Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Вто Май 22, 2012 9:27 pm
[quote="EXTERMINATE"]eto q на в трите кащи живееше един войвода грабил от турците и събирал злата когато събрал 1 гърне го слагал в пещерата на невестиците и така до края на живота си оставил карта на сина си за пещерата иму казал на 300 крачки от старата ябълка ще намериш един камък на него има една стрелка на опакито на стрелката че Ттръгне6 и че стигне6 едно вирче вирчето извира от пещерата на невестиците за да вземе6 златото трябва да им даде6 един живот но носи винаги с теб куче защото само това ги спира тръгнал сина взел едно куче и по картата стигнал до пещерата видели го невестиците нобрадили го и казали ти ли си на генко войвода син той казал да те зада го докаже6 покажи си картата той показал картата и те кзали дай един живот и вземи колкото межеш злато да носи6 той казал хубаво заколил кучето невестиците го убили и така си устанала картата у ттях край [/quote] ХаХАХА ще се пръсна от смях,ТИ не си добре, или си ггледал много филми, или не си добре с тиквата.Препоръчвам ти да одиш на лекар, например Д-Р ХАУС
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Вто Май 22, 2012 9:31 pm
кирка аз казвам истинска история която ми я разказваха като малък а тва 4е се по6егувах 4е сам го взел ходете го търсете тва село тая ябълка и про4ие ходете си бласкайте главите по чукарите
пс късмет и да намерите нещо
кирката Консул
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Вто Май 22, 2012 9:38 pm
на колко години си??
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Вто Май 22, 2012 9:42 pm
16 защо
BA4O KOLIO Легионер
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Вто Май 22, 2012 9:55 pm
кирката написа:
на колко години си??
Кирко - ти си един киртак - а си и тъп като гъз. Ама голям ГЪЗ !!!
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Вто Май 22, 2012 10:05 pm
не обиждай човека той с сигурност е по с акъласи от нас двамата взети заедно и като си такъв heytar земи си мое6 да си го продължиш нататък нали
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Сря Май 23, 2012 10:33 am
BA4O KOLIO написа:
кирката написа:
на колко години си??
Кирко - ти си един киртак - а си и тъп като гъз. Ама голям ГЪЗ !!!
аве стига с тез обиди админа сичко вижда
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Сря Май 23, 2012 12:43 pm
dante ти си прав админа вси4ко вижда ама тоя heytar ба4о колю
пс понякога наистина се държа като гало6 кирката прав
alireza Консул
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Сря Май 23, 2012 5:22 pm
НАМЕСТЕТЕ СИ ЛИГАВИТЕ МОЗЪЦИ.
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Сря Май 23, 2012 6:32 pm
най сетне един човек с акъла си да каже нещо свястно
alireza Консул
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Чет Май 24, 2012 3:50 am
не се сърдете, вземете отношение към поста благодаряви.
ozzy Новобранец
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Сря Юни 27, 2012 5:05 pm
Незнам за фараон че ще изкара имане,но четах някъде за предзказанията на ванга и някъде споменаваше за мадарския конник,"скалите ще се отворят и ще излезе голямо богатство" и като се загледа човек на снимка на мадарския конник наистина скалата е напукана.
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Сря Юни 27, 2012 6:05 pm
ozzy написа:
Незнам за фараон че ще изкара имане,но четах някъде за предзказанията на ванга и някъде споменаваше за мадарския конник,"скалите ще се отворят и ще излезе голямо богатство" и като се загледа човек на снимка на мадарския конник наистина скалата е напукана.
Скалата на мадарския конник е напукана защото в съседното село Калугерица имаше каменна кариера и от взривовете се напука.Но понеже е паметник на културата към Юнеско закриха кариерата.Под скалите има римска вила и селище,над конника старобългарска крепост без монети.Монетите от музея в Мадара са донесени от Шумен заради туристите.По скалите нищо няма само дето си счупих крака да се катеря и сега единия ми крак е по тънък(толкоз го оправиха докторите).Какво ти богатство?
alireza Консул
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Пон Юли 09, 2012 10:48 pm
НЕСЪМ ХОДИЛ но когато съм свободен ще отскоча,да прослушам мястото
milko Новобранец
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Пон Окт 15, 2012 6:45 pm
alireza написа:
е всички сигорно се чудите каво е.ЩЕ ГО ИЗВАДИ ПРЕРОДЕН ФАРАОН.защото много одавна те са знаели,че тук ще се прероди ТУТАНКАМОН цар фараон,човек владеещ огъня само техен цар ще може да го пипа,нали така е,а този фараон вече се прероди и е на 29 години.информацията е имам от много близак приятел бил е свидетел на разговорите с баба ВАНГА и прероденият фараон.той ще управлява тази страна. ПРОЧЕТЕТЕ ЗА ПРИШЕЛЕЦА от пророчествата на ВАНГА и ще разберете.той знаел още от дете кой е.нищо повече немога дави кажа.
колега това малко ми се струва че са фантасмагории и кои е преродения тутанкамон би ли пояснил че нещо с тая ванга много взе да се спекулира ванга това казала ванга онова казала всеки си ги растега как си иска аз лично не вярвам на подобни твардения!