Безжични слушалки на безжичните слушалки на метълотърсача XP DEUS
+2
kaponcheto
mdetectors.bg
6 posters
Автор
Съобщение
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Безжични слушалки на безжичните слушалки на метълотърсача XP DEUS Пон Фев 24, 2014 6:02 pm
Преди няколко дена дойде при мен един приятел и ми показа на живо много интересно решение на проблема с невъзможността да виждаш числата на слушалката на XP DEUS докато слушаш. Да има решение, с добавката за слушалки и пускането на кабел до ухото, докато тя е, като часовник на ръката ти, но.... има жица. Ето това обаче пак няма жица. Свързал е готов модул за безжично слушане със слушалка
Не е нещо супер неизвестно, но реших да го споделя с Вас защото върши работа. Има и забележка обаче: тъй като слушалките са супер професионални имат малко басов тон в края на звука. Съвета ми е да експериментирате преди да купите подобна джаджа. Успех! и поздрав
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Безжични слушалки на безжичните слушалки на метълотърсача XP DEUS Пон Фев 24, 2014 6:54 pm
доста добро като решение става идеално и за дистанционоото вместо по скъпите слушалки на Деуса, по принцип ако поработиш малко с уреда не ти трябва да гледаш индикацията, звуковата дискриминация е перфектна на тази машина всеки работи по различен начин
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Безжични слушалки на безжичните слушалки на метълотърсача XP DEUS Пон Фев 24, 2014 7:24 pm
И колко струва добавката за слушалки...? Тя нали приема сигнала директно от антената или се бъркам...?
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Безжични слушалки на безжичните слушалки на метълотърсача XP DEUS Пон Фев 24, 2014 7:50 pm
pechkata написа:
И колко струва добавката за слушалки...? Тя нали приема сигнала директно от антената или се бъркам...?
Печка в техномаркет Ловеч, съм виждал много подобни слушалки мисля че струваха около 110лв за марката неси спомням, но проблема им беше че батерийте не са издръжливи!!! 2 броя ААА издържат около 3-4 часа !! това нее кой знае какъв проблем, но гадното е че предавателя е с некви малки плоски батерий и несе сменят а са капсуловани и към тях върви зарядно което е за 220волта!! иначе много са удобни но ....
:
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Безжични слушалки на безжичните слушалки на метълотърсача XP DEUS Пон Фев 24, 2014 7:53 pm
pechkata написа:
Не не се бъркат със сондата. Аз работих един ден с тях и определено вършат работа, но малко басово дава сигнала и трябва да се тества преди да се купи.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Безжични слушалки на безжичните слушалки на метълотърсача XP DEUS Пон Фев 24, 2014 8:05 pm
и аз тествах един ден доста добре работи и е доста удобно само че на дистанционното , това не са ли на Маската ако не се бъркам, явно бъркам ТДК пише на устройството Владо има такива слушалки мисля
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Безжични слушалки на безжичните слушалки на метълотърсача XP DEUS Вто Фев 25, 2014 2:44 pm
Светли става дума за тази приставка...? Може ли да приема директно сигнал от сондата без пулта...?
Печка шаибата е часта с дисплея от слушалките + тази приставка която ти си посочил и предавателя на безжичните слушалки,аз тествах с слушалките на Владо WS101 или 103 не помня че не бяха мои
Заралията Новобранец
Заглавие: Re: Безжични слушалки на безжичните слушалки на метълотърсача XP DEUS Вто Фев 25, 2014 10:28 pm
Извинявайте, ако въпросът ми е глупав, но съм начинаещ и ме интересува какви са всичките предимства на това да имаш конфигурация на Деус с дистанционно, вместо Деус само със слушалки?
Заралията Новобранец
Заглавие: Re: Безжични слушалки на безжичните слушалки на метълотърсача XP DEUS Вто Фев 25, 2014 11:22 pm
А и да питам в България защо никой не продава слушалки от модела XP WS5?
kaponcheto Про-Консул
Заглавие: Re: Безжични слушалки на безжичните слушалки на метълотърсача XP DEUS Вто Фев 25, 2014 11:27 pm
има ги колега но са безбожно скъпи и се обезмислят по добре друга антена или нещо друго за тези пари. другото е че този тип слушалки не са популярни в БГ понеже изолират околните звуци което не е много добре в нашата страна. малките слушалки нямат някой функции който има дистанционоото, но не ти и трябват особенно ако имаш някой познат с такова да си вкараш програмите и слушалките вършат същата работа. Тези който си посочил би трябвало да имат всички функции поне така пише в ръководствата нямам опит с тях.
Заралията Новобранец
Заглавие: Re: Безжични слушалки на безжичните слушалки на метълотърсача XP DEUS Сря Фев 26, 2014 12:50 am
kaponcheto написа:
Тези който си посочил би трябвало да имат всички функции поне така пише в ръководствата нямам опит с тях.
Това е доста интересно, но и аз не съм напълно сигурен дали слушалките XP WS5 имат пълния набор от функци, каквито има и дистанционното - в такъв случай май по-евтино излиза, ако се купи конфигурация само със слушалките XP WS5 и 22" сонда, вместо с дистанционното, което струва около 450 евро, а XP WS5 е около 255, тоест с около 200 евро по-малко (цените са от руски сайт, където продават и поотделно тези модули)
Заралията Новобранец
Заглавие: Re: Безжични слушалки на безжичните слушалки на метълотърсача XP DEUS Сря Фев 26, 2014 1:00 am
Иначе си прав, че е рисковано човек да използва слушалки в гората, които те изолират от околните и по-далечни звуци, примерно на приближаващ автомобил, че знаеш ли кой се вози в него.
Безжични слушалки на безжичните слушалки на метълотърсача XP DEUS