Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Яну 01, 2011 1:54 am
Баце бацее -Едно време имаше тука един чиляк -Даскала го кръстиа ората -Он викаше че за да моеш а летиш требе да моеш а четеш между редовете
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Яну 01, 2011 3:15 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:41 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Яну 01, 2011 10:36 am
-За много години Наборе -Пък иначе би ли казал кво прочете между редовете -Щот нъл са сящаш тя дъвката е разтегливо понятие по съшноста си.........................................
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Вто Яну 04, 2011 6:18 pm
я да видим до де стигна окопната воина окопна щото и двата лагера са окопани и тук таме по някои снаряд истрелват викам се вклуча в нея ,като заставам на страната на форум империо в тоя ред намисли предлагам на imperio рега си за Олимп да поведе атаката ,като IMPRzanvan то взаимо изгодата е ясна даже и на слави няма да мо отнеме много време я разконспирира а тя е намен ми се вдигат акциите империо получава име с което може се представи пред боговете не дасе прави луд на макс те там баце ще те посрещнат с огън и жупел ще те замерят с змии и гущери в краина сметка ще те изядът с парцалите барабар с шлема хич данети брига по някоето време ще се вазвися и аз ама няма да ида с чисти помисли и добри намерения ами с огнехвъргачката те требва да има пепел междо другото на фона на общия негативизъм имаше и хубави работи ,като например сядам си в любимото заведение и хоп насреща сяда една засукана мадама пали контрабанден фас и докато бълва облаци дим и примигва с очи си поръчва чаи с коняк викам брех туй я Джони я не ама няма начин даняма машинка и клати здраво познах за второто иначе предполагам и тая година ще се лутаме от краиност в краиност подобно на золака ще оревем света че някаде са ни откраднали нещо а ще си платим да идем там дето го изискват и е общо достъпно
Цитат :
Едно време имаше тука един чиляк -Даскала го кръстиа ората -Он викаше че за да моеш а летиш требе да моеш а четеш между редовете
па ,като гледам тоя лицемер предател дето се е появил там ми иде се изповръщам то вместо си преправя старата реч да им беше подарил правата на логото оти е к.р капан и някои ден ще си ги поиска ,,,,, те адвоката се самосезира оти безплатно било само сиренето в капана на мишката ..... ............
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Вто Яну 04, 2011 10:02 pm
zanvan написа:
я да видим до де стигна окопната воина окопна щото и двата лагера са окопани и тук таме по някои снаряд истрелват
До никъде , комуникация в трето лице . Гледам каката ми е обърнала внимание и понеже хем е симпатична ,хем умна ( тва е много чудна работа ) ще й кажа ,че колкото и да говори ,аз освен нейната дандания тогава , друго не си спомням да е било катализатор за разтуряне на вечната дружба. Даже се чудя защо стана и се задълбочи тази конфронтация и за наглед решими проблеми прогресира в явна неприязън. Проблема на федерацията според мен е следният. Вместо да се правят на примерни девойки и да се слагат на управляващите ,да се излезне честно и ясно . Да се признае твърдо и коректно , да ние сме търсачи на ценности , това е хоби на хора интересуващи се от история и авантюризъм , но искаме да се регламентират защитените обекти , да се знаят и пазят от всички , да се урегулира колекционерството и търговията с незначими предмети и монети и да се изкупува всичко представляващо интерес за държавата и зачитане на частните интереси , това са все неща , които в цял свят са решени по един и същи начин,тоест с обмислени и не накърняващи правата на обикновенния човек. Това трябва да е включено като главна цел в устава на тази федерация ,ако иска да има подкрепа и обединение от всички ,а не както сега се създава целенасочен сблъсък с цел отслабване и унищожение.
Dominos Про-Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Вто Яну 04, 2011 11:04 pm
Petronii написа:
zanvan написа:
я да видим до де стигна окопната воина окопна щото и двата лагера са окопани и тук таме по някои снаряд истрелват
До никъде , комуникация в трето лице . Гледам каката ми е обърнала внимание и понеже хем е симпатична ,хем умна ( тва е много чудна работа ) ще й кажа ,че колкото и да говори ,аз освен нейната дандания тогава , друго не си спомням да е било катализатор за разтуряне на вечната дружба. Да же се чудя защо стана и се задълбочи тази конфронтация и за наглед решими проблеми прогресира вявна неприязън. Проблема на федерацията според мен е следният. Вместо да се правят на примерни девойки и да се слагат на управляващите ,да се излезне честно и ясно . Да се признае твърдо и коректно , да ние сме търсачи на ценности , това е хоби на хора интересуващи се от история и авантюризъм , но искаме да се регламентират защитените обекти , да се знаят и пазят от всички , да се урегулира колекционерството и търговията с незначими предмети и монети и да се изкупува всичко представляващо интерес за държавата и зачитане на частните интереси , това са все неща , които в цял свят са решени по един и същи начин,тоест с обмислени и не накърняващи правата на обикновенния човек. Това трябва да е включено като главна цел в устава на тази федерация ,ако иска да има подкрепа и обединение от всички ,а не както сега се създава целенасочен сблъсък с цел отслабване и унищожение.
xa e та твае приказка
Не питай старило, питай патило!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Яну 05, 2011 1:29 am
Баце Петроний -Бравос -Както винаги точно и ясно -Сал че бъди сигурен -Гласът ще е в пустиня - Интересен ми е обаче задочният ви диалог със ВанЗагубанката -Как само се мъчиш да отговориш смислено на полукодираните му бръщолевеници -Та то туй си е подвиг......................................................................
spartak Легионер
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Яну 05, 2011 1:51 pm
Petronii написа:
zanvan написа:
До никъде , комуникация в трето лице . Гледам каката ми е обърнала внимание и понеже хем е симпатична ,хем умна ( тва е много чудна работа ) ще й кажа ,че колкото и да говори ,аз освен нейната дандания тогава , друго не си спомням да е било катализатор за разтуряне на вечната дружба. Даже се чудя защо стана и се задълбочи тази конфронтация и за наглед решими проблеми прогресира в явна неприязън. Проблема на федерацията според мен е следният. Вместо да се правят на примерни девойки и да се слагат на управляващите ,да се излезне честно и ясно . Да се признае твърдо и коректно , да ние сме търсачи на ценности , това е хоби на хора интересуващи се от история и авантюризъм , но искаме да се регламентират защитените обекти , да се знаят и пазят от всички , да се урегулира колекционерството и търговията с незначими предмети и монети и да се изкупува всичко представляващо интерес за държавата и зачитане на частните интереси , това са все неща , които в цял свят са решени по един и същи начин,тоест с обмислени и не накърняващи правата на обикновенния човек. Това трябва да е включено като главна цел в устава на тази федерация ,ако иска да има подкрепа и обединение от всички ,а не както сега се създава целенасочен сблъсък с цел отслабване и унищожение.
Колега Петроний,много си прав.В момента съм много уморен и съм изпаднал в едно силно летаргично отпускане и не ми се пише,НО ИНАЧЕ БИХ ПРОДЪЛЖИЛ В ТВОЯ ДУХ.Поздрави на всички колеги,които смятат така.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Яну 05, 2011 6:14 pm
Бе да прав е -Само че дето викаш от летаргия и на мен не ми се ще да го апострофирам -Не за друго ми понеже съм сигурен че нема да може да ми отговори на въпроса - КАКВО да запазваме от отслабване и унищожение.............................................................
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Яну 05, 2011 6:35 pm
я да видим кво пиши тука .......А бре ...следва продължение
Magikman Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Яну 05, 2011 8:00 pm
Цитат-Проблема на федерацията според мен е следният. Вместо да се правят на примерни девойки и да се слагат на управляващите ,да се излезне честно и ясно . Да се признае твърдо и коректно , да ние сме търсачи на ценности , това е хоби на хора интересуващи се от история и авантюризъм , но искаме да се регламентират защитените обекти , да се знаят и пазят от всички , да се урегулира колекционерството и търговията с незначими предмети и монети и да се изкупува всичко представляващо интерес за държавата и зачитане на частните интереси , това са все неща , които в цял свят са решени по един и същи начин,тоест с обмислени и не накърняващи правата на обикновенния човек. Това трябва да е включено като Драги ми авторе на Апулей и Златното магаре,нека Николай Стратиев ти отговори,защо нещата у нас не се решават така,както по целия свят БЪЛГАРСКИЯТ МОДЕЛ
Ако сме да ли нещо на света - това е българският модел. Той е - както Хеопсовата пирамида или Вавилонската кула - нашият принос в съкровищницата на човечеството. Казано сложно - това е състояние на духа. Определен начин на мислене. Тип душевност. Казано просто - обратното на всичко това. Колумб тръгва за Индия и открива Америка. Ние тръгваме за Америка и стигаме в Индия. Все откриваме Америка и все се оказва, че сме открили Индия. Навсякъде по света в приказката на Андерсен кралят е гол. У нас се получи обратното - кралят е облечен, а народът е гол. И гладен. И безработен. Навсякъде по свата считат лудите за свестни, но болни хора. У нас свестните считат за луди. Още от времето на Ботев. Навсякъде по света дупките са предимно в сиренето. У нас те са на ръководни места. Там, когато стреляш по някого, той умира. Тук, дори когато стреляш по друг, умира Алеко Константинов. Там са велики народите. Тук - Народното събрание. Там от великото до смешното има само една крачка. Тук няма никаква разлика. При тях са свободни хората, а при нас - цените. Това е българския модел. Българският модел е по-лош и от Бермудския триъгълник. В Бермудския триъгълник нещата просто изчезват. И знаеш, че ги няма. При българския модел ги има, но не са те. И не знаеш какво е. Нарича се бензиностанция, но нито има бензин, нито ти сменят маслото, нито проверяват гумите, нито мият стъклата. Знаеш, само, че е най-високото на Балканите. Или най-широкото. Според този модел българските джуджета са най-ниски в света, а българските мъже - най-мъжествените. Българският модел е, когато мълчанието е злато, а преклонената главичка остра сабя не сече и по-добре яйце днес отколкото кокошка утре, защото кроткото агне от две майки суче. И когато отвличаме останките на Чарли Чаплин за откуп. При българският модел селяните идват в града, за да купуват мляко, а гражданите отиват на село, за да прибират реколтата. Българският модел е велосипед без педали, но с десет кормила. И когато заводите произвеждат художествена самодейност. Българският модел е продупчена и завързана с конец стотинка. За да се возим безплатно в асансъор и да говорим безплатно по телефон. При българския модел няма девета дупка на кавала. Тя не е пробита. Пробита е направо десетата. Българския модел е не аз да съм добре, а ти да си зле. Българския модел е неунищожаем. С него ще бъде свършено, когато всички отидем в Канада. Както ще бъде свършено и със самата Канада. Станислав Стратиев
Всяко идиотско начинание има своето философско оправдание.
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Яну 05, 2011 8:05 pm
stan960 написа:
Баце Петроний -Бравос -Както винаги точно и ясно -Сал че бъди сигурен -Гласът ще е в пустиня - Интересен ми е обаче задочният ви диалог със ВанЗагубанката -Как само се мъчиш да отговориш смислено на полукодираните му бръщолевеници -Та то туй си е подвиг......................................................................
така така баце Стане то някои данеси е помислил ,че Олимпиец ще падне на ниво простосмъртен те тука ний ще си се хапем та в тоя ред намисли май ролята на ,,Клакйорка,, най си ти ходи тук май един път ще се саглася с даскалъти инак мнението мо за тебе ЕДНО време беше И какво изобщо се впрягаш на Станчо. Не виждаш ли, че щъркела вече си е направил гнездо на главата му и ще зимува там до края на света. та Ти предлагам да оставим джонито нея неможим я барна виж обаче славито е др работа сал намен ли ми се струва ,че е ТЪП пак ,като пропише умно СМЕШЕН глей кво е писал
Цитат :
Колега за малко щях да ти се вържа на приказките за Фишер ф75 и Текнетикс т2 само ,че да не бяха правени в Китайската Народна Република
то хубава го е написал ама отде да знае ,че едната фирма има много повече от 50 год маи традиция в областа на мет дета .. кво да го правиш то за НЕГО от бандитката с ,която преплува реки по хубаво няма па вика ,че я разглобил как ли го е направил ,като предполагам неможи различи отверка от гаечен ключ без дасе позамисли то туй мо е простено нали е пенсия смотаното е ,че основното мо занимание е да плете ИНТРИГИ дали хората знаят че тои разправяше ,че КИРИЛ дал модераторски права на Осман потомика ,като втория да гледал ай питата на хората от форума интересното обаче е ,че в момента аи питата и на гостите на олимп се виждат от всички като стана дума за аипита наш даскал копира на целия форум сащите и една от причините се изпокарам с него е, че небях съгласен да разследва андрешковците в тоя ред намисли туи сам ли си го тури или тиго туриха междо другото във валколапландия туи е редовен номер кофтито че баш вълка пише от мое име и променя всичко на тукашните админи и през ум неим идва подобно нещо ако нете изтрият веднага писането ще ти седи во век и веков та тук нее междо другото никак зле в това отношение пс междо другото ако нестанеш занванист ще те отстрелям като куче
дистрибутур на
Magikman Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Яну 05, 2011 8:06 pm
Станислав,разбира се)))Така е,когато котката е на рамото ми)))
Всяко идиотско начинание има своето философско оправдание.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Яну 05, 2011 10:27 pm
Ванее бе честно баце -И я пиша със краката си ма ти винаги ма озадачаваш с енигмите де вместо за минута разгадавам за три -Както и да е -Даскаля кво а ти кажа -То че нет приятелството е бошлаф работа ясно -Че Даскалското такова е кат на циганин клетвите ми е отдавна ясно -Та както казват -За мъртвите или добро или нищо.............................Туй е най вече щото бая ти друг господар освен акъло си със или без щъркелово гнездо на главъта си нема -Та не мъ агитирай -Я сам че вденем ко требе и ко не-И нъл знаеш -Куче мое и да мож отстреля ма за вълк требе повечко ищах.Колкото до Джонито знам че ти е легнала на сърце кат и на моя полуадаш и неам нищо против -Просто я светкам за неща де не знае и за който очевидно не я осветляват- Добро славейче е тя ма заблудено горкото.............................................
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Яну 05, 2011 11:15 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Яну 08, 2011 11:25 am
Оооо нашио ти си бил тука бре -А така - Загря ли вече в България е така -та що тука при нас да е по различно -Каквито и да сме сме огледало на обществото в мащехата ни Татковина -И все пак требе да има някой, неколцина, що не и мнозина който да бият барабана -Пък знаеш ли -то верно че българинът трудно рипа ма па като рипне отзаде му реките червени стаят -Та като перифразираш може па и наще работи да се задвижат ако некой ръчка с остеня - Сал че дето имахме една приказка с Даскаля от преди време кога бехме в по близки отношения и когато след началната еуфория породена от създаването и регистрирането на Федерацията започнахме да преценяваме кой аджеба сме избрали да ни представлява -Та приказката беше; - Нема да я изорем ТАЯ НИВА с ТИЯ ВОЛОВЕ -Наборее -НЕМА............................................................
Последната промяна е направена от stan960 на Съб Яну 08, 2011 5:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Яну 08, 2011 1:12 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:43 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Яну 08, 2011 3:17 pm
Еее баце веке е имало такива нощи в историята но освен ответни кланета не са постигнали друго -Па и знаеш ли как ще се завъртят нещата И кой ще е волът и кой колячът -Пак у историята има нагледен и нарицателен пример за това и то точно от Римско време - Знаел ли е колячът че Нерон като е взел чука от ръцете му вместо да тресне жертвеният вол между рогите ще тресне него самият и ще му разбие тиквата.....................................................................................................
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Съб Яну 08, 2011 4:38 pm
stan960 написа:
Еее баце веке е имало такива нощи в историята но освен ответни кланета не са постигнали друго -Па и знаеш ли как ще се завъртят нещата И кой ще е волът и кой колячът -Пак у историята има нагледен и нарицателен пример за това и то точно от Римско време - Знаел ли е колячът че Нерон като е взел чука от ръцете му вместо да тресне жертвеният вол между рогите ще тресне него самият и ще му разбие тиквата.....................................................................................................
прав си станчо прав си
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Пон Яну 10, 2011 8:10 pm
..
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 5:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Сря Яну 12, 2011 1:03 am
Триумвират ли баце:?- Де ги тия -Я не знам такова нещо -Има може би некъв Децимвират по Ловешко, Тетевенско и т.н. околий - Ма наяве нищо.................. - Пък иначе нали знаеш у Републиканският Римски Сенат И Плебейте са били величина - То пък кой ли и друг променя Историята -Оранените бюргери и тем подобни милионерчета -Надали - Та ерго; -Не причислявай никой още към никъде -Що после ша има да са смеем яката............................................................
PAPA BEN XVI Легионер
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Чет Яну 27, 2011 8:22 pm
Алелуя мили братко! Алелуя!
Беше болен някой си Лазар, от Витания, когото Иисус обичаше. Сестрите на Лазар изпратиха да му кажат: "Господи, ето оня, когото обичаш, е болен!" А Иисус рече: "Тая болест не е за умиране, а за слава Божия, за да се прослави чрез нея син Божий." И престоя два дни в мястото, където се намираше. И каза на учениците си: "Лазар, нашият приятел, е заспал; но да отидем при него, за да го събудя." А учениците му рекоха: "Господи, ако е заспал, ще оздравее." Те помислиха, че говори за сънно заспиване. Тогава Иисус им рече направо: "Лазар умря; но радвам се за вас, че ме нямаше там, та да повярвате; но да идем при него и ще го възкреся."
Иисус дойде във Витания и намери, че Лазар е вече от четири дена в гроба. Марта го посрещна, падна при нозете му и каза: "Господи, да беше тук, нямаше да умре брат ми Лазар. Но и сега зная, че каквото и да поискаш от Бога, ще ти даде Бог." А Исус й рече: "Брат ти ще възкръсне." Марта му каза: "Зная, Господи, че ще възкръсне при Възкресението, в последния ден." Исус й рече: "Аз съм Възкресението и животът. Само вярвай и ще видиш славата Божия!" А тя, като се затече, повика скришом сестра си Мария и рече: "Учителят е дошел и те вика."
"Исус, като ги видя да плачат и дошлите при нея юдеи да плачат заедно с нея, смути се, просълзи се и - като че ли незнаещ - питаше: "Къде го положихте?" А това беше пещера, и камък стоеше отгоре й. Исус веднага им заповяда да вдигнат камъка. Сестрата на умрелия, Мария, му каза: "Господи, какво искаш? Та той вони вече; защото е от четири дни в гроба."
А Иисус й рече : "Всеки, който вярва в мене, и да умре, пак ще оживее. Само вярвай, и ще видиш славата Божия, защото за това дойдох - за да владея и над живи, и над мъртви." Мария му каза: "Вярвам, Господи, че ти си Син Божий, по свое благоволение въплътил се заради нас, та тия, които са в мрак, да видят светлина." Иисус издигна очи към небето и каза: "Отче, благодаря ти, че винаги ме слушаш; но това казах сега заради народа, който стои наоколо, за да повярват, че ти си ме пратил." Като каза това, Иисус извика с висок глас: "Лазаре, излез вън!" И при този пресвят глас мъртвецът веднага стана, след като разкапващата се плът се обнови. Иисус им заповяда да разповият овързаните му ръце и нозе. А народът, който беше там, като видя това дивно чудо, всички като с една уста прославиха Бога и казваха: "Наистина Божий син е този!" И повярваха в него.
Амин
Защо бе братко? Защо при умрелите ме прати? А аз съм си по жив и от преди. Умен чиляк си, вземи се у ръце и не говори лоши думи за Наборя си. Нещо лошо ли виде от мен? Аз обаче ти прощавам, защото винаги съм се опитвал да разбера мотивите , които тласкат някого към безумието. Не съм ти изтрил профила при мен и винаги си добре дошъл, но НООО като Читател!
А, остани си със здраве и не хортувай лоши работи, щот инак некой ще си помисли, че алкохола ти иде в повечко по некогиш.
Даскаля
Твоят живот е това, което сам направиш за себе си!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Чет Яну 27, 2011 8:41 pm
Здравей Даскале къде се губиш...?
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Чет Яну 27, 2011 8:47 pm
Цитат :
Защо бе братко? Защо при умрелите ме прати? А аз съм си по жив и от преди. Умен чиляк си, вземи се у ръце и не говори лоши думи за Наборя си. Нещо лошо ли виде от мен? Аз обаче ти прощавам, защото винаги съм се опитвал да разбера мотивите , които тласкат някого към безумието. Не съм ти изтрил профила при мен и винаги си добре дошъл, но НООО като Читател!
А, остани си със здраве и не хортувай лоши работи, щот инак некой ще си помисли, че алкохола ти иде в повечко по некогиш.
баце незнам за дерта ти със стан НО за мен си УМРЯЛ предателите требвя да бъдат убивани а ти си тъкъв па ти неси ни папата ни Вълчан воивода а една ЖАБА остани си със здраве
дистрибутур на
PAPA BEN XVI Легионер
Заглавие: Re: Форумо на Стан Гладиаторо Чет Яну 27, 2011 9:27 pm
zanvan написа:
Цитат :
баце незнам за дерта ти със стан НО за мен си УМРЯЛ предателите требвя да бъдат убивани а ти си тъкъв па ти неси ни папата ни Вълчан воивода а една ЖАБА остани си със здраве
Ванко, то май и на децата им стана ясно вече, че си пълен комплексар Ако още не си си изпил дозата, пий по-бързо и ходи си легай. Утре ако изтрезнееш пак седни пред компа и продължавай с глупостите дето ги ръсиш. За разлика от Бат Стан теб ще те изтрия от форума, както вече го бях направил и не съжалявам!
Твоят живот е това, което сам направиш за себе си!