Последната промяна е направена от deadman_ на Пон Мар 15, 2010 6:20 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Нед Мар 14, 2010 8:45 pm
Здравеи те на всички колеги от цяла Българиа кото се запознати с наи скъпото хоби! Аз таркам вече 9-т години смених доста апарати пробвал сам БГ уреди и на западни фирми! Отворих тази тема за обмяна на опит с по-стари тарсачи,както и да си споделим за обекти из регионите,за проблеми сварзани с нашето хоби!аз сам от Яамболския окраг познавам добре региона както и Сливенския,Бургазкиа, Елховския,Кърджалийския,Хасковския и други градове в Южната и Югоисточната част на България. Нека всеки които има мнения и се интресува от нещо сварзано с темата да пише!
BG------------
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Нед Мар 14, 2010 9:33 pm
Поздравления за форума, това е много добра идея. Хубаво би било всеки който има възможност и знае къде има архелогически обекти да ги пише и ако има възможност и снимков материал да качва за да знаят колегите къде нямат право да ходят. Още веднъж поздравления за темата. Който има намерения да си вземе членска карта, телефона ми е 0888654620 Скайпа ми: Kiril431
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Нед Мар 14, 2010 9:42 pm
Xaиде колеги пишете и споделяите да помогнем и на федерациата по металдетектинг защото един ден ще стане нашия покрив които щте ни пази!аз сам сигорен в това!
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Пон Мар 15, 2010 2:47 pm
Хаиде колеги пишете и споделяите мнениа не се стесняваите!
BG------------
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Пон Мар 15, 2010 7:26 pm
deadman_ написа:
Хаиде колеги пишете и споделяите мнениа не се стесняваите!
Колега кой си казва обектите.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Пон Мар 15, 2010 8:09 pm
аз например ще споделя обекти няма какво да криа! И не само обекти но и проблеми сварзани с хобито!
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Пон Мар 15, 2010 8:13 pm
Стеб трябва да се видем обезателно! трябва само да се уговорим!ти беше дето нямаш време да си вземеш членска карта! аз ще ходя така че мога да те взема с мен!
BG------------
vende Легионер
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Пон Мар 15, 2010 9:09 pm
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Пон Мар 15, 2010 9:14 pm
Здравеи колега! Благодаря за качениа материал!скоро и аз ще кача малко!
BG------------
Magikman Консул
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Пон Мар 15, 2010 9:53 pm
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/50/TabulaPeutingeriana.jpg Това е карта на Римската имерия,мисля че е правена 3-ти век.Ще се ориентирате по Константинопол,тръгвате на запад по Диагоналния път,до Филипополис.От там е лесно.Дадени са главните пътища и пътните станции по тях.Планините са нарисувани така,както се вижда хребетът им при минаване край тях.Ако си я свалите,можете още да си я увеличите на компа.Успех
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Пон Мар 15, 2010 10:27 pm
Благодаря ти колега за мнението и материала!заповядаи отно!споделяи с нас!
BG------------
топи Цезар
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Вто Мар 16, 2010 11:08 am
колега ако ти кажа на едно място във вашия краи преди 2 седмици с едно пикливо мд за 200 лв какви работи изкараха лошо ще ти стане .кофтито е че трудно се влиза там
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Вто Мар 16, 2010 6:53 pm
Кажи колега мойе и аз да мога да жляза!мисля че се досештам каде!ако искаш ми пиши на лични!
BG------------
vende Легионер
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Вто Мар 16, 2010 10:17 pm
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Вто Мар 16, 2010 10:56 pm
Наследство от древността
Ако богатството на една държава се състоеше в наследството на предците й, то България щеше да е сред най-богатите държави на света. Защото по нашите земи има не само много находки, но има и много цени находки, които доказват не само високата на културна активност, но и нейното ниво, Най-старото злато, най-стария некропол, най-голямото съкровище и т.н. са все неща които могат да се добавят към описанието на България
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Сря Мар 17, 2010 5:40 pm
Да колега прав си! Имаме доста нешта за които другите си мечтая!
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Нед Мар 28, 2010 6:41 pm
Хаиде бре колеги зашто не пишете в в моята тема няма ли коментари за нея?????
BG------------
Гост Гост
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Чет Апр 01, 2010 3:20 pm
мога да ви напиша доста обекти в югоизточна българия
tabella Легионер
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Чет Апр 01, 2010 3:27 pm
deadman_ написа:
Кажи колега мойе и аз да мога да жляза!мисля че се досештам каде!ако искаш ми пиши на лични!
само не разбрах уж развиваш тема пък като ти кажат за обект веднага,,пиши на лични" ти май си търсиш нови обекти.Кажи си го директно. И чакаш някой да ти пише.. Супер глупава тема.
makedonski Легионер
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Чет Апр 01, 2010 10:20 pm
И аз съм на това мнение tabela.Просто си търси нови обекти.В интернет обекти колкото искаш.
Гост Гост
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Пет Апр 02, 2010 9:25 am
Правдиво-крепост на 1 км югоизточно--селище на 1.5км югоизточно .източно под крепоста между нея и реката-площ 15дк --село люлин -селище в местността кокарджа-на 2 км югозападно--войника--крепост на 2 км южно---напиши и ти сега три обекта край бургас и ще продължа да ти пиша обекти в твоя район
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Нед Апр 04, 2010 7:44 pm
Здравеи колега аз тиа обекти ги знам от доста години особено на Люлин работил ли си там? Там дори копка няма!защоли?аз мога да ти отговоря както и за Правдино и даоста други места! Ще ти кажа един обект но не го казваи на никои!Дебелт там има огромно селиште!
BG------------
vezir Легионер
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Нед Апр 04, 2010 10:25 pm
deadman_ написа:
Здравеи колега аз тиа обекти ги знам от доста години особено на Люлин работил ли си там? Там дори копка няма!защоли?аз мога да ти отговоря както и за Правдино и даоста други места! Ще ти кажа един обект но не го казваи на никои!Дебелт там има огромно селиште!
Колега ,започна една хубава тема и си я осра.
comander Цезар
Заглавие: Re: Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми! Нед Апр 04, 2010 10:54 pm
Везире недеи сега така,човека е жаден за инфо ама този раион одавна е преключен за мене.
Форум за югоизточната част на БГ,мнениа за обекти и проблеми!