Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
пират mask TEKNETICS Майнлаб GOLD нишани Spectrum маск VANQUISH Fisher nokta голден МЕТАЛОТЪРСАЧИ deus врътка грунда wave nexus miladinka Minelab kupuvam lorenz tesoro prodavam Simplex Coil

Форумо на Стан Гладиаторо

Go down 
+17
charon
imperio
Petronii
Dominos
sony147
deadman_
zolak
mdetectors.bg
adminn
FILIP2
Magikman
Domina
apti
sitalk
zanvan
SAGITTARIUS
stan960
21 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
АвторСъобщение
Magikman
Консул
Консул
Magikman

Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 9:06 pm

А,и пропуснахяне напразно предложих на Кирето да си организира нещата в Кърджалийско като евентуален кандидат-депутат.Има нужда от поне един такъв в парламента,но трябва да има обширна подкрепа от един регион,иначе няма да стане работата.

Всяко идиотско начинание има своето философско оправдание.
Върнете се в началото Go down
mdetectors.bg
Джадай
Джадай
mdetectors.bg

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 9:10 pm

sitalk написа:
Тогава,Браво,че сте направили.

Ако го казваш с ирония - много жалко!
Magikman
Консул
Консул
Magikman

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 9:23 pm

Никаква ирония-кажи ми някой,който да е контактувал с повече хора на местно ниво от него?

deadman_
Цезар
Цезар
deadman_

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 9:36 pm

Еи това е форума на пичовете други нямат работа тук Basketball cheers

BG------------ cheers hunter2
zolak
Легионер
Легионер
zolak

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 9:40 pm

......-извън приказките в този форум кой какво прави за легализирането на металдетектинга в България,на който Федерацията е само една част,наистина законна.Хубав въпрос,и както казва Светльо,помислете кой какво е направил или би могъл да направи.[/quote]

Харесва ми този отговар Меджикмен,но искам да попитам----в каква насока да помагам.Някакви напраления??,някъде да е казано с какво ще помогна? Или да ходя в музея и да се заяждам с тъпите чиновници ,заради "дупки " в закона??
Или да раздавам брошурки усмихната до ст."Левски",които на следващия светофар вече са изхвърлени през джама?
Питам тука,щот в БНФМ не мога.

И заради дребни дразги/все едно има кво да делите/,много хора наистина разбиращи от машини спряхя да пишат тук.

това ,което не може да ме убие ,ме прави по-силна
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 9:45 pm

deadman_ написа:
Еи това е форума на пичовете други нямат работа тук Basketball cheers

Я кажи кои имат работа тук и кои нямат? Laughing И я кажи къде се изгуби ТИ?
И я кажи на кой даде Соверена? Убиеца на СИЛНО орудено Laughing
adminn
Admin
Admin
adminn

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 9:58 pm

zolak написа:
......-извън приказките в този форум кой какво прави за легализирането на металдетектинга в България,на който Федерацията е само една част,наистина законна.Хубав въпрос,и както казва Светльо,помислете кой какво е направил или би могъл да направи.

Харесва ми този отговар Меджикмен,но искам да попитам----в каква насока да помагам.Някакви напраления??,някъде да е казано с какво ще помогна? Или да ходя в музея и да се заяждам с тъпите чиновници ,заради "дупки " в закона??
Или да раздавам брошурки усмихната до ст."Левски",които на следващия светофар вече са изхвърлени през джама?

И заради дребни дразги/все едно има кво да делите/,много хора наистина разбиращи от машини спряхя да пишат тук.[/quote]

А ти за колко апарат писа?

https://mdetectors.com/

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 10:00 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:28 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 10:01 pm

Бе извинявам се ма и с кой кво направи личностно пак нема да стигнем до никъде щото що тогава да създаваме федераций и организаций.Zolak -При всичките ни негативи и тук и там аз мисля че за тия който се отказаха поне да пишат не трябва чак толкова да съжаляваме -Едните предполагам са търсели прикритие а другите са безсловесни мишки мислещи да минат в калабълъка-то тея и сега си роват навсекъде като къртове.
zolak
Легионер
Легионер
zolak

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 10:07 pm

adminn написа:

А ти за колко апарат писа?

Админе,който и да си от този ник-с всичките тези дразги,кой точно да попитам НЕЗАВИСИМ в своето мнение--"освен Деуса, кой друг апарат работи с 4 честоти,без да е П.И.?

и за ен ти път повтарям -нямам апарат,но ще имам.И е във ваш интерес да е НОВ.

А за "колко" ще определя аз,за "кой",разчитах на безпристрастните мнения на разни хора.....да не се повтарям.

adminn
Admin
Admin
adminn

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 10:12 pm

Незнам защо са ти 4 честоти. Тоя деус с тая малка сондичка що ти е?
По-добре спектра V3

https://mdetectors.com/

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 10:13 pm

Изв. че се намешвам Сестро - За начало най добре колкото по простичък толкоз по добре -имам в предвид с един два копчелъка и автоматичен грунд баланс -После вече минавай на по горен клас.
zolak
Легионер
Легионер
zolak

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 10:22 pm

Админе,защо да разчитам на твоето мнение?щот си "дилър" или щот си разбирач. И спектрата е с три,не че има значение за мен,но като цяло-може би.Но това не го спомена,а предлагаш просто НЕЩО.

Стан -пипнах простички и не ми се нравят,кво да го правя "простичкия" след 4 месеца?Ако исках бицепси от копане,ще ида на фитнес.

П.С.Баш ти ли админе да не знаеш защо са ми 4 честоти.
Това е да не знаеш за разликата с ПИ машинки

Последната промяна е направена от zolak на Съб Дек 11, 2010 10:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път
deadman_
Цезар
Цезар
deadman_

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 10:23 pm

"sitalk"Слшаи ко бе нещастник какво те интересува на кои сам дал соверена и каде сам се изгубил на теб ли трябва да давам отчет а...???????Ако обичаш презкачаи моити тими и не ме коментираи не си интересен бе пич!!! lol! lol! :mdr6: :Tir: внимание

BG------------ cheers hunter2
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 10:32 pm

stan960 написа:
Изв. че се намешвам Сестро - За начало най добре колкото по простичък толкоз по добре -имам в предвид с един два копчелъка и автоматичен грунд баланс -После вече минавай на по горен клас.

Стане,тая "Сестра" имам удоволствието лично да я познавам(сега ще ме навее и насее ма хич не ми дреме) и мога да ти кажа,че не и трябва прост апарат,а направо някой от горните класове.Веднага ще го научи без проблем.Мозъчето и чатка от доста неща и то все "мъжки" работи,дето някой от нашия пол ще има да се чуди и мае.Направо за мъж е била правена Very Happy
Шофира като Михаел Шмахер и други подобни...
Тъй,че тия с две копчета или автом.баланс няма да и свършат работа..... Wink
Золакче,мирувай! Very Happy
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 10:39 pm

deadman_ написа:
"sitalk"Слшаи ко бе нещастник какво те интересува на кои сам дал соверена и каде сам се изгубил на теб ли трябва да давам отчет а...???????Ако обичаш презкачаи моити тими и не ме коментираи не си интересен бе пич!!! lol! lol! :mdr6: :Tir: внимание

Спокойно бре ямболски!
Уплаши ме!

страх
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 10:39 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:29 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
zolak
Легионер
Легионер
zolak

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 10:47 pm

За този сайт нещата опират до машинките ,защото е е търговски,но хората и тук -и там са едни и същи.Ето и админа се опитва да обърне спора,но големия въпрос е---защо ми е машинка ,като не мога да я ползвам?
И аз вече казах-искам да помагна,на БНФМ с действия,но никой не казва какви/защото не съм специалист в тази сфера/,насока-забрави.Искам да пиша и тук за апарати безпристрастно,но винаги има кой да се изкаже,като"специалист" гледал малко повече клипчета.Но понеже все още не съм на "ти" с апаратите-безпристрастното ми мнение за поне 4 апарата,ще остане подминато и не взето под внимание.

sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 10:54 pm

deadman_ написа:

:fessee: :fessee:
:Tir: :Tir:
:viking: :viking:
гилотина гилотина

Ямболски! Що се нервиш? Попитах просто кой е "щастливеца",дето ще скуби монети на 34см на СИЛНО орудено.... Rolling Eyes
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 11:00 pm

zolak написа:
За този сайт нещата опират до машинките ,защото е е търговски,но хората и тук -и там са едни и същи.Ето и админа се опитва да обърне спора,но големия въпрос е---защо ми е машинка ,като не мога да я ползвам?
И аз вече казах-искам да помагна,на БНФМ с действия,но никой не казва какви/защото не съм специалист в тази сфера/,насока-забрави.Искам да пиша и тук за апарати безпристрастно,но винаги има кой да се изкаже,като"специалист" гледал малко повече клипчета.Но понеже все още не съм на "ти" с апаратите-безпристрастното ми мнение за поне 4 апарата,ще остане подминато и не взето под внимание.

Пиши на управата в БНФМ и те ще ти кажат с какво би могла да помогнеш.Като не можеш там(Сайта на БНФМ),пиши им тук на лични.Всички имат тук регистр.
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyСъб Дек 11, 2010 11:21 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:30 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Magikman
Консул
Консул
Magikman

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyНед Дек 12, 2010 3:17 am

zolak написа:
......-извън приказките в този форум кой какво прави за легализирането на металдетектинга в България,на който Федерацията е само една част,наистина законна.Хубав въпрос,и както казва Светльо,помислете кой какво е направил или би могъл да направи.

И заради дребни дразги/все едно има кво да делите/,много хора наистина разбиращи от машини спряхя да пишат тук.[/quote]
Давай идеи,скъпа,идеите движат света Smile

SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyНед Дек 12, 2010 4:03 am

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sony147
Цезар
Цезар
sony147

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyНед Дек 12, 2010 9:41 am

С риск да наежа колегите,които не са с фишер, колежке Золак-ф70!!!Невероятна машина а и сега гледам е на хубава цена.Да не ф75 а ф70!!!Задължително с оригиналната дд на фишер мисля 11инча беше.

Дошло е време,робите да преброят господарите!
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 3 EmptyНед Дек 12, 2010 10:24 am

Ха така чада божии -ха така -Пишете си, пишете си -То СЛОВОТО беше първото което отличи човекът от животното - И не забравяите в Спора се Ражда Истината не в Мълчанието................................................................ :pepe: :animaux15: :legio: :legio: :legio: :legio: :legio: :legio: - И не се карайте помежду си все пак сме от една дружина -Защото въпросите който повдигам не целят разединение както първосигнално реагират някой -По скоро визират къде сме и имаме ли бъдеще.

Форумо на Стан Гладиаторо
Върнете се в началото 
Страница 3 от 8Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Общ форум-
Идете на: