Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
mask Майнлаб wave Minelab Fisher nexus TEKNETICS Spectrum грунда МЕТАЛОТЪРСАЧИ GOLD VANQUISH маск prodavam tesoro lorenz kupuvam нишани пират miladinka nokta Simplex голден deus Coil врътка

темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне

Go down 
+12
stan960
PAPA BEN XVI
Джони
imperio
goldhunter
SAGITTARIUS
NERON
Petronii
mdetectors.bg
magnetron!
tabella
zanvan
16 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyПет Дек 24, 2010 9:55 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyСъб Дек 25, 2010 1:00 am

Дууу бре Ване -Па изби рибата с тоя поздрав -Утре от сабахлам на почваш със Сагитариуса с таквиз па се ша черпим некой път................. Wink Laughing :soif100: музика
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyСъб Дек 25, 2010 1:11 am

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyСъб Дек 25, 2010 1:18 am

Бе то си е до късмет -Я кат прайх баницата и ......-нищо -Фанах къщата с дворо кучетаата и т.н. -Па то нормално нъл мойта си замина у Ингилизко и све е остало на мене................ Laughing - Весели празници и на теб мечта Cool
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyСъб Дек 25, 2010 7:43 am

внимание kво сте се разцвилилИ тука бре препиване я ходете дами нашлъокате форума тои Не е за приятели а за ГЛАДИАТОРИ Laughing Cool ЩО МЕ БОЛИ ГРАВАТААА Laughing
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyЧет Фев 03, 2011 7:29 pm

напоследък стана на въпрос ,колко са яки Laughing гаражните машинки cheers та данесам назад реших да поджъткам=клатя=търся с една такава cheers темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 3545087487496530361296753374fxM5i6AE9msmMCUFskIH темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 16839883457008752071296753469SAJj1YqdBPAkCkK3T35J kwo da wi reka на отворена вече дупка неми се копаше надоло Laughing от въздуха неможа да хване сигнала трябваше да влезе в дупката ми че да го засече Cool иначе тоя модел бе кво да река неми хареса Exclamation иначе всичко са изкопали серсемите cheers еи ви и фото разказа Arrow http://zanvan.com/viewtopic.php?f=35&t=153&p=437&sid=1cae342d37bdd44eed1dea5f0759dfe0#p437

дистрибутур на Exclamation темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 3637994762777819361301761381WmleUh1Dc9Lit0Vhuafn
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyЧет Фев 03, 2011 8:24 pm

Каква е тази машинка ,изглежда добре,главата май е 32 см.
А този минелаб с тая голяма глава не виждам как ще се завираш в драките.

scratch
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyПон Фев 14, 2011 6:41 pm

един трифон зарезански поздрав за всички ни Cool темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 1416114102468132271297701218U6VVaMcRpgvJcXZAkIa1 темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 11341053289962620951297701479Fm5kXmfZenuTI9DI10jm темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 169723931486104332112977015925DlAcFbSBF8ZaE6eG9wO а музиката е тука Laughing Laughing http://zanvan.com/viewtopic.php?f=2&p=517&sid=631f1657a15259707bc4abf4f4d56581#p517

дистрибутур на Exclamation темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 3637994762777819361301761381WmleUh1Dc9Lit0Vhuafn
zolak
Легионер
Легионер
zolak

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyПон Фев 14, 2011 8:35 pm

ААААА не може така Exclamation Exclamation Вкиснато вино даго представяш за ново Very Happy Very Happy Very Happy
тия снимки са от миналата година...
Иване-стегни се и покажи някоя потна графа... Exclamation Very Happy Cool
П.С. Даже прописах в твоя стил... стена Very Happy Very Happy

това ,което не може да ме убие ,ме прави по-силна
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyСря Фев 23, 2011 11:52 pm

Petronii написа:
Каква е тази машинка ,изглежда добре,главата май е 32 см.
А този минелаб с тая голяма глава не виждам как ще се завираш в драките.

scratch
ГОЛЯМА е главата на аватара ти мислителю Exclamation в сравнение с твоита може и ти изглежда читава ама само толко .... Twisted Evil

Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyЧет Фев 24, 2011 12:08 am

Не искам да досаждам на по възрасните и да превръщам форума в цирк , колегите може би ще разберат , аз исках да кажа ,ама ти кат не разбираш то си е твоя работа , с тая голяма глава може само да чукаш лешници в гората и чат ,пат да намираш некой пръстен на паркинга ,когато са ти показали къде е, също така да позираш за снимки , ама ти си знаеш , спъвай се по полйето .
И поне си направи малко труд да се образоваш , аватара ми не е на мислител

Question
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyЧет Фев 24, 2011 12:21 am

Нещо много плагиати се навъдиха тука , темата на тоя , темата на оня и само простотии се пишат , недоказали се пишман капацитети да си вдигат самочувствието и да са център на внимание , в това обаче знаем са добри , да правят нещо градивно не .
По скора това са внедрени хора провокатори ,които излизат извън кожата си ,когато видят че става напечено ,правят се на глупави ,но това не е съвсем така , нали зрънчо .

affraid
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyЧет Фев 24, 2011 12:35 am

значи навремето в нумизмата имаше един мислител с твоя аватар Laughing сега като го гледам пак е същия Laughing http://www.forum.numizma.com/viewtopic.php?f=27&t=105&p=4228&sid=68481a502f166dc7dd16a1345bc8f344#p4228 иначе бригаи сииии Laughing

Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyЧет Фев 24, 2011 12:44 am

zanvan написа:
значи навремето в нумизмата имаше един мислител с твоя аватар Laughing сега като го гледам пак е същия Laughing http://www.forum.numizma.com/viewtopic.php?f=27&t=105&p=4228&sid=68481a502f166dc7dd16a1345bc8f344#p4228 иначе бригаи сииии Laughing

Ииих , ще се скъсам от смях , след като тези две картинки са ти еднакви , значи представям си за какво става на въпрос ,или са ти много стимулантите, но по скоро това си ти е нивото , наистина ме развесели с тази карикатура .

:mdr97:
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyЧет Фев 24, 2011 12:50 am

Petronii написа:
zanvan написа:

Ииих , ще се скъсам от смях , след като тези две картинки са ти еднакви , значи представям си за какво става на въпрос ,или са ти много стимулантите, но по скоро това си ти е нивото , наистина ме развесели с тази карикатура .

:mdr97:
баце петрони точно твоита зурла имаше навремето чиляка Laughing Laughing Laughing па и словореда мо е баш кат твоя Laughing :mdr97: :mdr97:

Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyЧет Фев 24, 2011 1:00 am

Ми то не съм само я на тоя свет , има и други умни хора , ми ти не може ли да проявиш малко въображение и да туриш некоя муцуна за аватар , от какво се претесняваш.

silent
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyЧет Фев 24, 2011 1:04 am

Petronii написа:

Ми то не съм само я на тоя свет , има и други умни хора , ми ти не може ли да проявиш малко въображение и да туриш некоя муцуна за аватар , от какво се претесняваш.

silent
еееееееее всеки си е уникален баце ....те другите умни хора бледнеят в сянката ти :mdr97: :mdr97: :mdr97:

Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyЧет Фев 24, 2011 11:31 pm

Дообър вееечер , нещо няма движение в тая тема , същата простотия като другия сайт на Бай Иван samozvan.com металдетектори и мистика , какво общо има мистиката с детекторите не знам , може би вика духове,за да намери някой загубен пръстен по паркингите,където го водят . Нещо обаче май не се получава ,защото в сайта му има двама човека на кръст и то сигурно си е дублирал никовете както прави тук и сам си отговаря за да изглежда,че има активност и калабалък и като не може да привлича интерес в своя сайт , досажда на другите.
И много ми е смешно това вдетиняване да се правят на вълци , като от улична превъзходна ,която е минала обратния път в еволюцията пак да стане вълк , не може , няма връщане назад , станеш ли гей си оставаш такъв.
Тука е мястото да да вмъкна една мисъл на Папа Бен , определено ерудиран човек,който заради визираната персона незаслужено нападах в определен момент ,за което съжалявам и който е стигнал до естественото и логично заключение, пък и самозванчо често използва копи-пасте,за да наблегне прегрешенията на хората и както казва за да ги "отстрелва" ,та за това нямам угризения да ползвам същите способи .

Папа Бен написа:

Ванкооо, приятелски ти казвам "Намали алкохола друже! Направо явно ти влияе на всичко което правиш!"

zanvan написа:
спри да даваш акъл ИМАМЕ си оди си о сектата Exclamation или опс забравих Exclamation там ве4че никои невлиза Exclamation

Прав си! Имаш акъл колкото да не си обуваш гащите с жълтото петно от дирника си на обратно. Относно моята "секта" и там си "прав" - откакто те изритах, като мръсна котка, форума ми придоби нормален вид. Имам над 640 потребители! При теб това няма да се случи дори в пиянския ти сън. Ходи се друсай, че ти минава ноща бадева!

Още една впечатляващо откровение и заключение до " Брат Стан" ,което естествено е придобито от близък и горчив опит с индивида и показващо каква мъка и съжаление е докарало у автора.

Папа Бен написа:
Ха добря дошъл, Брат Стан! Бе не бех влизал има-няма годин у тоа форум, па видох, че темичка са ти пуснали. Нема лошо у таа работа. А, хаирлия да е! Cool

Та да се върна на мисълта си: нали си ми стара дружка, та рекох да ти я живна малко темата, читателски интерес да отворя разбираш ли. За никого не е тайна, че Даскала е доста популярен чиляк и около него винаги има мистика. Ма ние с теб сме единаци (ти си го знаеш), а чакал мършав надуших тъдява. Laughing Па вълците и чакалите дето не са в една категория, то и децата добре го знаят.

Прав си! Допуснах малка кадрова грешка - реших от чакала с малко обучение от моя страна, вълче да направя, но... НООО... :pepe: чакала явно от Господа е обречен се у тая кожа да бъде.

Нарочно го провокирах, защото знам отлично, че ще "захапе" (дедовия ми разбира се) Laughing И както винаги е било - получи се - чакала се върза на примката. Cool

Па ти казвам: "Нищо лично братиньо! Просто знам какво обичат българите най-много - сеир да гледат. И те така накратко "живна" малко форумо на Стан Гладиаторо.

Апропозито, недей да забравяш, че си шеф на Читателския отдел при мен, та в тази връзка явявай се на работното си място от дъж на вятър (както и преди го правеше! Wink )

Аре, останете си със здраве и сполай ви в раздумките!

Даскала

За сега ще се огранича до тук , нишо че цитираният автор казва ,че народа обича сеир , все пак няма да прекаляваме , само ще препоръчам на админите такива откровенно глупави и неуместни теми изобщо да не се допускат , защото заприличват на други неграмотно и кичозно направени и предаващи стила си в този форум.

:pepe:
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне - Page 3 EmptyПет Фев 25, 2011 7:23 am

оооооооооооо мислителю петрони Exclamation да несе чудиш още кво става ще ти река Arrow дадох ти крила сега те уча да летиш Laughing Laughing Laughing водя те кам тая скала да ти покажа гледката отгоре и Laughing Arrow http://zanvan.com/viewtopic.php?f=35&t=89&sid=2ef145f3afd87aad92130ec9091f1faf

темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми!
» Детектори Пират
» Зам.-министрите Тодор Чобанов се разделя с .....

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: