абе ас знам че ЧЛЕЕЕНОВЕТЕ ОТ ИМПЕРИО С ГОЛЕМИИ..права !!! се базикат мнооо...и затова сметам че са крастосали тоа форум BIZ. нааачи да се базикааат шегувам се колеги.наистина незнам квои. мерсаш
абе ас знам че ЧЛЕЕЕНОВЕТЕ ОТ ИМПЕРИО С ГОЛЕМИИ..права !!! се базикат мнооо...и затова сметам че са крастосали тоа форум BIZ. нааачи да се базикааат шегувам се колеги.наистина незнам квои. мерсаш
Нищо не разбрах само е ясно, че ЧЛЕНОВЕЕЕТЕ са ГОЛЕМИ да не е да си виждал на бълха окото
Бе може и прав да си -Не че сме от по Старите и са ни ГООЛЕЕМИ......... -ми тук просто си е Свободен ФОРУМ - За разлика от много други Форуми тук няма ограничителни алабализми И си се бъзикаме на воля както намекваш.Между другото така и не разбрах това domenician принадлежност или натурализираност към Доминиканската Република ли означава или е сбъркана транскрипция на DOMITIAN (Домициан).
Бе може и прав да си -Не че сме от по Старите и са ни ГООЛЕЕМИ......... -ми тук просто си е Свободен ФОРУМ - За разлика от много други Форуми тук няма ограничителни алабализми И си се бъзикаме на воля както намекваш.Между другото така и не разбрах това domenician принадлежност или натурализираност към Доминиканската Република ли означава или е сбъркана транскрипция на DOMITIAN (Домициан).
абе така кат глеам азе маи маи некои ора им залепнаа очите кат магнит на железо по тея членове.....пък бържи ги виждате дря пууу сън неви лови за тях. СТААН........ стига ме расмива бре име кат име доменицият кои дет иска дам да го завира мен ми е се тая въпрос на интереси та и аз да те попитам за твоито каво означава стан да течеш ,или да разпъраш локуми на стан??? ша ме побъркате от смех ве ораа........ как то секи знае на секи въпрос имало и отговор! но да .така е, тука темата е за маитапи и може да се пошегува човек правси стан зааа което та черпя 1 студена и топли а сметката оставям за админааа.... тои е наи големие ЧЛЕЕЕН! С НАИ ГОЛЕМИЯ НОШ! тои коли тои беси а наздраев сега.
Не че ми дреме кой как се самокръщава бре -Само когато може да е свързано с име от историята пък е написано по селски ма нерви -Но това са си мой дертове -Мислещо- мечтая си че всеки Търсач би требвало да отбира от История и Нумизматика пък то на 90% не е така (нали и без това всички вече търсят желязо и метеорити) -И кат видя некво несъответствие ма избива параноята та почвам да си мисла -Тоз пък сега къв е........ -Иначе моят ник е съставен от първите четири букви на името ми и от последните три цифри на годината в която съм роден -Не е трудно да се разгадае, пък такива имена е имало в стари времена ма Историята и Литературата изглежда не са ти слабост за да го знаеш -Сега това СТАН мое го срешнеш като име повече в Щатите носят го вероятно мъже със славянски корен най вече Полски.Ако съм та оттегчил нящо или обидил извинявай -Обичам да си драскам и а са дракам тук пък и стилът ти на писане макар и видимо повлиян от алкохола удивително ми прилича на едно аверче тука ника му е ВанЗан или ЗанВан беше -никога ги не помна тез имена -Ако не го знаеш запознайте се ш си допаднете -А За бирката и кебапите благодарско-мерси -Е ако беха невиритуални чеше да е по убаво ма нейсе-па друг път...................................
тъй тъй видиш ли бат стане па ти навремето викаше ,че съм прегрел ..... знам кой е доменициан нищо че несе познаваме лично но няма ти кажа мен лично си ме кефи отвсякъде то неможе се драча сал с петронии начетен чиляк е все пак то си му и личи де
Трай де Баиовото - Нема главни букви, точки, запетаи, емотиконите щъкат навсекъде, стилът е малко по разбираем но си е твоя-Немам и капка съмнение че знаеш Кой Е.............................................
Toros Новобранец
Заглавие: Re: КАКВО ОЗНАЧАВА- imperio.biz Сря Мар 09, 2011 11:10 am
domenician написа:
Колега, Това .biz е разширение също като .com, .bg или .net! Няма нищо за бъзикане в самото разширение. Майтапа идва от зевзеците във форума!