Заглавие: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Вто Ное 09, 2010 5:12 pm
дали има някои ,които нее видял това в случаи ,че има е добре да знаете ,че данеостана по назад и аз взех ,че направих форум за начало мо вижте правилата ,мисля че са нещо повече от нагло копване и пастване пак закакво ще е тази тема ще ви кажа по нататак http://zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=14&sid=722d31ef78642211f68f29c351e04d91
tabella Легионер
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Вто Ное 09, 2010 7:35 pm
поздрвления,но сложи малко четиво за начало,нали трябва да се почне от някъде
magnetron! Преторий
Заглавие: зан Вто Ное 09, 2010 9:49 pm
12.Няма да се толерират никакви нападки и иницииране на пререкания срещу фирмите производители регистрирани във форума, независимо от кой са инициирани, независимо по какъв повод, и независимо под какъв претекст! ако фирмите неса рекламодатели тук разкатаите ги все пак внимаваите може да имам уговорка с някоя та разкатаните дасте вие
С тези правила,този форум няма да го бъде!!! Не всичко е пари приятелю!!!
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Сря Ное 10, 2010 7:52 pm
имаше еднооо време в тоя форум една тема с подобно заглавие...вече я няма това нее интересно тая тема е качена в моя форум ,това също нее интересно обаче тая тема нее единствена МНОГО са ..това е ИНТЕРЕСНОТО ,за някои може да е интересно си види коментарите от преди 1. 2 ..5 години не само от тоя форум ами и от такива, които вече ги няма ще има цяла секция някои ден много от нещата са безвазвратно загубени но доста са запазени сега; даняма повече ексцесии ,които си няма работа данеси я търси тук да е ясно влиза в темата куц кон и почва да цвили отстрелвам го пример от вчера magnetron тая тема реших да е за чалга музика докато слушате тая класика може да видите един модел на фишер направих мо ревю машинката е нова и ми е интересна иронията е ,че копнах техническата част от нотси http://zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=115&sid=164fb14da2a99ff04b0041cd25a51d79
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Сря Ное 10, 2010 10:10 pm
Доста интересно сайтче си направил - поздрави и натисни още по оформлението. И по-малко мистика
Petronii Цезар
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Ное 11, 2010 9:34 am
Тц , тц , видяло магарето ,че коня направил форум та тръгнало и то да прави , па даже забранило на само за коне , ами и за куците коне ,само за магарета и по надолу , няма да се излага я . Много оптимисти бе тия магарета , това не е като да теглиш каруцата , трябва и акъл , а като гледам какви неграмотни и необразовани са , мама миа ,трябва да е много тъп за да се впечатлява някой на елементарен и тематично безидеен или под минималнио интелигентно ниво сформиран форум . Но такива неща са неизбежни , не на всеки може да се осигури място ,където да бъде адаптиран и социализиран , добре е че по подобен начин може да бъде отклонено вниманието му ,вместо да го връхлитат подтискащи и мрачни мисли. Така че не виждам защо трябва някой да се напряга и да си прави труда да посещава това недоразумение , още повече ,че си спомняме как друг колега от форума , пострада поради това ,че администратора на това форумче за малолетни ,няма нужните морални качества за да не посяга и преглежда лична информация на потребителите и злоупотребява с нея.
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Ное 11, 2010 12:56 pm
Petronii написа:
Тц , тц , видяло магарето ,че коня направил форум та тръгнало и то да прави , па даже забранило на само за коне , ами и за куците коне ,само за магарета и по надолу , няма да се излага я . Много оптимисти бе тия магарета , това не е като да теглиш каруцата , трябва и акъл , а като гледам какви неграмотни и необразовани са , мама миа ,трябва да е много тъп за да се впечатлява някой на елементарен и тематично безидеен или под минималнио интелигентно ниво сформиран форум . Но такива неща са неизбежни , не на всеки може да се осигури място ,където да бъде адаптиран и социализиран , добре е че по подобен начин може да бъде отклонено вниманието му ,вместо да го връхлитат подтискащи и мрачни мисли. Така че не виждам защо трябва някой да се напряга и да си прави труда да посещава това недоразумение , още повече ,че си спомняме как друг колега от форума , пострада поради това ,че администратора на това форумче за малолетни ,няма нужните морални качества за да не посяга и преглежда лична информация на потребителите и злоупотребява с нея.
петронии мнението ми за теб е тук обърни внимание на датата http://www.zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=104&sid=2e174513d44bce8aba7008bed6c47461
NERON Цезар
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Ное 11, 2010 1:04 pm
Петрони , защо се заяждаш с колегата ? Какво лошо има да се правят форуми ?
ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
Petronii Цезар
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Ное 11, 2010 1:37 pm
[/quote] петронии мнението ми за теб е тук обърни внимание на датата http://www.zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=104&sid=2e174513d44bce8aba7008bed6c47461[/quote]
За пореден път се убеждавам , колко сте неадекватен , след многократното препрочитане на вашият пост , който е толкова много объркващ ,че човек трудно ви следи мисълта , но все пак успях и да ти кажа си живял в много голяма заблуда. Първо - никога не съм се регистрирал в твоя форум ,че да трябва да ме отписваш и войводата да лепи некролози . Второ - това което визираш, че не съм могъл да се регистрирам , за което стваваше дума тук във форума в една тема (явно невнимателно четеш) ,се имаше в предвид не твоя форум ( не всички пътища водят до Рим) , а форума на Националната Федерация , където се иска да си регистриран член на федерацияда ,а аз не съм,за да можеш да влезеш във форума и да пишеш.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Ное 11, 2010 1:44 pm
NERON написа:
Петрони , защо се заяждаш с колегата ? Какво лошо има да се правят форуми ?
Колега Нерон , товва е така защото има предистория , много е дълго за обяснение .а определено и мисля ,че това което прави е и много пошло. При всички положения , има защо .
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Ное 11, 2010 4:17 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път
goldhunter Легионер
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Ное 11, 2010 6:08 pm
мен форумъ на занчо си ме кефи луд е просто брао
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Ное 11, 2010 7:41 pm
www.mdetectors.com написа:
Доста интересно сайтче си направил - поздрави и натисни още по оформлението. И по-малко мистика
благодарско за добрите думи сайтчето си е екстра даже началната мо страница е динамична що ядове си имаха компажиите с мене колкото до оформлението май липсва една секциика за нещата предлагани от mdetectors може се ореди в замяна на правото ДА СТРЕЛЯМ наволя по куци коне чети нагоре кво става те куците коне по принцип неса лоши движат се настада цвилят си и викат изплушти ме колкото до мистиката то тя е част от живота ни мистика е кво стана с потомик например https://www.imperio.biz/forum-f17/topic-t2738.htm
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Ное 11, 2010 8:52 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път
imperio Цезар
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Ное 11, 2010 9:15 pm
Нищо не си пропуснал колега. Навремето на наш Иван му давах бан през ден и накрая той прецени че му е по-лесно да си пусне собствен форум да си пише на спокойствие, от колкото да прави всеки ден нови никове. Иване така ли е
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Джони Цезар
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Ное 11, 2010 9:21 pm
SAGITTARIUS написа:
zanvan написа:
дали има някои ,които нее видял това в случаи ,че има е добре да знаете ,че данеостана по назад и аз взех ,че направих форум за начало мо вижте правилата ,мисля че са нещо повече от нагло копване и пастване пак закакво ще е тази тема ще ви кажа по нататак http://zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=14&sid=722d31ef78642211f68f29c351e04d91
Колеги нов съм във форума и чета всичко в него но този форум нещо не мога да го проумея!?Май съм изтървал топката.Моля някой от по-старите участници във форума да ми обясни/може и на лични/ че нещо не вдявам!Да не би някой от вас да си прави майтапи???
Колега, терминът "куци коне" тръгна от тук: https://www.imperio.biz/forum-f17/topic-t1216-900.htm , погледни мнението на Иван113. После колегата си направи тема, същата като тази, но беше изтрита от админите, защото го обвиниха в злоупотреба с лични данни. Доколкото си спомням се оказа, че в конкретния случай няма вина. Мисля, че нищо не си изтървал. Колегата е малко ексцентричен, и наистина малко трудно му се разбират шегите на моменти, но като се има предвид, че тук всички сме малко или много бутнати , няма кво толкоз да си предиряме един на друг.
Всъщтност, като се замисля и аз съм в неговата категория на "куците коне" и не знам дали тази тема не ми е забранена.
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Чет Ное 11, 2010 9:34 pm
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Пет Ное 12, 2010 9:09 pm
ДЖОНИто доста се чудех дали да ти отговоря .. кво да правя неиздаржах знаеш ли ,че междодругото мнението ми за теб претърпя ПЪЛНА ПРОМЯНА отначало си помислих ,че си доша от олим да на видиш ейтака после, че си паднал ангел или поредния регнат ,които си търси лопата е ЗГРЕШИХ .. междо другото стария ти аватар по ми харесваше неси права само за термина ,,куц кон , той тръгна от тук и предевявам авторство интересно ми е само защо още неси дошла в града на вълците ,предполагам си имаш причина ....все пак там криза нямаааа нито лицемерие имаи предвид ,че издирвам личности ,колкото до тая тема ,тя е малко взаимсрвана от твоита и ти невлизаш в по горната категория чудя се дали те поздравя с чалга песен или това http://zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=52&sid=70fc98fec17c37025452e88679c9e6fb
Джони Цезар
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Пет Ное 12, 2010 11:38 pm
zanvan написа:
ДЖОНИто доста се чудех дали да ти отговоря .. кво да правя неиздаржах знаеш ли ,че междодругото мнението ми за теб претърпя ПЪЛНА ПРОМЯНА отначало си помислих ,че си доша от олим да на видиш ейтака после, че си паднал ангел или поредния регнат ,които си търси лопата е ЗГРЕШИХ .. междо другото стария ти аватар по ми харесваше неси права само за термина ,,куц кон , той тръгна от тук и предевявам авторство интересно ми е само защо още неси дошла в града на вълците ,предполагам си имаш причина ....все пак там криза нямаааа нито лицемерие имаи предвид ,че издирвам личности ,колкото до тая тема ,тя е малко взаимсрвана от твоита и ти невлизаш в по горната категория чудя се дали те поздравя с чалга песен или това http://zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=52&sid=70fc98fec17c37025452e88679c9e6fb
Хе, хе, Иване, разсмя ме. Нека си остана " куц кон", на мен ролята на аутсайдер ми харесва/за справка погледни тълковния речник/. Няма време за Рим, те Римските вълци са около мен. Благодаря за поздрава, уцелваш! Забавлявай се, той живота е кратък!
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Съб Ное 13, 2010 2:59 pm
zanvan написа:
ДЖОНИ неси права само за термина ,,куц кон , той тръгна от тук и предевявам авторство
Това не виждам каквъв повод за гордост може да бъде ,не знам защо трябва изобщо да се отнасяш с пренебрежение и обидно отношение към други участници във форума ,след като има изрична точка в правилата . Този термин явно е придобил голяма популярност ,щом се използва така широко . Както и да е , може би нерпавилно съм те разбрал какво визираш , но понеже и мен ме квалифицираха в тази категория,даже на няколко пъти други е преповтаряха ,се засегнах и го приех малко лично докато не разбрах ,че това тука е си е редовна притурка,както е в разговорния език когато на всяка втора дума се псува. Та с две думи знам ,че не ме обичаш много ,но съм длъжен да ти се извиня ако съм прекалил границата,то сигурно е така де ,но явно е плод на недотам правилно възприятие .
PAPA BEN XVI Легионер
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Съб Ное 13, 2010 11:11 pm
Ей, споко бе хора! За всеки има място под слънцето!
Направил си някой собствен форум, ами ейвала. То и за това акъл се иска. И едно нещо не мога да си обясня: Защо когато някой прави дадена квалификация и в този миг определени хора се считат за засегнати от нея? Прилича ми на поговорката "Гузен негонен бяга!".
Тези от вас които имат проблеми със самочуствието си е редно да не посещават форуми които не им допадат като тематика. Гледайте си живота спокойно и не се "впрягайте" на неподходящи за вас места.
Лека нощ и си измийте зъбките преди лягане!
Твоят живот е това, което сам направиш за себе си!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Нед Ное 14, 2010 9:54 am
Браво бе баце Петроний -Завършекът на тирадата ти ма изкефи -почти влезна в древноримският стил на писане -Рекох си я че тоз аватар е на начетен чиляк -Та кво се стягаш ми то същото като в "Сатирикон" -малко ирония и хапане не вреди никому -То той Ванко кат седне до компа с каната с вино много му са отдават тез дисциплини.........................................
Petronii Цезар
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Пон Ное 15, 2010 10:51 pm
stan960 написа:
Браво бе баце Петроний -Завършекът на тирадата ти ма изкефи -почти влезна в древноримският стил на писане -Рекох си я че тоз аватар е на начетен чиляк -Та кво се стягаш ми то същото като в "Сатирикон" -малко ирония и хапане не вреди никому -То той Ванко кат седне до компа с каната с вино много му са отдават тез дисциплини.........................................
Баце тая тирада що викаш , може и за тебе да са каже че важи , макар че ти баш си ме взема за мезе , ама айде ,като съм почнал да се не повтарям .
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Вто Ное 16, 2010 6:19 pm
то се е видяло ,че или ще получа доживотен бан или ще взема да стана модераторче http://www.zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=29&sid=86aef307ebb35a08b58807a7fe79f6f7
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне Вто Ное 16, 2010 7:04 pm
Хитър си ти По-добре колегата администратор и Микрона да сподели впечатленията си от този Т2 , щото аз ако ги казвам, ще ме обвинят в пристрастност.
темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне