Заглавие: Намерих една тесла ? Нед Ное 07, 2010 11:27 am
Намерих си една стара тесла , сега се чудя какво да правя и се озъртам на всяка крачка да не ми скочат от някъде антимафиоти с качулки.Да я занеса в къщи ме е страх , да я пратя по пощата на Чобанов ,защото не мога да се разкарвам до музея ,пак ще ми дойде полиция ,че пращам съмнителни пратки при тоя код червено в пощите. Голям проблем ми отвори този Чобанов , много ми харесва тази тесла да си чукам орехи в къщи ,ама а де ,като не знам дали е културно-историческо наследство и да си създавам проблеми да я регистрирам . Затова решавам да затворя очи и да я засиля в реката , за да не ме боли глава, с ненужни проблеми с културното министерство, жал ми е ,толко много орехи можех да счукам с нея.
Намерих си една стара тесла , сега се чудя какво да правя и се озъртам на всяка крачка да не ми скочат от някъде антимафиоти с качулки.Да я занеса в къщи ме е страх , да я пратя по пощата на Чобанов ,защото не мога да се разкарвам до музея ,пак ще ми дойде полиция ,че пращам съмнителни пратки при тоя код червено в пощите. Голям проблем ми отвори този Чобанов , много ми харесва тази тесла да си чукам орехи в къщи ,ама а де ,като не знам дали е културно-историческо наследство и да си създавам проблеми да я регистрирам . Затова решавам да затворя очи и да я засиля в реката , за да не ме боли глава, с ненужни проблеми с културното министерство, жал ми е ,толко много орехи можех да счукам с нея.
заровиа некаде,ниакои с рамка да те споменава цял живот
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: Намерих една тесла ? Съб Фев 26, 2011 12:28 am
баце викам ти върна жеста ,че ми наля вода в мелницата като извадя от нафталина тая ти тема сега гледайки дръжката на тая тесла викам си няма начин да неси я монтирал собственоръчно то потчерка ти на гений неможе да бyде збъркан никога съветът ми е несе колебай а я пращай на въпросния министър с писмо в , което обесняваш как след като си ял бои от недоволни чиляци след като си ги уредил с машинки са ти потпалили гаража и от него е останала само тая тесла и машинката от др тема
дистрибутур на
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Намерих една тесла ? Съб Фев 26, 2011 12:45 am
Радвам се че ти харесва , друго си е да има автентичен вид . Сега ще кажа са сетен път , не можеш ли да разбереш и ти и кой и да е , аз не правя машинки , това ми е хоби и техниката и търсенето , не съм продавал апарати ,опс ( продадох един ,ама беше фабричен) , нито имам намерение да продавам,защото си знам че това не ми е във възможностите , така че не ме плаши с излъгани търсачи , има достатъчно други ,които да се притесняват.
Петроний,гледам че те хванаха за теслата и дръжката та рекох да ти пратя една -мое производство.Пращам по Еконт. Ако има и други желаещи ,изработвам по желание на клиента с по -различни форми
Мерси , но излежда прекалено съвременно и не се връзва на вехтия вид на инструмента , знаеш ли колко трудно намерих тази дръжка , още като я видях в гората знаех ,че е за там. Тези твойте са хубави , но стават само за съвременни дейности ,като клъчници ,точилки и дръжки на чукчета за пържоли .
П.П. По скоро можеш да ми пратиш блистула да му сваля схемата и да я социализирам , умирам си да свалям схеми , даже по ме кефи от лепенето на платки , голяма релаксация е да знаеш.