Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 9:06 pm
А,и пропуснахяне напразно предложих на Кирето да си организира нещата в Кърджалийско като евентуален кандидат-депутат.Има нужда от поне един такъв в парламента,но трябва да има обширна подкрепа от един регион,иначе няма да стане работата.
Всяко идиотско начинание има своето философско оправдание.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 9:10 pm
sitalk написа:
Тогава,Браво,че сте направили.
Ако го казваш с ирония - много жалко!
Magikman Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 9:23 pm
Никаква ирония-кажи ми някой,който да е контактувал с повече хора на местно ниво от него?
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 9:36 pm
Еи това е форума на пичовете други нямат работа тук
BG------------
zolak Легионер
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 9:40 pm
......-извън приказките в този форум кой какво прави за легализирането на металдетектинга в България,на който Федерацията е само една част,наистина законна.Хубав въпрос,и както казва Светльо,помислете кой какво е направил или би могъл да направи.[/quote]
Харесва ми този отговар Меджикмен,но искам да попитам----в каква насока да помагам.Някакви напраления??,някъде да е казано с какво ще помогна? Или да ходя в музея и да се заяждам с тъпите чиновници ,заради "дупки " в закона?? Или да раздавам брошурки усмихната до ст."Левски",които на следващия светофар вече са изхвърлени през джама? Питам тука,щот в БНФМ не мога.
И заради дребни дразги/все едно има кво да делите/,много хора наистина разбиращи от машини спряхя да пишат тук.
това ,което не може да ме убие ,ме прави по-силна
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 9:45 pm
deadman_ написа:
Еи това е форума на пичовете други нямат работа тук
Я кажи кои имат работа тук и кои нямат? И я кажи къде се изгуби ТИ? И я кажи на кой даде Соверена? Убиеца на СИЛНО орудено
adminn Admin
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 9:58 pm
zolak написа:
......-извън приказките в този форум кой какво прави за легализирането на металдетектинга в България,на който Федерацията е само една част,наистина законна.Хубав въпрос,и както казва Светльо,помислете кой какво е направил или би могъл да направи.
Харесва ми този отговар Меджикмен,но искам да попитам----в каква насока да помагам.Някакви напраления??,някъде да е казано с какво ще помогна? Или да ходя в музея и да се заяждам с тъпите чиновници ,заради "дупки " в закона?? Или да раздавам брошурки усмихната до ст."Левски",които на следващия светофар вече са изхвърлени през джама? Питам тука,щот в БНФМ не мога.
И заради дребни дразги/все едно има кво да делите/,много хора наистина разбиращи от машини спряхя да пишат тук.[/quote]
А ти за колко апарат писа?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 10:00 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:28 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 10:01 pm
Бе извинявам се ма и с кой кво направи личностно пак нема да стигнем до никъде щото що тогава да създаваме федераций и организаций.Zolak -При всичките ни негативи и тук и там аз мисля че за тия който се отказаха поне да пишат не трябва чак толкова да съжаляваме -Едните предполагам са търсели прикритие а другите са безсловесни мишки мислещи да минат в калабълъка-то тея и сега си роват навсекъде като къртове.
zolak Легионер
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 10:07 pm
adminn написа:
А ти за колко апарат писа?
Админе,който и да си от този ник-с всичките тези дразги,кой точно да попитам НЕЗАВИСИМ в своето мнение--"освен Деуса, кой друг апарат работи с 4 честоти,без да е П.И.?
и за ен ти път повтарям -нямам апарат,но ще имам.И е във ваш интерес да е НОВ.
А за "колко" ще определя аз,за "кой",разчитах на безпристрастните мнения на разни хора.....да не се повтарям.
adminn Admin
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 10:12 pm
Незнам защо са ти 4 честоти. Тоя деус с тая малка сондичка що ти е? По-добре спектра V3
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 10:13 pm
Изв. че се намешвам Сестро - За начало най добре колкото по простичък толкоз по добре -имам в предвид с един два копчелъка и автоматичен грунд баланс -После вече минавай на по горен клас.
zolak Легионер
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 10:22 pm
Админе,защо да разчитам на твоето мнение?щот си "дилър" или щот си разбирач. И спектрата е с три,не че има значение за мен,но като цяло-може би.Но това не го спомена,а предлагаш просто НЕЩО.
Стан -пипнах простички и не ми се нравят,кво да го правя "простичкия" след 4 месеца?Ако исках бицепси от копане,ще ида на фитнес.
П.С.Баш ти ли админе да не знаеш защо са ми 4 честоти. Това е да не знаеш за разликата с ПИ машинки
Последната промяна е направена от zolak на Съб Дек 11, 2010 10:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 10:23 pm
"sitalk"Слшаи ко бе нещастник какво те интересува на кои сам дал соверена и каде сам се изгубил на теб ли трябва да давам отчет а...???????Ако обичаш презкачаи моити тими и не ме коментираи не си интересен бе пич!!!
BG------------
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 10:32 pm
stan960 написа:
Изв. че се намешвам Сестро - За начало най добре колкото по простичък толкоз по добре -имам в предвид с един два копчелъка и автоматичен грунд баланс -После вече минавай на по горен клас.
Стане,тая "Сестра" имам удоволствието лично да я познавам(сега ще ме навее и насее ма хич не ми дреме) и мога да ти кажа,че не и трябва прост апарат,а направо някой от горните класове.Веднага ще го научи без проблем.Мозъчето и чатка от доста неща и то все "мъжки" работи,дето някой от нашия пол ще има да се чуди и мае.Направо за мъж е била правена Шофира като Михаел Шмахер и други подобни... Тъй,че тия с две копчета или автом.баланс няма да и свършат работа..... Золакче,мирувай!
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 10:39 pm
deadman_ написа:
"sitalk"Слшаи ко бе нещастник какво те интересува на кои сам дал соверена и каде сам се изгубил на теб ли трябва да давам отчет а...???????Ако обичаш презкачаи моити тими и не ме коментираи не си интересен бе пич!!!
Спокойно бре ямболски! Уплаши ме!
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 10:39 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:29 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
zolak Легионер
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 10:47 pm
За този сайт нещата опират до машинките ,защото е е търговски,но хората и тук -и там са едни и същи.Ето и админа се опитва да обърне спора,но големия въпрос е---защо ми е машинка ,като не мога да я ползвам? И аз вече казах-искам да помагна,на БНФМ с действия,но никой не казва какви/защото не съм специалист в тази сфера/,насока-забрави.Искам да пиша и тук за апарати безпристрастно,но винаги има кой да се изкаже,като"специалист" гледал малко повече клипчета.Но понеже все още не съм на "ти" с апаратите-безпристрастното ми мнение за поне 4 апарата,ще остане подминато и не взето под внимание.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 10:54 pm
deadman_ написа:
Ямболски! Що се нервиш? Попитах просто кой е "щастливеца",дето ще скуби монети на 34см на СИЛНО орудено....
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 11:00 pm
zolak написа:
За този сайт нещата опират до машинките ,защото е е търговски,но хората и тук -и там са едни и същи.Ето и админа се опитва да обърне спора,но големия въпрос е---защо ми е машинка ,като не мога да я ползвам? И аз вече казах-искам да помагна,на БНФМ с действия,но никой не казва какви/защото не съм специалист в тази сфера/,насока-забрави.Искам да пиша и тук за апарати безпристрастно,но винаги има кой да се изкаже,като"специалист" гледал малко повече клипчета.Но понеже все още не съм на "ти" с апаратите-безпристрастното ми мнение за поне 4 апарата,ще остане подминато и не взето под внимание.
Пиши на управата в БНФМ и те ще ти кажат с какво би могла да помогнеш.Като не можеш там(Сайта на БНФМ),пиши им тук на лични.Всички имат тук регистр.
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Дек 11, 2010 11:21 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:30 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Magikman Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Нед Дек 12, 2010 3:17 am
zolak написа:
......-извън приказките в този форум кой какво прави за легализирането на металдетектинга в България,на който Федерацията е само една част,наистина законна.Хубав въпрос,и както казва Светльо,помислете кой какво е направил или би могъл да направи.
И заради дребни дразги/все едно има кво да делите/,много хора наистина разбиращи от машини спряхя да пишат тук.[/quote] Давай идеи,скъпа,идеите движат света
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Нед Дек 12, 2010 4:03 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Нед Дек 12, 2010 9:41 am
С риск да наежа колегите,които не са с фишер, колежке Золак-ф70!!!Невероятна машина а и сега гледам е на хубава цена.Да не ф75 а ф70!!!Задължително с оригиналната дд на фишер мисля 11инча беше.
Дошло е време,робите да преброят господарите!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Нед Дек 12, 2010 10:24 am
Ха така чада божии -ха така -Пишете си, пишете си -То СЛОВОТО беше първото което отличи човекът от животното - И не забравяите в Спора се Ражда Истината не в Мълчанието................................................................ - И не се карайте помежду си все пак сме от една дружина -Защото въпросите който повдигам не целят разединение както първосигнално реагират някой -По скоро визират къде сме и имаме ли бъдеще.