Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
грунда lorenz Simplex Minelab deus miladinka нишани голден Майнлаб Coil маск kupuvam wave пират GOLD mask Spectrum VANQUISH tesoro врътка prodavam TEKNETICS МЕТАЛОТЪРСАЧИ Fisher nokta nexus

Степенуване на детектори по дълбочина?

Go down 
+12
indi
Golden Mask
unreal_66
sitalk
pet1r90
pechkata
tabella
van
markantony
dobo67
adminn
zigzag22
16 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
indi
Легионер
Легионер

Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина?   Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 EmptyВто Яну 25, 2011 8:33 pm

ткткс омега 8000 би трябвало да е по добар от ф5 цените са почти еднакви
Върнете се в началото Go down
dobo67
Про-Консул
Про-Консул

ПисанеЗаглавие: dobo67   Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 EmptyСря Яну 26, 2011 8:49 am

Да Омегата е супер направо му се зави свят на оператора.
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина?   Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 EmptyПет Яну 28, 2011 10:33 pm

dobo67 написа:
Да Омегата е супер направо му се зави свят на оператора.
Razz стена
zaki83
Преторий
Преторий
zaki83

ПисанеЗаглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина?   Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 EmptyНед Яну 30, 2011 11:36 pm

zigzag22 написа:
Здравейте колеги нов съм във форума доста изчетох и установих че дълбочината е определяща при избора на детектор(гаражен,фабричен,бг.или вносен).Ако може по-напредналите да обявят марка,дълбочина(приблизителна) и цена разбира се,Благодаря предварително.
Здраве и колега виждам че търсиж съвет. Аз лично бих взел под внимание наи важните фактори качество, цена, издържливост и евтина поддръжка. един бг. апарат има точно тези качества. не искам да си правя реклама на бандита но за мен това е уникален апарат които по нищо не отстъпва на вносните марки. разбира се това е мое мнение и не искам да бъде като реклама но за мен е номер 1 пример: 1 лв - около 30 см , воинижка лопата (от малките ) 90 см. това е с антена 32см.
Podlecii.avg
Цезар
Цезар
Podlecii.avg

ПисанеЗаглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина?   Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 EmptyСъб Окт 08, 2011 7:17 pm

ха ха ха lol! lol! lol! на прехвалени ягоди с голяма кошница на ходете!!!!! за пореден път ще спомена онази поговорка, дет лисицата видяла един хубав гроздак високо на лозата, и решила да го откъсне, въпреки височината на която се намира. Цал ден скачала и се мъчила даго достигне ама все неуспявала. като видяла че този гроздак нее по силите и, и няма да може даго достигне и откъсне, решила даси тръгне и си казала "Е то това грозде е кисело" та и при апаратите е същата работа!!! GOLDEN MASK та GOLDEN MASK. човек като ви слуша щеси каже че това е НАЙ-грамотния апарат на пазара до този момент!!!! нее тайна че точно с тази марка апарати в БГ. си извадени най-много находки. но и за това си има обяснение: 1-во кои са притежателите на скъпи апарати? - хора стабилни финансово. същите тези хора нямат свободно време, зада практикуват хобито си - как в такъв случай тези скъпи апарати даса УСПЕШНИ? 2-ро колегите ми дет стържат с гаражните бангий доколкото ги познавам са без работа или поне от части са заети! с две думи тези хора разполагат с всичкото свободно време на света !! а това хоби иска време и то в повече!!!!! НО НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!!!! вече няма сигнали така както беше едно време! това са техните оплаквания в момента!!!!!! за радост аз немога дасе похваля със същото :yes: :yes: :yes:
pet1r90
Цезар
Цезар
pet1r90

ПисанеЗаглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина?   Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 EmptyСъб Окт 08, 2011 7:40 pm

Баш-Иманяра написа:
ха ха ха lol! lol! lol! на прехвалени ягоди с голяма кошница на ходете!!!!! за пореден път ще спомена онази поговорка, дет лисицата видяла един хубав гроздак високо на лозата, и решила да го откъсне, въпреки височината на която се намира. Цал ден скачала и се мъчила даго достигне ама все неуспявала. като видяла че този гроздак нее по силите и, и няма да може даго достигне и откъсне, решила даси тръгне и си казала "Е то това грозде е кисело" та и при апаратите е същата работа!!! GOLDEN MASK та GOLDEN MASK. човек като ви слуша щеси каже че това е НАЙ-грамотния апарат на пазара до този момент!!!! нее тайна че точно с тази марка апарати в БГ. си извадени най-много находки. но и за това си има обяснение: 1-во кои са притежателите на скъпи апарати? - хора стабилни финансово. същите тези хора нямат свободно време, зада практикуват хобито си - как в такъв случай тези скъпи апарати даса УСПЕШНИ? 2-ро колегите ми дет стържат с гаражните бангий доколкото ги познавам са без работа или поне от части са заети! с две думи тези хора разполагат с всичкото свободно време на света !! а това хоби иска време и то в повече!!!!! НО НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!!!! вече няма сигнали така както беше едно време! това са техните оплаквания в момента!!!!!! за радост аз немога дасе похваля със същото :yes: :yes: :yes:
ж
Айт малка реклама на F 75 направи няма лошо cheers
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина?   Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 EmptyСъб Окт 08, 2011 7:48 pm

Баш-Иманяра написа:
GOLDEN MASK та GOLDEN MASK. човек като ви слуша щеси каже че това е НАЙ-грамотния апарат на пазара до този момент!!!! нее тайна че точно с тази марка апарати в БГ. си извадени най-много находки. но и за това си има обяснение: 1-во кои са притежателите на скъпи апарати? - хора стабилни финансово. същите тези хора нямат свободно време, зада практикуват хобито си - как в такъв случай тези скъпи апарати даса УСПЕШНИ? 2-ро колегите ми дет стържат с гаражните бангий доколкото ги познавам са без работа или поне от части са заети! с две думи тези хора разполагат с всичкото свободно време на света !! а това хоби иска време и то в повече!!!!! НО НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!!!! вече няма сигнали така както беше едно време! това са техните оплаквания в момента!!!!!! за радост аз немога дасе похваля със същото Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 546998 Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 546998 Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 546998

Абсолютно прав си , 80 % от тъсачите са с правени гайди или уж фабрични български . Всичките ми познати колеги са с такива , включително и аз , за разлика от тях нямам свободно време от работа и рядко излизам,мога да си позволя и по скъп уред ,но според мен няма никакъв смисъл.
Иначе няколко от приятелите нямат работа и са като совалки по баирите ,и е вярно че все по-малко се намира и дори на тях ентусиазма им се изчерпва , остава единствено тръпката ,удоволствието и релаксацията . Няма по-добър начин за нас да починем от тази абсурдна реалност в нашата държава , това замества всякакви успокоителни ,като се сетя какви мутри и олигарси ни управляват без да можем да направим нещо .

Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 231736
Podlecii.avg
Цезар
Цезар
Podlecii.avg

ПисанеЗаглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина?   Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 EmptyСъб Окт 08, 2011 8:17 pm

чшъъъттттт дане ни чуят вълците! чедане взимат и те таквиз метли. после лошо Cool
zaki83
Преторий
Преторий
zaki83

ПисанеЗаглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина?   Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 EmptyСъб Окт 08, 2011 9:36 pm

Баш-Иманяра написа:
Сори бате и тук се изказа неподготвен !!!!!
Podlecii.avg
Цезар
Цезар
Podlecii.avg

ПисанеЗаглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина?   Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 EmptyСъб Окт 08, 2011 9:56 pm

кое те кара да си мислиш така Basketball
zaki83
Преторий
Преторий
zaki83

ПисанеЗаглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина?   Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 EmptyНед Окт 09, 2011 10:57 am

Баш-Иманяра написа:
Не може да си правиш изводи , че бг. апаратите ги ползват само безработни и не добре финансово хора, имаики предвид цените на бг. апаратите те не са по ниски от западните модели а и не са с по ниско качество просто вноса оскапява даден апарат но това си е политика на търговеца и тои хляб яде Wink
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина?   Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 EmptyНед Окт 09, 2011 12:25 pm

zaki83 написа:
Баш-Иманяра написа:
Не може да си правиш изводи , че бг. апаратите ги ползват само безработни и не добре финансово хора, имаики предвид цените на бг. апаратите те не са по ниски от западните модели а и не са с по ниско качество просто вноса оскапява даден апарат но това си е политика на търговеца и тои хляб яде Wink
Да особено този...
http://www.laboutiquedufouilleur.com/product_info.php/cPath/78_110/products_id/1287
Podlecii.avg
Цезар
Цезар
Podlecii.avg

ПисанеЗаглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина?   Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 EmptyНед Окт 09, 2011 10:00 pm

]quote="zaki83"][ това си е политика на търговеца и тои хляб яде Wink [/quote]

освен че и той хляб яде, има и семейство можеби affraid та оскъпяването става още по-голямо affraid
но искам друго дате питам: ти имаш ли лек атомобил? ако да - ква марка е? при положоние че РУСКИТЕ жигули също са некви возила и то на премливи цени, но въпреки това хората си купуват далеч по-скъпите западни марки!!!!!!!!! ЗАЩОЛИ ???? Cool е надявам се симе разбрал правилно поне този път!!! нека даме извини Владо Лилов и неговите колеги конкуренти!!!! чест и почитания към тези велики българи. Но за съжаление съм ГЛУХ и трудно ще работя с бг. машинка внимавай те
zaki83
Преторий
Преторий
zaki83

ПисанеЗаглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина?   Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 EmptyНед Окт 09, 2011 11:21 pm

Баш-Иманяра написа:
]quote="zaki83"][ това си е политика на търговеца и тои хляб яде Wink

освен че и той хляб яде, има и семейство можеби affraid та оскъпяването става още по-голямо affraid
но искам друго дате питам: ти имаш ли лек атомобил? ако да - ква марка е? при положоние че РУСКИТЕ жигули също са некви возила и то на премливи цени, но въпреки това хората си купуват далеч по-скъпите западни марки!!!!!!!!! ЗАЩОЛИ ???? Cool е надявам се симе разбрал правилно поне този път!!! нека даме извини Владо Лилов и неговите колеги конкуренти!!!! чест и почитания към тези велики българи. Но за съжаление съм ГЛУХ и трудно ще работя с бг. машинка внимавай те [/quote]Веднага ти одговарям да имам кола ауди а3 имам и работа и то добра но работя 24 ч. и 2 дена почивам след това и имам доста свободно време и въпреки това си излизам с бандитчето не , че не мога да си взема друг апарат този просто ми се е доказал. Никакви лоши чуства просто мнение.
Podlecii.avg
Цезар
Цезар
Podlecii.avg

ПисанеЗаглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина?   Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 EmptyНед Окт 09, 2011 11:54 pm

поздравения за автомобила Cool от един отбор сме Cool само дет мойто е В-4 QUATTRO 4х4 и е станало на баница от макадана, щот понякога се налага даго чекна там дет и коза неможе да стъпи!!! иначе ти желая още дълги години да го мяткаш бандита щом ти е допаднал Cool
zaki83
Преторий
Преторий
zaki83

ПисанеЗаглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина?   Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 EmptyПон Окт 10, 2011 12:23 am

Баш-Иманяра написа:
поздравения за автомобила Cool от един отбор сме Cool само дет мойто е В-4 QUATTRO 4х4 и е станало на баница от макадана, щот понякога се налага даго чекна там дет и коза неможе да стъпи!!! иначе ти желая още дълги години да го мяткаш бандита щом ти е допаднал Cool
Късмет и на теб и дълго да те слушат и аудито и фишера Cool
Podlecii.avg
Цезар
Цезар
Podlecii.avg

ПисанеЗаглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина?   Степенуване на детектори по дълбочина? - Page 2 EmptyПон Окт 10, 2011 10:20 pm

като каза че бачкаш на 24ч. а после 2 дена почиваш. веднага се сещам за едни стари авери от алтън-Тетевен. дали неси и ти един от тях?????? или си пазач нейде!!! или си бензинджия!!!! а можеби и на газстанция да работиш! ако е така значи със сигурност се познаваме и то от доста отдавна време!!!!!!

Cool Cool Cool

Степенуване на детектори по дълбочина?
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Общ форум-
Идете на: