Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
Fisher TEKNETICS маск lorenz Minelab нишани VANQUISH GOLD Coil Simplex tesoro mask Spectrum wave врътка miladinka nokta грунда голден kupuvam Майнлаб МЕТАЛОТЪРСАЧИ deus nexus prodavam пират

Форумо на Стан Гладиаторо

Go down 
+17
charon
imperio
Petronii
Dominos
sony147
deadman_
zolak
mdetectors.bg
adminn
FILIP2
Magikman
Domina
apti
sitalk
zanvan
SAGITTARIUS
stan960
21 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
АвторСъобщение
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyНед Дек 26, 2010 11:49 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:34 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото Go down
zolak
Легионер
Легионер
zolak

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyНед Дек 26, 2010 11:53 pm

Що бе Саги.....,обоснови се какво те дразни.Аз ли,друг ли,системата или рекламите?
Бъдещето може да е тъмно,но го има и ще такова каквото си го направим.

това ,което не може да ме убие ,ме прави по-силна
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyПон Дек 27, 2010 12:02 am

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:35 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyПон Дек 27, 2010 12:11 am

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:36 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyПон Дек 27, 2010 12:32 am

Цитат :
аз дето бях най -върлия поддържник да допра до тези думи да не мислиш че ми е много лесно да се предам-може на шефа да не му харесва -той и затова ме банка -ама и това не е много право.и в прав текст -няма да стана член на федерацията но настоявам този админ -дето изгорях заради него да каже кой е-нито съм говорил цинизми нито нищо-що ще ме банкат,като винаги съм гледал за форума
Laughing Laughing Laughing стена стена eiiiii ще ме уморите Exclamation слушаи сега кво ша ти река кат по стар от тебе тука Laughing на всеки 6 месеца мах тук си има по един бик скандал Laughing има много расърдени обидени банати дето първо като тебе хвалят админа после го плуят Laughing и за две седмици всички обидени пак са тук и всичко е постарумо Laughing те живота си продължава и обидените пак си идват Laughing па админа те банка щото можи Laughing не че го оправдавам ама сам по наясно от тебе Laughing Laughing Laughing аааааааааааааа и от банатите никои нее търговец по принцип Laughing тъй че неси първия нито последния Laughing
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyПон Дек 27, 2010 12:38 am

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:36 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyПон Дек 27, 2010 1:08 am

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:37 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyПон Дек 27, 2010 1:22 am

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyСря Дек 29, 2010 12:04 am

Рече ти го баце ти Петроний -Ти си го написал;- "Виновен е робът за свойте окови"! - Кофти че ша требе па да ти обяснявам ако рекъ ма ни щъ щот ми писна -То верно да си помисли некой кви всъщност са ти подбудите що глеам си напраскал най малко два три листа с цитати без да ги коментираш -Поне слагай многоточие та да си мислим разни различни неща който може би и ти не си мислиш - Иначе ако сакаш да съживиш темата -Попитай колегата Петроний що възроптава срещу гнилата д-вна политика относно Културното наследство пък не са сети да възроптае що аджеба некой от таз Федерация не вземе некво отношение по въпроса нъл туй е едно от нещата за което са избрани и им се снася чл.внос......................................и т.н. и т.н.
imperio
Цезар
Цезар
imperio

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyСря Дек 29, 2010 3:32 am

Бе еретико, какво само питаш та караш големото доброутро да открива залпов огън в другия вестник Smile Няма файда Smile тука казват се намърдали търговците, от там профИсионалистите, демек става малко "аз приказвам на теб, ти на мен, ама двамата не си говорим" диалога го Нема Smile . Риторичния ми въпрос е къде са хаматьорите в цялата тая приказка.. Абе ще дам накрая десет лева, ама Големото Доброутро още от сега да знае че Нема да стъпя на земята ако ми одобри МОЛБАТА. Шампанско, безметежо съществуване, ракия, и пепел от рози ще ги дирят само в минало време.

НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG
Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyСря Дек 29, 2010 11:32 am

Ууу Валка -Верно ли?-Ча па залпов огън scratch -Чекай а са отръскам да н би некой шрапнел да са е закачил по дрейте ми................................. Laughing -Не им чета веке вестничето ма ся ша погледна да видим що врякат кат не са на масата -Разбрах че там най им са отдавала политиката ка са сбират стадо агнета и са водат на заколение -Де викаш за шампанското и ала бала не знам но че всичко ша е посипано с пепел от рози -Прав си. :pepe:
imperio
Цезар
Цезар
imperio

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyСря Дек 29, 2010 11:57 am

Мдам...сега гледах как се става ЧЛЕН и дръпнах една молба. Първото нещо за което ще повдигна въпрос е тая идиотщина за задочното приемане на молби за нови членове моментално да се прекрати. Ако не вярват че е идиотщина ще го докажа.

НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG
Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
mdetectors.bg
Джадай
Джадай
mdetectors.bg

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyСря Дек 29, 2010 2:36 pm

Ама стана ли член? Very Happy
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyСря Дек 29, 2010 7:38 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:38 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
mdetectors.bg
Джадай
Джадай
mdetectors.bg

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyСря Дек 29, 2010 8:05 pm

Ще направим ВСИЧКО възможно весника или списанието да е безплатно.
Относно Испания - там нещата са с манталитет на друго ниво.
Имам доста клиенти и Ви уверявам, че нещата са доста далече от ситуацията тук.
Тук хората могат да се делят и карат, дилърите не си говорят дори, а кво да говорим за нещо друго.
Вижте така или иначе, нещата ще станат и тук както трябва да станат. От 5-6 години ние показваме на всички това.
Заради нас цените в България са едни от най-конкурентните в ЕС, а 2011 още не е дошла за да Ви изненадаме пак Very Happy
Горе главите и го дайте по-оптимистично!
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyСря Дек 29, 2010 8:25 pm

Laughing -Еее баце ша додеш ти на мойта -Я откога си лаем па файда никва -Требело да съм идел у Ловеч -Е па що да одим там я не съм Левски та да са надпреварват да ме предадът па после да пишат фермане че Димитър Общи бил виновен................. Laughing - За поста от вчера е мисля за Испания -Прав си -Мислех снощи още да пиша макар че се прибрах късно -Но -Защо?-Същото е като и другите коментари имащи отношение към бъдещето на металдетектинга в България -Но ми е добре че го повдигаш въпросът тъкмо задочно ша попитам будната съвест там;- Джони, душицо: -Горе долу си написала нещо не по различно и в същият защитаващ Федерацията стил както и преди -Единственото смислено в него е че - ДА -те тия мъртвите душици -Не са с нас -Не са против вас - НО И НЕ СА СЪС ВАС- Повярвай ми -Психологията им е толкова по прагматичному Андрешковска или по скоро Бай Ганьовска че никога няма да бъдат със ВАС - При тия уви бутафорията не върви.Колкото до търговците Който са във Храма още от Началото -Мисля че доста ги има и във Форумът или по скоро Вестникът на Федерацията както казва Вальо -Съотношението е може би по равно само че вие там им дърпате юздите пък тук алъшверишът си върви кат у Римски Форум -Нъл са сещаш на Римският Форум човек е можел да си каже мнението, да изнесе реч, да купува да продава и т.н. свободни дейности- Е и вие чат пат давате свобода на словото като на оня ни риба ни рак Пришелски от не знам де си изживяващ се като не знам кво си........................ Basketball PS -Уф както винаги ша пропусна нещо -Джонка понеже ти си душата камбана Там отвори една тема за Испанските колеги тяхната борба и модел на поведение-Ние нема се цупим за плагиатството-Таман ша видим кой къде е в развитието на мисленето за бъдещето................................................

Последната промяна е направена от stan960 на Сря Дек 29, 2010 8:54 pm; мнението е било променяно общо 5 пъти
mdetectors.bg
Джадай
Джадай
mdetectors.bg

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyСря Дек 29, 2010 8:36 pm

Само позитивно и с усмивка колеги!
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyСря Дек 29, 2010 8:45 pm

Laughing -Е па я позитивно байчовото сал че Сагитариус тук е прав -Испанският модел е може би тоя от който трябва да се поучим и да следваме.......................
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyСря Дек 29, 2010 8:59 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:39 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyСря Дек 29, 2010 9:39 pm

stan960 написа:
-Попитай колегата Петроний що възроптава срещу гнилата д-вна политика относно Културното наследство пък не са сети да възроптае що аджеба некой от таз Федерация не вземе некво отношение по въпроса нъл туй е едно от нещата за което са избрани и им се снася чл.внос......................................и т.н. и т.н.

Е па ще ти кажа , щото не мога да им кажа , не съм член и не мога да пиша там , а не искам да си пиша сам ,щото па те са се разсърдили заради играчките и не щат да пишат тука . Има още нещо , техният форум също се администрира от производител ,търговец и незнам си какви още , дефакто вълка се грижи за сигурноста на козите . И последно , защото нямам нищо общо с тях ,не съм член а и няма да стана ,защото обвиниха всички нас за иманяри и не заслужаваме да сме сред тях. Аз ако намеря нещо го хвърлям и не ходя в музея , понеже ме гонят от там и искат да ме арестуват , а те са примерни , не правят такива неща , ходят само на разходка и недай боже да намерят нещо тичат право в музя и правят дарения. Все пак добре е ,че има федерация ,така за пред хората , да казват че в България всичко е наред щом има някаква организация. Нямам надежда да стане нещо,може би положението ще добие друг вид ,когато всички ние се ангажираме и обединим в масови прояви ,като испанските колеги, другото е бошлаф работа и безсмислено писане по форуми,ама това ще стане когато дойде рарешение от другаря Живков.
Така че, многоуважаемии колеги, още дълго време положението ще остане същото, висшите служби ще изнасят антики навън създавайки хаос в законодателството , а ние ще им служим за параван и оправдание ,така е било и винаги ще бъде ,не само в нашата област ,а изобщо ,защото всички гледат отстрани и си траят , кво да правим ,неизбежна народопсихология. Но както винаги правим поне на изборите ще ги махнем , лошото е че винаги идват други още по алчни. и положениети става още по зле , Амин ............

музика
charon
Цезар
Цезар
charon

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyСря Дек 29, 2010 9:47 pm

Колега Petronii,това беше един от най-смислените постове,който напоследък съм чел едно голямо super21 super21 super21

Viver est militare!
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyСря Дек 29, 2010 11:25 pm

Petronii написа:
stan960 написа:
-Попитай колегата Петроний що възроптава срещу гнилата д-вна политика относно Културното наследство пък не са сети да възроптае що аджеба некой от таз Федерация не вземе некво отношение по въпроса нъл туй е едно от нещата за което са избрани и им се снася чл.внос......................................и т.н. и т.н.

Е па ще ти кажа , щото не мога да им кажа , не съм член и не мога да пиша там , а не искам да си пиша сам ,щото па те са се разсърдили заради играчките и не щат да пишат тука . Има още нещо , техният форум също се администрира от производител ,търговец и незнам си какви още , дефакто вълка се грижи за сигурноста на козите . И последно , защото нямам нищо общо с тях ,не съм член а и няма да стана ,защото обвиниха всички нас за иманяри и не заслужаваме да сме сред тях. Аз ако намеря нещо го хвърлям и не ходя в музея , понеже ме гонят от там и искат да ме арестуват , а те са примерни , не правят такива неща , ходят само на разходка и недай боже да намерят нещо тичат право в музя и правят дарения. Все пак добре е ,че има федерация ,така за пред хората , да казват че в България всичко е наред щом има някаква организация. Нямам надежда да стане нещо,може би положението ще добие друг вид ,когато всички ние се ангажираме и обединим в масови прояви ,като испанските колеги, другото е бошлаф работа и безсмислено писане по форуми,ама това ще стане когато дойде рарешение от другаря Живков.
Така че, многоуважаемии колеги, още дълго време положението ще остане същото, висшите служби ще изнасят антики навън създавайки хаос в законодателството , а ние ще им служим за параван и оправдание ,така е било и винаги ще бъде ,не само в нашата област ,а изобщо ,защото всички гледат отстрани и си траят , кво да правим ,неизбежна народопсихология. Но както винаги правим поне на изборите ще ги махнем , лошото е че винаги идват други още по алчни. и положениети става още по зле , Амин ............

музика
-Ммм даа -Про-Консуле -Като да съм го рекъл аз -Ее може би стиловете ни се различават но изводът е един и същ -Както казах-Търговците са в Храма и Параванът както казваш ти е Идеален................................
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyСря Дек 29, 2010 11:41 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:41 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyЧет Дек 30, 2010 12:18 am

Цитат :
И в крайна сметка кво-пак сме в изходна позиция!
те това е баш много хубаво казано Exclamation
adminn
Admin
Admin
adminn

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 5 EmptyЧет Дек 30, 2010 8:38 am

вижте то търговците винаги ги има, ама приликите са до тук, а натам е според зависи

https://mdetectors.com/

КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ

Форумо на Стан Гладиаторо
Върнете се в началото 
Страница 5 от 8Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Общ форум-
Идете на: