Реклама ли ми правиш? Мерси, няма нужда, който трябва си ме знае и без реклама
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Imperio Вто Яну 11, 2011 7:54 am
Бреййй да видя тема и Бандита и Империо да са ок
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
ztec Консул
Заглавие: Re: Imperio Вто Яну 11, 2011 7:58 am
Браво,готим мотор.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Imperio Сря Яну 12, 2011 1:44 am
Оооо -Валка - Конгражшилейшънс -Кога ли ша видя интервю с такъв тон и хапиенд отнасящо се за Металдетектинга -Вероятно Никога - Да разбирам ли Анонса като за нов член на БНФМ -Или..........................................................
imperio Цезар
Заглавие: Re: Imperio Сря Яну 12, 2011 7:29 pm
Не съм подавал молба. Ако бях подал хардлайнерите вече да са вдигнали въстание в другия вестник така че щеше да се чуе. Той бандита да не мислиш че го е пуснал това че сме първи достове. Ами, ташак си прави, ма както ти казваш "сал вятър ми вее покрай ушите" Някак си не го вярвам това че е намислил 'дай да плеснем с ръце, да се прегърнем, и да се хванем да вършим някаква полезна работа за тоя металдетектинг". Ако го беше намислил, досега разни сурвакари да са му палнали телефона и скайпа да реват като пеленачета. Бандит, кажи са, прав ли съм или да
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Imperio Сря Яну 12, 2011 7:36 pm
Кога ли ще ви събера на една маса
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Imperio Сря Яну 12, 2011 7:41 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Пон Апр 25, 2011 5:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Imperio Сря Яну 12, 2011 8:01 pm
imperio написа:
Не съм подавал молба. Ако бях подал хардлайнерите вече да са вдигнали въстание в другия вестник така че щеше да се чуе. Той бандита да не мислиш че го е пуснал това че сме първи достове. Ами, ташак си прави, ма както ти казваш "сал вятър ми вее покрай ушите" Някак си не го вярвам това че е намислил 'дай да плеснем с ръце, да се прегърнем, и да се хванем да вършим някаква полезна работа за тоя металдетектинг". Ако го беше намислил, досега разни сурвакари да са му палнали телефона и скайпа да реват като пеленачета. Бандит, кажи са, прав ли съм или да
- Не за друго ми понеже ми са върти в главата Че -Като всичко друго и то натам отиват нещата има вероятност Металдетектингът да бъде сал за избрани -А Избраните имат нужда от слуги -Та не че Ти си слугинажен тип ма ако те видя с карта ще съм сигурен че нанатам ще са се задвижили нещата...............................- Кво ша кажеш - Дали пък не им дадох коз в ръцете на доносниците и псевдотърсачите -А
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Imperio Сря Яну 12, 2011 8:14 pm
stan960 написа:
imperio написа:
- Не за друго ми понеже ми са върти в главата Че -Като всичко друго и то натам отиват нещата има вероятност Металдетектингът да бъде сал за избрани -А Избраните имат нужда от слуги -Та не че Ти си слугинажен тип ма ако те видя с карта ще съм сигурен че нанатам ще са се задвижили нещата...............................- Кво ша кажеш - Дали пък не им дадох коз в ръцете на доносниците и псевдотърсачите -А
чакай се намърдам междо цезарите и да питам няква стратегия относно олимп или просто ще мо препикаете розите щото аз имам АДСКИ план http://zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=131&sid=8515f3af3887e0bf21cfafc389cafe90
дистрибутур на
imperio Цезар
Заглавие: Re: Imperio Сря Яну 12, 2011 9:14 pm
Иване много те апе щъркела Ма то може да е за добре - комай на металдетектинга по му е нужен да го има Мунчо, отколкото Бойчо Огнянов Слугинажен тип...па ти Станчо, още не се е родил тоя дето ще му стана ибрикчия Ако нЕкога стана Член ще държа на нЕкои кардинални промени за политика и прочее, и сигурно ще стане голяма караница с нЕкои орица.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Imperio Сря Яну 12, 2011 10:21 pm
imperio написа:
Иване много те апе щъркела Ма то може да е за добре - комай на металдетектинга по му е нужен да го има Мунчо, отколкото Бойчо Огнянов Слугинажен тип...па ти Станчо, още не се е родил тоя дето ще му стана ибрикчия Ако нЕкога стана Член ще държа на нЕкои кардинални промени за политика и прочее, и сигурно ще стане голяма караница с нЕкои орица.
Тъй си и знаех -ма нали -Пусто шило в торба не стои................
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Imperio Сря Яну 12, 2011 10:31 pm
imperio написа:
Е какво точно ще направиш колега-дай идеи-дори и кардинални да са