Заглавие: Re: избор металдетектор Сря Дек 21, 2011 8:35 am
Podlecii.avg написа:
deultum написа:
Колега ето един апарат който се справя на този тест https://www.youtube.com/watch?v=NJDVF8owo8k
колегааааа!! много като теб, вече плачат !!!! неме разбирай погрешно!! говоря за определен тип керамика! а не свободно избираема. начи керамика от турско време нее същата като тази от римско време! така че този клип за който НИ говориш е абсолютна маниполация!!!!! но разбирам поведението ти!!!! и аз така реагирах едно време когато видях че апаратите немогат да пробиват керамиката! но зада те успокоя, щи кажа че все пак има апарат който успя да пробие керамиката!! лично съм го тествал.....
има братле и то не един но и паричките им са доста а упътването 300страници иначе свикнеш ли няма грешка
Подлеций , не знам кой е плакал и кой не а и не ме интересува. Новодошлия колега иска съвет и аз изказвам мнение на което има право всеки регистрирал се в форума . Теста който гледаш не е никаква манипулация а самата истина 90 % от ИБ апаратите загиват на този тест и това е факт . Не ми се спори с никой само казвам на новия колега да си отваря очите . Пък на теб успех с твоя апарат !
kodokan Консул
Заглавие: Re: избор металдетектор Чет Дек 22, 2011 8:32 pm
Podlecii.avg написа:
deultum написа:
Колега ето един апарат който се справя на този тест https://www.youtube.com/watch?v=NJDVF8owo8k
колегааааа!! много като теб, вече плачат !!!! неме разбирай погрешно!! говоря за определен тип керамика! а не свободно избираема. начи керамика от турско време нее същата като тази от римско време! така че този клип за който НИ говориш е абсолютна маниполация!!!!! но разбирам поведението ти!!!! и аз така реагирах едно време когато видях че апаратите немогат да пробиват керамиката! но зада те успокоя, щи кажа че все пак има апарат който успя да пробие керамиката!! лично съм го тествал.....
Ха-хах , ти си 'видял' , а колегата работи от сума ти време с Еурека . Смех, смех ..... В подкрепа на Делтум ще кажа ,че и аз съм свидетел как работи Еурека на силно орудено, и как пробива керамика, дето цитираното от теб ХЛТ не може да работи по никакъв начин. Не че ХЛТ-то е лоша машина, напротив за мен е култова, но на орудено не се справя. Май повече седите пред компютрите и гледате клипчета с тестове за апарати, вместо да се поразходите и тествате апаратите в реални условия М/у впрочем и аз и колегата Делтум сме имали ХЛТ-та и бяхаме писали доста преди около 2 години във форума.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: избор металдетектор Чет Дек 22, 2011 8:51 pm
Салве Консули:-Радвам се да чета вашите постове и мнения след толкова дълго мълчание -Извинявам се че не мога да ви поздравя като Цезар (тука ми прикачиха ранг на неква филмова марионетка)
kodokan Консул
Заглавие: Re: избор металдетектор Чет Дек 22, 2011 9:34 pm
stan960 написа:
Салве Консули:-Радвам се да чета вашите постове и мнения след толкова дълго мълчание -Извинявам се че не мога да ви поздравя като Цезар (тука ми прикачиха ранг на неква филмова марионетка)
Привет приятелю, надявам се ,че си добре ,както знаеш 'мълчанието е злато' . А за титлата не се коси, аз съм луд по STAR WARS . Поздрави .
stan960 Джадай
Заглавие: Re: избор металдетектор Чет Дек 22, 2011 10:29 pm
-Весела Коледа Друже
kodokan Консул
Заглавие: Re: избор металдетектор Пет Дек 23, 2011 8:16 am
stan960 написа:
-Весела Коледа Друже
Благодаря, весели празници и на теб, Приятелю.
deultum Цезар
Заглавие: Re: избор металдетектор Пет Дек 23, 2011 8:54 am
stan960 написа:
Весели празници и на теб бати Стан , постоянно посещавам форума и чета , рядко пиша ако мога да помогна с нещо , иначе за кво да се обаждам , не гледаш ли че само професори тука , кой за точки кой за рейтинг се бори , няма лошо !