Заглавие: помощ при избор Сря Дек 11, 2013 8:11 pm
Здравейте,искам да си закупя като втори апарат ,но искам да попитам колеги ,които са работили със Уайтс.Prizm 3 или Coinmaster.За сведение призмата е с двойно Д на СЕФ - 30 х 25см. Приемам и други съвети ,но и ме интересува от тези кой е по добър
бобо Джадай
Заглавие: Re: помощ при избор Сря Дек 11, 2013 9:14 pm
all_metal написа:
Здравейте,искам да си закупя като втори апарат ,но искам да попитам колеги ,които са работили със Уайтс.Prizm 3 или Coinmaster.За сведение призмата е с двойно Д на СЕФ - 30 х 25см. Приемам и други съвети ,но и ме интересува от тези кой е по добър
Що се занимаваш с глупости!!!!За койнмастера не знам,ма призмата....това са много нисък клас детектори....Даже и грунт баланс май няма!
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Сря Дек 11, 2013 9:34 pm
трябва ми нещо по евтино и лекичко,за дете по принцип,но не и да си го бия в главата
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: помощ при избор Сря Дек 11, 2013 9:37 pm
all_metal написа:
трябва ми нещо по евтино и лекичко,за дете по принцип,но не и да си го бия в главата
Държиш ли да е с телевизор?
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Сря Дек 11, 2013 9:40 pm
не,не държа на екран,но новите всички са с екран май
stan960 Джадай
Заглавие: Re: помощ при избор Сря Дек 11, 2013 9:45 pm
all_metal написа:
-Щом си са спрел на Уайтс за тия парички вземи му Койнмастера на хлапето, пускай го и да му е на късмет............................................
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Сря Дек 11, 2013 9:48 pm
не съм се спрял твърдо на Уайтс,видях че тези модели са най евтини и мислех че са по добри от фишър ф2 и гаретите 150 и 250
бобо Джадай
Заглавие: Re: помощ при избор Сря Дек 11, 2013 9:51 pm
all_metal написа:
Е,тва е друг въпрос,може би добре си се ориентирал!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: помощ при избор Сря Дек 11, 2013 9:54 pm
-Зависи ква марка ти лежи на сърцето щото разликата не е кой знае ква ма доколкото си спомням от всичките де си избройл,Койнмастера на Белият е последен като модификация....................................
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Сря Дек 11, 2013 10:06 pm
можете да предложите и вие нещо подходящо за малкия.Но търся и за себе си ,защото си продадох террата 705 и останах с един експлорер2 но той не е лично мой.За мен се чудя между експлорер се ,соверен гт,фишър ф5,ф70 и ф75
stan960 Джадай
Заглавие: Re: помощ при избор Сря Дек 11, 2013 10:20 pm
-Гоолеемо чудене в доста разтеглив ценови клас -Мачкай си с Експлоръра щом си му свикнал и квото доде на късмет..............................................
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Сря Дек 11, 2013 10:29 pm
експлолера не е лично мой,искам да си взема личен и се двоумя,за мен ще се реша по лесно,сега въпросът ми е за малкия какъв апарат да взема,но не ми се изсипват и много пари защото утре може да го захвърли
stan960 Джадай
Заглавие: Re: помощ при избор Сря Дек 11, 2013 10:47 pm
-Вземай тогаз нещо в среден ценови клас та ако дребният не му иде на сърце да го ползваш па ти......................................
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Сря Дек 11, 2013 10:54 pm
точно така мисля и аз,и тъкмо гледам фишърите ф5,70 и75 и се чудя .Майнлаб или фишър.Мисля че един фишър ф5 със сеф е добре ,само незнам да не се окаже тежичък
Последната промяна е направена от all_metal на Сря Дек 11, 2013 10:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: помощ при избор Сря Дек 11, 2013 10:54 pm
stan960 написа:
-Вземай тогаз нещо в среден ценови клас та ако дребният не му иде на сърце да го ползваш па ти......................................
Колега нали каза , че продаваш лупа с лампа? Какво стана.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: помощ при избор Сря Дек 11, 2013 11:00 pm
-Начелник с лупа и подсветка имам в момента,но мога да поръчам и стативи-Интересът е слаб колега за това и не се разпростирам....................................
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: помощ при избор Сря Дек 11, 2013 11:14 pm
stan960 написа:
-Начелник с лупа и подсветка имам в момента,но мога да поръчам и стативи-Интересът е слаб колега за това и не се разпростирам....................................
Дай на лични и цена и да финализираме.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 8:35 am
all_metal написа:
точно така мисля и аз,и тъкмо гледам фишърите ф5,70 и75 и се чудя .Майнлаб или фишър.Мисля че един фишър ф5 със сеф е добре ,само незнам да не се окаже тежичък
Зависи колко е голямо детето иначе ако вземаш fisher f5 задължително с ULTIMATE 33cm. (13") DD по добра е от SEF 10”x 12” (25 x 30 cm) DD а ако е по малък му го вземи с 11инч. DD която си е на fisher много добра антена
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 5:55 pm
all_metal написа:
не съм се спрял твърдо на Уайтс,видях че тези модели са най евтини и мислех че са по добри от фишър ф2 и гаретите 150 и 250
Коинмастера GT със сигурност ще се представи по добре от тези модели дето си ги изредил,а пък ако ре4еш ще можеш и ти да си ги ползваш
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 7:02 pm
благодаря колеги за помощта,сега се появи едно фишърче на месец за 170-180 лв. и се чудя и за него
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 8:48 pm
all_metal написа:
благодаря колеги за помощта,сега се появи едно фишърче на месец за 170-180 лв. и се чудя и за него
Не се чуди вземи го на тия пари щом е нов и в гаранция +по голяма антена и си в играта
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 8:56 pm
pavli_q написа:
all_metal написа:
Не се чуди вземи го на тия пари щом е нов и в гаранция +по голяма антена и си в играта
Coinmastera не е ли по-добре или е на един кантар с F2
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 9:15 pm
all_metal написа:
pavli_q написа:
all_metal написа:
Ако питаш мен аз съм за Ф2 щото и аз работя с тази марка уреди а и мисля че ще му е по лесен за работа защото има и цифрова идентификация на металите и различен тон за цветното и черното
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 9:18 pm
all_metal написа:
pavli_q написа:
all_metal написа:
F2 за мен е слаб детектор! Виждал съм на живо как работи и не ми харесва . Доста плитък.
all_metal Легионер
Заглавие: Re: помощ при избор Чет Дек 12, 2013 9:19 pm
Ами тогава няма какво да се чудя.Иам един последен въпрос,ако някой е работил с F2-как е дискриминацията и дълбочината