Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Keywords
nexus wave нишани Spectrum TEKNETICS mask Coil голден lorenz маск deus VANQUISH GOLD Minelab prodavam пират miladinka грунда nokta Fisher Майнлаб Simplex врътка kupuvam tesoro МЕТАЛОТЪРСАЧИ

Форумо на Стан Гладиаторо

Go down 
+17
charon
imperio
Petronii
Dominos
sony147
deadman_
zolak
mdetectors.bg
adminn
FILIP2
Magikman
Domina
apti
sitalk
zanvan
SAGITTARIUS
stan960
21 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
АвторСъобщение
stan960
Джадай
Джадай
stan960

Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyСъб Яну 01, 2011 1:54 am

Баце бацее -Едно време имаше тука един чиляк -Даскала го кръстиа ората -Он викаше че за да моеш а летиш требе да моеш а четеш между редовете
Върнете се в началото Go down
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyСъб Яну 01, 2011 3:15 am

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:41 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyСъб Яну 01, 2011 10:36 am

Laughing -За много години Наборе -Пък иначе би ли казал кво прочете между редовете -Щот нъл са сящаш тя дъвката е разтегливо понятие по съшноста си......................................... Laughing Wink
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyВто Яну 04, 2011 6:18 pm

я да видим до де стигна окопната воина Exclamation окопна щото и двата лагера са окопани и тук таме по някои снаряд истрелват Laughing викам се вклуча в нея ,като заставам на страната на форум империо cheers в тоя ред намисли предлагам на imperio Exclamation рега си за Олимп да поведе атаката Laughing ,като IMPRzanvan Laughing то взаимо изгодата е ясна даже и на слави няма да мо отнеме много време я разконспирира Laughing а тя е намен ми се вдигат акциите Laughing империо получава име с което може се представи пред боговете не дасе прави луд на макс Laughing те там баце ще те посрещнат с огън и жупел Laughing ще те замерят с змии и гущери Laughing в краина сметка ще те изядът с парцалите барабар с шлема Laughing хич данети брига Laughing по някоето време ще се вазвися и аз ама няма да ида с чисти помисли и добри намерения Laughing ами с огнехвъргачката Laughing те требва да има пепел Cool междо другото на фона на общия негативизъм имаше и хубави работи Cool ,като например сядам си в любимото заведение и хоп насреща сяда една засукана мадама Laughing пали контрабанден фас и докато бълва облаци дим и примигва с очи си поръчва чаи с коняк Laughing викам брех туй я Джони я не ама няма начин даняма машинка и клати здраво Laughing познах за второто Laughing иначе предполагам и тая година ще се лутаме от краиност в краиност подобно на золака ще оревем света че някаде са ни откраднали нещо а ще си платим да идем там дето го изискват и е общо достъпно Cool
Цитат :
Едно време имаше тука един чиляк -Даскала го кръстиа ората -Он викаше че за да моеш а летиш требе да моеш а четеш между редовете
па ,като гледам тоя лицемер предател дето се е появил там ми иде се изповръщам стига то вместо си преправя старата реч да им беше подарил правата на логото Laughing оти е к.р капан Laughing и някои ден ще си ги поиска ,,,,, Cool те адвоката се самосезира Laughing оти безплатно било само сиренето в капана на мишката ..... ............ Laughing
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyВто Яну 04, 2011 10:02 pm

zanvan написа:
я да видим до де стигна окопната воина Exclamation окопна щото и двата лагера са окопани и тук таме по някои снаряд истрелват

До никъде , комуникация в трето лице . Гледам каката ми е обърнала внимание и понеже хем е симпатична ,хем умна ( тва е много чудна работа ) ще й кажа ,че колкото и да говори ,аз освен нейната дандания тогава , друго не си спомням да е било катализатор за разтуряне на вечната дружба.
Даже се чудя защо стана и се задълбочи тази конфронтация и за наглед решими проблеми прогресира в явна неприязън.
Проблема на федерацията според мен е следният. Вместо да се правят на примерни девойки и да се слагат на управляващите ,да се излезне честно и ясно . Да се признае твърдо и коректно , да ние сме търсачи на ценности , това е хоби на хора интересуващи се от история и авантюризъм , но искаме да се регламентират защитените обекти , да се знаят и пазят от всички , да се урегулира колекционерството и търговията с незначими предмети и монети и да се изкупува всичко представляващо интерес за държавата и зачитане на частните интереси , това са все неща , които в цял свят са решени по един и същи начин,тоест с обмислени и не накърняващи правата на обикновенния човек. Това трябва да е включено като главна цел в устава на тази федерация ,ако иска да има подкрепа и обединение от всички ,а не както сега се създава целенасочен сблъсък с цел отслабване и унищожение.
Dominos
Про-Консул
Про-Консул
Dominos

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyВто Яну 04, 2011 11:04 pm

Petronii написа:
zanvan написа:
я да видим до де стигна окопната воина Exclamation окопна щото и двата лагера са окопани и тук таме по някои снаряд истрелват

До никъде , комуникация в трето лице . Гледам каката ми е обърнала внимание и понеже хем е симпатична ,хем умна ( тва е много чудна работа ) ще й кажа ,че колкото и да говори ,аз освен нейната дандания тогава , друго не си спомням да е било катализатор за разтуряне на вечната дружба.
Да же се чудя защо стана и се задълбочи тази конфронтация и за наглед решими проблеми прогресира вявна неприязън.
Проблема на федерацията според мен е следният. Вместо да се правят на примерни девойки и да се слагат на управляващите ,да се излезне честно и ясно . Да се признае твърдо и коректно , да ние сме търсачи на ценности , това е хоби на хора интересуващи се от история и авантюризъм , но искаме да се регламентират защитените обекти , да се знаят и пазят от всички , да се урегулира колекционерството и търговията с незначими предмети и монети и да се изкупува всичко представляващо интерес за държавата и зачитане на частните интереси , това са все неща , които в цял свят са решени по един и същи начин,тоест с обмислени и не накърняващи правата на обикновенния човек. Това трябва да е включено като главна цел в устава на тази федерация ,ако иска да има подкрепа и обединение от всички ,а не както сега се създава целенасочен сблъсък с цел отслабване и унищожение.
xa e та твае приказка Smile

Не питай старило, питай патило!
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyСря Яну 05, 2011 1:29 am

Баце Петроний -Бравос -Както винаги точно и ясно -Сал че бъди сигурен -Гласът ще е в пустиня - Интересен ми е обаче задочният ви диалог със ВанЗагубанката -Как само се мъчиш да отговориш смислено на полукодираните му бръщолевеници -Та то туй си е подвиг...................................................................... Laughing Laughing Laughing
spartak
Легионер
Легионер
spartak

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyСря Яну 05, 2011 1:51 pm

Petronii написа:
zanvan написа:

Даже се чудя защо стана и се задълбочи тази конфронтация и за наглед решими проблеми прогресира в явна неприязън.

Колега Петроний,много си прав.В момента съм много уморен и съм изпаднал в едно силно летаргично отпускане и не ми се пише,НО ИНАЧЕ БИХ ПРОДЪЛЖИЛ В ТВОЯ ДУХ.Поздрави на всички колеги,които смятат така.
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyСря Яну 05, 2011 6:14 pm

Бе да прав е -Само че дето викаш от летаргия и на мен не ми се ще да го апострофирам -Не за друго ми понеже съм сигурен че нема да може да ми отговори на въпроса - КАКВО да запазваме от отслабване и унищожение............................................................. Twisted Evil
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyСря Яну 05, 2011 6:35 pm

я да видим кво пиши тука .......А бре ...следва продължение Laughing Laughing
Magikman
Консул
Консул
Magikman

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyСря Яну 05, 2011 8:00 pm

Цитат-Проблема на федерацията според мен е следният. Вместо да се правят на примерни девойки и да се слагат на управляващите ,да се излезне честно и ясно . Да се признае твърдо и коректно , да ние сме търсачи на ценности , това е хоби на хора интересуващи се от история и авантюризъм , но искаме да се регламентират защитените обекти , да се знаят и пазят от всички , да се урегулира колекционерството и търговията с незначими предмети и монети и да се изкупува всичко представляващо интерес за държавата и зачитане на частните интереси , това са все неща , които в цял свят са решени по един и същи начин,тоест с обмислени и не накърняващи правата на обикновенния човек. Това трябва да е включено като
Драги ми авторе на Апулей и Златното магаре,нека Николай Стратиев ти отговори,защо нещата у нас не се решават така,както по целия святSmile
БЪЛГАРСКИЯТ МОДЕЛ

Ако сме да ли нещо на света - това е българският модел. Той е - както Хеопсовата пирамида или Вавилонската кула - нашият принос в съкровищницата на човечеството. Казано сложно - това е състояние на духа. Определен начин на мислене. Тип душевност. Казано просто - обратното на всичко това.
Колумб тръгва за Индия и открива Америка.
Ние тръгваме за Америка и стигаме в Индия.
Все откриваме Америка и все се оказва, че сме открили Индия.
Навсякъде по света в приказката на Андерсен кралят е гол.
У нас се получи обратното - кралят е облечен, а народът е гол. И гладен. И безработен.
Навсякъде по свата считат лудите за свестни, но болни хора.
У нас свестните считат за луди. Още от времето на Ботев.
Навсякъде по света дупките са предимно в сиренето.
У нас те са на ръководни места.
Там, когато стреляш по някого, той умира.
Тук, дори когато стреляш по друг, умира Алеко Константинов.
Там са велики народите.
Тук - Народното събрание.
Там от великото до смешното има само една крачка.
Тук няма никаква разлика.
При тях са свободни хората, а при нас - цените.
Това е българския модел.
Българският модел е по-лош и от Бермудския триъгълник.
В Бермудския триъгълник нещата просто изчезват.
И знаеш, че ги няма.
При българския модел ги има, но не са те.
И не знаеш какво е.
Нарича се бензиностанция, но нито има бензин, нито ти сменят маслото, нито проверяват гумите, нито мият стъклата.
Знаеш, само, че е най-високото на Балканите. Или най-широкото.
Според този модел българските джуджета са най-ниски в света, а българските мъже - най-мъжествените.
Българският модел е, когато мълчанието е злато, а преклонената главичка остра сабя не сече и по-добре яйце днес отколкото кокошка утре, защото кроткото агне от две майки суче.
И когато отвличаме останките на Чарли Чаплин за откуп.
При българският модел селяните идват в града, за да купуват мляко, а гражданите отиват на село, за да прибират реколтата.
Българският модел е велосипед без педали, но с десет кормила.
И когато заводите произвеждат художествена самодейност.
Българският модел е продупчена и завързана с конец стотинка. За да се возим безплатно в асансъор и да говорим безплатно по телефон.
При българския модел няма девета дупка на кавала. Тя не е пробита. Пробита е направо десетата.
Българския модел е не аз да съм добре, а ти да си зле.
Българския модел е неунищожаем.
С него ще бъде свършено, когато всички отидем в Канада.
Както ще бъде свършено и със самата Канада.
Станислав Стратиев

Всяко идиотско начинание има своето философско оправдание.
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyСря Яну 05, 2011 8:05 pm

stan960 написа:
Баце Петроний -Бравос -Както винаги точно и ясно -Сал че бъди сигурен -Гласът ще е в пустиня - Интересен ми е обаче задочният ви диалог със ВанЗагубанката -Как само се мъчиш да отговориш смислено на полукодираните му бръщолевеници -Та то туй си е подвиг...................................................................... Laughing Laughing Laughing
така така баце Стане Exclamation то някои данеси е помислил ,че Олимпиец ще падне на ниво простосмъртен Cool те тука ний ще си се хапем Laughing та в тоя ред намисли май ролята на ,,Клакйорка,, най си ти ходи Exclamation тук май един път ще се саглася с даскалъти Evil or Very Mad инак мнението мо за тебе ЕДНО време беше Exclamation И какво изобщо се впрягаш на Станчо. Не виждаш ли, че щъркела вече си е направил гнездо на главата му и ще зимува там до края на света. Laughing Laughing Laughing та Ти предлагам да оставим джонито нея неможим я барна виж обаче славито е др работа Laughing сал намен ли ми се струва ,че е ТЪП пак ,като пропише умно СМЕШЕН Exclamation глей кво е писал Arrow
Цитат :
Колега за малко щях да ти се вържа на приказките за Фишер ф75 и Текнетикс т2 само ,че да не бяха правени в Китайската Народна Република
то хубава го е написал ама отде да знае ,че едната фирма има много повече от 50 год маи традиция в областа на мет дета .. кво да го правиш то за НЕГО от бандитката с ,която преплува реки по хубаво няма Laughing па вика ,че я разглобил Laughing как ли го е направил ,като предполагам неможи различи отверка от гаечен ключ без дасе позамисли Laughing то туй мо е простено Exclamation нали е пенсия смотаното е ,че основното мо занимание Exclamation е да плете ИНТРИГИ Exclamation дали хората знаят Arrow че тои разправяше ,че КИРИЛ дал модераторски права на Осман потомика ,като втория да гледал ай питата на хората от форума Exclamation интересното обаче е ,че в момента аи питата и на гостите на олимп се виждат от всички Laughing като стана дума за аипита наш даскал Wink копира на целия форум сащите Exclamation и една от причините се изпокарам с него е, че небях съгласен да разследва андрешковците Exclamation в тоя ред намисли Cool Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 17782724934688882721294249319aAt3bjuuQWqtn69Bctvv туи сам ли си го тури или тиго туриха Exclamation междо другото във валколапландия туи е редовен номер Exclamation кофтито че баш вълка пише от мое име и променя всичко Twisted Evil на тукашните админи и през ум неим идва подобно нещо cheers ако нете изтрият веднага писането ще ти седи во век и веков та тук нее междо другото никак зле в това отношение cheers пс междо другото ако нестанеш занванист ще те отстрелям като куче Laughing

дистрибутур на Exclamation Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 3637994762777819361301761381WmleUh1Dc9Lit0Vhuafn
Magikman
Консул
Консул
Magikman

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyСря Яну 05, 2011 8:06 pm

Станислав,разбира сеSmile)))Така е,когато котката е на рамото миSmile)))

Всяко идиотско начинание има своето философско оправдание.
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyСря Яну 05, 2011 10:27 pm

Ванее бе честно баце -И я пиша със краката си ма ти винаги ма озадачаваш с енигмите де вместо за минута разгадавам за три -Както и да е -Даскаля кво а ти кажа -То че нет приятелството е бошлаф работа ясно -Че Даскалското такова е кат на циганин клетвите ми е отдавна ясно -Та както казват -За мъртвите или добро или нищо.............................Туй е най вече щото бая ти друг господар освен акъло си със или без щъркелово гнездо на главъта си нема -Та не мъ агитирай -Я сам че вденем ко требе и ко не-И нъл знаеш -Куче мое и да мож отстреля ма за вълк требе повечко ищах.Колкото до Джонито знам че ти е легнала на сърце кат и на моя полуадаш и неам нищо против -Просто я светкам за неща де не знае и за който очевидно не я осветляват- Добро славейче е тя ма заблудено горкото............................................. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyСря Яну 05, 2011 11:15 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyСъб Яну 08, 2011 11:25 am

Оооо нашио ти си бил тука бре -А така - Загря ли вече в България е така -та що тука при нас да е по различно -Каквито и да сме сме огледало на обществото в мащехата ни Татковина -И все пак требе да има някой, неколцина, що не и мнозина който да бият барабана -Пък знаеш ли -то верно че българинът трудно рипа ма па като рипне отзаде му реките червени стаят -Та като перифразираш може па и наще работи да се задвижат ако некой ръчка с остеня - Сал че дето имахме една приказка с Даскаля от преди време кога бехме в по близки отношения и когато след началната еуфория породена от създаването и регистрирането на Федерацията започнахме да преценяваме кой аджеба сме избрали да ни представлява -Та приказката беше; - Нема да я изорем ТАЯ НИВА с ТИЯ ВОЛОВЕ -Наборее -НЕМА............................................................

Последната промяна е направена от stan960 на Съб Яну 08, 2011 5:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyСъб Яну 08, 2011 1:12 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyСъб Яну 08, 2011 3:17 pm

Еее баце веке е имало такива нощи в историята но освен ответни кланета не са постигнали друго -Па и знаеш ли как ще се завъртят нещата И кой ще е волът и кой колячът -Пак у историята има нагледен и нарицателен пример за това и то точно от Римско време - Знаел ли е колячът че Нерон като е взел чука от ръцете му вместо да тресне жертвеният вол между рогите ще тресне него самият и ще му разбие тиквата..................................................................................................... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
FILIP2
Консул
Консул
FILIP2

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyСъб Яну 08, 2011 4:38 pm

stan960 написа:
Еее баце веке е имало такива нощи в историята но освен ответни кланета не са постигнали друго -Па и знаеш ли как ще се завъртят нещата И кой ще е волът и кой колячът -Пак у историята има нагледен и нарицателен пример за това и то точно от Римско време - Знаел ли е колячът че Нерон като е взел чука от ръцете му вместо да тресне жертвеният вол между рогите ще тресне него самият и ще му разбие тиквата..................................................................................................... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
super21 прав си станчо прав си
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyПон Яну 10, 2011 8:10 pm

..

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyСря Яну 12, 2011 1:03 am

Триумвират ли баце:?- Де ги тия -Я не знам такова нещо -Има може би некъв Децимвират по Ловешко, Тетевенско и т.н. околий - Ма наяве нищо.................. Rolling Eyes - Пък иначе нали знаеш у Републиканският Римски Сенат И Плебейте са били величина - То пък кой ли и друг променя Историята -Оранените бюргери и тем подобни милионерчета -Надали - Та ерго; -Не причислявай никой още към никъде -Що после ша има да са смеем яката............................................................ Twisted Evil
PAPA BEN XVI
Легионер
Легионер
PAPA BEN XVI

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyЧет Яну 27, 2011 8:22 pm

падре Алелуя мили братко! Алелуя!

Беше болен някой си Лазар, от Витания, когото Иисус обичаше. Сестрите на Лазар изпратиха да му кажат: "Господи, ето оня, когото обичаш, е болен!" А Иисус рече: "Тая болест не е за умиране, а за слава Божия, за да се прослави чрез нея син Божий." И престоя два дни в мястото, където се намираше. И каза на учениците си: "Лазар, нашият приятел, е заспал; но да отидем при него, за да го събудя." А учениците му рекоха: "Господи, ако е заспал, ще оздравее." Те помислиха, че говори за сънно заспиване. Тогава Иисус им рече направо: "Лазар умря; но радвам се за вас, че ме нямаше там, та да повярвате; но да идем при него и ще го възкреся."

Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 Lazar

Иисус дойде във Витания и намери, че Лазар е вече от четири дена в гроба. Марта го посрещна, падна при нозете му и каза: "Господи, да беше тук, нямаше да умре брат ми Лазар. Но и сега зная, че каквото и да поискаш от Бога, ще ти даде Бог." А Исус й рече: "Брат ти ще възкръсне." Марта му каза: "Зная, Господи, че ще възкръсне при Възкресението, в последния ден." Исус й рече: "Аз съм Възкресението и животът. Само вярвай и ще видиш славата Божия!" А тя, като се затече, повика скришом сестра си Мария и рече: "Учителят е дошел и те вика."

"Исус, като ги видя да плачат и дошлите при нея юдеи да плачат заедно с нея, смути се, просълзи се и - като че ли незнаещ - питаше: "Къде го положихте?" А това беше пещера, и камък стоеше отгоре й. Исус веднага им заповяда да вдигнат камъка. Сестрата на умрелия, Мария, му каза: "Господи, какво искаш? Та той вони вече; защото е от четири дни в гроба."

А Иисус й рече : "Всеки, който вярва в мене, и да умре, пак ще оживее. Само вярвай, и ще видиш славата Божия, защото за това дойдох - за да владея и над живи, и над мъртви." Мария му каза: "Вярвам, Господи, че ти си Син Божий, по свое благоволение въплътил се заради нас, та тия, които са в мрак, да видят светлина." Иисус издигна очи към небето и каза: "Отче, благодаря ти, че винаги ме слушаш; но това казах сега заради народа, който стои наоколо, за да повярват, че ти си ме пратил." Като каза това, Иисус извика с висок глас: "Лазаре, излез вън!" И при този пресвят глас мъртвецът веднага стана, след като разкапващата се плът се обнови. Иисус им заповяда да разповият овързаните му ръце и нозе. А народът, който беше там, като видя това дивно чудо, всички като с една уста прославиха Бога и казваха: "Наистина Божий син е този!" И повярваха в него.

Амин падре

Защо бе братко? Защо при умрелите ме прати? А аз съм си по жив и от преди. Умен чиляк си, вземи се у ръце и не говори лоши думи за Наборя си.
Нещо лошо ли виде от мен? Аз обаче ти прощавам, защото винаги съм се опитвал да разбера мотивите , които тласкат някого към безумието. Не съм ти изтрил профила при мен и винаги си добре дошъл, но НООО като Читател!

А, остани си със здраве и не хортувай лоши работи, щот инак некой ще си помисли, че алкохола ти иде в повечко по некогиш. Cool

Даскаля

Твоят живот е това, което сам направиш за себе си!
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyЧет Яну 27, 2011 8:41 pm

Здравей Даскале къде се губиш...?
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyЧет Яну 27, 2011 8:47 pm

Цитат :
Защо бе братко? Защо при умрелите ме прати? А аз съм си по жив и от преди. Умен чиляк си, вземи се у ръце и не говори лоши думи за Наборя си.
Нещо лошо ли виде от мен? Аз обаче ти прощавам, защото винаги съм се опитвал да разбера мотивите , които тласкат някого към безумието. Не съм ти изтрил профила при мен и винаги си добре дошъл, но НООО като Читател!

А, остани си със здраве и не хортувай лоши работи, щот инак некой ще си помисли, че алкохола ти иде в повечко по некогиш.
баце Exclamation незнам за дерта ти със стан НО за мен си УМРЯЛ Exclamation предателите требвя да бъдат убивани а ти си тъкъв Exclamationпа ти неси ни папата ни Вълчан воивода Exclamation а една ЖАБА остани си със здраве Exclamation

дистрибутур на Exclamation Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 3637994762777819361301761381WmleUh1Dc9Lit0Vhuafn
PAPA BEN XVI
Легионер
Легионер
PAPA BEN XVI

ПисанеЗаглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо   Форумо на Стан Гладиаторо - Page 6 EmptyЧет Яну 27, 2011 9:27 pm

zanvan написа:
Цитат :

А, остани си със здраве и не хортувай лоши работи, щот инак некой ще си помисли, че алкохола ти иде в повечко по некогиш.
баце Exclamation незнам за дерта ти със стан НО за мен си УМРЯЛ Exclamation предателите требвя да бъдат убивани а ти си тъкъв Exclamationпа ти неси ни папата ни Вълчан воивода Exclamation а една ЖАБА остани си със здраве Exclamation

Ванко, то май и на децата им стана ясно вече, че си пълен комплексар Laughing Ако още не си си изпил дозата, пий по-бързо и ходи си легай. Утре ако изтрезнееш пак седни пред компа и продължавай с глупостите дето ги ръсиш. Laughing За разлика от Бат Стан теб ще те изтрия от форума, както вече го бях направил и не съжалявам!

Твоят живот е това, което сам направиш за себе си!

Форумо на Стан Гладиаторо
Върнете се в началото 
Страница 6 от 8Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Общ форум-
Идете на: