Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Пон Мар 12, 2012 12:36 am
QNUS написа:
нямаш думи или ..?емо оправдава ...?
-Споко баце,не знам дали Емо има още админски функций тук -Мисля че вече са приключили.А ти -Не им обръщай внимание на папагалите от Там -Това че там не допускат инакомислещи не им е в плюс -Напротив губят и то от ден на ден.
QNUS Консул
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Пет Мар 16, 2012 12:14 am
stan960 написа:
QNUS написа:
нямаш думи или ..?емо оправдава ...?
-Споко баце,не знам дали Емо има още админски функций тук -Мисля че вече са приключили.А ти -Не им обръщай внимание на папагалите от Там -Това че там не допускат инакомислещи не им е в плюс -Напротив губят и то от ден на ден.
Все пак колега мисля че имаме право на глас-нищо че не сме членове на федерацията....
stan960 Джадай
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Пет Мар 16, 2012 12:33 am
-Аз бях, даже още съм длъжник с трийсе сребърника-Кат се видим ш си му ги дам на челяка та верно да не са превърнат в трийсе сребърника.Иначе правото на глас никой не може да ти отнеме -ПО КОНСТИТУЦИЯТА на РБ.
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: За закона, Федерацията, форума и търсачите... Нед Мар 18, 2012 10:18 pm
Това за правото на глас е вярно, но когато някой бълва само простотии е по-добре спре и да си ги прочете. Ако реши, че е прав нека продължава, така само ще продължи да затвърждава мнението че е глупак.Съжалявам за откровените приказки но ANUS се престарава в натягането си.