Здравейте колеги! Искам да попитам относно за машинка "Fisher f5" какви слушалки могат да се ползват?По специялни ли са,или просто слушалки по високо честотни(евентуално за отчитане и на най тихия сигнал) ? И може ли да се ползват безжични такива и ако е възмножно как става номера.Благодаря!
VGS®_ Новобранец
Заглавие: Re: Слушалки? Сря Мар 12, 2014 8:18 pm
Преди 5 дни си купих F5 и аз нямам слушалки,ще го изпробвам с такива от телефон и преходник.
clavdii_gotski Новобранец
Заглавие: Re: Слушалки? Сря Мар 12, 2014 8:25 pm
Affazel написа:
Здравейте колеги! Искам да попитам относно за машинка "Fisher f5" какви слушалки могат да се ползват?По специялни ли са,или просто слушалки по високо честотни(евентуално за отчитане и на най тихия сигнал) ? И може ли да се ползват безжични такива и ако е възмножно как става номера.Благодаря!
Колега купи си слушалки KOSS-UR30
VGS®_ Новобранец
Заглавие: Re: Слушалки? Сря Мар 12, 2014 8:31 pm
Ще послушам този колега,сега ще ги потърся слушалките да видим на каква цена са.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Слушалки? Чет Мар 13, 2014 8:00 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Вто Сеп 13, 2016 7:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
VGS®_ Новобранец
Заглавие: Re: Слушалки? Чет Мар 13, 2014 8:33 pm
Не мога да намеря къде ги продават гледам,че на MINELAB са такива.
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Слушалки? Чет Мар 13, 2014 8:49 pm
Мойте са косс к40 лц плюс купих ги много отдавна със стария ми фишер 1266х. страхотен звук, има ги в ибей 28долара.
VGS®_ Новобранец
Заглавие: Re: Слушалки? Чет Мар 13, 2014 8:55 pm
6te vidq v momenta pi6a ot telefona i nqmam BG menu.,a tezi na Minelab su6to sa Koss UR-30,6te stane kombinaciq F5 + Minelab
VGS®_ Новобранец
Заглавие: Re: Слушалки? Чет Мар 13, 2014 9:09 pm
Da vi kaja,4estno imam merak za slu6alki Koss,kakto preporu4vat naprednalite kolegi,no poneje sega si kupih ma6inkata (F5) 6te probvam da mu izbiq parite sus slu6alki ot telefon s prehodnik,i da svikna da rabotq,a posle 6te vidim,imam gi parite no neznam za6to ne mi se davat o6te za slu6alkio.ina4e kato re6a da vzimam 6te budat Koss,kakto preporu4vat,po-naprednalite i zapoznati s ne6tata kolegi.i da sa jivi i zdravi.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Слушалки? Чет Мар 13, 2014 9:23 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Вто Сеп 13, 2016 7:55 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
VGS®_ Новобранец
Заглавие: Re: Слушалки? Чет Мар 13, 2014 9:25 pm
Kude gi ima,dosta rovih iz internet namerih gi samo v Ruski saitove.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Слушалки? Чет Мар 13, 2014 9:27 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Вто Сеп 13, 2016 7:56 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Слушалки? Чет Мар 13, 2014 9:41 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Вто Сеп 13, 2016 7:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
бобо Джадай
Заглавие: Re: Слушалки? Чет Мар 13, 2014 10:25 pm
Не знам какви звукови качества имат Косс,но от към качество на материалите от които са изработени са жмелл-калпава,трошлива пластмаса и изкувствена кожа,която на втората година почва да се лющи...,и това на баснословна цена...!
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Слушалки? Пет Мар 14, 2014 3:16 am
Абсолютно вярнo е, но продължават да работRт...
бобо Джадай
Заглавие: Re: Слушалки? Пет Мар 14, 2014 8:59 am
Aurelius написа:
Абсолютно вярнo е, но продължават да работRт...
Не искам да звучи като "юркане" ,но да знаеш,че доста хора вероятно, с огромен интерес чакаме резултатите от тестовете.Мен лично силно ме интересуват АТХ-а,и Спектрата как се справят
don taban Новобранец
Заглавие: Re: Слушалки? Пет Мар 14, 2014 4:42 pm
Отностно Косс слушалките вярно звука е добър но материалите са много кофти.Особенно ако се ползват по често за норматив се прекъсват кабелите.Аз за две години 3 пъти ми се прекъсва кабела,накрая се нервирах и си взех Grey ghost кабела им е по военна спецификация буксата е на 90градуса обърната и ти го пращат с резервен.Вече две години никакви проблеми.Само дето цената им е направо убийствена
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Слушалки? Пет Мар 14, 2014 6:51 pm
Ще има резултати в две части. В първата част ще публикувам таблиците и малък анализ при работа Hа чиста, неорудена почва, а във втората част ще покажа резултатите от тестовете, когато върху чистата почва има един слои от активни камъни( гранит, вулканични камъни, магнетит...).Аз лично очаквам с нетърпение резултатите, които ще обсъждаме заедно, но са необходими нRколко фактора: сухо време и свободно време. ВъзнамерRвам да отворR нова тема "Да надникнем и сравним-Малък паралелен тест на различни металотърсачи".
бобо Джадай
Заглавие: Re: Слушалки? Пет Мар 14, 2014 6:54 pm
Aurelius написа:
Ще има резултати в две части. В първата част ще публикувам таблиците и малък анализ при работа Hа чиста, неорудена почва, а във втората част ще покажа резултатите от тестовете, когато върху чистата почва има един слои от активни камъни( гранит, вулканични камъни, магнетит...).Аз лично очаквам с нетърпение резултатите, които ще обсъждаме заедно, но са необходими нRколко фактора: сухо време и свободно време. ВъзнамерRвам да отворR нова тема "Да надникнем и сравним-Малък паралелен тест на различни металотърсачи".
Предварително -голямо благодаря!
таратанций Новобранец
Заглавие: Re: Слушалки? Пет Мар 14, 2014 9:12 pm
Affazel написа:
Chefphones CP2 Black - хубави слушалки, само незнам предлагат ли се в България, а и са скъпички
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Слушалки? Пет Мар 14, 2014 9:20 pm
Таратанций,какво би казал презкуренций?
Хаосът е или временен,или гибелен!
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: Слушалки? Съб Мар 15, 2014 5:15 am
Слушалките трябва да имат същото съпротивление което препоръчва производителя.Може да е по голямо ,но не и по малко защото има опасност да изгори крайното стъпало.Не знам сега модерните машини дали имат някаква защита .Слушалките могат да прекъснат и човек да си загуби денят.За това винаги си носех едни резервни.
deus72 Новобранец
Заглавие: във момента има качени Съб Мар 15, 2014 8:44 pm
VGS®_ написа:
Преди 5 дни си купих F5 и аз нямам слушалки,ще го изпробвам с такива от телефон и преходник.
таратанций Новобранец
Заглавие: Re: Слушалки? Пон Мар 17, 2014 6:27 am
:
Трибал-М написа:
Таратанций,какво би казал презкуренций?
VGS®_ Новобранец
Заглавие: Re: Слушалки? Пон Мар 17, 2014 7:22 am
Съгласен съм с Колегата за съпротивлението, затова слушалките трябва да са от производителя на машината.