БАТСЗМ на най-големия металдетектинг събор в Англия
5 posters
Автор
Съобщение
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: БАТСЗМ на най-големия металдетектинг събор в Англия Чет Сеп 15, 2016 6:32 pm
БАТСЗМ има специална покана за най-голямото металдетектинг шоу в Анлия през този уикенд. Този събор е световен и ще се проведе в BURFORD - OXFORDSHIRE Англия. През 17-18 Септември 2016г. То е спонсорирано от XP Metal detectors и ние www.mdetectors.bg като единствен официален представител на XP в България сме специален учасник. Всички разходи на представителя на БАТСЗМ ще се поемат от www.xpmetaldetectors.bg Там са планирани поредица от срещи и разговори относно металдетектинга. XP ще представят официално всички нови продукти, които пускат на пазара. До последно не се знае 100% какво ще пуснат, но до дни ще разберем. Очаквайте още информация!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: БАТСЗМ на най-големия металдетектинг събор в Англия Съб Сеп 17, 2016 9:51 pm
Промото на събитието е на ниво.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: БАТСЗМ на най-големия металдетектинг събор в Англия Съб Сеп 17, 2016 10:06 pm
Трудно ми е да качвам снимки, но като се върна ще го направя това е наистина една от грандиозно събитие има страшно много хора, ако беше дрона на Влади щяхме да броиме толкова много коли, ванове и палатки че не знам.. Това е редакторът на най голямото списание за металдетектинг Treasure Huntig - JULIA Evan -Hatr И той вече е част от БАТСЗМ Той и списанието проявиха голям интерес към нашата асоциация и скоро ще има материал за нея.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: БАТСЗМ на най-големия металдетектинг събор в Англия Нед Сеп 18, 2016 11:55 pm
И днеска дошлите бяха страшно много... От търсачите мнозинството бясък бяха Xp Deus, но не си спомням и колко хора видях, които бяха с Golden Mask, което ме прави много горд че съм Българин.
Това са палатките и вановете караваните отделно на паркинга събират хора, които идват само с единия са страшно много това е най големия събор по металдетектинг може би в света.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: БАТСЗМ на най-големия металдетектинг събор в Англия Вто Сеп 20, 2016 1:13 pm
Искам да добавя също така, че имаше и хора с металотърсачи Detech, а доста хора като чуеха, че съм от България питаха и за бай Георги Нексуса
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: БАТСЗМ на най-големия металдетектинг събор в Англия Вто Сеп 20, 2016 3:07 pm
www.mdetectors.com написа:
И днеска дошлите бяха страшно много... От търсачите мнозинството бясък бяха Xp Deus, но не си спомням и колко хора видях, които бяха с Golden Mask, което ме прави много горд че съм Българин.
Това са палатките и вановете караваните отделно на паркинга събират хора, които идват само с единия са страшно много това е най големия събор по металдетектинг може би в света.
Това ми прилича на събор на БАТСЗМ през 2017г.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: БАТСЗМ на най-големия металдетектинг събор в Англия Вто Сеп 20, 2016 5:39 pm
Да и това ще стане, както вървят нещата
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: БАТСЗМ на най-големия металдетектинг събор в Англия Сря Сеп 21, 2016 5:07 pm
Един от най-старите и уважавани търсачи в Обединеното Кралство - Гари Блекуел стана член на БАТСЗМ Ако трябва да сме точни, той всъщност определи точното Англииско название на БАТСЗМ Bulgarian Gold Nugget and Meteorite Hunting Association
Nexus metal detectors Консул
Заглавие: Re: БАТСЗМ на най-големия металдетектинг събор в Англия Пет Сеп 30, 2016 7:24 pm
https://www.youtube.com/watch?v=PyiueSfgWfc
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: БАТСЗМ на най-големия металдетектинг събор в Англия Пет Сеп 30, 2016 10:17 pm
Купете си утрешния брой на вестник Телеграф би трябвало да има интересна статия
batned Про-Консул
Заглавие: Re: БАТСЗМ на най-големия металдетектинг събор в Англия Чет Окт 20, 2016 9:57 am
www.mdetectors.com написа:
Купете си утрешния брой на вестник Телеграф би трябвало да има интересна статия
Дайте малко повече информация за новия ХР Деус. Беше ли представен на събора , как се е представил с новите антени и софтуер , кога ще го пуснат на пазара и изобщо ще го пуснат ли защото хората отдавна го чакат. Защо се бави има ли някакви проблеми
БАТСЗМ на най-големия металдетектинг събор в Англия