900 лв със стандартната сонда 27 см, акумулаторни батерии 2500 мАч и автоматично зарядно за тях .
840 лв. без батерии и зарядно .
Ето и първо видео на новата машина, извинявам се за лошото качество. Стигайки до полигона установих че батерията на камерата не е заредена и снимах с телефона .
900 лв със стандартната сонда 27 см, акумулаторни батерии 2500 мАч и автоматично зарядно за тях .
840 лв. без батерии и зарядно .
Ето и първо видео на новата машина, извинявам се за лошото качество. Стигайки до полигона установих че батерията на камерата не е заредена и снимах с телефона .
super
caracalla Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Чет Окт 13, 2011 8:24 am
Супер е
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Чет Окт 13, 2011 12:22 pm
Информацията за новия модел е едва от вчера а днес вече дистрибуторите напират да поръчват (да са първи на опашката) , а съм на една гола 4-ка, ами като почна с V1, V2, V3 , после на версиите ще започна да слагам I, DTI, TDI, S, SDI ....
gaco bacov Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Чет Окт 13, 2011 1:05 pm
Golden Mask написа:
Информацията за новия модел е едва от вчера а днес вече дистрибуторите напират да поръчват (да са първи на опашката) , а съм на една гола 4-ка, ами като почна с V1, V2, V3 , после на версиите ще започна да слагам I, DTI, TDI, S, SDI ....
Ха хааа! Е те това се казва тунинг
Чумата Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Чет Окт 13, 2011 11:25 pm
Golden Mask написа:
а съм на една гола 4-ка, ами като почна с V1, V2, V3 , после на версиите ще започна да слагам I, DTI, TDI, S, SDI ....
Ама и по-вечко понтециометри да имат тия версии , минимум по 10 ,че конкуренцията голяма
За да опазим богатствата по българските земи се изисква култура.
morfozis Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пет Окт 14, 2011 1:05 am
като че ли ми напомня за марка XP,дали копираме от френските петли
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пет Окт 14, 2011 1:16 am
morfozis написа:
като че ли ми напомня за марка XP,дали копираме от френските петли
Кое ти напомня за XP ? Този тест - https://www.youtube.com/watch?v=3LMlzl3ufaw
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пет Окт 14, 2011 7:59 am
paolo77 Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пет Окт 14, 2011 8:45 am
колега освен че сте сменили копчетата дали има в реални ословия нещо различно от предишните ти модели ( съмнявамсе)? а това за копирането е ясно но едвали ще кажете нещо различно..... нищо против теб или машинката но тази цена мисля че е много висока като се има в предвит че за тези пари можеш даси вземеш по висок клас та и 2ра употреба .
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пет Окт 14, 2011 9:31 am
paolo77 написа:
колега освен че сте сменили копчетата дали има в реални ословия нещо различно от предишните ти модели ( съмнявамсе)? а това за копирането е ясно но едвали ще кажете нещо различно..... нищо против теб или машинката но тази цена мисля че е много висока като се има в предвит че за тези пари можеш даси вземеш по висок клас та и 2ра употреба .
Колега ако имаш поне малко опит с метал детектор трябва да ти е ясно че детекция на монети между така разположени пирони правят много малко машини, до колкото знам DEUS го може, за други модели нека колегите да кажат.
caracalla Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пет Окт 14, 2011 10:25 am
Като гледам Гм 3 не може да раздели монетите от пироните а Гм 4 го прави перфекно разликата в парите не е много голяма
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пет Окт 14, 2011 10:26 am
Golden Mask написа:
paolo77 написа:
Колега ако имаш поне малко опит с метал детектор трябва да ти е ясно че детекция на монети между така разположени пирони правят много малко машини, до колкото знам DEUS го може, за други модели нека колегите да кажат.
всяка една гадулка го може това
imperio Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пет Окт 14, 2011 11:21 am
Повечето гъдулки са с еднотонална дискриминация. При такива машини сигнал в пределната дълбока зона, или когато е в средната но до него има желязо, обикновено почва да се накъсва. При апарати с двутонална дискриминация с бързо сработване на електрониката като последния апарат на бандита и апаратите на Микрон такива сигнали ги дава с двоен тон и няма пропускане.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
paolo77 Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пет Окт 14, 2011 12:05 pm
само още 1 въпрос защо пироните са сложени хоризонтално????? направи клип със вертикално сложени пирони да видим кво ще стане ... ако ги свири правилно ще си купя веднага но се съмнявам а и ако ги закопаеш ще има друг ефект.....а пак ти казвам нямам нищо против твоята машина но несе опитваи да е правиш уникална спрямо всички други,не ти си открил топлата вода
bobo Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пет Окт 14, 2011 2:29 pm
paolo77 написа:
само още 1 въпрос защо пироните са сложени хоризонтално????? направи клип със вертикално сложени пирони да видим кво ще стане ... ако ги свири правилно ще си купя веднага но се съмнявам а и ако ги закопаеш ще има друг ефект.....а пак ти казвам нямам нищо против твоята машина но несе опитваи да е правиш уникална спрямо всички други,не ти си открил топлата вода
Ама я е затоплил много добре
paolo77 Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пет Окт 14, 2011 3:01 pm
тука сте като малките деца някои като каже нещо което неви отърва веднага минус ееее то истината боли а и неми е зор някои дами дава + а относно колегата със супер машината имам едно предложение ела до Добрич за демонстрация та ако е толкова добра ще продадеш някоия барим искараш зимата........
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пет Окт 14, 2011 7:39 pm
maskata e super
deso Преторий
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Пет Окт 14, 2011 7:53 pm
imperio написа:
Повечето гъдулки са с еднотонална дискриминация. При такива машини сигнал в пределната дълбока зона, или когато е в средната но до него има желязо, обикновено почва да се накъсва. При апарати с двутонална дискриминация с бързо сработване на електрониката като последния апарат на бандита и апаратите на Микрон такива сигнали ги дава с двоен тон и няма пропускане.
За въпросните сигналите в пределната зона ,когато дискриминацията неможе да го определи си трябва трети отделен тон...... да се възползвам да поздравя автора на това подобрение,че него никой не го споменава,справил се е отлично за пореден път
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Съб Окт 15, 2011 11:12 am
paolo77 написа:
Защото този тест е най-труден, ако поразгледаш малко в нета ще видиш как са поставените пироните(железата) в клиповете, най-често така - https://www.youtube.com/user/Mikronbg#p/u/7/WGY5Fq2vyiU По този начин 80% от детекторите ще се справят, проблема е обаче че оператора чува само цветния сигнал, при мен се чува и желязото . Ако пироните са вертикално е много по-лесно