деиства за всички видове металотърсачи.подобрява дълбочината над 30%.особено ефективен за находки. само на 0889127883
Колега заинтересува ни , сега ако качиш няква снимка и дадеш малко помече инфо ще е много добре , иначе и аз имам един увеличител на дълбочината ,гарета върши чудеса като го окомплектовам с един такъв ,минаваш с него и после с уреда ,100 % надежден е , може да сторим трампата ,моя е от ония увелечители дет са по метар и нещо с дървена дръжка и закалена работеща част !!!
diulgerov78 Новобранец
Заглавие: убеличител Пон Ное 15, 2010 6:51 pm
саламундяр написа:
деиства за всички видове металотърсачи.подобрява дълбочината над 30%.особено ефективен за находки. само на 0889127883
Колега даи повече инфо за това даи някоя снимка га го видим този увеличител то сигурно миже и други работи да ивеличава
специално за DTELHO и STGITTARIUS поздрав с това http://vbox7.com/play:392431dd като не разбирате нещо защо се подигравате с човека , навремето хидролог продаваха фабрични такива устройства .....
щом е специално ,мерси ,посмях се ..... , извинявам се ако съм обидил или засегнал някой , не нападам и не се стремя да компроментирам никой , но с това което написах в предишния си пост искам да покажа че под увеличител на дълбочина може да се разбират много неща и че поста на колегата саламундяр е по-скоро подигравателен отколкото сериозен ,оставил е номер това е добре (аз имам интерес към този увеличител на дълбочината както предполагам и голяма част от колегите тук във форума ), но защо трябва да му се обаждам или да търся други варианти за връзка за да го моля за повече информация след като може (а и е препоръчително да не казвам задължително ) да я предостави още при пускането на темата (все пак става въпрос за продажба на стока , а ако продавача желае да има интерес към продукта трябва да го рекламира или поне да даде повечко инфо за какво точно става въпрос ,но това си е личен избор ), надявям се да ме разберете , а и колега CSKA аз навремето металотърсач на снимка не съм виждал ти ми говориш за някакви увеличители ,аз сефте от 4-5 месеца проявявам интерес към детектинга и несъм си водил записки или правил наблюдения кой какво е продавал навремето !!! Отново се извинявам ако има някой засегнат от поста ми ,разбрали сте ме погрешно
diulgerov78 Новобранец
Заглавие: Увеличител Вто Ное 16, 2010 7:19 am
diulgerov78 написа:
саламундяр написа:
Колега даи повече инфо за това даи някоя снимка га го видим този увеличител то сигурно миже и други работи да ивеличава
Колега немога даразбера какво толкова съм написал но една стока като се продава първо трябва дасе види нали ти като идеш даси купваш телевизор сигурно първо го разглеждаш пробваш и тъи на татък невярвам даго купваш без дасиго видял .А това че сими напи сал че става за увеличаване на мозъци за папагали,виж по добре си ...................................... твоя
diulgerov78 Новобранец
Заглавие: отговор Вто Ное 16, 2010 7:43 am
саламундяр написа:
А това че ти имаш развинтено подсъзнание за това дето съм написал че може да увеличава и други работи аз какво съм виновен аз имх предвид друго освен дълбочина. В краина сметка това е един сериозен форум и аз мисля че всички хора дето са потребители на този форум мислят така.Несме тук даси говорим празни приказки нито дасе заяждаме с някои и пак ти казвам една стока когато се продава трябва дасе види
В случая Берковския гуру има в предвид, устройство, което са набива в земята, ама де да видим дали ще го видим или само е на приказки. Накрая ще взема да го поръчам и да го тествам
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 7:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път
drujba6 Новобранец
Заглавие: Re: продавам увеличител на дълбочина Чет Ное 18, 2010 10:19 am
за кво се мъчите да гадаете не виждате ли че 'колегата' за пореден път пуска няква половинчата обява и ни гледа сейра, тва му е 10'та обява за продажба без да е ясно кво продава. що се връзвате, подминавайте си ги с усмивка щот той искрено се смее на коментарите ви (ни)
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: продавам увеличител на дълбочина Чет Ное 18, 2010 10:27 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 7:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
за кво се мъчите да гадаете не виждате ли че 'колегата' за пореден път пуска няква половинчата обява и ни гледа сейра, тва му е 10'та обява за продажба без да е ясно кво продава. що се връзвате, подминавайте си ги с усмивка щот той искрено се смее на коментарите ви (ни)
Така излиза колега явно човека има чувство за хумор.Ами вие по-старите във форума защо не казвате по-рано а си гледате сеира колко хора се хванахме!Ама карай да е жив и здрав -но да знае че и кума си има кум,може да му върнем шегата!Май и колегата ztec знаеше нещо по въпроса та затова се хилеше.
Нали съм новобранец и аз първоначално се заинтригувах от този увеличител,но явно няма такъв.Зачетох се и видях че колегата Самамундяр обича да пуска такива обяви и тази е поредната.
за всички бъзикачи- устроиството работи.цената е 200 лева. работи с електроди, забиват се в почвата.да-това е като устроиството , произвеждано от ,,компасс''.и подобрението за находкови сигнали е далеч над 30%, а вие си се базикаите...ефекта трае 90- 120 секунди, после пак трява да се пуска устроиството.аз имам 3 полигона, правя тестове, в браша съм от 20 години.някои хора купиха и работят, а вие се бъзикаите...продължаваитен в същия дух...
Ще направиш доста мъдро ако изпратиш на някой колега да го тества или ако дойде някой да го гледа да напише отзиви. Има логика в това, което пише саламундера ама трябва да се провери.