мар 10, 2014 8:50 pm
.
Последната промяна е направена от Radislav на Чет Авг 25, 2016 11:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pechkata Джадай
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Пон Мар 10, 2014 8:51 pm
Капонче кооперирай се с Подлеци и се уговорете с Борко и тествайте на живо неговата рамка... Или на Монтана при Владо може и в Пловдив - в Монтана е полигона и е по спокойно... Аз нямам GOLDEN MASK DEEP HUNTER...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Пон Мар 10, 2014 8:53 pm
Radislav написа:
Хайде де, полигона е от мен...
Ти също може да се включиш с тях...
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Пон Мар 10, 2014 9:21 pm
Ще отбележа (без да прозвучи като реклама), че сме пробвали Бандито (от първите рамки на Владо ) на празен бакър, кована мед, на един метър в земята (мерено от ръба на бакъра), покрит с каменна плоча, както и на втори бакър на метър натъпкан с пръст, както и на една медна тава на 1,60-1,80 (не знам точната дълбочина-слагана е преди 28-29 години) и ги свири без проблем. На същите полигони(без тавата на 1,80) пробвахме и една "Делта Пулс"-(пак от първите на "Микрон")- хваща ги малко по слабо-трябва да пързаляш на 5-10см. от земята... Ще е интересно да се изпробват новите модели и да се види еволюцията им... Терените са абсолютно чисти, няма жарета и др. вредни фактори... Ако сложим и затрудняващи такива може и да станат гафове.
Колега,извинявай,но това са мерки(мишени)за металдетектори-детски играчки. Медна тепсия на два метра дълбоко вече звучи по-сериозно!
Radislav Цезар
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Пон Мар 10, 2014 9:37 pm
Хе-хе-хе, тук не говорим за твоите "гаубици" за тях е ясно, че ще го чуят...пишем и коментираме рамммммките...
тепсията по спомен на човека няма два метра-максимум един и осемдесет.Те са я ровили за да се пробват с багети, а не за апарати...
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Пон Мар 10, 2014 10:08 pm
в интерес на истината на мен ми трябва да бие на около метър но да работи спокойно и коректно.Тези дни ще мина през мдетекторс да видим какво ще ми кажат и ако ще е кам монтанско по великден най рано че ми е далеко иначе там съм присъствал на няколко теста на полигона с старата рамка на Владо с дисплея но има много време до тогава
Hadjiev Легионер
Заглавие: , Пон Мар 10, 2014 11:41 pm
колеги наскоро се запознах с един 4овек. които работи с един апарат на име deepers 7 puls detector/// koito baq go hwale6e .... 4е ловел кутиика от кола на 80см дулбо4ина с антена която тои си направил... с размер 25 на 35 и су6тата кутиика я ловил на 1,20.сус антена 50 на 50 която тои пренаправил....и не вярвах..но хоихме да огледаме едно местенце и демонстрира 4е наистина я хва6та бес проблем...но предполагам 4е в земята би било разли4но...поради факта 4е този апарат по принцип е бил с по малка антена...
laki Консул
Заглавие: по темата Вто Мар 11, 2014 10:29 am
Колко лови една рамка зависи и от нейната антена-колко е голяма,как е направена и от какво е направена.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Вто Мар 11, 2014 1:26 pm
laki написа:
Колко лови една рамка зависи и от нейната антена-колко е голяма,как е направена и от какво е направена.
Абсолютно точно!Антените са "белите дробове"на металотърсачните организми.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Вто Мар 11, 2014 1:32 pm
laki написа:
а от кое зависи колко фалшиви сигнали ще копам ?
:
laki Консул
Заглавие: по темата Вто Мар 11, 2014 2:34 pm
Батка. това зависи от самата схема на апарата и от това . колко е издут фабрично или издул собственорьчно.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Вто Мар 11, 2014 3:11 pm
laki написа:
Батка. това зависи от самата схема на апарата и от това . колко е издут фабрично или издул собственорьчно.
https://www.youtube.com/watch?v=fk2fXjyDtqQ а този клип как ще го коментираш???? не мога да го разбера! имам чувството че нещо се дъни този апарат!!!!!
:
pechkata Джадай
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Вто Мар 11, 2014 5:10 pm
Че как няма да се дъни в стаята не съм виждал пулс-индукция да работи в норма - пък и тоя индианец не прави грунд-баланс на детектора...
laki Консул
Заглавие: Re: ЗА АПАРАТ Вто Мар 11, 2014 5:43 pm
Коментара ми е ,че още не сьм виждъл свестен ТУРСКИ клип на работещ апарат.Все нещо не е на ред.Тука в този клип апарата се смущава-няма стабилен праг и се разтройва-това е от помещението..Не е и грундиран.А този е голяма будала и вместо да рекламира апарата ,прави точно обратното.
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Вто Мар 11, 2014 5:48 pm
Podlecii.avg написа:
laki написа:
https://www.youtube.com/watch?v=fk2fXjyDtqQ а този клип как ще го коментираш???? не мога да го разбера! имам чувството че нещо се дъни този апарат!!!!!
Клиповете,правени с гривни и пръстени,винаги са предизвиквали недоверие у разбиращите малко от електричество и вихрови токове.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Вто Мар 11, 2014 8:09 pm
laki написа:
Коментара ми е ,че още не сьм виждъл свестен ТУРСКИ клип на работещ апарат.Все нещо не е на ред.Тука в този клип апарата се смущава-няма стабилен праг и се разтройва-това е от помещението..Не е и грундиран.А този е голяма будала и вместо да рекламира апарата ,прави точно обратното.
Лаки дали е така ? снощи разговарях с Командер , и от него знам че този апарат има копче с което се елиминират дребните сигнали, също така и тухлите!! възможно ли е този АГА- ЕФЕНДИ да се опитва да покаже е наистина се елиминират дребосъците ?
:
laki Консул
Заглавие: по темата Вто Мар 11, 2014 8:34 pm
Точно преди две седмици говорехме за този апарат.Казаха ми че някой човек в северна България го СКОПЯВАЛ и работел малко по плитко но дребните предмети били елиминирани.Човека ползвал тази рамка преди години и беше много доволен.
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Вто Мар 11, 2014 9:23 pm
Вместо да го "скопяваш" вдигни го една или две педи над земята и игнорираш всякакви боклуци. Пулс-стара е плитка машина.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Вто Мар 11, 2014 9:33 pm
ivangrozni написа:
Вместо да го "скопяваш" вдигни го една или две педи над земята и игнорираш всякакви боклуци. Пулс-стара е плитка машина.
Иване то е ясно че всички които са дълбоки машини са и много нервени! за мен по-важно е да не копам фалшиви сигнали! не че няма да копам !!! но все пак да не е да ВЕЕЕЕ и да ПЕЕЕ на горелките все едно е танк под земята доста кинти бастисах за тел. разговори и почти всеки се оплаква от тези горелки , да не споменавам че е имало и случай в който е икопаван тпрап колко автобус и сигнала все не спира
:
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Вто Мар 11, 2014 9:40 pm
Всички импулсни имат тези проблеми в някаква степен, важен е оператора и по често дублирай с монетар.
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: въпрос при работа с рамка Вто Мар 11, 2014 9:51 pm
Командера не те ли свтна за тия неща предполагам ти е дал инфо той е поработил известно време с дееп хантара