GM2 Един от наи дълбоките модели на производителя...
laki Консул
Заглавие: по темата Чет Юли 15, 2010 9:19 am
Може ли малко информация.Мои приятел желаеше да си купи точно такава Маска но няколко човека му казаха че свирела на камьни и не работела добре на по тежки терени.Нека някой-по запознат да разясни .
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Чет Юли 15, 2010 10:01 am
Ами да си вземе GM3,тя разликата в цената нее фрапираща Значи по принцип маската свири само на метал...на мен неми сее случвало да ми свири на камъни но пак зависи от камъните(също и кои работи с апарата не на последно място)...на орудено GM2 работи,но детекторите с автоматичен баланс са по стабилни и работят по качествено при такива ситуации GM1,GM3,GM3+pbox.
comander Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Чет Юли 15, 2010 5:46 pm
pavlinbass написа:
Ами да си вземе GM3,тя разликата в цената нее фрапираща Значи по принцип маската свири само на метал...на мен неми сее случвало да ми свири на камъни но пак зависи от камъните(също и кои работи с апарата не на последно място)...на орудено GM2 работи,но детекторите с автоматичен баланс са по стабилни и работят по качествено при такива ситуации GM1,GM3,GM3+pbox.
колега,гледам си в час с маските,кажи нещто за импулсната маска?как е щто е кое как трябва да е едрото дребното как го чува ?така и така на монолог я караш от бая време .
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Чет Юли 15, 2010 6:05 pm
Немога да кажа нищо за импулсната маска защото нямам преки наблюдения върху нея...някои ако има да каже
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Чет Юли 15, 2010 6:22 pm
Моето мнение е че няма машина с ръчен баланс която да не свири камани (не всички,само определени) само че разликата е в свиренето, за метал и камък.Свикнеш ли един път, машината с ръчен баланс е непобедима.
Последната промяна е направена от Avrelian на Нед Мар 03, 2013 9:10 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Чет Юли 15, 2010 6:33 pm
На тоя от Плевен също му свири на камъни и на тежка почва ,но по друг начин ги свири
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Чет Юли 15, 2010 7:28 pm
Aemilivs написа:
На тоя от Плевен също му свири на камъни и на тежка почва ,но по друг начин ги свири
Свири на камъни но сигнала е друг ! С течение на времето свикваш кой сигнал е на метал и кой на камък или шлака ! Дори когато влизам в непозната гориста местност ,често съм откривал антични петна точно по особения разтеглив звук за шлаката !!!!!!!!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Чет Юли 15, 2010 8:31 pm
Avrelian написа:
Моето мнение е че няма машина с ръчен баланс която да не свири камани (не всички,само определени) само че разликата е в свиренето, за метал и камък.Свикнеш ли един път, машината с ръчен баланс е непобедима. Пример, на табан,почвата-червеница,монетата колония около 10-стотинки, игъл спектрум мълчи като комунист на разпит, селент на миладин, скърца като не смазана панта, машинката с пвс-тръби с ръчен баланс, 100 ппоцентов сигнал, маистора е от плевен-нарочно не му казвам името за да не си помислите че му правя реклама.Да си дойдем на темата,свикнеш ли на голден маск 2 няма да имаш равен на себе си.
Работил съм със голден маск /Бандито-2/ 10г. не е лош апарат но има и по добри от него...
karcho Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Пет Юли 16, 2010 12:18 am
по добър от голден маск е........ дай примери колега за да си по ясен стига с тези догатки
gorski Новобранец
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Съб Юли 17, 2010 7:52 pm
ако на едно място свири а на друго не,оправи грунда и чувствителноста и ако пак пее нещо значи наистина има нещо.в началото и аз си мислех ,че е от каманите докато не реших да проверя докрай.веднъж до 60-70 см докато не излезе тръба или кабел нещо с изолация но вече не ми пукаше.още мем е яд за един сигнал в родопите дето не го проверох докрай
borisov Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Съб Юли 31, 2010 3:18 pm
здравейте колеги имам маската от 8 месеца всъщност мие първият апарат доволенсъм от нея досега с нея съм засичал антониан сребърен другото го запазвам в тайна а за каманите коитоги свири имаги и тук но аз им свикнах на свиренето сигнала е специфичен все едного отвява или както каза колегата слави разтеглив за неуродени почви е добър за мен стига даси свикнал с апарат за това трябва повече практика и стаж
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Съб Юли 31, 2010 3:35 pm
borisov написа:
здравейте колеги имам маската от 8 месеца всъщност мие първият апарат доволенсъм от нея досега с нея съм засичал антониан сребърен другото го запазвам в тайна а за каманите коитоги свири имаги и тук но аз им свикнах на свиренето сигнала е специфичен все едного отвява или както каза колегата слави разтеглив за неуродени почви е добър за мен стига даси свикнал с апарат за това трябва повече практика и стаж
Здравей колега за придобивката не беше ли се кнсултирал със мен или греша...?
borisov Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Съб Юли 31, 2010 3:44 pm
за коя придобевка по точно но несъм се косултирал с никои
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Съб Юли 31, 2010 3:53 pm
borisov написа:
за коя придобевка по точно но несъм се косултирал с никои
За покупката на Голден маск или съм грешка...
borisov Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Съб Юли 31, 2010 4:00 pm
бъркаш колега с никои несъм се консултирал просто влязох м мдетекторса и си го избрах апаратчето
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Съб Юли 31, 2010 4:07 pm
borisov написа:
бъркаш колега с никои несъм се консултирал просто влязох м мдетекторса и си го избрах апаратчето
Извинявай колега - защото във форума отговарях на подобна тема затова...
borisov Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Съб Юли 31, 2010 4:50 pm
няма за какво колега нищо лошо неси направил просто ме попита
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Чет Яну 20, 2011 9:18 pm
проблем -вчера излизах на експедиция;мъгла ,кал абе мъка.след няколко минути/3_4/ апарата пищи като безумен.не реагира на никакви настроики.все едно съм върху кабел с напрежение.прибрах да заредя макар и да не светеше .излизам след час ,тръгва добре но на дискриминация на цветен метал клопа като квачка или издава много странен звук които изобщо не ме ориентирва.понякога заработва както трябва но си беше голяма мъка .ако някой има идея каква е причината да сподели защото ми се струва че причината не е във климата и почвата
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Пет Яну 21, 2011 9:12 am
gorski написа:
проблем -вчера излизах на експедиция;мъгла ,кал абе мъка.след няколко минути/3_4/ апарата пищи като безумен.не реагира на никакви настроики.все едно съм върху кабел с напрежение.прибрах да заредя макар и да не светеше .излизам след час ,тръгва добре но на дискриминация на цветен метал клопа като квачка или издава много странен звук които изобщо не ме ориентирва.понякога заработва както трябва но си беше голяма мъка .ако някой има идея каква е причината да сподели защото ми се струва че причината не е във климата и почвата
За какъв апарат става дума - модел , кога е произведен най добре качи снимка...
www Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Пет Яну 21, 2011 12:55 pm
абе,павлинчо ти пощуря пак с тез реклами ве,поне плащат ли ти за тях или си ги бръщулевиш как ти кефне,целият форум е пълен с твойте реклами,сега пък снимки и с войнишки каски,скоро да очакваме ли и танкове паркирани до маската,дай да направим запитване до OKM дали нЯма да проявят интерес да те вземат като рекламно лице-нали си гледал на фишер ф75 рекламата с оная готината мацка на плажа дет намери корона в пясъка..... чудя се,ако те пуснат теб там с маската-не танк,ами може и совалка да намериш ???
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Пет Яну 21, 2011 2:28 pm
Я да направя малко реклама на XP Gold Maxx Power и Tesoro Tejon Дигиталните детекторчета на Fisher,Minelab и White's нещо не ги бива
www Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Пет Яну 21, 2011 3:19 pm
pavlinbass написа:
Я да направя малко реклама на XP Gold Maxx Power и Tesoro Tejon Дигиталните детекторчета на Fisher,Minelab и White's нещо не ги бива
да наистина като гледам на тоя тест нещо куца и напълно е възможно теста да е манипулиран при положение,че го пускаш ти, или може би си снимал клипа ТИ i ne ti e ostanalo vreme da se пpoявиш нa рингa дa ги смaяш с пoрeднитe disk. i дълбoчини да ти кажа честно се чудя kak работиш в нива или гора, то с таз дълбочина дет я вадиш с твоя детектор едва ли има място дет да работиш нормално - иначе за въздушни тестове с 38 - ца антена нямаш равен направо си (да бест-да фарст-да уан) ОКМ ряпа да ядат а, за gpx-нa minelab да не говорим ти ги върна в 1-ви клас в класациите за детектинг
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Golden Mask 2 Пет Яну 21, 2011 4:42 pm
тия въздушни тестове са ясни на всеки.... в земята със сигурност ще хванат дедовия