Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Сря Фев 29, 2012 1:55 am
въведох
Последната промяна е направена от vvurbanov на Сря Фев 29, 2012 4:00 am; мнението е било променяно общо 1 път
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Сря Фев 29, 2012 2:16 am
Струва ми се 4е фирмите занимаващи се с производство и продажба на дедектори също могат да помогнат на своите клиенти.Например преди години фирма ХИДРОЛОГ разпространи едно писмо. В което директора на КОС потвърждаваше 4е метал дедекторите не се регистрират и не са под контрола на опасните средства.Много си носеха копие от писмото и при нужда го представяха.Да разбирам ли 4е тия които произвеждат ремонтират продават препродават металотърса4и не са длъжни да ги регистрират.Ина4е бих си купил регистриран.
Последната промяна е направена от vvurbanov на Сря Фев 29, 2012 3:56 am; мнението е било променяно общо 1 път
QNUS Консул
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Сря Фев 29, 2012 3:43 am
Sтрашна теме сте подхванали -на седянката -това си има закони,кво се правите на откачени -а си излезнал а си изгорял!ТОВА тая жена де ги говори само беди ще докара-не ги слушаййте колеги -има си закон и това е-федерасия-дъра-бъра гориш си ,пък много омая има в тая тема ...или който го хванат джони не е от нашите а?ще го заклеймим?всеки да си прави сметката и да не разчита на овации бе набутаха се тука и скоро време никой няма да смее да им се обади-то азтова повечето спряха да пишат тука,сега дойде друго време -налапаха кой кокъл кой кълка и сега форума е техен-и ще продължават излиянията и четенията по новините-рогата и и розите се показаха и да чакаме резултата..макар че се знае финиша..или се знае..жалко че админите толерират тези мнения-те са консулидирани и всеки който напише нещо против -отива на бами панела ха ха.
да попитам ако може -КОй върна джонито и славито тука????нека админа да отговори ако има доблест!
отсега нататък само лайна ще четем(извинявам се).Поздрави!
Джони Цезар
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Сря Фев 29, 2012 4:21 am
QNUS написа:
Sтрашна теме сте подхванали -на седянката -това си има закони,кво се правите на откачени -а си излезнал а си изгорял!ТОВА тая жена де ги говори само беди ще докара-не ги слушаййте колеги -има си закон и това е-федерасия-дъра-бъра гориш си ,пък много омая има в тая тема ...или който го хванат джони не е от нашите а?ще го заклеймим?всеки да си прави сметката и да не разчита на овации бе набутаха се тука и скоро време никой няма да смее да им се обади-то азтова повечето спряха да пишат тука,сега дойде друго време -налапаха кой кокъл кой кълка и сега форума е техен-и ще продължават излиянията и четенията по новините-рогата и и розите се показаха и да чакаме резултата..макар че се знае финиша..или се знае..жалко че админите толерират тези мнения-те са консулидирани и всеки който напише нещо против -отива на бами панела ха ха.
да попитам ако може -КОй върна джонито и славито тука????нека админа да отговори ако има доблест!
отсега нататък само лайна ще четем(извинявам се).Поздрави!
Можеш да обиждаш колкото искаш. Не ми е приятно, но ще го преживея. Не се върнах да водя лични войни. Върнах се, за да коментирам закона, нещо което правя почти всеки ден, с колеги, които идват при мен. И се върнах, не за да агитирам да се присъединявате към Федерацията, а за да обясня какво се прави в момента и то само на колегите, които се интересуват. Не ми чети мненията, като не ти е приятно и въпроса е решен. Не знам що я изровихте тая стара тема, но както виждате още тогава съм казала, че регистрацията не е необходима. Това стана ясно и от писмата, които получиха колеги, които са подали документи за регистрация. По-лошото е, че в последните две години има много колеги, които бяха глобени неправомерно за нерегистрация, бяха им взети апаратите., бяха подложени на тормоз. Сега, след като стана ясно, че регистрация не е необходима, е време тия хора, които неправомерно са подлагени на всичко това да си потърсят правата - може би с някакъв колективен иск. Къде и как - има адвокати за тая работа. Всичко това го казвам, за да се обърна към тия колеги. В сайта на Федерацията има телефон на адвокат Георгиев. Няма значение дали сте членове или не. Ако сте имали такива проблеми, обадете му се и го запознайте със случая си. Най-малкото ще ви посъветва имате ли възможност да си потърсите правата. Колкото до закона. Презумцията е, че законите се пишат в услуга на обществото. Няма такова нещо като Държава и Народ. Държавата сме ние - аз, ти, Иван и Петкан. А държавният апарат е създаден, за да ни служи. Само да ви припомня, че вече няма МОЛБА, има ЗАЯВЛЕНИЕ. Полицията е орган, който съблюдава реда в държавата, но пак в услуга на хората. На президента, премиера и на последния чиновник - РАБОТОДАТЕЛИ сме ние. Така че, вдигнете ги тия глави малко. И имайте достойнство. Достойнството никой не може да ви го отнеме. Това, че сме търсачи, не ни прави престъпници автоматично. Закона е лош и рестриктивен. Той не е в услуга нито на обществото, нито на Културното наследство. Не ни остава нищо друго освен да се опитаме да направим каквото можем, за да бъде коригиран. Може и да не успеем. Но поне сме длъжни да опитаме. Със всички възможни средства. Тва от мене. можете да продължавате да ме плюете...
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
QNUS Консул
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Сря Фев 29, 2012 5:12 am
м..да като посъберат кураж колегите ,несъмнено ще понапишат.Радостно е колежке (ако сте такава) че четете...по препоръка ли или изнудване се набутахте тука.Ив двата случая без протекция не може да е -кои ви върна???от админите???СЕГА какво следва-окупиране или...мълчание?Мислите ли че многото или малкото са съгласни с вас-защо се заяждате с колегите от този форум -и търсите съчувствие ...или набираме кадри?Грозно е да се изправите и да плюете срещъ колегите от този форум под други никове -а спрете се де ако имате акъл!Тая агитка де сте я поели с протекцията на някой от Админите де уж случайно те върнал ги разправяй на старата ми капа...Това се знаеше за консулидацията още преди месеци.Кво като сте федерация,кво като имате адвокат9МЕЖДУ ДРУГОТО ,не го слушате внимателно)!!кво си мислите!?има си закон и милите думи могат да вкарат наивниците в затвора-китки и рози и тем подобни-кво -контиНгент ли набирате ,демек изгорели души?тОВА са само празни думи и това е-аре бегай..
подочух и попрочетох преди да изчезнат част от мненията на Стан -ченгето-демек че имало нещо при посещението в Англия с цел търсене на купувачи !!!ама админите много трият...къде е истината ,не знам ,дано това да осъмне
и не знам с кви очи пак си тука джони ...аз ко съм на твоето место ,не бих се мернал освен ако не си имам мераци...нали се сещаш...а кажи пред всичките-КОЙ ТЕ ВЪРНА?-макар че се знае кого изнудихте?
Последната промяна е направена от QNUS на Сря Фев 29, 2012 5:27 am; мнението е било променяно общо 1 път
Джони Цезар
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Сря Фев 29, 2012 5:24 am
QNUS написа:
м..да като посъберат кураж колегите ,несъмнено ще понапишат.Радостно е колежке (ако сте такава) че четете...по препоръка ли или изнудване се набутахте тука.Ив двата случая без протекция не може да е -кои ви върна???от админите???СЕГА какво следва-окупиране или...мълчание?Мислите ли че многото или малкото са съгласни с вас-защо се заяждате с колегите от този форум -и търсите съчувствие ...или набираме кадри?Грозно е да се изправите и да плюете срещъ колегите от този форум под други никове -а спрете се де ако имате акъл!Тая агитка де сте я поели с протекцията на някой от Админите де уж случайно те върнал ги разправяй на старата ми капа...Това се знаеше за консулидацията още преди месеци.Кво като сте федерация,кво като имате адвокат9МЕЖДУ ДРУГОТО ,не го слушате внимателно)!!кво си мислите!?има си закон и милите думи могат да вкарат наивниците в затвора-китки и рози и тем подобни-кво -контиНгент ли набирате ,демек изгорели души?тОВА са само празни думи и това е-аре бегай..
подочух и попрочетох преди да изчезнат част от мненията на Стан -ченгето-демек че имало нещо при посещението в Англия с цел търсене на купувачи !!!ама админите много трият...къде е истината ,не знам ,дано това да осъмне
и не знам с кви очи пак си тука джони ...аз ко съм на твоето место ,не бих се мернал освен ако не си имам мераци...нали се сещаш...
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
QNUS Консул
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Сря Фев 29, 2012 5:28 am
нямаш думи или ..?емо оправдава ...?
QNUS Консул
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Сря Фев 29, 2012 5:34 am
Всъщност -що не вземеш да се разкараш жено-само простотии ще се четат тука вече--бре кой те набута тука-за 3 път питам ако ще и да ме изгонят -все тая-определено мила аз не бих ти обърнал внимание като жена -такива като тебе ги има много,, за 5 кинта ще получа повече
Джони Цезар
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Сря Фев 29, 2012 5:34 am
QNUS написа:
Радвам ти се. Много конспирации четеш. Трогателно възбуден си. Похвално, че поне любопитството те гризе. Ай, вър прей по едно кафе да пием, че е пет и половина сутринта.
QNUS Консул
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Сря Фев 29, 2012 5:39 am
Джони написа:
QNUS написа:
Радвам ти се. Много конспирации четеш. Трогателно възбуден си. Похвално, че поне любопитството те гризе. Ай, вър прей по едно кафе да пием, че е пет и половина сутринта.
трогателно и възбудена си ..това бива,,, обърни внимание на мъжа ти-не на нас-тука определено няма да да намерш помияри-че ги е страх да пишат ,да не ги бабнат
QNUS Консул
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Сря Фев 29, 2012 5:58 am
та пак питам -срещу отговор-кой я върна ??можете да ми триете ника ..Нека си каже... нямам нужда плюсове колеги....Благодаря.разбирам -има си проблеми жената в къщи и в леглото ...знам подивяват..ама природа......не ми е в мислите.....
vvurbanov Консул
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Сря Фев 29, 2012 9:39 am
Може да се изпрати запитване до мин. на културата от Федерацията относно регистрацията на метал дедекторите.Копие от отговора би представлявал документ който може да послужи пред органите на реда.
gullam Новобранец
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Сря Фев 29, 2012 10:11 am
QNUS написа:
Всъщност -що не вземеш да се разкараш жено-само простотии ще се четат тука вече--бре кой те набута тука-за 3 път питам ако ще и да ме изгонят -все тая-определено мила аз не бих ти обърнал внимание като жена -такива като тебе ги има много,, за 5 кинта ще получа повече
Някои учени усилено твърдят,че алкохола е вреден за здравето.
Джони Цезар
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Сря Фев 29, 2012 10:17 am
vvurbanov написа:
Може да се изпрати запитване до мин. на културата от Федерацията относно регистрацията на метал дедекторите.Копие от отговора би представлявал документ който може да послужи пред органите на реда.
http://www.metaldetecting.bg/index.php?option=com_kunena&Itemid=81&func=view&catid=8&id=3656&lang=bg за да не обяснявам подробно......
BEKS Консул
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Сря Фев 29, 2012 10:52 am
QNUS написа:
та пак питам -срещу отговор-кой я върна ??можете да ми триете ника ..Нека си каже... нямам нужда плюсове колеги....Благодаря.разбирам -има си проблеми жената в къщи и в леглото ...знам подивяват..ама природа......не ми е в мислите.....
Колкото повече пишеш си проличава колко те е страх от една жена.Какво те бърка,че пише тук тоя форум да не е твой?Мадамата показва МЪЖЕСТВО не познато за повечето пишещи тук колеги.
himera Легионер
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Сря Фев 29, 2012 11:49 am
QNUS написа:
QNUS ТВЪРДО съм решила да си купя детектор -ама се колебая какъв да е,,,,дали фабричен или гаражен би ли ме посъветвал или който е по вещ в това може също да изкаже мнение!БЛАГОДАРЯ предварително
ЗА ТЕЗИ КОИТО ГОВОРЯТ ЗАД ГЪРБА МИ : БЛАГОДАРЯ...ТОВА Е ЗНАК ЧЕ АЗ СЪМ ПРЕД ТЯХ!!! http://www.metacafe.com/watch/6561085/0001_wmv/ http://www.metacafe.com/watch/yt-o_TFZ15Qctw//
geicezar Новобранец
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Сря Фев 29, 2012 4:23 pm
himera написа:
QNUS написа:
QNUS ТВЪРДО съм решила да си купя детектор -ама се колебая какъв да е,,,,дали фабричен или гаражен би ли ме посъветвал или който е по вещ в това може също да изкаже мнение!БЛАГОДАРЯ предварително
Нещо си се объркала колешке човека не е търсач-работи под прикритие нощна смяна
hagemon4o Про-Консул
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Сря Фев 29, 2012 5:43 pm
чрез търсачите определено България ще стане по-богата с повече археологочески обекти неразкрити до сега докарващи повече туризъм .... само и държавата да изкупуваше намереното и то да оставаше тук а не чужбина щеше да е много добре
bobo Консул
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Съб Мар 03, 2012 3:10 pm
За закона,федерацията,форума и търсачите.И за баш администратора.Хвала.Браво.Супер. Само така.ПРодължавайте в същия дух.И кат ви потрябва някой да ръкопляска-само свиркайте.
QNUS Консул
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Съб Мар 03, 2012 3:35 pm
himera написа:
QNUS написа:
Колежке himera избора е много голям въпрос на личен избор и финансови средства.Успех!
himera Легионер
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Пет Мар 09, 2012 12:32 am
QNUS написа:
himera написа:
QNUS написа:
Колежке himera избора е много голям въпрос на личен избор и финансови средства.Успех!
благодаря ти QNUS,не знаех че работиш под прикритие
ЗА ТЕЗИ КОИТО ГОВОРЯТ ЗАД ГЪРБА МИ : БЛАГОДАРЯ...ТОВА Е ЗНАК ЧЕ АЗ СЪМ ПРЕД ТЯХ!!! http://www.metacafe.com/watch/6561085/0001_wmv/ http://www.metacafe.com/watch/yt-o_TFZ15Qctw//
QNUS Консул
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Пет Мар 09, 2012 4:14 pm
Ако охраната на строителни обекти е прикритие-познал е.... Добре съм се покрил..
himera Легионер
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Пет Мар 09, 2012 4:22 pm
QNUS написа:
Ако охраната на строителни обекти е прикритие-познал е.... Добре съм се покрил..
продължавай да се прикриваш все така нагледно
QNUS Консул
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Пет Мар 09, 2012 11:07 pm
himera написа:
QNUS написа:
ь
Не им обръщай внимание на тия папагали колежке -жалки са-взимай си машина каквато си решиш и това е!
himera Легионер
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Нед Мар 11, 2012 5:33 pm
QNUS написа:
himera написа:
QNUS написа:
ь
QNUS, Не им обръщай внимание на тия папагали колежке -жалки са-взимай си машина каквато си решиш и това е!
По принцип не им обръщам,но е хубаво да чуеш мнението на другите