Заглавие: Re: Издирвам своя пръв металдетектор Пет Дек 03, 2010 12:01 am
kuroviev написа:
Аз съм от ПЛОВДИВ но там бирените капачки са над земята )) първите си експедиции мисля да направя в средна гора (язовир Жребчево) че новозагорския музей плаче за попълнения!
Плаче ли? Дали няма да плачеш после ти......
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Издирвам своя пръв металдетектор Пет Дек 03, 2010 12:21 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 1:02 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Гост Гост
Заглавие: Re: Издирвам своя пръв металдетектор Пет Дек 03, 2010 2:16 pm
Мерси на всички за вниманието
BEKS Консул
Заглавие: Re: Издирвам своя пръв металдетектор Пет Дек 03, 2010 6:56 pm
Щом си от Пловдив си вземи една Антоновка,хем майстора ти е от града, хем е по-дълбока от другите два вариянта.
Гост Гост
Заглавие: Re: Издирвам своя пръв металдетектор Пет Дек 03, 2010 7:16 pm
За жалост антон не си е направил труда да рекламира малко машините си из нета
zempar Цезар
Заглавие: Re: Издирвам своя пръв металдетектор Пет Дек 03, 2010 7:46 pm
kuroviev написа:
За жалост антон не си е направил труда да рекламира малко машините си из нета
щом не ги рекламира значи са хубави и се харчат то и хляб никой не рекламира , но се харчи всеки ден поздрави и успех в избора
Гост Гост
Заглавие: Re: Издирвам своя пръв металдетектор Пет Дек 03, 2010 7:55 pm
Не мога да го издиря човека някои да е чувал нещо повече за него като телефон например? Благодаря предварително
maksim12 Консул
Заглавие: Re: Издирвам своя пръв металдетектор Пет Дек 03, 2010 11:13 pm
щомто си начинаещт не си купуваи апарат без дисплеи щте полудеш да слушаш звуци и щте го блуснеш в земята ако си по нервен су6то така щте загубиш удоволствивто да виждаш какво си намерил на дисплея за тези пари които си заделил ни6то хубаво няма да намериш ако вземеш не6то за 400 лв все 1 си тругнал с някои тояга вместо металотурсач в гората наи малко субери 600 лева за един гарет аце 250 и така се отдаи на хобито изклучително добра машина е или фишер ф5
Гост Гост
Заглавие: Re: Издирвам своя пръв металдетектор Пет Дек 03, 2010 11:21 pm
Да, доста ме блазнят Garrett Ace 250 и Fisher F2 (особедно при новите му цени)!
maksim12 Консул
Заглавие: Re: Издирвам своя пръв металдетектор Пет Дек 03, 2010 11:28 pm
kuroviev написа:
Да, доста ме блазнят Garrett Ace 250 и Fisher F2 (особедно при новите му цени)!
това е лошото 4е за фишер ф2 няма голяма антена ако вземесх такув щте чоплиш на мн плитко земята 25см наи мн за по големи монети
DTELHO Легионер
Заглавие: Re: Издирвам своя пръв металдетектор Пет Дек 03, 2010 11:31 pm
Такае , нищо лично против аналоговите и те си имат своите предимства ,но аз съм за дигитален апарат , много по лесно се свиква ,особено гаретчето включваш и работиш ! Окомплектоваш го с една антенка 30х25см ,щото другата голяма много тежи и трудно се мята по неравен терен и проблеми няма да имаш , и дълбочината за тия пари ще е добра и другото е късмет ! Успех при избора
maksim12 Консул
Заглавие: Re: Издирвам своя пръв металдетектор Пет Дек 03, 2010 11:36 pm
DTELHO написа:
Такае , нищо лично против аналоговите и те си имат своите предимства ,но аз съм за дигитален апарат , много по лесно се свиква ,особено гаретчето включваш и работиш ! Окомплектоваш го с една антенка 30х25см ,щото другата голяма много тежи и трудно се мята по неравен терен и проблеми няма да имаш , и дълбочината за тия пари ще е добра и другото е късмет ! Успех при избора
точно така колега на един мозук сме мнението ти е точно аце 250 е супер
Гост Гост
Заглавие: Re: Издирвам своя пръв металдетектор Пет Дек 03, 2010 11:46 pm