Заглавие: Купувам Металотърсач Пон Юли 18, 2011 9:50 pm
Здравеите колиги нов сам в този занаяд заребихме се с мои приятел и викаме да се пробваме и така сабрахме някои лев за детекторче и имам запитване към вас ако някои има нещо сносно кото за начинаещи до 200лв ориентирали сме се към МД 3010 или някои гарет пък ако имате и по добри предложения можете да пишете на Email sailoo@abv.bg Skype bai_ivan911 или на номер 0883564551 Сашо
samolp Новобранец
Заглавие: Re: Купувам Металотърсач Пон Юли 18, 2011 10:09 pm
Може и в темата
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: Купувам Металотърсач Пон Юли 18, 2011 10:46 pm
Мился че Golden mask 1 e твоята машина! Само още малко парички ще трябва да съберете
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Купувам Металотърсач Вто Юли 19, 2011 12:44 am
Маските не са лоши.Трябва обаче да отделите време да се научите да работите с машината.На пръв поглед изглежда лесно.Успех!
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Купувам Металотърсач Вто Юли 19, 2011 12:49 am
Колега, като гледам краснописа ти, май не си българин.
mitkoo Преторий
Заглавие: Re: Купувам Металотърсач Вто Юли 19, 2011 10:17 am
Ако си с 200лв само по-добре не ги даваи за металдетектор,купи си нещо друго с тях
www Консул
Заглавие: Re: Купувам Металотърсач Вто Юли 19, 2011 12:26 pm
mitkoo написа:
Ако си с 200лв само по-добре не ги даваи за металдетектор,купи си нещо друго с тях
може да дойдете на събора и да почерпите бирчок и кюфтаци ще ви стигнат
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Купувам Металотърсач Вто Юли 19, 2011 12:34 pm
samolp написа:
Здравеите колиги нов сам в този занаяд заребихме се с мои приятел и викаме да се пробваме и така сабрахме някои лев за детекторче и имам запитване към вас ако някои има нещо сносно кото за начинаещи до 200лв ориентирали сме се към МД 3010 или някои гарет пък ако имате и по добри предложения можете да пишете на Email sailoo@abv.bg Skype bai_ivan911 или на номер 0883564551 Сашо
Колега това е твойто апаратче, http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_45&products_id=126 След това може да вземеш и голяма сонда 38-30см.
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Купувам Металотърсач Вто Юли 19, 2011 12:44 pm
www.mdetectors.com написа:
Колега това е твойто апаратче, http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_45&products_id=126 След това може да вземеш и голяма сонда 38-30см.
Вие за 200лв. ще му го дадете ли "
рики Новобранец
Заглавие: АСЕ 150 Вто Юли 19, 2011 7:13 pm
Колега, мога да ти продам GARRETT ACE 150 MEGA веднага за 450 лв. Все още е в гаранция. Гаранцията изтича на 17 октомври 2011 г. С уреда е работено не повече от 30 часа в реални условия и то с малката сонда. С голямата сонда е работено 5-6 часа само. В перфектно състояние е апарата. Ако се интересуваш,пиши ми на лични. Ще ти пратя и снимки.
Колегата по-горе е прав. Апарат като GARRETT ACE 150 MEGA е наистина много подходящ за начинаещи. Разбирам че много хора като теб са затруднени финансово в тези мътни времена,но с 200 лв. няма да стане работа.
Ако някой друг се интересува от тази оферта също може да ми пише на лични.
laki Консул
Заглавие: по темата Вто Юли 19, 2011 7:22 pm
Не се врьзвай приятелю на тези тарикати.За 200лв има доста свясни КИТове на бьлгарски майстори.ТЕЗИ ГАРЕТЧЕТА ПО ВЕРОЯТНО Е ДА ТЕ ОТКАЖАТ ОТ ХОБИТО ОТКОЛКОТО ДА ТЕ ЗАПАЛЯТ.
starfm Новобранец
Заглавие: Re: Купувам Металотърсач Вто Юли 19, 2011 7:31 pm
dali e za 200 ili za 2000 e bez znahcenie vaznoto e da te kefi ...... vsihcko ostanalo e da si prodadat mashinkite .........biznes...............
samolp Новобранец
Заглавие: Re: Купувам Металотърсач Вто Юли 19, 2011 7:44 pm
Момчета за съжаление толкова са ни възможностите простираме се до тази сума ако някои има какво да предложи за тази цена да пише и на нас ни се иска нещо по скъпо но уви немаме финансовата възможност
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: Купувам Металотърсач Вто Юли 19, 2011 8:40 pm
Какви китове ,първо не се знае човека разбира ли от електроника че да сглобява китове...!Може ли да определя резистори и цветовия код,какви са транзисторите и по-точно кой извод какъв е посоката емитер,база,колектор съответно за полевите сорс,дрейн,гейт.И какво да сглобява схема от 80г. разработка с елементи от 70г. повечето с руски произход да не говорим за аналогова схема с 4-6 потенциометъра за настройка. Според мен вземай някой купешки уред от рода на Гарретт поне настройката е автоматична към земята и е максимално опростен показва ти вероятната цел без много настройки и жужене на говорителя и да се чудиш имали метал отдолу няма ли.Нали съм правил Магнума преди 16г. дискриминира черно/цветно със стрелка и по звук,но схемата е от 80г.По-скоро ще се откажеш от хобито с някой гаражник от колкото с марков уред който няма да свири на корен от дрян или керамика и паве като изкопаеш пет дупки напразно и ще го метнеш през рамо.... Не искам никой за нищо да агитирам просто си казвам мнението,че те Бг гаражниците струват повече от Гарреттите бе...изработени с елементи от по 2-3лв интг.схеми и някой друг транзистор който е стотинки.Платката колко да е 15-20лв. направена на машина срам...и позор.Най-скъпата част от тях е акумулаторните батерии и накрая една цена от 600-700лв. че и повече.Пичове вземай някой втора ръка купешки апарат стига да работи да не е дефектен нещо,защото риска го има винаги... Вие нямате необходимия опит да работите с уреди с по 2-3 настройки за земя и т.н.
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.
laki Консул
Заглавие: по темата Вто Юли 19, 2011 9:19 pm
Под китове имам предвид готови апарати на които им трябват само стикове и батерии но всеки си знае.
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: Купувам Металотърсач Вто Юли 19, 2011 10:14 pm
ako nemas pari tova e hobi a ne da si izkarvas nykou lev otkaji se
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: Купувам Металотърсач Вто Юли 19, 2011 10:19 pm
samolp Новобранец
Заглавие: Re: Купувам Металотърсач Сря Юли 20, 2011 7:03 pm
Благодаря на всички за обърнатото внимание по темата и за големия интерес но моля ви както написах в началото на темата простира ме се с посочения бюджет и ако е възможно не ми пишете за апарати за по 450 500 лв оценявам го но все пак съм посочил сумата с която разполагам ако някои може да предложи нещо знае как да се свърже с мен а относно това дали искам да изкарвам пари от това изобщо не е така правим го за одоволствие
кирката Консул
Заглавие: Re: Купувам Металотърсач Сря Юли 20, 2011 7:07 pm
само за кеф бате,пари не ни трябва
Око да види,ръка да пипне.
jagler Про-Консул
Заглавие: Re: Купувам Металотърсач Нед Юли 31, 2011 5:42 pm
Кеф,кеф ама и той си има цена...
Нищо не е това, което изглежда на пръв поглед...всичко изисква задълбочено проучване.