[img] Момчета, напоследък почти при всяко излизане чупя поне една лопата. В железарския магазин вече ми се смеят като ме видят. Продават обаче само някви меки лопати, дето и аз с пилешката си женска сила, кат ги напъна малко и ...уит. Джипи-то се оказа лопатоядец. Давайте акъл отде и какви да си купя, че вече съм много вътре откъм такива разходи.
П. С. : Пък някой ако може да ми предложи плащам транспортните разходи и лопатите с наложен платеж, поне 4 броя. И не се шегувам, макар че ми е смешно.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
При нас във Видин има едни черни ЛВОВ май пише на тях. От 3-4 години ползвам една без проблем. Но като гледам снимката, май неправилен монтаж на дръжката. Оттам е проблема.
в практикера има едни немски по 50-60лв едни такива правоъгълни със равна режеща част заостря се режещата част с ъглошлайф и диск за ламарина , като гледаш да не я отрязваш от раз да не прегрееш лопатата че ще се отвърне стоманата лопатите са много здрави , но имат един проблем , степенката където се натиска с крак е остра и с времето къса обувки и ботуши , там трябва да се заварят планки , но да се заварят с ЦО щото електрожена прегрява стоманата и се прее..... лопатата пробвай може и да ти свърши работа и пиши до производитела на ДжиПито , да ги продават с подходяща лопата
Да тези лопати от практикера са хубави , но Десито е набутала много малко сапа . После ще снимам моята да видят и колегите как се прави.
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
laki Консул
Заглавие: по темата Сря Авг 11, 2010 12:45 pm
Драга ми колежке,този които ти прави лопатите май е от крьжока-рьцете ми пречат.Долния край на сапа се заостря така че да прилепне пльтно в леглото на лопатата.Както виждаме ти нямаш проблем с лопатите а с монтажа им кьм дьрвената част-сапа.
Драга ми колежке,този които ти прави лопатите май е от крьжока-рьцете ми пречат.Долния край на сапа се заостря така че да прилепне пльтно в леглото на лопатата.Както виждаме ти нямаш проблем с лопатите а с монтажа им кьм дьрвената част-сапа.
Да, колега, ма вие се хванахте за тая снимка, това е първата счупена лопата, бях я взела от един комшииски двор като излизах.Не ги снимам всичките. Моите лопати /след обед ще ви кача друга снимка/, са с достатъчно навътре набити сапове. Ама новите, тия които продават в града, са толкова меки, че им се огъва долния край като я напънеш малко. След второто или третото изправене се зачупва. Материала е калпав...
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
в практикера има едни немски по 50-60лв едни такива правоъгълни със равна режеща част заостря се режещата част с ъглошлайф и диск за ламарина , като гледаш да не я отрязваш от раз да не прегрееш лопатата че ще се отвърне стоманата лопатите са много здрави , но имат един проблем , степенката където се натиска с крак е остра и с времето къса обувки и ботуши , там трябва да се заварят планки , но да се заварят с ЦО щото електрожена прегрява стоманата и се прее..... лопатата пробвай може и да ти свърши работа и пиши до производитела на ДжиПито , да ги продават с подходяща лопата
Абе те производителите ако знаят за кво ги ползваме тия Джипи -та ще се хванат за главата, , може и с лопати да ни замерват...
laki Консул
Заглавие: по темата Сря Авг 11, 2010 1:03 pm
Някьде бях писал и сега пак пиша.Продават едни руски лопати -малките -4лв ,големите 6лв с набита щампа на тях-гарантирам за тяхното качество.В магазина ми предложиха и едни турски лопати за 10лв-зелени с няколко годишна гаранция.
Да, колега, ма вие се хванахте за тая снимка, това е първата счупена лопата, бях я взела от един комшииски двор като излизах.Не ги снимам всичките. Моите лопати /след обед ще ви кача друга снимка/, са с достатъчно навътре набити сапове. Ама новите, тия които продават в града, са толкова меки, че им се огъва долния край като я напънеш малко. След второто или третото изправене се зачупва. Материала е калпав...
Ето ви снимка на последната лопата, на две излизания е, ако гледате добре в дясната част на снимката се вижда как е леко закривена в долния край. Следващо излизане едва ли ще изтрае.[img]
Ето ви снимка на последната лопата, на две излизания е, ако гледате добре в дясната част на снимката се вижда как е леко закривена в долния край. Следващо излизане едва ли ще изтрае.[img]
Аз мога да те снабдя със руска лопата-много яка , Слави знае за какво става дума...
аз също имам руска от сините и е мн. здрава но съм по-доволен от войнишките шенсови с нитовете. трябва им само по-здрав сап и са незаменими
laki Консул
Заглавие: по темата Сря Авг 11, 2010 9:31 pm
yaponetsa написа:
sony147 написа:
Взимай си един фискарс и не се занимавай повече.
Марковото си е марково и спор нема за качеството.Но ако на колежката и се свидят кинтите,може да пробва с такава.Има ги по повечето железарии и струва около 14лв.Металът е твърд и трудно се чупят
Колега,на втората снимка на лопатата е подпряна някаква странна машина .Били казал каква е и нещо повече за работата и.
Аз мога да те снабдя със руска лопата-много яка , Слави знае за какво става дума...
Вече ми обещаха една от Пловдив, и ти ако ми пратиш тая, въпроса е решен.Ще ти пиша на лични. Поне на първо време две ми стигат. Много ви благодаря, за разбирането и добрите съвети! Отивайте да гледате звезди! Точно сега е пика на Персеидите! Аз отивам, а утре пак ще си говорим за лопати !
Тенкс на всички!
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Хелп плииз ...за лопата! Чет Авг 12, 2010 12:16 am
yaponetsa написа:
sony147 написа:
Взимай си един фискарс и не се занимавай повече.
Марковото си е марково и спор нема за качеството.Но ако на колежката и се свидят кинтите,може да пробва с такава.Има ги по повечето железарии и струва около 14лв.Металът е твърд и трудно се чупят
Твойте тогава защо са всичките изпочупени иначе Fiskars !