Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

на каква дълбочина

Go down 
+2
NERON
zaki83
6 posters
АвторСъобщение
zaki83
Преторий
Преторий
zaki83

на каква дълбочина Empty
ПисанеЗаглавие: на каква дълбочина   на каква дълбочина EmptyЧет Сеп 23, 2010 6:58 pm

колеги на каква дълбочина може да излезе римска монета ако е от 1 век и е паднала на чиста поляна, смисал да няма шума от дървета която да се трупа с годините върхъ монетата
Върнете се в началото Go down
NERON
Цезар
Цезар
NERON

на каква дълбочина Empty
ПисанеЗаглавие: Re: на каква дълбочина   на каква дълбочина EmptyЧет Сеп 23, 2010 7:17 pm

Зависи от марката и модела на апарата , от настройките , от сондата , от вида на монетата , от начина по който е застанала и още много други ...

ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
BEKS
Консул
Консул
BEKS

на каква дълбочина Empty
ПисанеЗаглавие: Re: на каква дълбочина   на каква дълбочина EmptyЧет Сеп 23, 2010 7:19 pm

[quote="zaki83"]колеги на каква дълбочина може да излезе римска монета ако е от 1 век и е паднала на чиста поляна, смисал да няма шума от дървета която да се трупа с годините върхъ монетата[/quote

Много е относително за поляната.Някога там може да се орало а сега да е поляна.Монети от 1 век съм намирал буквално под шумата на 1-2 см. а други до 35-40см. с малко табан.Ама най- масово си стоят на около 20см.
zaki83
Преторий
Преторий
zaki83

на каква дълбочина Empty
ПисанеЗаглавие: Re: на каква дълбочина   на каква дълбочина EmptyЧет Сеп 23, 2010 7:23 pm

[quote="кършака"]
zaki83 написа:
колеги на каква дълбочина може да излезе римска монета ако е от 1 век и е паднала на чиста поляна, смисал да няма шума от дървета която да се трупа с годините върхъ монетата[/quote

Много е относително за поляната.Някога там може да се орало а сега да е поляна.Монети от 1 век съм намирал буквално под шумата на 1-2 см. а други до 35-40см. с малко табан.Ама най- масово си стоят на около 20см.
благодаря за имформацията колега
NERON
Цезар
Цезар
NERON

на каква дълбочина Empty
ПисанеЗаглавие: Re: на каква дълбочина   на каква дълбочина EmptyЧет Сеп 23, 2010 7:26 pm

[quote="zaki83"]
кършака написа:
zaki83 написа:
колеги на каква дълбочина може да излезе римска монета ако е от 1 век и е паднала на чиста поляна, смисал да няма шума от дървета която да се трупа с годините върхъ монетата[/quote

Колега,конкретизирай си питанията . Това което те е интересувало е на каква дълбочина може да бъде а не на каква дълбочина може да излезе. Cool

ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
zaki83
Преторий
Преторий
zaki83

на каква дълбочина Empty
ПисанеЗаглавие: Re: на каква дълбочина   на каква дълбочина EmptyЧет Сеп 23, 2010 10:05 pm

[quote="NERON"]
zaki83 написа:
кършака написа:
zaki83 написа:

Колега,конкретизирай си питанията . Това което те е интересувало е на каква дълбочина може да бъде а не на каква дълбочина може да излезе. Cool
е то не е ли едно и също на каквато се намира от такава ще го извадиж
stoian8411
Преторий
Преторий
stoian8411

на каква дълбочина Empty
ПисанеЗаглавие: Re: на каква дълбочина   на каква дълбочина EmptyПет Сеп 24, 2010 6:10 pm

на около 20 см
DTELHO
Легионер
Легионер
DTELHO

на каква дълбочина Empty
ПисанеЗаглавие: Re: на каква дълбочина   на каква дълбочина EmptyПет Сеп 24, 2010 7:33 pm

https://2img.net/r/ihimizer/i/57840173.jpg/

Колега това са две от малкото ми стари монетки ,намерих ги в две различни ливади ,като дълбочината им небеше повече от 15 см ,несъм разбирач но предполагам че са от поне 2000г заровени !

Успех
alpay_es
Легионер
Легионер
alpay_es

на каква дълбочина Empty
ПисанеЗаглавие: Re: на каква дълбочина   на каква дълбочина EmptyПет Сеп 24, 2010 10:14 pm

DTELHO написа:

Колега това са две от малкото ми стари монетки ,намерих ги в две различни ливади ,като дълбочината им небеше повече от 15 см ,несъм разбирач но предполагам че са от поне 2000г заровени !

Успех

колега тази малката монетка с гаррет аце 250 ли я намери на повече от 15 см.Мега версията ли е
DTELHO
Легионер
Легионер
DTELHO

на каква дълбочина Empty
ПисанеЗаглавие: Re: на каква дълбочина   на каква дълбочина EmptyПет Сеп 24, 2010 11:01 pm

alpay_es написа:
DTELHO написа:

Успех

колега тази малката монетка с гаррет аце 250 ли я намери на повече от 15 см.Мега версията ли е

Колега, писъл съм "дълбочината им НЕбеше повече от 15см" , а когато ги намерих работех със стандартната 16х22см (малка) антенка ,иначе да мега версията е, но мен си ме кефи да си бачкам със малката ,щото е по-лека и по-лесно обхваща обраслите и храсталиви места ,голямата я ползвам само на равни и окосени ливади и на по-специални места Very Happy !!!
alpay_es
Легионер
Легионер
alpay_es

на каква дълбочина Empty
ПисанеЗаглавие: Re: на каква дълбочина   на каква дълбочина EmptyПет Сеп 24, 2010 11:09 pm

да колега така си написал извинявай,,аз само исках да разбера за гарета как работи щото знам че дискриминацията е хубава но за дълбочината всеки говори различно

на каква дълбочина
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» каква е тази монета и каква е стойността и
» продавам увеличител на дълбочина
» Minelab Excalibur II-Дълбочина

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Общ форум-
Идете на: