Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Нед Дек 26, 2010 11:49 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:34 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
zolak Легионер
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Нед Дек 26, 2010 11:53 pm
Що бе Саги.....,обоснови се какво те дразни.Аз ли,друг ли,системата или рекламите? Бъдещето може да е тъмно,но го има и ще такова каквото си го направим.
това ,което не може да ме убие ,ме прави по-силна
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Пон Дек 27, 2010 12:02 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:35 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Пон Дек 27, 2010 12:11 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:36 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Пон Дек 27, 2010 12:32 am
Цитат :
аз дето бях най -върлия поддържник да допра до тези думи да не мислиш че ми е много лесно да се предам-може на шефа да не му харесва -той и затова ме банка -ама и това не е много право.и в прав текст -няма да стана член на федерацията но настоявам този админ -дето изгорях заради него да каже кой е-нито съм говорил цинизми нито нищо-що ще ме банкат,като винаги съм гледал за форума
eiiiii ще ме уморите слушаи сега кво ша ти река кат по стар от тебе тука на всеки 6 месеца мах тук си има по един бик скандал има много расърдени обидени банати дето първо като тебе хвалят админа после го плуят и за две седмици всички обидени пак са тук и всичко е постарумо те живота си продължава и обидените пак си идват па админа те банка щото можи не че го оправдавам ама сам по наясно от тебе аааааааааааааа и от банатите никои нее търговец по принцип тъй че неси първия нито последния
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Пон Дек 27, 2010 12:38 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:36 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Пон Дек 27, 2010 1:08 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:37 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Пон Дек 27, 2010 1:22 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Дек 29, 2010 12:04 am
Рече ти го баце ти Петроний -Ти си го написал;- "Виновен е робът за свойте окови"! - Кофти че ша требе па да ти обяснявам ако рекъ ма ни щъ щот ми писна -То верно да си помисли некой кви всъщност са ти подбудите що глеам си напраскал най малко два три листа с цитати без да ги коментираш -Поне слагай многоточие та да си мислим разни различни неща който може би и ти не си мислиш - Иначе ако сакаш да съживиш темата -Попитай колегата Петроний що възроптава срещу гнилата д-вна политика относно Културното наследство пък не са сети да възроптае що аджеба некой от таз Федерация не вземе некво отношение по въпроса нъл туй е едно от нещата за което са избрани и им се снася чл.внос......................................и т.н. и т.н.
imperio Цезар
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Дек 29, 2010 3:32 am
Бе еретико, какво само питаш та караш големото доброутро да открива залпов огън в другия вестник Няма файда тука казват се намърдали търговците, от там профИсионалистите, демек става малко "аз приказвам на теб, ти на мен, ама двамата не си говорим" диалога го Нема . Риторичния ми въпрос е къде са хаматьорите в цялата тая приказка.. Абе ще дам накрая десет лева, ама Големото Доброутро още от сега да знае че Нема да стъпя на земята ако ми одобри МОЛБАТА. Шампанско, безметежо съществуване, ракия, и пепел от рози ще ги дирят само в минало време.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Дек 29, 2010 11:32 am
Ууу Валка -Верно ли?-Ча па залпов огън -Чекай а са отръскам да н би некой шрапнел да са е закачил по дрейте ми................................. -Не им чета веке вестничето ма ся ша погледна да видим що врякат кат не са на масата -Разбрах че там най им са отдавала политиката ка са сбират стадо агнета и са водат на заколение -Де викаш за шампанското и ала бала не знам но че всичко ша е посипано с пепел от рози -Прав си.
imperio Цезар
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Дек 29, 2010 11:57 am
Мдам...сега гледах как се става ЧЛЕН и дръпнах една молба. Първото нещо за което ще повдигна въпрос е тая идиотщина за задочното приемане на молби за нови членове моментално да се прекрати. Ако не вярват че е идиотщина ще го докажа.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Дек 29, 2010 2:36 pm
Ама стана ли член?
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Дек 29, 2010 7:38 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:38 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Дек 29, 2010 8:05 pm
Ще направим ВСИЧКО възможно весника или списанието да е безплатно. Относно Испания - там нещата са с манталитет на друго ниво. Имам доста клиенти и Ви уверявам, че нещата са доста далече от ситуацията тук. Тук хората могат да се делят и карат, дилърите не си говорят дори, а кво да говорим за нещо друго. Вижте така или иначе, нещата ще станат и тук както трябва да станат. От 5-6 години ние показваме на всички това. Заради нас цените в България са едни от най-конкурентните в ЕС, а 2011 още не е дошла за да Ви изненадаме пак Горе главите и го дайте по-оптимистично!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Дек 29, 2010 8:25 pm
-Еее баце ша додеш ти на мойта -Я откога си лаем па файда никва -Требело да съм идел у Ловеч -Е па що да одим там я не съм Левски та да са надпреварват да ме предадът па после да пишат фермане че Димитър Общи бил виновен................. - За поста от вчера е мисля за Испания -Прав си -Мислех снощи още да пиша макар че се прибрах късно -Но -Защо?-Същото е като и другите коментари имащи отношение към бъдещето на металдетектинга в България -Но ми е добре че го повдигаш въпросът тъкмо задочно ша попитам будната съвест там;- Джони, душицо: -Горе долу си написала нещо не по различно и в същият защитаващ Федерацията стил както и преди -Единственото смислено в него е че - ДА -те тия мъртвите душици -Не са с нас -Не са против вас - НО И НЕ СА СЪС ВАС- Повярвай ми -Психологията им е толкова по прагматичному Андрешковска или по скоро Бай Ганьовска че никога няма да бъдат със ВАС - При тия уви бутафорията не върви.Колкото до търговците Който са във Храма още от Началото -Мисля че доста ги има и във Форумът или по скоро Вестникът на Федерацията както казва Вальо -Съотношението е може би по равно само че вие там им дърпате юздите пък тук алъшверишът си върви кат у Римски Форум -Нъл са сещаш на Римският Форум човек е можел да си каже мнението, да изнесе реч, да купува да продава и т.н. свободни дейности- Е и вие чат пат давате свобода на словото като на оня ни риба ни рак Пришелски от не знам де си изживяващ се като не знам кво си........................ PS -Уф както винаги ша пропусна нещо -Джонка понеже ти си душата камбана Там отвори една тема за Испанските колеги тяхната борба и модел на поведение-Ние нема се цупим за плагиатството-Таман ша видим кой къде е в развитието на мисленето за бъдещето................................................
Последната промяна е направена от stan960 на Сря Дек 29, 2010 8:54 pm; мнението е било променяно общо 5 пъти
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Дек 29, 2010 8:36 pm
Само позитивно и с усмивка колеги!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Дек 29, 2010 8:45 pm
-Е па я позитивно байчовото сал че Сагитариус тук е прав -Испанският модел е може би тоя от който трябва да се поучим и да следваме.......................
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Дек 29, 2010 8:59 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:39 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Дек 29, 2010 9:39 pm
stan960 написа:
-Попитай колегата Петроний що възроптава срещу гнилата д-вна политика относно Културното наследство пък не са сети да възроптае що аджеба некой от таз Федерация не вземе некво отношение по въпроса нъл туй е едно от нещата за което са избрани и им се снася чл.внос......................................и т.н. и т.н.
Е па ще ти кажа , щото не мога да им кажа , не съм член и не мога да пиша там , а не искам да си пиша сам ,щото па те са се разсърдили заради играчките и не щат да пишат тука . Има още нещо , техният форум също се администрира от производител ,търговец и незнам си какви още , дефакто вълка се грижи за сигурноста на козите . И последно , защото нямам нищо общо с тях ,не съм член а и няма да стана ,защото обвиниха всички нас за иманяри и не заслужаваме да сме сред тях. Аз ако намеря нещо го хвърлям и не ходя в музея , понеже ме гонят от там и искат да ме арестуват , а те са примерни , не правят такива неща , ходят само на разходка и недай боже да намерят нещо тичат право в музя и правят дарения. Все пак добре е ,че има федерация ,така за пред хората , да казват че в България всичко е наред щом има някаква организация. Нямам надежда да стане нещо,може би положението ще добие друг вид ,когато всички ние се ангажираме и обединим в масови прояви ,като испанските колеги, другото е бошлаф работа и безсмислено писане по форуми,ама това ще стане когато дойде рарешение от другаря Живков. Така че, многоуважаемии колеги, още дълго време положението ще остане същото, висшите служби ще изнасят антики навън създавайки хаос в законодателството , а ние ще им служим за параван и оправдание ,така е било и винаги ще бъде ,не само в нашата област ,а изобщо ,защото всички гледат отстрани и си траят , кво да правим ,неизбежна народопсихология. Но както винаги правим поне на изборите ще ги махнем , лошото е че винаги идват други още по алчни. и положениети става още по зле , Амин ............
charon Цезар
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Дек 29, 2010 9:47 pm
Колега Petronii,това беше един от най-смислените постове,който напоследък съм чел едно голямо
Viver est militare!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Дек 29, 2010 11:25 pm
Petronii написа:
stan960 написа:
-Попитай колегата Петроний що възроптава срещу гнилата д-вна политика относно Културното наследство пък не са сети да възроптае що аджеба некой от таз Федерация не вземе некво отношение по въпроса нъл туй е едно от нещата за което са избрани и им се снася чл.внос......................................и т.н. и т.н.
Е па ще ти кажа , щото не мога да им кажа , не съм член и не мога да пиша там , а не искам да си пиша сам ,щото па те са се разсърдили заради играчките и не щат да пишат тука . Има още нещо , техният форум също се администрира от производител ,търговец и незнам си какви още , дефакто вълка се грижи за сигурноста на козите . И последно , защото нямам нищо общо с тях ,не съм член а и няма да стана ,защото обвиниха всички нас за иманяри и не заслужаваме да сме сред тях. Аз ако намеря нещо го хвърлям и не ходя в музея , понеже ме гонят от там и искат да ме арестуват , а те са примерни , не правят такива неща , ходят само на разходка и недай боже да намерят нещо тичат право в музя и правят дарения. Все пак добре е ,че има федерация ,така за пред хората , да казват че в България всичко е наред щом има някаква организация. Нямам надежда да стане нещо,може би положението ще добие друг вид ,когато всички ние се ангажираме и обединим в масови прояви ,като испанските колеги, другото е бошлаф работа и безсмислено писане по форуми,ама това ще стане когато дойде рарешение от другаря Живков. Така че, многоуважаемии колеги, още дълго време положението ще остане същото, висшите служби ще изнасят антики навън създавайки хаос в законодателството , а ние ще им служим за параван и оправдание ,така е било и винаги ще бъде ,не само в нашата област ,а изобщо ,защото всички гледат отстрани и си траят , кво да правим ,неизбежна народопсихология. Но както винаги правим поне на изборите ще ги махнем , лошото е че винаги идват други още по алчни. и положениети става още по зле , Амин ............
-Ммм даа -Про-Консуле -Като да съм го рекъл аз -Ее може би стиловете ни се различават но изводът е един и същ -Както казах-Търговците са в Храма и Параванът както казваш ти е Идеален................................
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Дек 29, 2010 11:41 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:41 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Чет Дек 30, 2010 12:18 am
Цитат :
И в крайна сметка кво-пак сме в изходна позиция!
те това е баш много хубаво казано
adminn Admin
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Чет Дек 30, 2010 8:38 am
вижте то търговците винаги ги има, ама приликите са до тук, а натам е според зависи