Разбира се,че вършат работа и другите модели,но скоростта с която работя с Golden Mask 4 съчетано с многотоналната дискриминация не можеш да го постигнеш с другите модели.В крайна сметка най-важното е колко цветни сигнала имаш в джоба си за да прецениш достоинствата на даден апарат.
ми то нчма смисал да се дават толкова пари за бг апарат,подобре да си купя един маилап втора рака и ще сам ас човека , няма сравнение те тея нащи маистори станаха наркомани глеи кви цени искат за тея гаражни испалнения ахаххахаха.....НАРКОМАНИ ХАХАХАХХА
ми то нчма смисал да се дават толкова пари за бг апарат,подобре да си купя един маилап втора рака и ще сам ас човека , няма сравнение те тея нащи маистори станаха наркомани глеи кви цени искат за тея гаражни испалнения ахаххахаха.....НАРКОМАНИ ХАХАХАХХА
Пич, когато съм работил в гараж ти си бил в първи клас В момента двете ми фирми които са с основна дейност производство и търговия с метал детектори имат оборот за 2011г. 380 000 лв . Всеки месец внасям авансово 1950 лв данък печалба . Дали можеш да сметнеш колко ми е печалбата като се има предвид че данъка е 10% от нея ? Но като се има предвид писмената ти грамотност се съмнявам че може да смяташ
Владо, а може ли да се ползва антената на ГМ1+ за ГМ4. Понеже скоро ще си взимам четворка със 10х12" сонда, та ако може да станат е супер. В твой предишен пост пишеш за корекция на дълбочината. Може ли да се поръча предварително с тези промени четворката.
Не че му е мястото тука,ама що авансово,и що всеки месец бе Владо,не се ли губят доста пари така?И вече за кой ли път ще попитам-как се справя четворката на орудено-от другите модели имам наблюдения-и още един път сериозно питам-нямаш ли намерение да направиш модел и за орудено-на почти1/5от територията на Б-г монетарите нямат вярна дискриминация,но има и такива които работят-значи може!
Не че му е мястото тука,ама що авансово,и що всеки месец бе Владо,не се ли губят доста пари така?
Когато предходна година печалбата на дадена фирма надвиши 100 000лв. следващата година данък печалба се внася авансово, а като се подаде данъчната декларация за годината се вижда дали има да довнасяш или да ти връщат надвнесени пари ...
bobo написа:
И вече за кой ли път ще попитам-как се справя четворката на орудено-от другите модели имам наблюдения-и още един път сериозно питам-нямаш ли намерение да направиш модел и за орудено-на почти1/5от територията на Б-г монетарите нямат вярна дискриминация,но има и такива които работят-значи може!
На орудено е по-зле от машините на 8кХц, не мисля да инвестирам в машини които работят на орудено - т.е. ПИ детектори, оставям тая ниша на колегите
В твой предишен пост пишеш за корекция на дълбочината. Може ли да се поръча предварително с тези промени четворката.
Може разбира се, първоначално ,,Satir" взе GM4 както се произвеждат за западните потребители- супер спокоен детектор. С подмяната на два резистора машината стана малко по-дълбока, така че да задоволи изискванията на колегата, след известно време ще бъде пуснат на пазара Golden Mask 4 v2 ( при смяна на два резистора става v2) и още малко по-късно ще има и v3 ( както сами се досещате, три резистора ще са с друга стойност ) Машините ще са по-дълбоки и разбира се по-нестабилни, ама на кой му пука , важното е да вдигне 10 санта на левчето ..!
alexander0315 Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Вто Фев 07, 2012 11:46 am
Има ли възможност Четворката да се поръча с антена по избор?
Има да, поръчваш си я с каквато сонда искаш, щом е на 18кхц става. Ако искаш даже може и с 2, и с 3... сонди да си я поръчаш.
Благодаря колега. Искам да си взема сонда да работи добре на замърсено. Може и някоя по-голяма, но няма да стане наведнъж.
Всички модели Golden Mask могат да бъдат купени с до 7бр. търсещи антени 7'' (18см), 8'' (20см), 8x10'' (20x25см), 10.5'' (27см), 10x12'' (25х31см), 12.5'' (32см), 12.5''x15'' (32х38см) ! Подходяща комбинация за Golden Mask 4 е комбинация DD7'' и 10х12'' .
Абе аз ли нещо не съм разбрал добре ама четворката на орудено не е най силна. Тя е повече за Замърсено. Колеги, четете и предишнште страници, защото въпросите се повтарят.
Абе аз ли нещо не съм разбрал добре ама четворката на орудено не е най силна. Тя е повече за Замърсено. Колеги, четете и предишнште страници, защото въпросите се повтарят.
Здравейте,въпросът ми е при закупуване на нов апарат от серията Голден маск различен от последният модел 4,дали кутията за батерийте ще е като тази на четворката или по старите модели си се продават със старият акумулаторен блок.Въпросът ми е предимно към производителя но ако има и някой който е купувал скоро нов апарат от другите модели моля да сподели.
Питането ми е след излизането на по нов модел кутия за батерийте дали вече при покупка на нов ГМ (независимо от модела)той ще е оборудван с новата кутия или това е привилегия само за ГМ 4?
ivodianov1992 Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Нед Фев 19, 2012 11:48 am
Здравей колега, Аз си Купих Golden Mask 1+ миналата година Май месец и беше със сивия кабел, златните букси и новата кутия за батериите, тези подобрения са въведени даже и по - рано. В момента какъвто и детектор да си поръчаш на марката GM ще е с такива подобрения.
Благодаря за отговора колега,всъщност ти ми отговори на всички въпроси които ми се въртяха в главата.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Вто Мар 13, 2012 3:54 pm
Golden Mask в Сърбия - http://www.metaldetektori.rs/
georgi_at Легионер
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Вто Мар 13, 2012 7:55 pm
Браво понякога и производителя трябва да си прави реклама.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Сря Мар 14, 2012 8:44 am
Golden Mask написа:
Аз мисля че Владо много добре е посочил линка за да видим каква е цената зад граница и да сравним нашите в БГ - направо ни прави подаръци...Даже е много толерантен спрямо нашата икономика - и пак го оплювате... http://www.metaldetektori.rs/detektori/golden-mask
siltal Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 4 Сря Мар 14, 2012 8:05 pm
pechkata написа:
Golden Mask написа:
Аз мисля че Владо много добре е посочил линка за да видим каква е цената зад граница и да сравним нашите в БГ - направо ни прави подаръци...Даже е много толерантен спрямо нашата икономика - и пак го оплювате... http://www.metaldetektori.rs/detektori/golden-mask