Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Чет Яну 27, 2011 9:35 pm
PAPA BEN XVI написа:
zanvan написа:
Цитат :
Защо бе братко? Защо при умрелите ме прати? А аз съм си по жив и от преди. Умен чиляк си, вземи се у ръце и не говори лоши думи за Наборя си. Нещо лошо ли виде от мен? Аз обаче ти прощавам, защото винаги съм се опитвал да разбера мотивите , които тласкат някого към безумието. Не съм ти изтрил профила при мен и винаги си добре дошъл, но НООО като Читател!
А, остани си със здраве и не хортувай лоши работи, щот инак некой ще си помисли, че алкохола ти иде в повечко по некогиш.
баце незнам за дерта ти със стан НО за мен си УМРЯЛ предателите требвя да бъдат убивани а ти си тъкъв па ти неси ни папата ни Вълчан воивода а една ЖАБА остани си със здраве
Ванко, то май и на децата им стана ясно вече, че си пълен комплексар Ако още не си си изпил дозата, пий по-бързо и ходи си легай. Утре ако изтрезнееш пак седни пред компа и продължавай с глупостите дето ги ръсиш. За разлика от Бат Стан теб ще те изтрия от форума, както вече го бях направил и не съжалявам!
BAце ти още си на ниво ГЕПИ.... така ,че ми е през оная работа .....
дистрибутур на
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Чет Яну 27, 2011 9:57 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път
PAPA BEN XVI Легионер
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Чет Яну 27, 2011 11:15 pm
Еее, пичове вие не ни знаете игрите с Ванката в него живее духът на древен гладиатор, обича да се бори, но сам със себе си... и от време на време търси двубой с някой друг, но трудно прави преценка на голямата категория в която иска да се бие Нормално е да си комплексар при това положение като неговото. Така че споко всичко е О`к - важното е шоу да има, че то иначе кой ще го забележи наш Ваньо?! Правилно е писал брат Стан - "Вълк трудно се убива", а още по-трудно единак като Даскала. Особенно ако си чакал като Ваньо и търсиш битка с Единака...
Твоят живот е това, което сам направиш за себе си!
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Чет Яну 27, 2011 11:34 pm
PAPA BEN XVI написа:
Еее, пичове вие не ни знаете игрите с Ванката в него живее духът на древен гладиатор, обича да се бори, но сам със себе си... и от време на време търси двубой с някой друг, но трудно прави преценка на голямата категория в която иска да се бие Нормално е да си комплексар при това положение като неговото. Така че споко всичко е О`к - важното е шоу да има, че то иначе кой ще го забележи наш Ваньо?! Правилно е писал брат Стан - "Вълк трудно се убива", а още по-трудно единак като Даскала. Особенно ако си чакал като Ваньо и търсиш битка с Единака...
аз можи сам сякъв но несъм ЛИЦЕМЕР като тебе даже нямаше доблест се ....... абе маината му неми се занимава с тебе ...повръща ми се ... http://zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=123&sid=45378e85debbb922d995f0580a336de5
дистрибутур на
Последната промяна е направена от zanvan на Пет Яну 28, 2011 12:03 am; мнението е било променяно общо 1 път
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Чет Яну 27, 2011 11:56 pm
Ооо по Форумчето са дочува глъч -Туй е добре,тъй трябва и да Е -Та Даскалее,уж начетен чиляк си па и ти както виждаш си напрайл кадрова грешка -Сегашната ти такава е че Войвода наполовин нема -без значение дали е със щъркелово гнездо на главата -Както си се изразил -или не -Още повече че тук все още ме търпят момчетата,пък и аз си падам малко традиционалист -Е и за туй беше това -За мъртвите, или..........-Звучи почти като -Моритури те .......-Нъл и без туй са прайм кой на гладиатор кой на диктатор.........и т.н. и т.н..
PAPA BEN XVI Легионер
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Пет Яну 28, 2011 10:03 am
Ха добря дошъл, Брат Стан! Бе не бех влизал има-няма годин у тоа форум, па видох, че темичка са ти пуснали. Нема лошо у таа работа. А, хаирлия да е!
Та да се върна на мисълта си: нали си ми стара дружка, та рекох да ти я живна малко темата, читателски интерес да отворя разбираш ли. За никого не е тайна, че Даскала е доста популярен чиляк и около него винаги има мистика. Ма ние с теб сме единаци (ти си го знаеш), а чакал мършав надуших тъдява. Па вълците и чакалите дето не са в една категория, то и децата добре го знаят.
Прав си! Допуснах малка кадрова грешка - реших от чакала с малко обучение от моя страна, вълче да направя, но... НООО... чакала явно от Господа е обречен се у тая кожа да бъде.
Нарочно го провокирах, защото знам отлично, че ще "захапе" (дедовия ми разбира се) И както винаги е било - получи се - чакала се върза на примката.
Па ти казвам: "Нищо лично братиньо! Просто знам какво обичат българите най-много - сеир да гледат. И те така накратко "живна" малко форумо на Стан Гладиаторо.
Апропозито, недей да забравяш, че си шеф на Читателския отдел при мен, та в тази връзка явявай се на работното си място от дъж на вятър (както и преди го правеше! )
Аре, останете си със здраве и сполай ви в раздумките!
Даскала
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Пет Яну 28, 2011 3:16 pm
Минало ми е сякаш времето Та да са стегам от кой и от кво,И я негде мое съм избрулил некоя непремерена -Сал дето излазя малко като оная с побратима на мечката, не за друго ми остая лош привкус във виното. -Иначе -Тури му пепел.Колкото до "началническият пост у читателският отдел" -аз съм си на него и без дозволение;-Щото -Може ли някой да забрани на душата да лети...........
Последната промяна е направена от stan960 на Съб Яну 29, 2011 11:58 am; мнението е било променяно общо 3 пъти
bobo Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Пет Яну 28, 2011 8:46 pm
кой-чакал,кой-вълк? -времето ще по каже!-никой друг!!!!кой прав -кой крив?-всеки си има своя истина!
PAPA BEN XVI Легионер
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Пет Яну 28, 2011 9:45 pm
bobo написа:
кой-чакал,кой-вълк? -времето ще по каже!-никой друг!!!!кой прав -кой крив?-всеки си има своя истина!
Абе, bobo пич си явно е, но що се месиш в чужди разговори? На мъдрец ли ми се правиш или на нечий адвокат? Чувал ли си приказката "Където двама си мерят х...ете, там не си слагай дирника!"
А, инак за последното си прав - всеки си има своя истина!
bobo Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Пет Яну 28, 2011 10:06 pm
PAPA BEN XVI написа:
bobo написа:
Абе, bobo пич си явно е, но що се месиш в чужди разговори? На мъдрец ли ми се правиш или на нечий адвокат? Чувал ли си приказката "Където двама си мерят х...ете, там не си слагай дирника!"
Ааа-няма повече ,че ме заболя дирника.
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Пет Яну 28, 2011 10:14 pm
PAPA BEN XVI написа:
bobo написа:
Цитат :
Прав си! Допуснах малка кадрова грешка - реших от чакала с малко обучение от моя страна, вълче да направя, но... НООО... чакала явно от Господа е обречен се у тая кожа да бъде.
Нарочно го провокирах, защото знам отлично, че ще "захапе" (дедовия ми разбира се) И както винаги е било - получи се - чакала се върза на примката.
АМАН толко ли можеш нещо си омекнал баце неме расмивай аиде по живо поздраво ААААААА
дистрибутур на
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Пет Яну 28, 2011 10:21 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Яну 29, 2011 11:26 am
SAGI -Не прейграваи бе баце - Знам и без да тупкаш с палката по барабаня че Даскала винаги има около него некой и друг верен или неверен следовник -то времето ги отсява тез неща -Сал че да не го повтарям -Кога двама...........................-де си тръгнал.-Иначе -По ирония на съдбата в сега даденото от бога време я съм по близо до всевишният от сички вазе - Та а не зема дам поръчка а ви анатемосат нищо че по православному що ша замерише ка викаш на тамян -ча около тебе.........................................
bobo Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Яну 29, 2011 12:53 pm
АМИН!
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Яну 29, 2011 1:49 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:47 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Мар 05, 2011 8:07 pm
Кирцаа бре -Ако си тука пусни го оня шамшал не му помна ника де си го затворил -Че съм на пета ракия и нема с кой са дракам на Арената.............................
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Мар 05, 2011 8:09 pm
stan960 написа:
Кирцаа бре -Ако си тука пусни го оня шамшал не му помна ника де си го затворил -Че нема с кой са дракам на Арената.............................
кои от сичките бреее ....
дистрибутур на
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Мар 05, 2011 8:11 pm
Некъв де викаше че знаеш кой е....................... - Радио ВЕРОНИКА -ЯКООООООООООООООООО.....................................
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Мар 05, 2011 8:15 pm
stan960 написа:
Некъв де викаше че знаеш кой е.......................
.......................... то и аз чакам един чиляк на г'юме де ....... ама кво да правиш
дистрибутур на
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Мар 05, 2011 8:18 pm
-Наздраве бре -Ако чакам ти а ма гръмнеш ша стана столетник......................................
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Мар 05, 2011 8:24 pm
stan960 написа:
-Наздраве бре -Ако чакам ти а ма гръмнеш ша стана столетник......................................
тоооооооо ако те гръмна тебе ...после аз кво ще правя ако изям всичко наведнъж после ша умра от глад те требва се мисли една идея пред носа разбииш
дистрибутур на
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Мар 05, 2011 8:39 pm
Уф уф уф - Нъл една идея пред носъ си мисла бре -Ако ме гръмнеш мое стана и Национален герой -то и без туй Новата ни История страда откъм таквиз персонажи...................................................
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Мар 05, 2011 8:52 pm
stan960 написа:
Уф уф уф - Нъл една идея пред носъ си мисла бре -Ако ме гръмнеш мое стана и Национален герой -то и без туй Новата ни История страда откъм таквиз персонажи...................................................
иииииииииии верно бре .....то тогаз разбииш то тогаз разбииш деее федерацията трябва да обяви тая дата за национален празник на олимп те да честват обесването ти те отстрела ти та дан сам луд та гръмна
дистрибутур на
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Мар 05, 2011 9:04 pm
Не бой ся бе се ш са намерат ПопЛуканови а откраднат 8000 гроша от касата на БТЦРК и после а набедът бедният Поп Кръстьо че предал Левски и окрал касата -Историята е написана веке-Споко...................
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Мар 05, 2011 10:12 pm
stan960 написа:
Не бой ся бе се ш са намерат ПопЛуканови а откраднат 8000 гроша от касата на БТЦРК и после а набедът бедният Поп Кръстьо че предал Левски и окрал касата -Историята е написана веке-Споко...................
ВЪХ верно ли бре .... чафка дан ти е изпила мозако ... ся кът са замисля и моите 30 лефчета ли ще заминат бре па я викам да дам още 20 ама когато джонито си размърда задника и ми доиде на крака па ти няма ли се включиш о адския ми план бре... серсемино там можи и да наидиш туй що тражиш та и аз се чудя кат хънтъра коя е мамадока .... http://zanvan.com
дистрибутур на
Последната промяна е направена от zanvan на Съб Мар 05, 2011 11:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път