Заглавие: полезен съвет за търсачите! Съб Мар 20, 2010 10:37 pm
Колеги виждам че има и доста начинаещи търсачи та рекох да дам един съвет.Всяка монета или предмет намерен от вас е уникален,никога не се случва да се намерят еднакви неща,може да се намерят подобни но не и еднакви,та добре преценяваите какво продавате и за колко пари,винаги се стремете да си запазвате за себе си хубавите монети та дори и не скъпи,те са продаваеми по всяко време(ето за такива става въпрос( http://bg-draga.hit.bg/antic.html )аз късно го разбрах това и сега ме е много яд но е необратимо,могъл сам да имам колекция достоина за музеи но се осетих към края на кариерата ми като търсач.Помнете всяко нещо струва толкова за колкото сте го продали и не търсете след това цени,само ще се ядосвате.Успех на всички!!!
Последната промяна е направена от stemla на Чет Апр 01, 2010 10:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: полезен съвет за търсачите! Съб Мар 20, 2010 10:52 pm
SPQR optimo principi ...много го обичам този надпис
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: полезен съвет за търсачите! Пет Мар 26, 2010 8:13 pm
това е найстина добър съвет.ЩЕ ГО ЗАПОМНЯ.за да няма после
outsider Преторий
Заглавие: Re: полезен съвет за търсачите! Пет Мар 26, 2010 9:42 pm
за такива копияли говориш
Гост Гост
Заглавие: Re: полезен съвет за търсачите! Пет Мар 26, 2010 10:48 pm
outsider написа:
за такива копияли говориш
Колега познаваш ги по снимка,браво,хората с лупи заничат и пак се прецакват,само искам да ти кажа че това е динар средно качество или малко над средното,и е напълно автентичен,нищо особенно не е,пожелавам ти да извадиш по хубави и по скъпи,да видиш какви пари е пускала наща мила родина, и пуска и сега.
outsider Преторий
Заглавие: Re: полезен съвет за търсачите! Пет Мар 26, 2010 11:00 pm
ок щом от лупи го докарваш начи още нищо не си вдянал от нумизматиката, изтеглянето по полето е по етапно не е като от раз и др. снимката може и да ме подлъгала но тва ми мнението
Гост Гост
Заглавие: Re: полезен съвет за търсачите! Вто Мар 30, 2010 8:35 pm
outsider написа:
ок щом от лупи го докарваш начи още нищо не си вдянал от нумизматиката, изтеглянето по полето е по етапно не е като от раз и др. снимката може и да ме подлъгала но тва ми мнението
А май аз от нищо не вдявам нито от нумизматика нито от това дет си постнал,е такъв сам си прос.
outsider Преторий
Заглавие: Re: полезен съвет за търсачите! Вто Мар 30, 2010 9:53 pm