Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Пет Дек 24, 2010 9:55 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960 Джадай
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Съб Дек 25, 2010 1:00 am
Дууу бре Ване -Па изби рибата с тоя поздрав -Утре от сабахлам на почваш със Сагитариуса с таквиз па се ша черпим некой път.................
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Съб Дек 25, 2010 1:11 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960 Джадай
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Съб Дек 25, 2010 1:18 am
Бе то си е до късмет -Я кат прайх баницата и ......-нищо -Фанах къщата с дворо кучетаата и т.н. -Па то нормално нъл мойта си замина у Ингилизко и све е остало на мене................ - Весели празници и на теб
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Съб Дек 25, 2010 7:43 am
kво сте се разцвилилИ тука бре я ходете дами нашлъокате форума тои Не е за приятели а за ГЛАДИАТОРИ ЩО МЕ БОЛИ ГРАВАТААА
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Фев 03, 2011 7:29 pm
напоследък стана на въпрос ,колко са яки гаражните машинки та данесам назад реших да поджъткам=клатя=търся с една такава kwo da wi reka на отворена вече дупка неми се копаше надоло от въздуха неможа да хване сигнала трябваше да влезе в дупката ми че да го засече иначе тоя модел бе кво да река неми хареса иначе всичко са изкопали серсемите еи ви и фото разказа http://zanvan.com/viewtopic.php?f=35&t=153&p=437&sid=1cae342d37bdd44eed1dea5f0759dfe0#p437
дистрибутур на
Petronii Цезар
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Фев 03, 2011 8:24 pm
Каква е тази машинка ,изглежда добре,главата май е 32 см. А този минелаб с тая голяма глава не виждам как ще се завираш в драките.
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Пон Фев 14, 2011 6:41 pm
един трифон зарезански поздрав за всички ни а музиката е тука http://zanvan.com/viewtopic.php?f=2&p=517&sid=631f1657a15259707bc4abf4f4d56581#p517
дистрибутур на
zolak Легионер
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Пон Фев 14, 2011 8:35 pm
ААААА не може така Вкиснато вино даго представяш за ново тия снимки са от миналата година... Иване-стегни се и покажи някоя потна графа... П.С. Даже прописах в твоя стил...
това ,което не може да ме убие ,ме прави по-силна
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Сря Фев 23, 2011 11:52 pm
Petronii написа:
Каква е тази машинка ,изглежда добре,главата май е 32 см. А този минелаб с тая голяма глава не виждам как ще се завираш в драките.
ГОЛЯМА е главата на аватара ти мислителю в сравнение с твоита може и ти изглежда читава ама само толко ....
дистрибутур на
Petronii Цезар
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Фев 24, 2011 12:08 am
Не искам да досаждам на по възрасните и да превръщам форума в цирк , колегите може би ще разберат , аз исках да кажа ,ама ти кат не разбираш то си е твоя работа , с тая голяма глава може само да чукаш лешници в гората и чат ,пат да намираш некой пръстен на паркинга ,когато са ти показали къде е, също така да позираш за снимки , ама ти си знаеш , спъвай се по полйето . И поне си направи малко труд да се образоваш , аватара ми не е на мислител
Petronii Цезар
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Фев 24, 2011 12:21 am
Нещо много плагиати се навъдиха тука , темата на тоя , темата на оня и само простотии се пишат , недоказали се пишман капацитети да си вдигат самочувствието и да са център на внимание , в това обаче знаем са добри , да правят нещо градивно не . По скора това са внедрени хора провокатори ,които излизат извън кожата си ,когато видят че става напечено ,правят се на глупави ,но това не е съвсем така , нали зрънчо .
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Фев 24, 2011 12:35 am
значи навремето в нумизмата имаше един мислител с твоя аватар сега като го гледам пак е същия http://www.forum.numizma.com/viewtopic.php?f=27&t=105&p=4228&sid=68481a502f166dc7dd16a1345bc8f344#p4228 иначе бригаи сииии
дистрибутур на
Petronii Цезар
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Фев 24, 2011 12:44 am
zanvan написа:
значи навремето в нумизмата имаше един мислител с твоя аватар сега като го гледам пак е същия http://www.forum.numizma.com/viewtopic.php?f=27&t=105&p=4228&sid=68481a502f166dc7dd16a1345bc8f344#p4228 иначе бригаи сииии
Ииих , ще се скъсам от смях , след като тези две картинки са ти еднакви , значи представям си за какво става на въпрос ,или са ти много стимулантите, но по скоро това си ти е нивото , наистина ме развесели с тази карикатура .
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Фев 24, 2011 12:50 am
Petronii написа:
zanvan написа:
Ииих , ще се скъсам от смях , след като тези две картинки са ти еднакви , значи представям си за какво става на въпрос ,или са ти много стимулантите, но по скоро това си ти е нивото , наистина ме развесели с тази карикатура .
баце петрони точно твоита зурла имаше навремето чиляка па и словореда мо е баш кат твоя
дистрибутур на
Petronii Цезар
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Фев 24, 2011 1:00 am
Ми то не съм само я на тоя свет , има и други умни хора , ми ти не може ли да проявиш малко въображение и да туриш некоя муцуна за аватар , от какво се претесняваш.
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Фев 24, 2011 1:04 am
Petronii написа:
Ми то не съм само я на тоя свет , има и други умни хора , ми ти не може ли да проявиш малко въображение и да туриш некоя муцуна за аватар , от какво се претесняваш.
еееееееее всеки си е уникален баце ....те другите умни хора бледнеят в сянката ти
дистрибутур на
Petronii Цезар
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Фев 24, 2011 11:31 pm
Дообър вееечер , нещо няма движение в тая тема , същата простотия като другия сайт на Бай Иван samozvan.com металдетектори и мистика , какво общо има мистиката с детекторите не знам , може би вика духове,за да намери някой загубен пръстен по паркингите,където го водят . Нещо обаче май не се получава ,защото в сайта му има двама човека на кръст и то сигурно си е дублирал никовете както прави тук и сам си отговаря за да изглежда,че има активност и калабалък и като не може да привлича интерес в своя сайт , досажда на другите. И много ми е смешно това вдетиняване да се правят на вълци , като от улична превъзходна ,която е минала обратния път в еволюцията пак да стане вълк , не може , няма връщане назад , станеш ли гей си оставаш такъв. Тука е мястото да да вмъкна една мисъл на Папа Бен , определено ерудиран човек,който заради визираната персона незаслужено нападах в определен момент ,за което съжалявам и който е стигнал до естественото и логично заключение, пък и самозванчо често използва копи-пасте,за да наблегне прегрешенията на хората и както казва за да ги "отстрелва" ,та за това нямам угризения да ползвам същите способи .
Папа Бен написа:
Ванкооо, приятелски ти казвам "Намали алкохола друже! Направо явно ти влияе на всичко което правиш!"
zanvan написа: спри да даваш акъл ИМАМЕ си оди си о сектата Exclamation или опс забравих Exclamation там ве4че никои невлиза Exclamation
Прав си! Имаш акъл колкото да не си обуваш гащите с жълтото петно от дирника си на обратно. Относно моята "секта" и там си "прав" - откакто те изритах, като мръсна котка, форума ми придоби нормален вид. Имам над 640 потребители! При теб това няма да се случи дори в пиянския ти сън. Ходи се друсай, че ти минава ноща бадева!
Още една впечатляващо откровение и заключение до " Брат Стан" ,което естествено е придобито от близък и горчив опит с индивида и показващо каква мъка и съжаление е докарало у автора.
Папа Бен написа:
Ха добря дошъл, Брат Стан! Бе не бех влизал има-няма годин у тоа форум, па видох, че темичка са ти пуснали. Нема лошо у таа работа. А, хаирлия да е! Cool
Та да се върна на мисълта си: нали си ми стара дружка, та рекох да ти я живна малко темата, читателски интерес да отворя разбираш ли. За никого не е тайна, че Даскала е доста популярен чиляк и около него винаги има мистика. Ма ние с теб сме единаци (ти си го знаеш), а чакал мършав надуших тъдява. Laughing Па вълците и чакалите дето не са в една категория, то и децата добре го знаят.
Прав си! Допуснах малка кадрова грешка - реших от чакала с малко обучение от моя страна, вълче да направя, но... НООО... :pepe: чакала явно от Господа е обречен се у тая кожа да бъде.
Нарочно го провокирах, защото знам отлично, че ще "захапе" (дедовия ми разбира се) Laughing И както винаги е било - получи се - чакала се върза на примката. Cool
Па ти казвам: "Нищо лично братиньо! Просто знам какво обичат българите най-много - сеир да гледат. И те така накратко "живна" малко форумо на Стан Гладиаторо.
Апропозито, недей да забравяш, че си шеф на Читателския отдел при мен, та в тази връзка явявай се на работното си място от дъж на вятър (както и преди го правеше! Wink )
Аре, останете си със здраве и сполай ви в раздумките!
Даскала
За сега ще се огранича до тук , нишо че цитираният автор казва ,че народа обича сеир , все пак няма да прекаляваме , само ще препоръчам на админите такива откровенно глупави и неуместни теми изобщо да не се допускат , защото заприличват на други неграмотно и кичозно направени и предаващи стила си в този форум.
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Пет Фев 25, 2011 7:23 am
оооооооооооо мислителю петрони да несе чудиш още кво става ще ти река дадох ти крила сега те уча да летиш водя те кам тая скала да ти покажа гледката отгоре и http://zanvan.com/viewtopic.php?f=35&t=89&sid=2ef145f3afd87aad92130ec9091f1faf
дистрибутур на
темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне