Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 12:29 am
tepes написа:
QNUS написа:
..ба си и ******ите ..
Иска ти се, ама нема, требе да търсиш у дгуг форум, там си задоволявай мераците! Това е ФОРУМ ЗА МЕТАЛДЕТЕКТИНГ!! Погледни на горе, пише го!
А ВИЕ НА КАКВО ГО НАПРАВИХТЕ????????алоооо!!!!Какините???
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 12:42 am
branib написа:
Тя цялата ни история е такава Станчо винаги избираме възможно най неподходящите.Питай ги тези велики федерати от кого тръгна идеята за федерацията надали ще има и един да знае.
-Има един двама в УС -вероятно такава им е била задачата -Другите се дръпнаха отдавна,не знам дали влизат тук дори като четящи.
tepes Цезар
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 1:12 am
stan960 написа:
Идеята беше критиката да се приеме градивно-Не знам по каква презумпция тя се прие негативно като се даде глас на хора не в час и с идеята и с началото.(А може би допуснахме хора на места на който не трябва да са-сега вече е късно)-Съжалявам,не съм философ и не съм достатъчно извисен за да подминавам глупоста с мълчание -Отговарям и подобавъщо.
Стане, вярвам, че доста хора поддържат идеята ти. Напоследък я представяш по доста неподходящ начин! Интелигентен си, а падаш до ниво, което не ти отива! Зарежи ги тия сересета, агенти, шпиони, заплахи и не се води по ъкъла на тия дето го нямат! Големи хора сме, не сме в детската градина, да се плашиме с торбалан, а тия дето се плашат, тях не ги брой, те да се държат за полата на майка си!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 1:20 am
- -Не съ коси -не си ги слагам чак толкоз на сърце нещата.Както написах даде се глас на простащината: -Философът е казал да отминем с мълчание глупоста на глупака -Моето мнение е че трябва да му набием канчето на глупака щото глупоста за съжаление се оказа заразна.Колкото до плашенето минало ми е времето за туй -склащам чат пат некой самозабравил са щото бумерангът е голема работа..........................
gullam Новобранец
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 1:24 am
stan960 написа:
branib написа:
Тя цялата ни история е такава Станчо винаги избираме възможно най неподходящите.Питай ги тези велики федерати от кого тръгна идеята за федерацията надали ще има и един да знае.
-Има един двама в УС -вероятно такава им е била задачата -Другите се дръпнаха отдавна,не знам дали влизат тук дори като четящи.
Я да чуем от кой тръгна идеята за федерацията ?
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 1:26 am
gullam написа:
stan960 написа:
branib написа:
Я да чуем от кой тръгна идеята за федерацията ?
-Естествено,не от вчерашковци като тебе.
QNUS Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 1:34 am
[quote="stan960"]- -Не съ коси -не си ги слагам чак толкоз на сърце нещата.Както написах даде се глас на простащината: -Философът е казал да отминем с мълчание глупоста на глупака -Моето мнение е че трябва да му набием канчето на глупака щото глупоста за съжаление се оказа заразна.Колкото до плашенето минало ми е времето за туй -склащам чат пат некой самозабравил са щото бумерангът е голема работа.......................... [/quot всъсщност много хора се дръпнаха -вкллючително и членове нач федерацията което е показателно...аз не знам Админите на този спокоен форум допреди дни позволиха да се разиграват коне и в крайна сметка да изгори някой.И едно друго въпросче-защо всички избягаха от федерацията с изкл.на каката и на славито де,това от тука контингехт ли набират -не знам но ми е смешно...всеекидневно се отказват хора от федерацията и това е факт!!КОЙ КОГО ЛЪЖЕ??май няма баламурници да и плащат аудиенсиите зад граница....Като си помисля че бях ревностен кандидат........ може-ама ако се смени всичко из основи....
tepes Цезар
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 1:50 am
branib написа:
Ако идеята ти, за Федерацията е била да се крадат пари, специално на следващото събрание, ще дойда да гласувам с два ритника за тебе! Понеже, вместо да се скриеш в миша дупка, се правиш на бабаит и щото ще ходя на Феста, ела и ти. Води си и хора да има кой да те носи после!
tepes Цезар
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 2:06 am
QNUS написа:
...
Тебе никой не те пита! Айде бегай у специялния форум, писна ми да хлъцаш тука!
QNUS Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 2:11 am
tepes написа:
QNUS написа:
...
Тебе никой не те пита! Айде бегай у специялния форум!
аве шматка...ти си само един минус..
tepes Цезар
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 2:18 am
Моя МИНУС ше ти е голем бе.. Па и къде си тръгнал като немаш плюс?
QNUS Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 2:28 am
tepes написа:
уплаши ме големя мъж.. тепес братко ,може един ден да се срешна с тебе---досега съм се виждал с доста от пишештите във форума -така че леко баце...ако имаш амбиции че ви засегнах федерацията -моля отправяй заплахите на лични-ще те гледам колко си велик..става ли?
QNUS Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 2:35 am
tepes написа:
ми то това ли вие политиката бре ппп'''етко квото ти каже как ти ...ясно...това минуси и плюсове са вашата сбъркана система-аре моля те-неприятен си ми -не ми пиши..благодаря
tepes Цезар
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 2:49 am
Ще се радвам да се видим За заплахите бъркаш, не съм те заплашвал, подигравах ти се Усещам обаче, че ти заплашваш, но на теб ти е простено, абсолютно безопасен си На лични не бих ти писал! Ти защо усра форума, а не писа на лични?
QNUS Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 2:52 am
tepes написа:
Ще се радвам да се видим За заплахите бъркаш, не съм те заплашвал, подигравах ти се Усещам обаче, че ти заплашваш, но на теб ти е простено, абсолютно безопасен си На лични не бих ти писал! Ти защо усра форума, а не писа на лични?
шматко..шматко ако те пербарам между шамарите... не ми се прави на отворко..че може и да те достигна............................определено не би искал да си имаш заКАЧКС МЕН -ДАВАЙ НА ЛИЧНИ ....АРЕ ОТВОРКО
Последната промяна е направена от QNUS на Пет Мар 16, 2012 2:57 am; мнението е било променяно общо 1 път
tepes Цезар
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 2:56 am
И не дей се плаши толко лесно
tepes Цезар
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 2:58 am
QNUS написа:
tepes написа:
шматко..шматко ако те пербарам между шамарите... не ми се прави на отворко..че може и да те достигна............................определено не би искал да си имаш заКАЧКС МЕН -ДАВАЙ НА ЛИЧНИ ....АРЕ ОТВОРКО
ОХОХО
Викаш на лични да си раздаваме шамари
tepes Цезар
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 3:03 am
Ей, оправи ми настроението, чесно Лека нощ, ще заспинкам с усмивка и сигурно ще те сънувам!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пет Мар 16, 2012 11:53 pm
не мрънкайте и не се чофкайте, от това всички губиме!!!! днес се видях с един авер от доброто старо време и от лаф на лаф се стигна до там че оня ден в сряда са арестувани 3-ма или 4-ма членове на федерацията от Ч. Бряг и при ареста колегите са показали членските си карти, а кукериците са им казали да си ги заврът отзад тези тевтерчета! и че там където отиват, няма да им вършат работа!!!! като и да е! в крайна сметка 2 металотърсача са конфискувани + следствие!!!!!!
:
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Съб Мар 17, 2012 9:00 am
Podlecii.avg написа:
не мрънкайте и не се чофкайте, от това всички губиме!!!! днес се видях с един авер от доброто старо време и от лаф на лаф се стигна до там че оня ден в сряда са арестувани 3-ма или 4-ма членове на федерацията от Ч. Бряг и при ареста колегите са показали членските си карти, а кукериците са им казали да си ги заврът отзад тези тевтерчета! и че там където отиват, няма да им вършат работа!!!! като и да е! в крайна сметка 2 металотърсача са конфискувани + следствие!!!!!!
Я първо уточни защо са арестувани. Нямат право органите на реда да говорят така,дори и да арестуват най-големия престъпник на света.. Там,където отивали,нямало да им вършат работа.А къде ще им вършат работа? И кой го определя това? Тия,които в момента извършват ареста ли? На какво основание са конфискувани уредите? Просто ей така ли? За да е станали всичко това,чак и следсвие,има нещо друго. Аз съм имал няколко срещи с органите на реда,и преди години без чл.карта,както и наскоро с чл.карта и съвсем друго се процедираше от това,което разказваш.Разбира се не съм бил на арх.обект. Айде доуточни ситуацията.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Съб Мар 17, 2012 9:50 pm
sitalk написа:
Я първо уточни защо са арестувани. Нямат право органите на реда да говорят така,дори и да арестуват най-големия престъпник на света.. Там,където отивали,нямало да им вършат работа.А къде ще им вършат работа? И кой го определя това? Тия,които в момента извършват ареста ли? На какво основание са конфискувани уредите? Просто ей така ли? За да е станали всичко това,чак и следсвие,има нещо друго. Аз съм имал няколко срещи с органите на реда,и преди години без чл.карта,както и наскоро с чл.карта и съвсем друго се процедираше от това,което разказваш.Разбира се не съм бил на арх.обект. Айде доуточни ситуацията.
за никой нее тайна че кукериците неса много толерантни към престъпниците!!! аз несе определям като такъв, но според тъпите закони съм точно такъв!! както и ти! и всички останали колеги!!! до колкото разбрах, не са заловени на археологически обект, а на неква нива!! в последвалото обискиране, в един от адресите са намерени 26 коцета!!!!! но уви!!! полицейщина баце!!! повече подробности не мога да давам! но при интерес, мога да ви свържа с човека който знае повечко по този случай!!
:
bobo Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Съб Мар 17, 2012 10:09 pm
Podlecii.avg написа:
sitalk написа:
Я първо уточни защо са арестувани. Нямат право органите на реда да говорят така,дори и да арестуват най-големия престъпник на света.. Там,където отивали,нямало да им вършат работа.А къде ще им вършат работа? И кой го определя това? Тия,които в момента извършват ареста ли? На какво основание са конфискувани уредите? Просто ей така ли? За да е станали всичко това,чак и следсвие,има нещо друго. Аз съм имал няколко срещи с органите на реда,и преди години без чл.карта,както и наскоро с чл.карта и съвсем друго се процедираше от това,което разказваш.Разбира се не съм бил на арх.обект. Айде доуточни ситуалдетектингаацията.
за никой нее тайна че кукериците неса много толерантни към престъпниците!!! аз несе определям като такъв, но според тъпите закони съм точно такъв!! както и ти! и всички останали колеги!!! до колкото разбрах, не са заловени на археологически обект, а на неква нива!! в последвалото обискиране, в един от адресите са намерени 26 коцета!!!!! но уви!!! полицейщина баце!!! повече подробности не мога да давам! но при интерес, мога да ви свържа с човека който знае повечко по този случай!!
Та да си дойдем на думата-ние,федерацията и металдетектинга!... А,да,и закона!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Нед Мар 18, 2012 6:37 pm
bobo написа:
Та да си дойдем на думата-ние,федерацията и металдетектинга!... А,да,и закона!
колега сякаш искаш да кажеш нещо !!!!! кажи си го, не се стряскай от закона, той нее за федерацията!
:
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Нед Мар 18, 2012 8:34 pm
Колеги , погледнете гилдията на милиционерите-полицаи, на лекарите-касапи,на съдиите-подлеци къде те се псуват и заканват като хамали ако ние не се защитаваме един друг като колеги няма кой друг, а когато има за казване нещо ползвайте лични.
adminn Admin
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Нед Мар 18, 2012 8:53 pm
Нещата, които прави Федерацията са факт и са реални и са уникални за историята на България. Неуспорими факти! Нарочно не свалям темата за да са още по-ясни нещата. Тия, които критикуват нищо не предлагат и затова хората показват отношението си. Критикарите според мен се излагат и нека сами да преценят кое как е.