Заглавие: Какво е това , което намерих в мазето ? Вто Ное 23, 2010 9:55 pm
Намерих в мазето тoзи стар инструмент , дедо ми го е намерил навремето докато е пасял козите . Сега се чудя какво е и може ли да се квалифицира ,като културно-историческа ценност . Не искам като го занеса в музея да ми се смеят , че им нося боклучета , а пък ме е страх да не ми налетят антимафиоти зад някой ъгъл и да ме водят в карцера .
Последната промяна е направена от Petronii на Съб Ное 27, 2010 10:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Какво е това , което намерих в мазето ? Вто Ное 23, 2010 10:35 pm
Спокойно,за това нещо никой няма да те закача..Може да си го закачиш на дрехата ако искаш......
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Какво е това , което намерих в мазето ? Вто Ное 23, 2010 11:27 pm
sitalk написа:
Спокойно,за това нещо никой няма да те закача..Може да си го закачиш на дрехата ако искаш......
Защо мислиш така ? Аз имам съмнения .
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Какво е това , което намерих в мазето ? Сря Ное 24, 2010 1:35 am
SAGITTARIUS написа:
Абе то и мен ме съмнява.Дядо ти къде е пасъл козите?
Па на доста места , пусне ги и те обикалят , него го оттдавна нема да каже , наоколо иначе са намирани и стари дебели монети , но изтъркани и нищо няма по тях , най-вероятно колониални, от първите.
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Какво е това , което намерих в мазето ? Нед Май 29, 2011 8:23 pm
Petronii написа:
Намерих в мазето тoзи стар инструмент , дедо ми го е намерил навремето докато е пасял козите . Сега се чудя какво е и може ли да се квалифицира ,като културно-историческа ценност . Не искам като го занеса в музея да ми се смеят , че им нося боклучета , а пък ме е страх да не ми налетят антимафиоти зад някой ъгъл и да ме водят в карцера .