Заглавие: Със слушалки или без слушалке? Съб Юли 14, 2012 12:08 am
Колеги искам да изкажете мнение - как е подобре да се работи със слушалки или без слушалки. Има колеги несвалят слушалките , други неможеш да ги накараш да сложат . Има ли предимство носенето на слушалки?
Последната промяна е направена от AVGVSTVS 1 на Съб Юли 14, 2012 1:22 pm; мнението е било променяно общо 1 път
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: Със слушалки или без слушалке? Съб Юли 14, 2012 12:50 pm
AVGVSTVS 1 написа:
Колеги искам да изкажете мнение - как е подобре да се работи със слушалки или без слушалки. Има колеги несвалят слушалките , дреги неможеш да ги накараш да сложат . Има ли предимство носенето на слушалки?
Явно не си работил достатъчно и по-двата начина и затова не ти е ясно. Ако някога се сдобиеш с необходимите апарати след година две ще разбереш.
Гост Гост
Заглавие: Re: Със слушалки или без слушалке? Съб Юли 14, 2012 1:19 pm
От 8-9г. не съм свалял слушалките от ушите . Дори когато се развалят си търся да си купя от същата марка. Просто съм свикнал. Без слушалки почти не съм работил. Казвах на майстора който ми направи машината , че със слушалки се чуват по-дълбоки сигнали. Той ми се изсмя и ми каза , че си измислям. Но-най-интересното е колега , че тази година ми каза следното , чи съм бил прав. Тези висоговорителчета които ги слагат на машините со от 8ома , а слушалките са от порядъка на 16 ома от там идва и по-добрия звук който се чува. Така ми каза той. Аз много неразбирам от тези работи , но Ти казвам определено със слушалките е много по-добре. И има много предимства. Ти сам се досещаш.......
charon Цезар
Заглавие: Re: Със слушалки или без слушалке? Съб Юли 14, 2012 4:27 pm
Който както е свикнал....както каза колегата преди мен-със слушалки чуваш сигнала по-добре,по-ясно.Обаче лошото е,че като сложиш слушалките ти последен разбираш какво става около теб и може да се получат кофти ситуации
Viver est militare!
neliobolcheva Новобранец
Заглавие: а Съб Юли 14, 2012 4:27 pm
Слушалките са задължителни.
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Със слушалки или без слушалке? Съб Юли 14, 2012 6:22 pm
Да винаги със слушалка на едното ухо.Другото ухо да може да се ползва за лични нужди.Но и резервната слушалка винаги трябва да е наблизо.
Гост Гост
Заглавие: Re: Със слушалки или без слушалке? Съб Юли 14, 2012 6:36 pm
Напълно си прав.Даже вече се продават слушалки моно и едновременно стерео. С едно копче.Когато искаш на едното уше пускаш стерео/защото повечето български апарати са моно/ или когато искаш на двете уши моно. Аз съм много доволен , особено през зимата когато е студено и духа вятър слагаш си шапка , а под шапката слушалките и въобще не те интересува времето.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Със слушалки или без слушалке? Съб Юли 14, 2012 10:46 pm
по-добри резултати се постигат със слушалки!!!!! http://prikachi.com/images/298/5015298M.jpg http://prikachi.com/images/304/5015304Y.jpg
:
Гост Гост
Заглавие: Re: Със слушалки или без слушалке? Съб Юли 14, 2012 11:27 pm
navudohonosor Новобранец
Заглавие: Re: Със слушалки или без слушалке? Чет Юли 19, 2012 4:33 pm
със слушалки май е по добре ... хем никой не чува кво правиш хем ти чуваш по добре