Заглавие: една мъжкарска постъпка Сря Мар 16, 2016 8:32 pm
Здравейте колеги. Още от самото начало искам да поясня, че всичко, което пиша тук е единствено и само мое мнение. Понеже знам че доста хора ще прочетат темата искам да им кажа, че не съм член на каквато и да е федерация и не съм човек на който и да било. Едно обективно мнение на човек, който от много години е извън страната, но който чака с нетърпение да се съберат 2-3 почивни седмици, за да се прибере за хобито. Искам да ви кажа, че почти не пропускам вечер, без да прочета мненията във форумите. И сега основното. Колега Vanbg адмирации за това, което написа в един друг форум. За мен това е изключително мъжка постъпка. Има няколко човека от другия форум, които си мислят, че по начина по който пишат помагат и правят много за федерацията, но единственото, което правят е да вредят. Опомнете се колеги!! Има много нови момчета, които искат да научат нещо повече за това прекрасно хоби, а виждат само кой на кого щял да пръсне.... и така нататък. Това беше и причината за да не се регистрирам там.Ако искате си решавайте личните проблеми някъде другаде, но не мисля че форума е мястото. Прочетох и реакции от типа на... "като иска го махайте тоя и т. н." И не прочетох никъде съответно и ответна реакция или оплюване от засегнатите, което говори единствено че са класа над вас господа. Още веднъж браво колега VANBG
vanbg Консул
Заглавие: Re: една мъжкарска постъпка Сря Мар 16, 2016 9:02 pm
Не очаквах отзив в този форум, защото не го правя с користни цели. Просто искам да сме единни в борбата си за популяризирането на това хоби,но в другия форум ме дразнят с плюенето и заяждането.Полза от това няма. Благодаря Ти КОЛЕГА colin96.
adminn Admin
Заглавие: Re: една мъжкарска постъпка Сря Мар 16, 2016 9:11 pm
Всичко ще е перфектно, когато във форумите за металдетектинг се пише за металотърсачи и металдетектинг, а не за други глупости затова не обръщайте внимание усмихвайте се Обикновено подобни теми ги триеме в този форум за да не ставаме част от глупостта. Много се радвам че напоследък тук няма никакви интриги и караници.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
colin96 Консул
Заглавие: Re: една мъжкарска постъпка Пет Мар 18, 2016 7:34 am
Няма смисъл колега. Просто няма никакъв смисъл..
jickata Новобранец
Заглавие: Re: една мъжкарска постъпка Нед Мар 20, 2016 7:21 pm
Мутренско държание от социализма и голямо желание да се парадира с глупост всичко което показват господата е смешна глуповата арогантност
Стара е темата но понеже вместо разходките в жегите тези дни се нагледах на много клипове и доста постове по форумите, искам да изкажа мнението си ! Господата които се опитват да се правят на селски мутри много дразнят, това е много дзурленско, тъпо и просташко държание !
Последната промяна е направена от snaiperista на Пет Авг 18, 2017 11:23 pm; мнението е било променяно общо 1 път