Zdraveite Interesuvam se kakva metalotursachka trqbva da imam za da zaseka zlato na 5-6metra dulbochina???Ako moje nqkoi da pomogne!!!Interesuvam se da q naema pod naem....
pe6ternqka Новобранец
Заглавие: kakvo zlato na 5,6 metra be kolega za kvo stava na vapros imame neobhodimoto oburudvane Чет Ное 10, 2011 5:06 pm
bebbuls написа:
Zdraveite Interesuvam se kakva metalotursachka trqbva da imam za da zaseka zlato na 5-6metra dulbochina???Ako moje nqkoi da pomogne!!!Interesuvam se da q naema pod naem....
bebbuls Новобранец
Заглавие: Re: Металдетектор Чет Ное 10, 2011 5:09 pm
Imame mqstoto no ne sme sigurni che e tam i ni trqbva mashina za da sme sigurni zada mojem da pochvame kopaeneto Mqstoto e v Gyrciq i suotvetno ako se interesuvate i imate mashinata shte poluchgite i vuznagrajdenie
pe6ternqka Новобранец
Заглавие: 4ak do garcia nqma da dodem kolega ne6to vav bg ako ima ina4e ne ,kasmet vi jelaq ako ima obekti vav bg pi6i v saita Чет Ное 10, 2011 6:24 pm
bebbuls написа:
Imame mqstoto no ne sme sigurni che e tam i ni trqbva mashina za da sme sigurni zada mojem da pochvame kopaeneto Mqstoto e v Gyrciq i suotvetno ako se interesuvate i imate mashinata shte poluchgite i vuznagrajdenie
bebbuls Новобранец
Заглавие: Re: Металдетектор Пет Ное 11, 2011 12:27 pm
ok mersi a moje bi znaesh ot kade moga da namerq nqkogo,koito da ima takava mashina ? SPESHNO E!!!!
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Металдетектор Пет Ное 11, 2011 2:56 pm
За 5-6 метра не ти трябва машина, а врачка
bebbuls Новобранец
Заглавие: Re: Металдетектор Нед Ное 13, 2011 1:01 am
xa xa xa xa za jalost Vanga ne e sred jivite inache shtqh da se obarna kum neq.....:)znaem che ima neshto na mqstoto prosto iskame da sme sigurni za da mojem da pochnem dalbaeneto....Mashinite za izkopa shte ni struvat dosta parichki zatova iskame da sme sigurni,che e zlato....
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Металдетектор Нед Ное 13, 2011 2:04 am
Я първо кажи,защо си толкова сигурен,че в района има злато на 5м дълбочина.... И тогава ще помислим как да ти помогнем с какъв апарат да се захванеш....
bebbuls Новобранец
Заглавие: Re: Металдетектор Нед Ное 13, 2011 3:52 am
Siguren sum....kak da ti obqsnq....Izkaral sum i razreshenie za razkop...prosto mi trqbva mashina za da potvardq...Zaplashtaneto shte e dobro...Sorry no nqmam kirilica na kompa...
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Металдетектор Нед Ное 13, 2011 9:39 am
Е "металотърсачката" доколкото разбрах я имате-по сигурна за тая дълбочина няма,ми току и наливайте тубите с нафта и почвайте......
hamido Про-Консул
Заглавие: Re: Металдетектор Нед Ное 13, 2011 10:40 am
bebbuls написа:
Siguren sum....kak da ti obqsnq....Izkaral sum i razreshenie za razkop...prosto mi trqbva mashina za da potvardq...Zaplashtaneto shte e dobro...Sorry no nqmam kirilica na kompa...
Ами тарси 'дълбочинен' апарат нети требва монетарка,,можеби некаква рамка
В този живот всички неприятности идват от малкото четене!
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: Металдетектор Нед Ное 13, 2011 10:49 am
Че от гърция няма ли апарати ,ами от тук търсиш?Нали имаше някакви Спектри с ел. багети...с монетар и рамки няма да стане.
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
bebbuls Новобранец
Заглавие: Re: Металдетектор Пон Ное 14, 2011 9:03 am
Mi v Gurciq e zabraneno da imash sobstvena mashina tuk samo arxeolozite imat...i e dosta trudno da namerish ne e kato v bg vseki vtori ima mashinka...:)Zatova tyrsq v Bulgaria:)Vuprosa e che neznam kakva mashina mi trqbva zatova pitam be hora....de da znam az kak se kazva "Metalotursachka" ili kakvo beshe tam drugoto....
bebbuls Новобранец
Заглавие: Re: Металдетектор Пон Ное 14, 2011 9:04 am
Prouchvane sme napravili ne boi se edinstvenoto neshto e che nqmame mashina da potvurdim....znaem che ima zaroveni teneketa s zlatni moneti ot voinata tuk....choveka e izkaral i razreshitelno ot Arxeologichnoto drujestvo tuk....Kakvo dr da kaja de da znam .....
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Металдетектор Пон Ное 14, 2011 10:21 am
bebbuls написа:
Prouchvane sme napravili ne boi se edinstvenoto neshto e che nqmame mashina da potvurdim....znaem che ima zaroveni teneketa s zlatni moneti ot voinata tuk....choveka e izkaral i razreshitelno ot Arxeologichnoto drujestvo tuk....Kakvo dr da kaja de da znam .....
здрава кирка ти требе братко!!! друго не!! :мъка:
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Металдетектор Пон Ное 14, 2011 10:21 am
Уж е забранено, пък има толкова фирми в Гърция които продават детектори. Само археолози ли ги купуват? По добре се свържи с тия колеги: www.metal-detectors.gr www.mittas.gr
Е, щом имате "razreshitelno ot Arxeologichnoto drujestvo" защо се притесняваш, не би трябвало да има проблеми. Много български детектори се продават в Гърция. Едва ли само археолозите ги купуват.
Има машина за тази дълбочина но е около 20 000 лв и едвали този които е дал толкова пари ще тия даде или ще тръгне за Гърция- ако си мислиш че така лесно се намира злато този казал онзи и оп ще станеш милионер със 5 метра изкоп жестоко се лъжеш по добре си бачкаи там спести си някои лев щото злато нема видиш.....
Има машина за тази дълбочина но е около 20 000 лв и едвали този които е дал толкова пари ще тия даде или ще тръгне за Гърция- ако си мислиш че така лесно се намира злато този казал онзи и оп ще станеш милионер със 5 метра изкоп жестоко се лъжеш по добре си бачкаи там спести си някои лев щото злато нема видиш.....
за какво ти е разрешение от археологическо дружество за монети от воината?И други въпроси ми се пораждат,но ще ги спестя.И въпреки че се съмнявам в това,което казваш,ще дам съвет-обърни се към по голяма геодезична фирма-или голяма фирма изпълнител на инфраструктурни проекти-пътища,язовири и т.н-и си наеми геодезист с георадар. За един ден ще ти заснеме и картографира 1 декар в поне 20 метра дълбочина ,стига да е изчистен и равен терена.