Заглавие: Re: моля за съвет и препоръка Чет Юли 26, 2012 10:45 am
Velikia_Cezar написа:
взел си апарата ве4е как е работили поне свикнали му ве4е .. колега тази машина не е хубава ас ли4но ползвап пират 2в1 и сам от 2 години снего работя си навсякаде и мн сам доволен от пирата .. АКО СИ ТУК ПИШИ МИ ДАЛИ ТИ РАБОТИ БЛИНСТОНА ХУБАВО И ДАНО ДА ИМАШ УСПЕХИ
Колега хабава,не-хубава човека това си е харесъл.
pumata2003 Легионер
Заглавие: Re: моля за съвет и препоръка Чет Юли 26, 2012 2:30 pm
G.M.2 написа:
Velikia_Cezar написа:
взел си апарата ве4е как е работили поне свикнали му ве4е .. колега тази машина не е хубава ас ли4но ползвап пират 2в1 и сам от 2 години снего работя си навсякаде и мн сам доволен от пирата .. АКО СИ ТУК ПИШИ МИ ДАЛИ ТИ РАБОТИ БЛИНСТОНА ХУБАВО И ДАНО ДА ИМАШ УСПЕХИ
на замърсен с боклуци терен се държа добре дискриминацията е на ниво малко ме изненада на уродени камъни реагира даде ми хубав сигнал а то камък иначе отсява буклука не съм я усилвал до звуков праг но монетка на 30 см лови
pumata2003 Легионер
Заглавие: Re: моля за съвет и препоръка Съб Юли 28, 2012 3:05 pm
pumata2003 написа:
G.M.2 написа:
Velikia_Cezar написа:
на замърсен с боклуци терен се държа добре дискриминацията е на ниво малко ме изненада на уродени камъни реагира даде ми хубав сигнал а то камък иначе отсява буклука не съм я усилвал до звуков праг но монетка на 30 см лови
на поляни и ниви също е на добро ниво,само батерията е за смяна издържа 4-5 часа в режим на работа
Velikia_Cezar Новобранец
Заглавие: Re: моля за съвет и препоръка Нед Юли 29, 2012 3:23 pm
e браво успех ти желая
neliobolcheva Новобранец
Заглавие: gm Нед Юли 29, 2012 4:44 pm
Збърка колега.Трябваше да си вземеш по възможност ГМ-1,въпреки че каквото и да вземеш все тая,в земята почти нищо не е останало.Вижда му се края на хобито.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: моля за съвет и препоръка Нед Юли 29, 2012 5:03 pm
Колежке Оболчева, винаги хората ще загубват предмети, стотинки и разни други метални мандалми, както и това, че няма как да се извади всичко от земята, така че хобито никога няма да умре. Сигурен съм. Отивам на къра, за да проверя дали е останало нещо... късмет на всички търсачи.
hido Новобранец
Заглавие: колеги даите съвет Съб Сеп 01, 2012 2:21 pm
здр.колеги нов съм в занаята или обмислям тепарва да започвам с искам даси взема няква машинка но незнам точно каква.чета по форума мненията ви като на професионалисти и искам да дадете съвет. искам даси взема гарет 250 или маск2 или 3 даите съвет и за други машини.имаите в предвид че съм начинаещ .максимум до 300 лв. благодаря
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: моля за съвет и препоръка Пет Сеп 07, 2012 8:37 am
Колега, нова машина ли търсиш или втора ръка? Има колеги от форума дето продават много добри апарати за тези пари. Поразгледай обявите и може да ти излезе късмета. Успех.
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Гост Гост
Заглавие: Re: моля за съвет и препоръка Нед Сеп 09, 2012 9:24 pm
hido написа:
здр.колеги нов съм в занаята или обмислям тепарва да започвам с искам даси взема няква машинка но незнам точно каква.чета по форума мненията ви като на професионалисти и искам да дадете съвет. искам даси взема гарет 250 или маск2 или 3 даите съвет и за други машини.имаите в предвид че съм начинаещ .максимум до 300 лв. благодаря
За тези пари , колега единствено втора употреба МД можеш да си вземеш или единствено някой бг. производител да ти направи остъпка от поне 50лв./за нова/. Западна за 300лв. /дори и втора употреба/се съмнявам много в качеството.
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: моля за съвет и препоръка Пон Сеп 10, 2012 11:58 pm