Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Вто Яну 25, 2011 8:33 pm
ткткс омега 8000 би трябвало да е по добар от ф5 цените са почти еднакви
dobo67 Про-Консул
Заглавие: dobo67 Сря Яну 26, 2011 8:49 am
Да Омегата е супер направо му се зави свят на оператора.
www Консул
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Пет Яну 28, 2011 10:33 pm
dobo67 написа:
Да Омегата е супер направо му се зави свят на оператора.
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Нед Яну 30, 2011 11:36 pm
zigzag22 написа:
Здравейте колеги нов съм във форума доста изчетох и установих че дълбочината е определяща при избора на детектор(гаражен,фабричен,бг.или вносен).Ако може по-напредналите да обявят марка,дълбочина(приблизителна) и цена разбира се,Благодаря предварително.
Здраве и колега виждам че търсиж съвет. Аз лично бих взел под внимание наи важните фактори качество, цена, издържливост и евтина поддръжка. един бг. апарат има точно тези качества. не искам да си правя реклама на бандита но за мен това е уникален апарат които по нищо не отстъпва на вносните марки. разбира се това е мое мнение и не искам да бъде като реклама но за мен е номер 1 пример: 1 лв - около 30 см , воинижка лопата (от малките ) 90 см. това е с антена 32см.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Съб Окт 08, 2011 7:17 pm
ха ха ха на прехвалени ягоди с голяма кошница на ходете!!!!! за пореден път ще спомена онази поговорка, дет лисицата видяла един хубав гроздак високо на лозата, и решила да го откъсне, въпреки височината на която се намира. Цал ден скачала и се мъчила даго достигне ама все неуспявала. като видяла че този гроздак нее по силите и, и няма да може даго достигне и откъсне, решила даси тръгне и си казала "Е то това грозде е кисело" та и при апаратите е същата работа!!! GOLDEN MASK та GOLDEN MASK. човек като ви слуша щеси каже че това е НАЙ-грамотния апарат на пазара до този момент!!!! нее тайна че точно с тази марка апарати в БГ. си извадени най-много находки. но и за това си има обяснение: 1-во кои са притежателите на скъпи апарати? - хора стабилни финансово. същите тези хора нямат свободно време, зада практикуват хобито си - как в такъв случай тези скъпи апарати даса УСПЕШНИ? 2-ро колегите ми дет стържат с гаражните бангий доколкото ги познавам са без работа или поне от части са заети! с две думи тези хора разполагат с всичкото свободно време на света !! а това хоби иска време и то в повече!!!!! НО НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!!!! вече няма сигнали така както беше едно време! това са техните оплаквания в момента!!!!!! за радост аз немога дасе похваля със същото
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Съб Окт 08, 2011 7:40 pm
Баш-Иманяра написа:
ха ха ха на прехвалени ягоди с голяма кошница на ходете!!!!! за пореден път ще спомена онази поговорка, дет лисицата видяла един хубав гроздак високо на лозата, и решила да го откъсне, въпреки височината на която се намира. Цал ден скачала и се мъчила даго достигне ама все неуспявала. като видяла че този гроздак нее по силите и, и няма да може даго достигне и откъсне, решила даси тръгне и си казала "Е то това грозде е кисело" та и при апаратите е същата работа!!! GOLDEN MASK та GOLDEN MASK. човек като ви слуша щеси каже че това е НАЙ-грамотния апарат на пазара до този момент!!!! нее тайна че точно с тази марка апарати в БГ. си извадени най-много находки. но и за това си има обяснение: 1-во кои са притежателите на скъпи апарати? - хора стабилни финансово. същите тези хора нямат свободно време, зада практикуват хобито си - как в такъв случай тези скъпи апарати даса УСПЕШНИ? 2-ро колегите ми дет стържат с гаражните бангий доколкото ги познавам са без работа или поне от части са заети! с две думи тези хора разполагат с всичкото свободно време на света !! а това хоби иска време и то в повече!!!!! НО НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!!!! вече няма сигнали така както беше едно време! това са техните оплаквания в момента!!!!!! за радост аз немога дасе похваля със същото
ж Айт малка реклама на F 75 направи няма лошо
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Съб Окт 08, 2011 7:48 pm
Баш-Иманяра написа:
GOLDEN MASK та GOLDEN MASK. човек като ви слуша щеси каже че това е НАЙ-грамотния апарат на пазара до този момент!!!! нее тайна че точно с тази марка апарати в БГ. си извадени най-много находки. но и за това си има обяснение: 1-во кои са притежателите на скъпи апарати? - хора стабилни финансово. същите тези хора нямат свободно време, зада практикуват хобито си - как в такъв случай тези скъпи апарати даса УСПЕШНИ? 2-ро колегите ми дет стържат с гаражните бангий доколкото ги познавам са без работа или поне от части са заети! с две думи тези хора разполагат с всичкото свободно време на света !! а това хоби иска време и то в повече!!!!! НО НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!!!! вече няма сигнали така както беше едно време! това са техните оплаквания в момента!!!!!! за радост аз немога дасе похваля със същото
Абсолютно прав си , 80 % от тъсачите са с правени гайди или уж фабрични български . Всичките ми познати колеги са с такива , включително и аз , за разлика от тях нямам свободно време от работа и рядко излизам,мога да си позволя и по скъп уред ,но според мен няма никакъв смисъл. Иначе няколко от приятелите нямат работа и са като совалки по баирите ,и е вярно че все по-малко се намира и дори на тях ентусиазма им се изчерпва , остава единствено тръпката ,удоволствието и релаксацията . Няма по-добър начин за нас да починем от тази абсурдна реалност в нашата държава , това замества всякакви успокоителни ,като се сетя какви мутри и олигарси ни управляват без да можем да направим нещо .
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Съб Окт 08, 2011 8:17 pm
чшъъъттттт дане ни чуят вълците! чедане взимат и те таквиз метли. после лошо
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Съб Окт 08, 2011 9:36 pm
Баш-Иманяра написа:
Сори бате и тук се изказа неподготвен !!!!!
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Съб Окт 08, 2011 9:56 pm
кое те кара да си мислиш така
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Нед Окт 09, 2011 10:57 am
Баш-Иманяра написа:
Не може да си правиш изводи , че бг. апаратите ги ползват само безработни и не добре финансово хора, имаики предвид цените на бг. апаратите те не са по ниски от западните модели а и не са с по ниско качество просто вноса оскапява даден апарат но това си е политика на търговеца и тои хляб яде
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Нед Окт 09, 2011 12:25 pm
zaki83 написа:
Баш-Иманяра написа:
Не може да си правиш изводи , че бг. апаратите ги ползват само безработни и не добре финансово хора, имаики предвид цените на бг. апаратите те не са по ниски от западните модели а и не са с по ниско качество просто вноса оскапява даден апарат но това си е политика на търговеца и тои хляб яде
Да особено този... http://www.laboutiquedufouilleur.com/product_info.php/cPath/78_110/products_id/1287
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Нед Окт 09, 2011 10:00 pm
]quote="zaki83"][ това си е политика на търговеца и тои хляб яде [/quote]
освен че и той хляб яде, има и семейство можеби та оскъпяването става още по-голямо но искам друго дате питам: ти имаш ли лек атомобил? ако да - ква марка е? при положоние че РУСКИТЕ жигули също са некви возила и то на премливи цени, но въпреки това хората си купуват далеч по-скъпите западни марки!!!!!!!!! ЗАЩОЛИ ???? е надявам се симе разбрал правилно поне този път!!! нека даме извини Владо Лилов и неговите колеги конкуренти!!!! чест и почитания към тези велики българи. Но за съжаление съм ГЛУХ и трудно ще работя с бг. машинка
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Нед Окт 09, 2011 11:21 pm
Баш-Иманяра написа:
]quote="zaki83"][ това си е политика на търговеца и тои хляб яде
освен че и той хляб яде, има и семейство можеби та оскъпяването става още по-голямо но искам друго дате питам: ти имаш ли лек атомобил? ако да - ква марка е? при положоние че РУСКИТЕ жигули също са некви возила и то на премливи цени, но въпреки това хората си купуват далеч по-скъпите западни марки!!!!!!!!! ЗАЩОЛИ ???? е надявам се симе разбрал правилно поне този път!!! нека даме извини Владо Лилов и неговите колеги конкуренти!!!! чест и почитания към тези велики българи. Но за съжаление съм ГЛУХ и трудно ще работя с бг. машинка [/quote]Веднага ти одговарям да имам кола ауди а3 имам и работа и то добра но работя 24 ч. и 2 дена почивам след това и имам доста свободно време и въпреки това си излизам с бандитчето не , че не мога да си взема друг апарат този просто ми се е доказал. Никакви лоши чуства просто мнение.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Нед Окт 09, 2011 11:54 pm
поздравения за автомобила от един отбор сме само дет мойто е В-4 QUATTRO 4х4 и е станало на баница от макадана, щот понякога се налага даго чекна там дет и коза неможе да стъпи!!! иначе ти желая още дълги години да го мяткаш бандита щом ти е допаднал
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Пон Окт 10, 2011 12:23 am
Баш-Иманяра написа:
поздравения за автомобила от един отбор сме само дет мойто е В-4 QUATTRO 4х4 и е станало на баница от макадана, щот понякога се налага даго чекна там дет и коза неможе да стъпи!!! иначе ти желая още дълги години да го мяткаш бандита щом ти е допаднал
Късмет и на теб и дълго да те слушат и аудито и фишера
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Степенуване на детектори по дълбочина? Пон Окт 10, 2011 10:20 pm
като каза че бачкаш на 24ч. а после 2 дена почиваш. веднага се сещам за едни стари авери от алтън-Тетевен. дали неси и ти един от тях?????? или си пазач нейде!!! или си бензинджия!!!! а можеби и на газстанция да работиш! ако е така значи със сигурност се познаваме и то от доста отдавна време!!!!!!