Добре де направи клип като на Голден маск 4 със твоя Фишер Ф75 и тогава да видим да ли е така както пишеш...Ако се справи със задачата тогава може да се говори за копие - двата детектора са коренно различни един от друг като схемно решение независимо че са със еднакъв звук...И между другото Фишера не се слави със голяма дълбочина...
Кюмбе!!!!! абе трайси поне ти там у сервиза и не вземай отношение по неща които ИЗОБЩО неса ти ясни!!! ти въобще наясно ли си с това което говориш???? БЕЗСРАМНИК !!!! да сравняваш ГМ. с Фишер ф75!!!!!!!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Сря Окт 19, 2011 9:14 am
Баш-Иманяра написа:
Кюмбе!!!!! абе трайси поне ти там у сервиза и не вземай отношение по неща които ИЗОБЩО неса ти ясни!!! ти въобще наясно ли си с това което говориш???? БЕЗСРАМНИК !!!! да сравняваш ГМ. с Фишер ф75!!!!!!!!
Истината май боли а - фактите говорят... https://www.youtube.com/watch?v=_yy51ZzrK7o&feature=player_embedded
абе хубаво е човек да има чувство за хумор ти определено го имаш в повече особено с ГМ.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Чет Окт 20, 2011 11:20 am
denarr написа:
това си е поредната монтанска бангиа ГМ демек голем маитап.
Майтапа наистина е голям, детектора още не е пуснат в производство а имам около 20 продадени (под продадени имай впредвид че съм взел парите ) Айде наслади се малко на бангията ...
bekos Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Чет Окт 20, 2011 5:21 pm
БРАВО ГОЛДЕН МАСК.НА ТОВА СЕ ВИКА БАНГИЯА
Последната промяна е направена от bekos на Чет Окт 20, 2011 5:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път (Reason for editing : БРАВО ГОЛДЕН МАСК.НА ТОВА СЕ ВИКА БАНГИЯА)
laki Консул
Заглавие: по темата Чет Окт 20, 2011 6:54 pm
Ако имате или сте направили нещо по добро-покажете го и вий,,В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СПРЕТЕ С ТЬПИТЕ СИ ЗАБЕЛЕЖКИ И ЗАЯЖДАНИЯ.Темата е за Г.Маск и ако нещо не ви харесва -просто не четете и не гледайте.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Чет Окт 20, 2011 8:24 pm
laki написа:
Ако имате или сте направили нещо по добро-покажете го и вий,,В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СПРЕТЕ С ТЬПИТЕ СИ ЗАБЕЛЕЖКИ И ЗАЯЖДАНИЯ.Темата е за Г.Маск и ако нещо не ви харесва -просто не четете и не гледайте.
кое ни е тъпото ва? ние спорим тук ... при това здраво!!! а най-интересното е ти що си пъхаш задника тук! когато двама души си мерят куровете, неси пъхай задничето между тях!!!!! като нема кво да кажеш::::::: ми просто неказвай нищо ва!!!!
laki Консул
Заглавие: по темата Чет Окт 20, 2011 8:41 pm
Алоооо СЕЛЯНИН ТЬП я се дрьж по културно и не се прави на умен.За тези приказки дето си ги написьл бихте пребил като куче.Много е лесно да се правиш на ербап пред компа.Предполагам че си най обикновен пишелегар и те сьветвам да си мериш приказките.Бьлгария е малка страна.
caracalla Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Чет Окт 20, 2011 9:10 pm
Хеи момчета не се караите за глупости.Тук се обсъжда ГМ4 ако не ви харесва новата машина никои не ви кара да четете...
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Чет Окт 20, 2011 9:52 pm
Golden Mask написа:
paolo77 написа:
само още 1 въпрос защо пироните са сложени хоризонтално????? направи клип със вертикално сложени пирони да видим кво ще стане ...
Ето това ще стане
Т.е. както споменах оня ден, първия вариант на поставени монети между пирони е най проблемен за детекторите .
Владо,да пробваме с едно старо XP,да видите 4е 6те те удари в земята?
Навит ли си?
Да се видим събота на откриването на магазина?
Кво 6а каже6?
Селския Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пет Окт 21, 2011 6:00 am
pld-monetarka написа:
Golden Mask написа:
paolo77 написа:
само още 1 въпрос защо пироните са сложени хоризонтално????? направи клип със вертикално сложени пирони да видим кво ще стане ...
Ето това ще стане
Т.е. както споменах оня ден, първия вариант на поставени монети между пирони е най проблемен за детекторите .
Навит ли си?
Кво 6а каже6?
Сложи 5"/10".
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пет Окт 21, 2011 8:30 am
pld-monetarka написа:
Навит ли си?
Кво 6а каже6?
Добре си дошъл ! Събота 13.00ч , Кукленско 21 , 0899 809000 звънни ми ако се затрудниш с намирането . Аз съм с 10.5'' така че ако искаш теста да е както трябва носи си и ти такава сонда .
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пет Окт 21, 2011 3:14 pm
Golden Mask написа:
pld-monetarka написа:
Навит ли си?
Кво 6а каже6?
Добре си дошъл ! Събота 13.00ч , Кукленско 21 , 0899 809000 звънни ми ако се затрудниш с намирането . Аз съм с 10.5'' така че ако искаш теста да е както трябва носи си и ти такава сонда .
Аз ще съм със бачо Кольо куция,дето на събора му гледахте старото XP, като космически пришелец. Та той ще ви покаже какво може старата му бангия Айде до тогава,ще се видим там на място и честито със новата придобивка /магазина/,крайно време беше
Dominos Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пет Окт 21, 2011 5:13 pm
Браво, на мен лично ми харесва как работи.
Не питай старило, питай патило!
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Съб Окт 22, 2011 11:41 am
Golden Mask написа:
pld-monetarka написа:
Навит ли си?
Кво 6а каже6?
Владо, ще оставим пробата за друг ден. Бачо Кольо заминал за Сливен,като си дойде ще минем да видим магазина и можем да спретнем някоя проба. Много вих искал да е днес,ама няма значение,ще се видим,проби могат винаги да се правят. Честито магазин!!! Да ти върви по мед и масло както казват старите хора!!!
900 лв със стандартната сонда 27 см, акумулаторни батерии 2500 мАч и автоматично зарядно за тях .
840 лв. без батерии и зарядно .
Ето и първо видео на новата машина, извинявам се за лошото качество. Стигайки до полигона установих че батерията на камерата не е заредена и снимах с телефона .
Здравейте от Великобритания извинение ми български не е много добра.
Аз използвам една Deus
Бих искал златна маска 4
Въпросът ще бъде възможно да се използват SEF намотки с този детектор
какво се Регулиране на честотата на звука (AUDIO FREQ SHIFT)
Има ли го регулирате тоновете
deso Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Нед Окт 23, 2011 3:03 am
wallb2 написа:
Golden Mask написа:
AdEoY написа:
Цена?
900 лв със стандартната сонда 27 см, акумулаторни батерии 2500 мАч и автоматично зарядно за тях .
840 лв. без батерии и зарядно .
Ето и първо видео на новата машина, извинявам се за лошото качество. Стигайки до полигона установих че батерията на камерата не е заредена и снимах с телефона .
В земята... в земята братче.... ги сложи!!!
В земята ....та то ги бърка и във въздъха,ако обърнеш внимание съсвсем в края на видеото ,когато са махнати монетите и остават само пирони сигнала е почти двоен /особено махаики от дясно на ляво/ напъва да даде цвят без да има монети.Дискриминацияра е точно на границата на отхвърляне на пироните и в момента в който добавиш една монета получаваш цветен сигнал.В следствие на което при бързи махове и поставени монети сигналите са само цветни,цветни,цветни. Щом е толкова бърз трябва да се редуват цветни с черни.....
освем това когато бобината отива най-в страни било в ляво или дясно и излиза от обсега на последния пирон,хващаики го само с перифериата също греши и дава цветен сигнал,на практика в реална работа железата ще давт и по некой цветен сигнал преди да бъдат точно центрирани.От опит знам ,че не е много приятно, губи се излишно време в проверяване на герешни сигнали
goldenballs Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Нед Окт 23, 2011 8:58 am
Моля, можете да направите задълбочен тест с Златната маска 4 с 9 инчов намотка, автоматичен грунд баланс, agaist на Deus.
Това щеше да е много по-добре балансирана машина, ако тя е монтирана на права стъбло.
Също така бобините на предишни Златна маска modles са били тежки, това е решен?
Също дигитална версия с VDI прочете, щеше да е страхотно
GM имат уебсайт / контакт електронна поща, бяхме във Великобритания могат да задават въпроси
И в земята и отгоре се тая, земята не оказва влияние на бързината Има значения само на какво разстояние се намират цветните и черните предмети от сондата, в моя тест са на еднакво, ако монетите бяха по-близо, детектора няма въобще да реагира на пироните и обратно.. . Тествай си машината и пиши какво се получва при същия тест, че много лаете ама никой не каза с неговата машина какво хваща. Оня ден един ми се изхвърляше с DFX че бил много бърз, е трябваше да му отдалеча монетата на 20 см от пирона за да я хване . Ето тук може да видите тестове на бързината на различни детектори ( RECOVERY SPEED ) - https://www.youtube.com/user/RegtonDetectors
goldenballs Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пон Окт 24, 2011 12:20 am
Има ли някакъв шанс да ви отговори на въпросите ми
Предполагам, че искате Великобритания, за да купя този детектор?
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пон Окт 24, 2011 12:29 am
deso написа:
В земята ....та то ги бърка и във въздъха,ако обърнеш внимание съсвсем в края на видеото ,когато са махнати монетите и остават само пирони сигнала е почти двоен /особено махаики от дясно на ляво/ напъва да даде цвят без да има монети.
Напъва да даде цвят понеже пирона излиза от полето на сондата и отива в периферията т.е. сигнала от него е много слаб а детектора е конструиран така че всички метални предмети в дълбоката зона да ги свири цветно. Пробвай някое XP и при него е така, откопаваш се на телчета и пирончета в дълбочина.
deso написа:
Дискриминацияра е точно на границата на отхвърляне на пироните и в момента в който добавиш една монета получаваш цветен сигнал.В следствие на което при бързи махове и поставени монети сигналите са само цветни,цветни,цветни. Щом е толкова бърз трябва да се редуват цветни с черни.....
На границата е ама друг път, на тоя клип се вижда и панела - https://www.youtube.com/user/nufrii#p/u/3/y5V1trK0COY положението на потенциометъра DISC e в позиция 3 , като препоръчителна е 2, границата на която почва да дели пирона е между 0 и 1 . Сигналите са само цветни когато монетите са много големи в случая в началото на клипа слагам 10 лв с диаметър 31мм https://www.youtube.com/user/nufrii#p/u/5/_yy51ZzrK7o В последствие слагам 20 ст. с диаметър 20мм и тогава ясно се чуват цветни и черни сигнали. Деус-а е по същия начин, ако между тия пирони сложа големи монети пироните не ги чува, обратно, ако сложа 10мм монети, не се чуват, защото железния сигнал е много силен и ако ще не ДЕУС а господ да слезе на земята няма да помогне, защото има физически закони и нищо не може да ги промени.
deso написа:
освем това когато бобината отива най-в страни било в ляво или дясно и излиза от обсега на последния пирон,хващаики го само с перифериата също греши и дава цветен сигнал,на практика в реална работа железата ще давт и по некой цветен сигнал преди да бъдат точно центрирани.От опит знам ,че не е много приятно, губи се излишно време в проверяване на герешни сигнали
Така е ...и кои детектор според теб когато не дава цветен сигнал от желязо което е в периферия на сондата или в дълбочина ?
Що не пробваш твоя детектор на такъв тест да видим какво ще стане ? Предварително знам, няма да хванеш нищо, освен ако не си с XP !
Последната промяна е направена от Golden Mask на Пон Окт 24, 2011 12:47 am; мнението е било променяно общо 1 път
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пон Окт 24, 2011 12:46 am
goldenballs написа:
Здравейте от Великобритания извинение ми български не е много добра.
Аз използвам една Deus
Бих искал златна маска 4
Въпросът ще бъде възможно да се използват SEF намотки с този детектор
какво се Регулиране на честотата на звука (AUDIO FREQ SHIFT)
Има ли го регулирате тоновете
Драги goldenballs, много хора искат да купят Golden Mask 4 , в момента обаче той все още не се произвежда серийно, аз имам дистрибутор във UK http://uk-metal-detectors.co.uk/ от който може да закупите новия модел, те ще имат в наличност в началото на Декември. Аз ще изпратя другата седмица Golden Mask 4 на моя приятел Гари - http://www.garysdetecting.co.uk/ за тестове, той ще напише подробна информация за него в неговия уеб сайт . AUDIO FREQ SHIFT = AUDIO TONE Golden Mask 4 ще може да работи със следните търсещи антени (search coils) - DD 7'' - DD8'' - DD10.5'' - SEF 10X12'' - SEF 12.5X15'' Golden Mask няма уеб сайт, аз не смятам това за необходимо и без сайт Golden Mask са достатъчно популярни благодарение на моите дистрибутори .
Последната промяна е направена от Golden Mask на Пон Окт 24, 2011 10:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път
goldenballs Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пон Окт 24, 2011 2:13 am
Благодаря ви за информацията
SEF 8x10''от златна маска 4 звучи добре, тя ще донесе тегло надолу
Вие аз съм наясно, Evergreen детектори са на доставчика на Великобритания, те не трябва с добро име във Великобритания, и аз няма да купя от тях себе си.
Ако си купя машина ще бъде директно от Bulgeria mdetectors.com, който ще ми даде много по-добра цена.
колко би маска златен 4 и SEF 8x10''разходите, директно от mdetectors.com?
Каква е дълбочината, като в сравнение с на Deus
Защо не го постави на прав вал за купувачите в Обединеното кралство, ще продават много повече Вал S не е популярно във Великобритания, ние го намират за неудобно и поставя натоварването на китката