Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Съб Юли 24, 2010 8:20 pm
Ту вчера бях в Пловдив поне да бях дошъл да го видя Ако стои до седмица две можели да го видя поне без да го купувам
snowbur Новобранец
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Вто Авг 24, 2010 1:24 am
колега горе доло на каква дьлбо. хвашта 1 лв.
snowbur Новобранец
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Вто Авг 24, 2010 1:28 am
На каква 4естота ба4ка
aiko Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Вто Авг 24, 2010 7:53 am
Честотата е 7кХц. Левчето го лови на 30 см въздушно.
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Съб Авг 28, 2010 1:47 pm
aiko написа:
А производителите, които ме съветват да си надуя цената , ще успокоя, че не съм им конкуренция, а просто си разчиствам къщата. Смених хобито.
А бре айко , първо ще кажа ,че апарата който си спретнал е много добре изпипан и си личи да е правен с мерак и за това ще те питам що сменяваш хобито и с какво ще го заместиш,то нашето хоби е като наркотиците ,няма откачане.
Гост Гост
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Съб Авг 28, 2010 2:20 pm
Petronii написа:
aiko написа:
А производителите, които ме съветват да си надуя цената , ще успокоя, че не съм им конкуренция, а просто си разчиствам къщата. Смених хобито.
А бре айко , първо ще кажа ,че апарата който си спретнал е много добре изпипан и си личи да е правен с мерак и за това ще те питам що сменяваш хобито и с какво ще го заместиш,то нашето хоби е като наркотиците ,няма откачане.
Човечеее ако му видиш моделчето дет сглобява щи падне шапката ..и аз съм се зарибил яко, най-много и аз да разчистя малко детектори от вкъщи и започвам да сглобявам (даже и камерка мисля да мусложа на модела да записва полета .. в някое красиво място сигурно ще се получат страхотни филмчета
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Съб Авг 28, 2010 7:49 pm
Petronii написа:
aiko написа:
И на мен ми хареса...
Последната промяна е направена от pechkata на Съб Сеп 11, 2010 2:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
aiko Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Съб Авг 28, 2010 8:15 pm
Металдетектингът е супер хоби, но ще го оставя за по-добри времена, когато евентуално няма да ни таксуват, като престъпници. Иначе новото хоби е това:
Защо ли не ме учудва това , като май всички сме еднакви . Аз също правих опит за тези модели,даже си купих апаратура, като ме запали колега търсач,само че той е с много опит и прави много добри модели и е много в час с всичко което лети. Аз обаче много бързо установих че това не е за мен ,много занимавка, скъпо хоби е,мотори,батерии и като счупиш модела ,защото докато се научиш да го управляваш бая инциденти има,затова продадох апаратурата и се занимавам с други щуротии. И камери може да се слагат ,ние сме връзвали даже и телефон за самолета.
karcho Новобранец
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Съб Сеп 11, 2010 12:45 pm
валидна ли е обявата още ако да дай маил или скаип за връзка
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Съб Сеп 11, 2010 2:53 pm
Разменил съм линка без да разбера - съжелявам за случката...
Последната промяна е направена от pechkata на Съб Сеп 11, 2010 10:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Съб Сеп 11, 2010 3:35 pm
Последната промяна е направена от PHOENIX на Нед Сеп 12, 2010 10:59 am; мнението е било променяно общо 1 път
karcho Новобранец
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Съб Сеп 11, 2010 4:10 pm
не за този на колегата айко. ти на това нещо кви пари му търсиш?
Гост Гост
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Нед Сеп 12, 2010 12:53 am
karcho написа:
не за този на колегата айко. ти на това нещо кви пари му търсиш?
aiko Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Нед Сеп 12, 2010 11:42 am
Айде бе хора, апаратът е по-дълбок и от Minelab GPX4500 - стинка на метър лови
То се е видяло, че с честност няма го продам, но поне да пробвам да излъжа и аз някой
www Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Нед Сеп 12, 2010 11:09 pm
като свалиш цената,бъди сигурен,че ще излъжеш някой
aiko Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Пон Сеп 13, 2010 3:05 pm
Добре, нова цена 239,99 лв
morfozis Легионер
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Пет Сеп 17, 2010 10:49 pm
aiko написа:
Добре, нова цена 239,99 лв
АИКО ИНТЕРЕСУВАМ СЕ ОТ АПАРАТА ПИСХИМИ НА ЛИ4ЕН ДАИ СКАИП ИЛИ ТЕЛ БЛИЗКО САМ ДО ПЛОВДИВ,