Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Чет Мар 22, 2012 10:16 pm
-То и Вие на мене от отдавна вече сте ми плачевно смешни......................................
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Чет Мар 22, 2012 10:23 pm
stan960 написа:
-То и Вие на мене от отдавна вече сте ми плачевно смешни......................................
Не си пречи на пиенето с главоблъсканици във форума.Налей си още едно и си гледай мезето.
Джони Цезар
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Чет Мар 22, 2012 10:24 pm
stan960 написа:
Припявате в един глас точно като жълтата преса. Ама щоми си казал, поне на майтап да я докарваме. Честита пролет от мене! И ви оставям да си "допявате". Аз утре чакам добри гости от цяла България - момичета и момчета, с които да се видим и да си кажем по едно - Аферим - за кефа и за куража....
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
bobo Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Чет Мар 22, 2012 10:26 pm
Джони написа:
stan960 написа:
Джони написа:
Podlecii.avg написа:
управата.... управата !!! там е слабото място на федерацията или по-точно придворня "ШУТ" на бнфм Слави: и неговата последователка Джони, това са главните виновници за упадъка на федерацията!!!
Да бе, аз и Слави съборихме свободния металдетектинг в България. Що не ни разпънете на кръст или да ни набиете на кол? Ама здраво ти хлопат сачмите...
- -Не не го съборихте -Вие просто го ограничихте до санитарният минимум........................
Аз и Слави ли бре, Станчо? Абе, що не си вдигнете гъзовете от комповете и не одйдете на феста... Ай, вече ми писна да ви слушам глупостите... То тва ващо е бетер от платените телевизии... Чак вече не мога да ви се ядосвам.
Ааааа,тука вече има напредък!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Чет Мар 22, 2012 10:28 pm
danio1978 написа:
stan960 написа:
Не си пречи на пиенето с главоблъсканици във форума.Налей си още едно и си гледай мезето.
-Не виждам тук главоблъсканици,може би тяхна пародия -Колкото до още едното съм си го налял и ще се потретя, това къде ще гледам не е твоя работа............................................
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Чет Мар 22, 2012 10:58 pm
Джони написа:
То тва ващо е бетер от платените телевизии... Чак вече не мога да ви се ядосвам.
Та за какво да ни се ядосваш??? то нема за какво!!! А иначе Станчо е мн. прав, наистина си скапахте форума! и то много!!!! ограничихте го много здраво, че даже е под санитарния минимум!! така или иначе отдавна време съм забравил че съществува такъв. благодарение на "твоя милост" и "мАхмУд мЕрчев", за това че насъскахте слави да ме блокира! Сега е момента да ви питам: какво спечелихте от всичкото това нещо? всъщност спечелихте един враг в повече
:
ziggler Новобранец
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 23, 2012 3:14 am
Podlecii.avg написа:
Джони написа:
То тва ващо е бетер от платените телевизии... Чак вече не мога да ви се ядосвам.
Та за какво да ни се ядосваш??? то нема за какво!!! А иначе Станчо е мн. прав, наистина си скапахте форума! и то много!!!! ограничихте го много здраво, че даже е под санитарния минимум!! така или иначе отдавна време съм забравил че съществува такъв. благодарение на "твоя милост" и "мАхмУд мЕрчев", за това че насъскахте слави да ме блокира! Сега е момента да ви питам: какво спечелихте от всичкото това нещо? всъщност спечелихте един враг в повече
Тоя ще ме умори от смях . Кога си бил пък ти приятел ,че сега да станеш враг ?
amokana1 Новобранец
Заглавие: Иманиарче в Лондон Съб Апр 21, 2012 1:58 am
Та браво на Слави. Поне направи първата стъпка. А питатели ме мен Българин да пробия и изкарам първия пермит за МД в Англия, сега вече е лесно. Но в началото .... думи нямам. Тук хората казват имайте Респект.
bobo Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Съб Апр 21, 2012 10:35 pm
amokana1 написа:
Та браво на Слави. Поне направи първата стъпка. А питатели ме мен Българин да пробия и изкарам първия пермит за МД в Англия, сега вече е лесно. Но в началото .... думи нямам. Тук хората казват имайте Респект.