Заглавие: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Сря Май 16, 2012 6:02 pm
е всички сигорно се чудите каво е.ЩЕ ГО ИЗВАДИ ПРЕРОДЕН ФАРАОН.защото много одавна те са знаели,че тук ще се прероди ТУТАНКАМОН цар фараон,човек владеещ огъня само техен цар ще може да го пипа,нали така е,а този фараон вече се прероди и е на 29 години.информацията е имам от много близак приятел бил е свидетел на разговорите с баба ВАНГА и прероденият фараон.той ще управлява тази страна. ПРОЧЕТЕТЕ ЗА ПРИШЕЛЕЦА от пророчествата на ВАНГА и ще разберете.той знаел още от дете кой е.нищо повече немога дави кажа.
Последната промяна е направена от alireza на Чет Май 17, 2012 4:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Сря Май 16, 2012 6:16 pm
интересна тема колега.Даи малко инфо
ztec Консул
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Сря Май 16, 2012 7:19 pm
alireza написа:
е всички сигорно се чудите каво е.ЩЕ ГО ИЗВАДИ ПРЕРОДЕН ФАРАОН.защото много одавна те са знаели,че тук ще се прероди ТУТАНКАМОН цар фараон,човек владеещ огъня само техен цар ще може да го пипа,нали така естов,а този фараон вече се прероди и е на 29 години.информацията е имам от много близак приятел бил е свидетел на разговорите с баба ВАНГА и прероденият фараон.той ще управлява тази страна. ПРОЧЕТЕТЕ ЗА ПРИШЕЛЕЦА от пророчествата на ВАНГА и ще разберете.той знаел още от дете кой е.нищо повече немога дави кажа.
ули освен и ти да твориш една телефонна линия за 1.20лв на смс и да разберем повече.
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Сря Май 16, 2012 8:09 pm
Аз пък някъде четох, че и Исус се е преродил тук, и вече бил на 45г. ама още не знаел кой е
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Сря Май 16, 2012 8:28 pm
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
alireza Консул
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Сря Май 16, 2012 9:19 pm
момчета за това съм сигурен,че не е измислица тъйкато познавам човека.
QNUS Консул
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Чет Май 17, 2012 6:41 am
alireza написа:
момчета за това съм сигурен,че не е измислица тъйкато познавам човека.
Фараона ли?? Сигурно е македонец
alireza Консул
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Чет Май 17, 2012 12:19 pm
хе хе ами такъв е живота,бил цар после просяк вселената се върти.
Гост Гост
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Чет Май 17, 2012 12:32 pm
То и аз съм Рамзес
imperatora_85 Легионер
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Чет Май 17, 2012 1:58 pm
колеги аз съм цезар и значи немогат да ме съдят за търсачство ако му копая гроба хахахах защото си копая моя да сисе видя как сам спинкал през вековете аххахах можи и дасъм киро митев от старчи пипшка ямболско улица тарколи буркан махама горно надолнище еи испращяли хора сякви хахахах
alireza Консул
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Чет Май 17, 2012 4:45 pm
момчета шегите на страни, всепак нека да имаме уважение към хората родени с мисия.
Amateur_87 Новобранец
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Чет Май 17, 2012 4:49 pm
alireza написа:
момчета шегите на страни, всепак нека да имаме уважение към хората родени с мисия.
Ти си за бая силни лекарства.
alireza Консул
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Чет Май 17, 2012 5:02 pm
да как позна,идиот....
Гост Гост
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Чет Май 17, 2012 5:52 pm
Сензация
Гост Гост
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Чет Май 17, 2012 5:53 pm
Доста си пати човечеството от тия хора уж с ''мисия'' от Мойсей насам,ама нейсе,ерата на информациите и споделянето ще ги прати в историята.До тука беше.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Чет Май 17, 2012 10:14 pm
alireza написа:
Щом го познаваш,какво ще му кажеш да промени,тук в страната?
alireza Консул
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Чет Май 17, 2012 11:42 pm
всеки има правото да расъждава по негов начин,аз информирам.
alireza Консул
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Чет Май 17, 2012 11:45 pm
колеги съжалявам нямам отговор.
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Вто Май 22, 2012 6:02 pm
[quote="Amateur_87"]
alireza написа:
Ти си за бая силни лекарства.[/qu
шшш без обиди ако можее !!!!
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Вто Май 22, 2012 6:35 pm
ако искате да знаете знам за една легенда за стара планина за злато пазено от някви караконджули абе фантасмагории
QNUS Консул
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Вто Май 22, 2012 6:52 pm
EXTERMINATE написа:
ако искате да знаете знам за една легенда за стара планина за злато пазено от някви караконджули абе фантасмагории
Я кажи кажи да чуем ,може да има някаква истина колега!
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Вто Май 22, 2012 7:25 pm
eto q на в трите кащи живееше един войвода грабил от турците и събирал злата когато събрал 1 гърне го слагал в пещерата на невестиците и така до края на живота си оставил карта на сина си за пещерата иму казал на 300 крачки от старата ябълка ще намериш един камък на него има една стрелка на опакито на стрелката че тръгне6 и че стигне6 едно вирче вирчето извира от пещерата на невестиците за да вземе6 златото трябва да им даде6 един живот но носи винаги с теб куче защото само това ги спира тръгнал сина взел едно куче и по картата стигнал до пещерата видели го невестиците нобрадили го и казали ти ли си на генко войвода син той казал да те зада го докаже6 покажи си картата той показал картата и те кзали дай един живот и вземи колкото межеш злато да носи6 той казал хубаво заколил кучето невестиците го убили и така си устанала картата у ттях край
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Вто Май 22, 2012 7:30 pm
ае хоим да дирим пещерата
EXTERMINATE Про-Консул
Заглавие: (Без заглавие) Вто Май 22, 2012 8:10 pm
ходите аз знам какво има в пещерата ама вие знаете ли че го иззех
dante.bg977 Преторий
Заглавие: Re: СЪКРОВИЩЕТО НА СТРАНЖА ПЛАНИНА и ТУТАНКАМОН Вто Май 22, 2012 8:29 pm