Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Нед Юни 13, 2010 9:23 am
Aemilivs написа:
Мне.Некаде с японеца ама забраих къде.Вие там досчупихте ли го без да се обадите,а
-Споко не сме - тревата е до колене - пък и знаеш кво му трябва на това място.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Нед Юни 13, 2010 3:10 pm
stan960 написа:
Aemilivs написа:
Мне.Некаде с японеца ама забраих къде.Вие там досчупихте ли го без да се обадите,а
-Споко не сме - тревата е до колене - пък и знаеш кво му трябва на това място.
Яки ръце и гръб
deultum Цезар
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Нед Юни 13, 2010 7:40 pm
Ето колеги това е страшно удобно за плажа , китайчето го е измислил добре и ни показва как да си го направим много е лесно аз си направих и се работи много удобно с него на плажа без значение дали е сух или мокър пясъка .
K7650 Легионер
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Пон Юни 14, 2010 1:55 am
тази джаджа няма да е работеша ))))))))))))))))))))
dukavataz Новобранец
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Пон Юни 14, 2010 11:44 am
Ставам една сутрин рано за риба на Фичоза до Варна .Една вълна,аз хвърлям въдиците морето ми ги връща обратно.По едно време гледам един колега тигелира в сумрака по плажа. Зарязах риболова приближавам,той като ме видя като хукна да бяга. Викам ,чакай колега свой съм. Върна се за 30 минути извади 40 лв. на стутинки.Работи със лопатка и сито на детето и правена машина.А аз със Майлаба винаги съм се срамувал да бачкам на плажа.
silver Преторий
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Пон Юни 14, 2010 2:47 pm
dukavataz написа:
Ставам една сутрин рано за риба на Фичоза до Варна .Една вълна,аз хвърлям въдиците морето ми ги връща обратно.По едно време гледам един колега тигелира в сумрака по плажа. Зарязах риболова приближавам,той като ме видя като хукна да бяга. Викам ,чакай колега свой съм. Върна се за 30 минути извади 40 лв. на стутинки.Работи със лопатка и сито на детето и правена машина.А аз със Майлаба винаги съм се срамувал да бачкам на плажа.
недеи и да пробваш на фичоза ако не искаш да си вдигаш нервите , понеже ДЕБЕЛАТА СВИНЯ дето държи заведението отдясно на стълбите като слезеш на плажа , се прави на важен а е див селянин и ще те изнерви , ти си решавай дали си струва , а наляво от стълбите съм бачкал и няма проблеми там .
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Пон Юни 14, 2010 8:21 pm
silver написа:
dukavataz написа:
недеи и да пробваш на фичоза ако не искаш да си вдигаш нервите , понеже ДЕБЕЛАТА СВИНЯ дето държи заведението отдясно на стълбите като слезеш на плажа , се прави на важен а е див селянин и ще те изнерви , ти си решавай дали си струва , а наляво от стълбите съм бачкал и няма проблеми там .
А горе на фичоза ходихте ли?
deultum Цезар
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Пон Юни 14, 2010 10:41 pm
K7650 написа:
тази джаджа няма да е работеша ))))))))))))))))))))
само така ти се струва
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Пет Юли 02, 2010 1:06 pm
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Пет Юли 02, 2010 1:08 pm
ще ми се да настанат ей такива времене и за нас.да се съберем 5-6 човека да си търкаме на плажа по сред бял ден и да няма никви проблеми.блажени времена
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Съб Авг 07, 2010 1:50 pm
от днес съм в Балчик и се чудя къде да мръдна с апаратчето. Ако има колеги в района включете се. сега ще тичам да видя дали е много солено морито и дали някой е п....ал много вътре
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Съб Авг 07, 2010 4:56 pm
vaskonti написа:
от днес съм в Балчик и се чудя къде да мръдна с апаратчето. Ако има колеги в района включете се. сега ще тичам да видя дали е много солено морито и дали някой е п....ал много вътре
Ееех , завиждам ти колега че и аз не мога да отида на море...
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Съб Авг 07, 2010 8:47 pm
не завиждай защото е адска жега. и бирата не помага само се потя. сега но климатика е друго нещо. няма ли колеги в Балчик да се видим
magnetron! Преторий
Заглавие: закон Нед Авг 08, 2010 1:46 am
Лошото е ,че няма . Сега "органите"на власта могат да си тълкуват закона както си искат.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Нед Авг 08, 2010 6:31 am
vaskonti написа:
не завиждай защото е адска жега. и бирата не помага само се потя. сега но климатика е друго нещо. няма ли колеги в Балчик да се видим
Като е адска жега защо не си стоя на Балкана ???
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Нед Авг 08, 2010 8:02 pm
Слави, открих че климатика върши чудеса. от2 до 8 часа не излизам от стаята. това се казва почивка. ако все пак има колега от Балчик да пише.проблема е че няма безжичен интернет и ползвам мобилен на v.......m и съм ограничен от към време.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Нед Авг 08, 2010 9:01 pm
vaskonti написа:
Слави, открих че климатика върши чудеса. от2 до 8 часа не излизам от стаята. това се казва почивка. ако все пак има колега от Балчик да пише.проблема е че няма безжичен интернет и ползвам мобилен на v.......m и съм ограничен от към време.
Гледай сега джипа го имаш детектора също -обаче ако нямаш такава лопатка въобще не се появявай на плажа да търсиш !!!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Нед Авг 08, 2010 9:08 pm
slavitoooo написа:
vaskonti написа:
Гледай сега джипа го имаш детектора също -обаче ако нямаш такава лопатка въобще не се появявай на плажа да търсиш !!!!
Че тоя направо е умрял в кожата си - само как си влачи лопатата...
zempar Цезар
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Нед Авг 08, 2010 9:20 pm
или внимавай да не стане като тоя , че там в балчик излизат такива работи
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Пон Авг 09, 2010 6:00 pm
то че на плажа няма да стане е ясно. митницата е в съседство и има охрана откъм плажа та не се знае кога ще звъннат. Някой може ли да пусне топогравска карта на района че май ще излизам сам. за сега няма никаква активност от местните момчета. ще търся местни момичета за разходка в гората
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Пон Авг 09, 2010 6:12 pm
https://2img.net/r/ihimizer/i/tukimaneshto.jpg/Слави, мислех да пробвам с тази лопатка
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Пон Авг 09, 2010 7:06 pm
[quote="vaskonti"]https://2img.net/r/ihimizer/i/tukimaneshto.jpg/Слави, мислех да пробвам с тази лопатка
zempar Цезар
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Пон Авг 09, 2010 7:30 pm
ето топокарта на балчик колега http://dox.bg/files/dw?a=c47f88297b успех ти желая
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Вто Авг 10, 2010 5:05 pm
zempar много благодаря за бързата помощ. ще черпя като се видим. Слави докато ги вадех тез находки ми помагаше една руска девушка. доста се поизпотихме та се наложи и да се поразсъблечем и сега съм се схванал целия. утре ще я търся да ме разтрива та дано се пооправя че тя имала и две сестречке
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете. Вто Авг 10, 2010 6:38 pm
vaskonti написа:
zempar много благодаря за бързата помощ. ще черпя като се видим. Слави докато ги вадех тез находки ми помагаше една руска девушка. доста се поизпотихме та се наложи и да се поразсъблечем и сега съм се схванал целия. утре ще я търся да ме разтрива та дано се пооправя че тя имала и две сестречке
Има ли забрана за хобито металдетектинг по плажовете.