Заглавие: Дали означава нещо???? Чет Авг 04, 2011 10:11 pm
КОлеги това дали означава нещо или са се образували с времето??
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
Гост Гост
Заглавие: Re: Дали означава нещо???? Чет Авг 04, 2011 11:30 pm
hamido написа:
КОлеги това дали означава нещо или са се образували с времето?? http://prikachi.com/images/619/3649619k.jpg
Правено е.
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: Дали означава нещо???? Пет Авг 05, 2011 8:35 am
някакъв нишан.
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
madnes Новобранец
Заглавие: Re: Дали означава нещо???? Пет Авг 05, 2011 10:21 pm
Виждал съм подобни камъни до пещери и ясно си личеше от къде е капала водата и го е издъпбала,такаче и този може да е такъв
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: Дали означава нещо???? Съб Авг 06, 2011 2:46 pm
madnes написа:
Виждал съм подобни камъни до пещери и ясно си личеше от къде е капала водата и го е издъпбала,такаче и този може да е такъв
не бе приятелю това си там на един връх и нищо повече, няма пещери и тем подобни.
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Дали означава нещо???? Нед Авг 07, 2011 1:49 pm
madnes написа:
99% е точно от това от вода/сняг и замръзване разтопяване и така...
saiganica Легионер
Заглавие: Re: Дали означава нещо???? Нед Авг 07, 2011 9:40 pm
От никаква вода и от никакъв сняг нее!Товаса изкуственни отвори!Поогледай наоколо!
Гост Гост
Заглавие: ... Нед Авг 07, 2011 11:08 pm
hamido написа:
КОлеги това дали означава нещо или са се образували с времето?? ен
Правено е човек,действай,поогледай се в радиус от 50-100 метра.Не може да е само това.....
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: Дали означава нещо???? Пон Авг 08, 2011 2:33 pm
Kerkenez написа:
hamido написа:
КОлеги това дали означава нещо или са се образували с времето?? ен
Правено е човек,действай,поогледай се в радиус от 50-100 метра.Не може да е само това.....
''Керкенез;'' точно пред този камък има още един голям камък на който отгорната му страна има издълбана дупка с размери около 20/20 ,а околните камъни неса носени от някъде а са били там природно и забелязах ,че наоколо са минали колеги или някой се е опитал да намери нещо знамли така изглежда обстановката.Приказвах с едни хора и ми казаха че до голямата дупка трябвало да има една или няколко по-малки(на снимката са малките отвори ,които се намират от дясната страна на голямата в посока Изток) които сочели посоката на нещо заровено .сигурно трябва дасе провери по детайлно