Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне

Go down 
+12
stan960
PAPA BEN XVI
Джони
imperio
goldhunter
SAGITTARIUS
NERON
Petronii
mdetectors.bg
magnetron!
tabella
zanvan
16 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне Empty
ПисанеЗаглавие: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyВто Ное 09, 2010 5:12 pm

дали има някои ,които нее видял това Question Laughing темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне 565634504197567987112893146799v69gTpx67tCaSAIBvuS в случаи ,че има е добре да знаете ,че данеостана по назад и аз взех ,че направих форум Laughing cheers за начало мо вижте правилата ,мисля че са нещо повече от нагло копване и пастване пак закакво ще е тази тема ще ви кажа по нататак Exclamation http://zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=14&sid=722d31ef78642211f68f29c351e04d91
Върнете се в началото Go down
tabella
Легионер
Легионер
tabella

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyВто Ное 09, 2010 7:35 pm

поздрвления,но сложи малко четиво за начало,нали трябва да се почне от някъде Smile
magnetron!
Преторий
Преторий

ПисанеЗаглавие: зан   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyВто Ное 09, 2010 9:49 pm

12.Няма да се толерират никакви нападки и иницииране на пререкания срещу фирмите производители регистрирани във форума, независимо от кой са инициирани, независимо по какъв повод, и независимо под какъв претекст! ако фирмите неса рекламодатели тук разкатаите ги все пак внимаваите може да имам уговорка с някоя та разкатаните дасте вие

С тези правила,този форум няма да го бъде!!! Не всичко е пари приятелю!!!
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyСря Ное 10, 2010 7:52 pm

имаше еднооо време в тоя форум една тема с подобно заглавие...вече я няма Laughing това нее интересно Exclamation тая тема е качена в моя форум ,това също нее интересно Exclamation обаче тая тема нее единствена МНОГО са ..това е ИНТЕРЕСНОТО ,за някои може да е интересно си види коментарите от преди 1. 2 ..5 години не само от тоя форум ами и от такива, които вече ги няма Exclamation ще има цяла секция някои ден Exclamation много от нещата са безвазвратно загубени но доста са запазени Exclamation сега; даняма повече ексцесии ,които си няма работа данеси я търси тук да е ясно влиза в темата куц кон и почва да цвили Exclamation отстрелвам го Exclamation пример от вчера magnetron Exclamation тая тема реших да е за чалга музика Laughing докато слушате тая класика може да видите един модел на фишер направих мо ревю Exclamation машинката е нова и ми е интересна иронията е ,че копнах техническата част от нотси Laughing Laughing Laughing Arrow http://zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=115&sid=164fb14da2a99ff04b0041cd25a51d79
mdetectors.bg
Джадай
Джадай
mdetectors.bg

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyСря Ное 10, 2010 10:10 pm

Доста интересно сайтче си направил - поздрави и натисни още по оформлението.
И по-малко мистика Very Happy
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyЧет Ное 11, 2010 9:34 am

Тц , тц , видяло магарето ,че коня направил форум та тръгнало и то да прави , па даже забранило на само за коне , ами и за куците коне ,само за магарета и по надолу , няма да се излага я .
Много оптимисти бе тия магарета , това не е като да теглиш каруцата , трябва и акъл , а като гледам какви неграмотни и необразовани са , мама миа ,трябва да е много тъп за да се впечатлява някой на елементарен и тематично безидеен или под минималнио интелигентно ниво сформиран форум .
Но такива неща са неизбежни , не на всеки може да се осигури място ,където да бъде адаптиран и социализиран , добре е че по подобен начин може да бъде отклонено вниманието му ,вместо да го връхлитат подтискащи и мрачни мисли. Така че не виждам защо трябва някой да се напряга и да си прави труда да посещава това недоразумение , още повече ,че си спомняме как друг колега от форума , пострада поради това ,че администратора на това форумче за малолетни ,няма нужните морални качества за да не посяга и преглежда лична информация на потребителите и злоупотребява с нея.

:yes:
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyЧет Ное 11, 2010 12:56 pm

Petronii написа:

Тц , тц , видяло магарето ,че коня направил форум та тръгнало и то да прави , па даже забранило на само за коне , ами и за куците коне ,само за магарета и по надолу , няма да се излага я .
Много оптимисти бе тия магарета , това не е като да теглиш каруцата , трябва и акъл , а като гледам какви неграмотни и необразовани са , мама миа ,трябва да е много тъп за да се впечатлява някой на елементарен и тематично безидеен или под минималнио интелигентно ниво сформиран форум .
Но такива неща са неизбежни , не на всеки може да се осигури място ,където да бъде адаптиран и социализиран , добре е че по подобен начин може да бъде отклонено вниманието му ,вместо да го връхлитат подтискащи и мрачни мисли. Така че не виждам защо трябва някой да се напряга и да си прави труда да посещава това недоразумение , още повече ,че си спомняме как друг колега от форума , пострада поради това ,че администратора на това форумче за малолетни ,няма нужните морални качества за да не посяга и преглежда лична информация на потребителите и злоупотребява с нея.

петронии Exclamation мнението ми за теб е тук обърни внимание на датата Exclamation Arrow http://www.zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=104&sid=2e174513d44bce8aba7008bed6c47461
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyЧет Ное 11, 2010 1:04 pm

Петрони , защо се заяждаш с колегата ? Какво лошо има да се правят форуми ?

ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyЧет Ное 11, 2010 1:37 pm

[/quote] петронии Exclamation мнението ми за теб е тук обърни внимание на датата Exclamation Arrow http://www.zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=104&sid=2e174513d44bce8aba7008bed6c47461[/quote]

За пореден път се убеждавам , колко сте неадекватен , след многократното препрочитане на вашият пост , който е толкова много объркващ ,че човек трудно ви следи мисълта , но все пак успях и да ти кажа си живял в много голяма заблуда.
Първо - никога не съм се регистрирал в твоя форум ,че да трябва да ме отписваш и войводата да лепи некролози .
Второ - това което визираш, че не съм могъл да се регистрирам , за което стваваше дума тук във форума в една тема (явно невнимателно четеш) ,се
имаше в предвид не твоя форум ( не всички пътища водят до Рим) , а форума на Националната Федерация , където се иска да си регистриран член на федерацияда ,а аз не съм,за да можеш да влезеш във форума и да пишеш.

Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyЧет Ное 11, 2010 1:44 pm

NERON написа:
Петрони , защо се заяждаш с колегата ? Какво лошо има да се правят форуми ?

Колега Нерон , товва е така защото има предистория , много е дълго за обяснение .а определено и мисля ,че това което прави е и много пошло.
При всички положения , има защо .

bounce
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyЧет Ное 11, 2010 4:17 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път
goldhunter
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyЧет Ное 11, 2010 6:08 pm

мен форумъ на занчо си ме кефи луд е просто
брао cheers Cool
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyЧет Ное 11, 2010 7:41 pm

www.mdetectors.com написа:
Доста интересно сайтче си направил - поздрави и натисни още по оформлението.
И по-малко мистика Very Happy
благодарско за добрите думи Laughing сайтчето си е екстра Exclamation даже началната мо страница е динамична що ядове си имаха компажиите с мене Laughing Laughing темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне 91965870117033220561289496146sCouX48tV6FdwPZr4tNn колкото до оформлението Exclamation май липсва една секциика за нещата предлагани от mdetectors Laughing може се ореди в замяна на правото ДА СТРЕЛЯМ наволя по куци коне Exclamation чети нагоре кво става Laughing те куците коне по принцип неса лоши Laughing движат се настада цвилят си и викат изплушти ме Exclamation Laughing Laughing колкото до мистиката то тя е част от живота ни Exclamation мистика е кво стана с потомик например Laughing https://www.imperio.biz/forum-f17/topic-t2738.htm
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyЧет Ное 11, 2010 8:52 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път
imperio
Цезар
Цезар
imperio

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyЧет Ное 11, 2010 9:15 pm

Нищо не си пропуснал колега. Навремето на наш Иван му давах бан през ден и накрая той прецени че му е по-лесно да си пусне собствен форум да си пише на спокойствие, от колкото да прави всеки ден нови никове. Иване така ли е Cool

НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG
Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Джони
Цезар
Цезар
Джони

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyЧет Ное 11, 2010 9:21 pm

SAGITTARIUS написа:
zanvan написа:
дали има някои ,които нее видял това Question Laughing темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне 565634504197567987112893146799v69gTpx67tCaSAIBvuS в случаи ,че има е добре да знаете ,че данеостана по назад и аз взех ,че направих форум Laughing cheers за начало мо вижте правилата ,мисля че са нещо повече от нагло копване и пастване пак закакво ще е тази тема ще ви кажа по нататак Exclamation http://zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=14&sid=722d31ef78642211f68f29c351e04d91

Колеги нов съм във форума и чета всичко в него но този форум нещо не мога да го проумея!?Май съм изтървал топката.Моля някой от по-старите участници във форума да ми обясни/може и на лични/ че нещо не вдявам!Да не би някой от вас да си прави майтапи???

Колега, терминът "куци коне" тръгна от тук: https://www.imperio.biz/forum-f17/topic-t1216-900.htm , погледни мнението на Иван113. После колегата си направи тема, същата като тази, но беше изтрита от админите, защото го обвиниха в злоупотреба с лични данни. Доколкото си спомням се оказа, че в конкретния случай няма вина. Мисля, че нищо не си изтървал.
Колегата е малко ексцентричен, и наистина малко трудно му се разбират шегите на моменти, но като се има предвид, че тук всички сме малко или много бутнати Very Happy , няма кво толкоз да си предиряме един на друг.

Всъщтност, като се замисля и аз съм в неговата категория на "куците коне" и не знам дали тази тема не ми е забранена. Laughing Laughing

Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне Skypelogo1
SAGITTARIUS
Консул
Консул
SAGITTARIUS

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyЧет Ное 11, 2010 9:34 pm

.

Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Нед Апр 10, 2011 8:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyПет Ное 12, 2010 9:09 pm

ДЖОНИто доста се чудех дали да ти отговоря .. Laughing кво да правя неиздаржах Laughing знаеш ли ,че междодругото мнението ми за теб претърпя ПЪЛНА ПРОМЯНА Arrow отначало си помислих ,че си доша от олим да на видиш ейтака Laughing после, че си паднал ангел или поредния регнат ,които си търси лопата Exclamation е ЗГРЕШИХ Exclamation .. междо другото стария ти аватар по ми харесваше Exclamation темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне 19897786381956605912895808899FMpXfYsXKFTicwEjaPZ неси права само за термина ,,куц кон , той тръгна от тук Arrow и предевявам авторство Laughing темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне 118916459311405386221289587911llouronDS5F58UPVbQ8D интересно ми е само Arrow защо още неси дошла в града на вълците ,предполагам си имаш причина ....все пак там криза нямаааа нито лицемерие имаи предвид ,че издирвам личности ,колкото до тая тема ,тя е малко взаимсрвана от твоита Wink и ти невлизаш в по горната категория cheers чудя се дали те поздравя с чалга песен или това Arrow http://zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=52&sid=70fc98fec17c37025452e88679c9e6fb
Джони
Цезар
Цезар
Джони

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyПет Ное 12, 2010 11:38 pm

zanvan написа:
ДЖОНИто доста се чудех дали да ти отговоря .. Laughing кво да правя неиздаржах Laughing знаеш ли ,че междодругото мнението ми за теб претърпя ПЪЛНА ПРОМЯНА Arrow отначало си помислих ,че си доша от олим да на видиш ейтака Laughing после, че си паднал ангел или поредния регнат ,които си търси лопата Exclamation е ЗГРЕШИХ Exclamation .. междо другото стария ти аватар по ми харесваше Exclamation темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне 19897786381956605912895808899FMpXfYsXKFTicwEjaPZ неси права само за термина ,,куц кон , той тръгна от тук Arrow и предевявам авторство Laughing темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне 118916459311405386221289587911llouronDS5F58UPVbQ8D интересно ми е само Arrow защо още неси дошла в града на вълците ,предполагам си имаш причина ....все пак там криза нямаааа нито лицемерие имаи предвид ,че издирвам личности ,колкото до тая тема ,тя е малко взаимсрвана от твоита Wink и ти невлизаш в по горната категория cheers чудя се дали те поздравя с чалга песен или това Arrow http://zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=52&sid=70fc98fec17c37025452e88679c9e6fb

Хе, хе, Иване, разсмя ме. Нека си остана " куц кон", на мен ролята на аутсайдер ми харесва/за справка погледни тълковния речник/. Laughing Laughing Laughing
Няма време за Рим, те Римските вълци са около мен. Very Happy
Благодаря за поздрава, уцелваш!
Забавлявай се, той живота е кратък! Smile

Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне Skypelogo1
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyСъб Ное 13, 2010 2:59 pm

zanvan написа:
ДЖОНИ неси права само за термина ,,куц кон , той тръгна от тук Arrow и предевявам авторство Laughing темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне 118916459311405386221289587911llouronDS5F58UPVbQ8D

Това не виждам каквъв повод за гордост може да бъде ,не знам защо трябва изобщо да се отнасяш с пренебрежение и обидно отношение към други участници във форума ,след като има изрична точка в правилата . Този термин явно е придобил голяма популярност ,щом се използва така широко . Както и да е , може би нерпавилно съм те разбрал какво визираш , но понеже и мен ме квалифицираха в тази категория,даже на няколко пъти други е преповтаряха ,се засегнах и го приех малко лично докато не разбрах ,че това тука е си е редовна притурка,както е в разговорния език когато на всяка втора дума се псува.
Та с две думи знам ,че не ме обичаш много ,но съм длъжен да ти се извиня ако съм прекалил границата,то сигурно е така де ,но явно е плод на недотам правилно възприятие .

bounce
PAPA BEN XVI
Легионер
Легионер
PAPA BEN XVI

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyСъб Ное 13, 2010 11:11 pm

Ей, споко бе хора! За всеки има място под слънцето!

Направил си някой собствен форум, ами ейвала. То и за това акъл се иска. И едно нещо не мога да си обясня: Защо когато някой прави дадена квалификация и в този миг определени хора се считат за засегнати от нея? Прилича ми на поговорката "Гузен негонен бяга!".

Тези от вас които имат проблеми със самочуствието си е редно да не посещават форуми които не им допадат като тематика. Гледайте си живота спокойно и не се "впрягайте" на неподходящи за вас места.

Лека нощ и си измийте зъбките преди лягане!

Твоят живот е това, което сам направиш за себе си!
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyНед Ное 14, 2010 9:54 am

Браво бе баце Петроний -Завършекът на тирадата ти ма изкефи -почти влезна в древноримският стил на писане -Рекох си я че тоз аватар е на начетен чиляк -Та кво се стягаш ми то същото като в "Сатирикон" -малко ирония и хапане не вреди никому -То той Ванко кат седне до компа с каната с вино много му са отдават тез дисциплини......................................... Laughing
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyПон Ное 15, 2010 10:51 pm

stan960 написа:
Браво бе баце Петроний -Завършекът на тирадата ти ма изкефи -почти влезна в древноримският стил на писане -Рекох си я че тоз аватар е на начетен чиляк -Та кво се стягаш ми то същото като в "Сатирикон" -малко ирония и хапане не вреди никому -То той Ванко кат седне до компа с каната с вино много му са отдават тез дисциплини......................................... Laughing

Баце тая тирада що викаш , може и за тебе да са каже че важи , макар че ти баш си ме взема за мезе , ама айде ,като съм почнал да се не повтарям .

Cool
zanvan
Про-Консул
Про-Консул
zanvan

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyВто Ное 16, 2010 6:19 pm

то се е видяло ,че или ще получа доживотен бан Laughing или ще взема да стана модераторче http://www.zanvan.com/viewtopic.php?f=2&t=29&sid=86aef307ebb35a08b58807a7fe79f6f7
mdetectors.bg
Джадай
Джадай
mdetectors.bg

ПисанеЗаглавие: Re: темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне   темата на ВАНката ІІ  що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА  за куци коне EmptyВто Ное 16, 2010 7:04 pm

Хитър си ти Very Happy
По-добре колегата администратор и Микрона да сподели впечатленията си от този Т2 , щото аз ако ги казвам, ще ме обвинят в пристрастност.

темата на ВАНката ІІ що пак не...СТрого ЗАБРАНЕНА за куци коне
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Golden Mask 2
» вьпрос от савсем на4инаещ
» Купувам Металотърсач

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: