Заглавие: Степенуване на детектори по дълбочина? Пон Яну 24, 2011 6:29 pm
Здравейте колеги нов съм във форума доста изчетох и установих че дълбочината е определяща при избора на детектор(гаражен,фабричен,бг.или вносен).Ако може по-напредналите да обявят марка,дълбочина(приблизителна) и цена разбира се,Благодаря предварително.
adminn Admin
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Пон Яну 24, 2011 6:31 pm
http://mdetectors.com/product_info.php?currency=BGN&cPath=21_53&products_id=179 това е на-оптималния апарат
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
dobo67 Про-Консул
Заглавие: dobo67 Пон Яну 24, 2011 7:16 pm
има и други
markantony Преторий
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Пон Яну 24, 2011 7:21 pm
zigzag22 написа:
Здравейте колеги нов съм във форума доста изчетох и установих че дълбочината е определяща при избора на детектор(гаражен,фабричен,бг.или вносен).Ако може по-напредналите да обявят марка,дълбочина(приблизителна) и цена разбира се,Благодаря предварително.
тук всички обичаме да даваме акъл,мойто мнение е първо да си определиш цена която даваш,не е лошо почвата да разбереш при теб каква е ,дълбочината не я слагай първа. Админа ти дава добър пример . Аз използвам ГМ-3 и съм доволен от него. Не очаквай фрапиращи разлики за дълбочина. Цена-почва-опит ако имаш такъв-късмет.
van Легионер
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Пон Яну 24, 2011 7:43 pm
НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ!!!!!!Колеги,едно от НАЙ- ценните неща,които съм намирал,БЕ засечено с възможно НАЙ- плитката машина, на може би НАЙ- невероятното място,затова се чувствам НАЙ- големия късметлияррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр
tabella Легионер
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Пон Яну 24, 2011 8:12 pm
дъръ-бъръ естествено че е важна дълбочината не е въпроса да намериш един път нещо от късмет а постоянно да намираш по нещо. Аз от личен опит го знам аз като обикалях напред назад с една гаражна-превъзходна един колега ги спука монетите с един майнлап сигурно е голям късметлия нали не е от машината
van Легионер
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Пон Яну 24, 2011 8:26 pm
Колега zigzag22,ще ти бъда максимално полезен ако изпълниш точно това,което ти казвам:1- Купи си фабричен детектор....2-за предпочитане е от BG.....3-Намери човека,който се крие зад Golden Mask.....4-Поръчай му Golden Mask 1.....5-ДЕЙСТВАЙ!!!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Пон Яну 24, 2011 8:31 pm
Разбира се че апарата е важен но и късмета не е за подценяване - колега намерил 30 монети а пък другия една монета денар с две глави...
van Легионер
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Пон Яну 24, 2011 8:39 pm
Бачкал съм със всичко ,което детекти земята но:ДЕТЕКТОРА се избира от теб,аКЪСМЕТА ти се дава от горе
van Легионер
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Пон Яну 24, 2011 8:45 pm
ps:Не правя реклама на GM просто изберете БГ и + това нивото му е над някои превъзбудени детектори
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Пон Яну 24, 2011 8:55 pm
van написа:
ps:Не правя реклама на GM просто изберете БГ и + това нивото му е над някои превъзбудени детектори
Брово ве Министре - добре дошъл в семейството на Голден Маск...
van Легионер
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Пон Яну 24, 2011 9:06 pm
pechka,колко члена е семейството
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Пон Яну 24, 2011 9:19 pm
van написа:
pechka,колко члена е семейството
Повече от колкото се показват тук във форума...
zigzag22 Новобранец
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Пон Яну 24, 2011 10:39 pm
И аз съм пийнал малко вино колеги ама вие прочетахте ли заглавието на темата?Един два що годе полезни поста и другото е тра-ла-ла.Дайте по-професионално.Най-любезно ви приканвам наново
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Пон Яну 24, 2011 10:58 pm
колега в тази тема освен спорове друго няма да видиш .... всеки апарат си е що годе добър въпроса е да му свикнеш . не си взимаи апарат с пълна дискриминация и то точно ГМ-1 в момента аз имам гм1 и чесно казано плитка машина . трудно осещаш по слабите сигна ли ....
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Вто Яну 25, 2011 11:25 am
zigzag22 написа:
И аз съм пийнал малко вино колеги ама вие прочетахте ли заглавието на темата?Един два що годе полезни поста и другото е тра-ла-ла.Дайте по-професионално.Най-любезно ви приканвам наново
Няма как да се степенуват по марка детекторите всички те имат по 2-3 модела най-малко - всеки модел е направен според търсенето на пазара...Въпрос на практика е какъв модел ще избереш - марката е въпрос на вкус - не толкова важна важно е къде ше търсиш...И не забравайте че не всичко ценно е на дълбоко...
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Вто Яну 25, 2011 12:56 pm
markantony написа:
zigzag22 написа:
тук всички обичаме да даваме акъл,мойто мнение е първо да си определиш цена която даваш,не е лошо почвата да разбереш при теб каква е ,дълбочината не я слагай първа. Админа ти дава добър пример . Аз използвам ГМ-3 и съм доволен от него. Не очаквай фрапиращи разлики за дълбочина. Цена-почва-опит ако имаш такъв-късмет.
Имаш в предвид за двата ли, Г.Маск3 и Ф5? Че няма фрапираща разлика.И ако има,кой е по...?
markantony Преторий
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Вто Яну 25, 2011 1:12 pm
Не съм работил с Ф5 просто му видях даните,а за маската работил съм с мн.модели, правени ,купешки и за да се спра на нея значи ми е харесала. Нарочно не му я предлагам защото ще почнат веднага препирните .Ако реши колегата да си я купи съм сигурен че няма да съжалява.
unreal_66 Преторий
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Вто Яну 25, 2011 5:58 pm
zigzag22 написа:
Аз работя с Енигма,в началото се чудех какво става с нея,но сега мога да кажа че е добър апарат,има дълбоина,има и дискриминация и не е скъпа.
zigzag22 Новобранец
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Вто Яну 25, 2011 6:01 pm
В гори ще стържа основно като за начало из дебрите на Шумен и региона.Кой от двата(гм3 ф5 или друг ) е по-подходящ за горска почва?А тия Minelab и White's що са по скъпи кое им е по-хубавот?Благодаря предварително.
dobo67 Про-Консул
Заглавие: dobo67 Вто Яну 25, 2011 6:23 pm
Колега не е трудно да отидеш на клуб в неделя и да се консултираш .Само там ще разбереш истината какво ти трябва .
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Вто Яну 25, 2011 7:07 pm
zigzag22 написа:
В гори ще стържа основно като за начало из дебрите на Шумен и региона.Кой от двата(гм3 ф5 или друг ) е по-подходящ за горска почва?А тия Minelab и White's що са по скъпи кое им е по-хубавот?Благодаря предварително.
Щом си от Шумен си купи ВИСТА, сервиза ти е в града а и ще споделиш как работи .
dobo67 Про-Консул
Заглавие: dobo67 Вто Яну 25, 2011 7:20 pm
Едвали ще успее да си купи виста .Майстора им ги продава само в чужбина
Гост Гост
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Вто Яну 25, 2011 7:45 pm
zigzag22 написа: В гори ще стържа основно като за начало из дебрите на Шумен и региона.Кой от двата(гм3 ф5 или друг ) е по-подходящ за горска почва?А тия Minelab и White's що са по скъпи кое им е по-хубавот?Благодаря предварително. Golden Mask написа: Щом си от Шумен си купи ВИСТА, сервиза ти е в града а и ще споделиш как работи .
Отдавна искам да изкажа моето мнение при подобен род дискисии.Тъй като се оказа ,че не може да се отговори категорично кой апарат е най-добър,най-дълбок и т.н.поради различните уменията и опит на всеки участник във форума ще споделя моя подход при избора на апарат. 1.Да бъде евтин 2.Да бъде с доказани качества 3.Да бъде осигурен сервиз за бързо отстраняване на проблем 4.Да има възможност за ъпгрейт /нови разработки на антени и платки/ След всичко това не остава нищо друго освен да изберете българското. Умишлено няма да посоча марка за да избегна нападките ви. Аз отдавна съм избрал моя модел и го подменям почти ежегодно заради нововъведенията. На всички които имат претенций и най-вече излишни пари могат да експериментират с всеки новопоявил се вносен и скъп модел.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Вто Яну 25, 2011 7:51 pm
Цитат :
1.Да бъде евтин 2.Да бъде с доказани качества 3.Да бъде осигурен сервиз за бързо отстраняване на проблем 4.Да има възможност за ъпгрейт /нови разработки на антени и платки/ След всичко това не остава нищо друго освен да изберете българското. Умишлено няма да посоча марка за да избегна нападките ви.
Аз мисля че става дума за Голден маск...
Последната промяна е направена от pechkata на Съб Яну 29, 2011 11:55 am; мнението е било променяно общо 2 пъти