Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Нед Мар 18, 2012 9:57 pm
adminn написа:
Нещата, които прави Федерацията са факт и са реални и са уникални за историята на България. Неуспорими факти! Нарочно не свалям темата за да са още по-ясни нещата. Тия, които критикуват нищо не предлагат и затова хората показват отношението си. Критикарите според мен се излагат и нека сами да преценят кое как е.
Празни приказки.Дай резултати,не свободни съчинения......Нали знаете колко е голям човек-колкото са големи мечтите му.Не се задовлявайте с малкото.....което граничи с нищо..Нещо трябва да се промени...
gullam Новобранец
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Нед Мар 18, 2012 10:06 pm
bobo написа:
adminn написа:
Нещата, които прави Федерацията са факт и са реални и са уникални за историята на България. Неуспорими факти! Нарочно не свалям темата за да са още по-ясни нещата. Тия, които критикуват нищо не предлагат и затова хората показват отношението си. Критикарите според мен се излагат и нека сами да преценят кое как е.
Празни приказки.Дай резултати,не свободни съчинения......Нали знаете колко е голям човек-колкото са големи мечтите му.Не се задовлявайте с малкото.....което граничи с нищо..Нещо трябва да се промени...
Направено е не малко . Дайте някой като критикува да каже първо конкретно какво той е свършил за да има промяна .
bobo Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Нед Мар 18, 2012 10:28 pm
gullam написа:
bobo написа:
adminn написа:
Направено е не малко . Дайте някой като критикува да каже първо конкретно какво той е свършил за да има промяна .
Мойте уважения към цялото ръководство,но ....за да има резултати не стига само инициатива тип "ленински съботник"
ziggler Новобранец
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пон Мар 19, 2012 11:15 am
gullam написа:
bobo написа:
adminn написа:
Проблема е , че жанкретиняните не са по вършенето на работа по им се отдава избиването на комплекси зад компа така е лесно, евтино,практично и демократично .
bobo Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Пон Мар 19, 2012 11:05 pm
ziggler написа:
gullam написа:
bobo написа:
adminn написа:
Проблема е , че жанкретиняните не са по вършенето на работа по им се отдава избиването на комплекси зад компа така е лесно, евтино,практично и демократично .
Кой беше тоя...?
bobo Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Вто Мар 20, 2012 10:05 pm
ziggler написа:
gullam написа:
bobo написа:
adminn написа:
Извинявай,но би ли разяснил кой беше тоя Жан Кретинян,щото ми е интересно.Извинявай за моята некомпетентност.
bobo Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Сря Мар 21, 2012 12:47 pm
bobo написа:
ziggler написа:
gullam написа:
bobo написа:
adminn написа:
Извинявай,но би ли разяснил кой беше тоя Жан Кретинян,щото ми е интересно.Извинявай за моята некомпетентност.
Мълчаниееее.Така е,като човек се прави на много умен.... Айде ся банда -чукайте минуси......Кат не можете да "чукате""плюсове"
QNUS Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Сря Мар 21, 2012 7:48 pm
gullam написа:
bobo написа:
adminn написа:
Да наистина понякога припалваме и хвърчат искри из форума но имам няколко въпроса -голям.. Колко хора изгоряха разчитайки на членството си във федерацията?Подлеций по-горе е писал за нови задържани ....има и още много други в други региони-нали трябва федерацията да защитава членовете си-или ако го хванат-вече не е от нашите?И последния въпрос-ЗАЩО ОТКАКТО Е СЪЗДАДЕНА ФЕДЕРАЦИЯТА -НИКОЙ ОТ ВЛАСТА НЕ ТЪРСИ КОНТАКТ С НЕЯ -в прав текст не я таковат за нищо....единствено законната регистрация в съда определя съществуването и -засега.Аз също имах намерения за членство но го намирам за безмислено вече..Даже си мисля че едно такова членство би довело до проблем ако недай боже закъсам.Иначе е добре като замисъл но недостатъчно режисирано.Всъщност има ли смисъл от разни партита тук и там и ръководството да отчита това като голямо постижение и пореден удар срещу закона и пишещите тука....
gandi Новобранец
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Сря Мар 21, 2012 8:05 pm
QNUS написа:
gullam написа:
bobo написа:
adminn написа:
Да наистина понякога припалваме и хвърчат искри из форума но имам няколко въпроса -голям.. Колко хора изгоряха разчитайки на членството си във федерацията?Подлеций по-горе е писал за нови задържани ....има и още много други в други региони-нали трябва федерацията да защитава членовете си-или ако го хванат-вече не е от нашите?И последния въпрос-ЗАЩО ОТКАКТО Е СЪЗДАДЕНА ФЕДЕРАЦИЯТА -НИКОЙ ОТ ВЛАСТА НЕ ТЪРСИ КОНТАКТ С НЕЯ -в прав текст не я таковат за нищо....единствено законната регистрация в съда определя съществуването и -засега.Аз също имах намерения за членство но го намирам за безмислено вече..Даже си мисля че едно такова членство би довело до проблем ако недай боже закъсам.Иначе е добре като замисъл но недостатъчно режисирано.Всъщност има ли смисъл от разни партита тук и там и ръководството да отчита това като голямо постижение и пореден удар срещу закона и пишещите тука....
Въпреки че има такива като теб федерацията се множи след 3 дена ставам член .
QNUS Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Сря Мар 21, 2012 8:22 pm
Не ме разбра колега..не че съм против за някаква организация -работа е там че "злите хорски езици" я свързват с криминалните филми.Ставай член що си решил това е твое решение...но ме озари космически лъч че точно след създаването и започнаха репресивните закони-може и да греша...А какво ТОЧНО е свършено досега... Убеди ме... и аз съм следващия член...Протекции с 20 лева не можеш да си купиш.Съзнание си трябва....което не прозира в досегашните прояви на "управителния съвет"-по скоро лични амбиции и набиране на поредните бушони
gandi Новобранец
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Сря Мар 21, 2012 8:35 pm
QNUS написа:
Не ме разбра колега..не че съм против за някаква организация -работа е там че "злите хорски езици" я свързват с криминалните филми.Ставай член що си решил това е твое решение...но ме озари космически лъч че точно след създаването и започнаха репресивните закони-може и да греша...А какво ТОЧНО е свършено досега... Убеди ме... и аз съм следващия член...Протекции с 20 лева не можеш да си купиш.Съзнание си трябва....което не прозира в досегашните прояви на "управителния съвет"-по скоро лични амбиции и набиране на поредните бушони
Слабичко си информиран не оценяваш свършеното до тук не личи и да си добронамерен и накрая не виждам какво предлагаш всъщност .
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Сря Мар 21, 2012 9:06 pm
gandi написа:
Въпреки че има такива като теб федерацията се множи след 3 дена ставам член .
да бе да!!! направУ се пука по шевовете ха ха ха колега Ганди !!!! не прави грешката която направих Аз!!! гледам че си нов в този форум, или поне така пише на регистрацията ти!!! и като съдя по името ти, струва ми се че си от Градежница!!!!! ако си същия този, за който те мисля, обади се дати обесня някои дребни детайли!! пък после прави квото сам си решиш. поздрави от Краси
:
QNUS Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Сря Мар 21, 2012 9:13 pm
gandi написа:
QNUS написа:
Слабичко си информиран не оценяваш свършеното до тук не личи и да си добронамерен и накрая не виждам какво предлагаш всъщност .
Може и да съм слабо информиран колега ,повярвай ми -напълно добронамерено пиша-не ми отговори-какво точно досега е свършено от федерацията И ЗАЩО НИКОЯ ОТ ИНСТИТУЦИИТЕ НЕ ТЪРСИ ВРЪЗКА С НЕЯ?За да се носят из "етера" мнения че едва ли не граничи с криминална структура .Разговарял съм с хора които имат поглед над нещата ...и мнението им не е особено доброжелателно,дори и се опитвам да поставям нещата в добра светлина.Винаги и само едно се търси тук-предложете нещо....ми нали сте много там -измислете...Като за начало си сменете управата-после може и да има развитие....300 и колко там членове сте ..вегитирате само ,аз ли да давам акъли отстрани?
кирката Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Сря Мар 21, 2012 9:14 pm
[quote="Podlecii.avg"][quote="gandi"] Въпреки че има такива като теб [color=red]федерацията се множи[/color] след 3 дена ставам член .[/quote] да бе да!!! направУ се пука по шевовете ха ха ха колега Ганди !!!! не прави грешката която направих Аз!!! гледам че си нов в този форум, или поне така пише на регистрацията ти!!! и като съдя по името ти, струва ми се че си от Градежница!!!!! ако си същия този, за който те мисля, обади се дати обесня някои дребни детайли!! пък после прави квото сам си решиш. поздрави от Краси [/quote] Я. обесни тези малки детайли и ние да знаем
QNUS Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Сря Мар 21, 2012 9:26 pm
Интересно е да се чуе мнението на колегата Подлеций ,след като се е поувлякъл но овреме се е поусетил накъде духа вятъра....Май много станаха отказалите се??? Може би се притеснява от реакции на правоимащите с гумата тука или не иска да си навлича гръмотевици (разбирай -минуси) което е често срещано явление за несъгласните с мотото на организираните от другата страна на форума-и в двата случая обаче това не говори добре за хобито и нещата все така ще си останат проблем за обикновенния търсач решил да си направи кефа ..А иначе решение има..
Готини сте-А така ....давайте минусчета!!!Кефя се просто.. Това показва че сегашната федерация има капацитет..
gandi Новобранец
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Сря Мар 21, 2012 9:54 pm
QNUS написа:
gandi написа:
QNUS написа:
Може и да съм слабо информиран колега ,повярвай ми -напълно добронамерено пиша-не ми отговори-какво точно досега е свършено от федерацията И ЗАЩО НИКОЯ ОТ ИНСТИТУЦИИТЕ НЕ ТЪРСИ ВРЪЗКА С НЕЯ?За да се носят из "етера" мнения че едва ли не граничи с криминална структура .Разговарял съм с хора които имат поглед над нещата ...и мнението им не е особено доброжелателно,дори и се опитвам да поставям нещата в добра светлина.Винаги и само едно се търси тук-предложете нещо....ми нали сте много там -измислете...Като за начало си сменете управата-после може и да има развитие....300 и колко там членове сте ..вегитирате само ,аз ли да давам акъли отстрани?
Далеч си колега много си далеч от истината .
QNUS Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Сря Мар 21, 2012 10:09 pm
Добре -какви са целите на федерацията колега????Аз знам че не не съм много наясно-кажи та да знаем ...Какво точно е свършено досега и занапред как я мислите?Пак повтарям че нищо лично нямам към самата организация като добро начинание ,само че много и крета каруцата и заяждането на колегите членуващи и изпитващи явна ненавист към пишещите тука допринася за общото впечатление.
Похвално и показателно обаче е колко "строина" организация имате на клавиша -минус Не всичко е загубено....
bobo Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Сря Мар 21, 2012 10:22 pm
QNUS написа:
Добре -какви са целите на федерацията колега????Аз знам че не не съм много наясно-кажи та да знаем ...Какво точно е свършено досега и занапред как я мислите?Пак повтарям че нищо лично нямам към самата организация като добро начинание ,само че много и крета каруцата и заяждането на колегите членуващи и изпитващи явна ненавист към пишещите тука допринася за общото впечатление.
Похвално и показателно обаче е колко "строина" организация имате на клавиша -минус Не всичко е загубено....
На мен пък ми се струва,че минусите идват от друго място-бюрократорско,тва деее....,администраторско
QNUS Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Сря Мар 21, 2012 10:44 pm
bobo написа:
QNUS написа:
На мен пък ми се струва,че минусите идват от друго място-бюрократорско,тва деее....,администраторско
В смисъл -че нещата са взаимно свързани и че всяко мнение противоречащо на общоприетите норми се редактира и оценява от правоимащите на този форум?-Това не го вярвам но го и допускам като вариант...Мисля че с моите изказвания колега едва ли ще засегна някого лично и упреците ми към федерацията са по-скоро положителни отколкото негативни-това което пишат поддържниците на вече почти загубената кауза и тяхното мнение изразяващо се в пръста на минуса -изобщо не ме касае-ако пиша с голямо ОО-вации сигурно рейтинга ми щеще да е в плюс...А това не ме радва и заравянето на главата като щтрауса пак ми напомня колко безмислено е да спориш с радиото...
Но това с рейтингите е показателно -докъде могат да достигнат колеги -уж мъже а повлияни и дирижирани от жени и без право на собствено мнение .. Вниманието което ми оттделят от драгоценното си време в чукане на минусчета -го оценявам ....
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Чет Мар 22, 2012 8:43 pm
-То кат нема кво смислено да кажеш е естествено да чукаш минуси -почти като в техният форум щото нали и тоя вече стана техен.Ако не сте забелязали Админът на сайта преди няколко поста издрънка едно мнение което се припокрива с алабализмите тоест с демагогията която се ръси от там -Така че момчета предлагам -ОТПИСВАНЕ от уж най-големият сайт за търсачи и други ала бала дето ви се сервират тук -Тоя форум всъщност се превърна в нещо като подобие на АУКЦИОН.БГ само че профилиран само за продаване и купуване на металдетектори.Тоест вероятно такава е била идеята на обединението -Там ша са венцехфалиме и зарибяваме -Тук ша търгуваме и ша плюваме..............................................-Ееееееееееее -административен -Кво ша прайм сега ша ма търкаш ли или държиш да продължаваме по темата щото май такова ти било желанието...........................................................
Последната промяна е направена от stan960 на Чет Мар 22, 2012 9:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Чет Мар 22, 2012 9:34 pm
управата.... управата !!! там е слабото място на федерацията или по-точно придворня "ШУТ" на бнфм Слави: и неговата последователка Джони, това са главните виновници за упадъка на федерацията!!!
:
Джони Цезар
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Чет Мар 22, 2012 9:45 pm
Podlecii.avg написа:
управата.... управата !!! там е слабото място на федерацията или по-точно придворня "ШУТ" на бнфм Слави: и неговата последователка Джони, това са главните виновници за упадъка на федерацията!!!
Да бе, аз и Слави съборихме свободния металдетектинг в България. Що не ни разпънете на кръст или да ни набиете на кол? Ама здраво ти хлопат сачмите...
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
bobo Консул
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Чет Мар 22, 2012 10:06 pm
Джони написа:
Podlecii.avg написа:
Да бе, аз и Слави съборихме свободния металдетектинг в България. Що не ни разпънете на кръст или да ни набиете на кол? Ама здраво ти хлопат сачмите...
Туй с кръста е малко де моде,ма виж с кола.....
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Чет Мар 22, 2012 10:09 pm
Джони написа:
Podlecii.avg написа:
- -Не не го съборихте -Вие просто го ограничихте до санитарният минимум........................
Джони Цезар
Заглавие: Re: Федерацията по Металдетектинг БНФМ в Англия Чет Мар 22, 2012 10:14 pm
stan960 написа:
Джони написа:
Podlecii.avg написа:
- -Не не го съборихте -Вие просто го ограничихте до санитарният минимум........................
Аз и Слави ли бре, Станчо? Абе, що не си вдигнете гъзовете от комповете и не одйдете на феста... Ай, вече ми писна да ви слушам глупостите... То тва ващо е бетер от платените телевизии... Чак вече не мога да ви се ядосвам.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!