Здравейте, можете ли да ми кажете приблизително добри настроики на Ф-75 аз го нагласих на сенсетивити 65 дескрим 12 звук 3 ноч 1 на JE
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Работа с Ф-75 Съб Авг 16, 2014 6:29 pm
hristoz написа:
Здравейте, можете ли да ми кажете приблизително добри настроики на Ф-75 аз го нагласих на сенсетивити 65 дескрим 12 звук 3 ноч 1 на JE
Здрасти Колега зависи какъв ти е терена и почвата, тоя режим JE е за леки почви . При мен машината ми се справя най добре на режим PF, дори и сигналите които са на ръба различава, но сенса на 90, дискрим 7, ниво на тоналност 3, треша на 5, диапазон на аудио сигнала 9 .
hristoz Новобранец
Заглавие: Re: Работа с Ф-75 Съб Авг 16, 2014 7:08 pm
Благодаря Марио, Нали не правиш грунд баланс когато си на Дискриминация? И защо Треша е на 5, извинявай може въпросите да са тъпи обаче ми е още нов и го разучавам. Благодаря предваритено!
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Работа с Ф-75 Съб Авг 16, 2014 7:32 pm
hristoz написа:
Благодаря Марио, Нали не правиш грунд баланс когато си на Дискриминация? И защо Треша е на 5, извинявай може въпросите да са тъпи обаче ми е още нов и го разучавам. Благодаря предваритено!
Грунда си го правя задължително първо на алл метал и тогава връткам на дискриминация, треша го слагам на 5 за да не губя най малките парички в дълбочина .
hristoz Новобранец
Заглавие: Re: Работа с Ф-75 Съб Авг 16, 2014 7:43 pm
Треша това е Ноч? Значи задължително Грунд на all metal с Trigger Switch а не на Manual GB и превключвам на Дискриминация и почвам !!! )) Благодаря много!!! Мерси че днеска полудех направо за 1ви път в моите ръце... )))
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Работа с Ф-75 Съб Авг 16, 2014 8:00 pm
hristoz написа:
Треша това е Ноч? Значи задължително Грунд на all metal с Trigger Switch а не на Manual GB и превключвам на Дискриминация и почвам !!! )) Благодаря много!!! Мерси че днеска полудех направо за 1ви път в моите ръце... )))
Треша е Трешхолда-Threshold преведено- Прагово ниво
Ще му свикнеш просто иска малко практика
hristoz Новобранец
Заглавие: Re: Работа с Ф-75 Съб Авг 16, 2014 9:46 pm
Благодаря за информацията Марио мерси
mario321 Цезар
Заглавие: Re: Работа с Ф-75 Нед Авг 17, 2014 7:52 pm
Тук сме да си помагаме Пожелавам ти от жълто да не се отървеш
hristoz Новобранец
Заглавие: Re: Работа с Ф-75 Пон Авг 18, 2014 9:16 am
)))) Подобно колега ))) като започне сезона да се пръснеме от жълто ))) Благодаря )))