Заглавие: Добър апарат за 240 лв! Пон Мар 01, 2010 7:38 pm
Колеги, продавам изработено от мен копие на Tesoro Golden Sabre Light. Качеството на изработка, както се вижда от снимките е високо - вложил съм много старание и мерак. Апаратът е в перфектно състояние - използван е само за тестове.
Има следните харектеристики:
- дистанция на детекция - съвсем прилична, като на марков фабричен апарат от среден клас. - Маркови NiMH батерии пакет от 10 бр - 950 mA/h - нови - зареждани максимум 2-3 пъти - маса с батериите - 1700 гр.
Потенциометри и контроли:
- дискриминация - грундбаланс - чувствителност - вкл/изкл + сила на звука - индикация за слаба батерия + индикация за включен апарат
Апаратът се грундира лесно и има отлична дискриминация. Отхвърля напълно желязото, когато е в режим на дискриминация. Има допълнителен режим на висока чувствителност. Този режим е малко нестабилен, но при определени обстоятелства върши работа.
Предимствата на апарата са стабилната работа и добрата дискриминация, характерна за апаратите марка "Tesoro". Подходящ за замърсени терени, както и за начинаещи търсачи.
Цената която ме устройва е 240 лв. Ако някой има сериозен интерес, да пише на aiko68 в абв-то.
Снимки:
Последната промяна е направена от aiko на Нед Юли 25, 2010 11:53 am; мнението е било променяно общо 9 пъти
www Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Пон Мар 01, 2010 8:20 pm
.
Последната промяна е направена от www на Пет Юли 09, 2010 2:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
aiko Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Пон Мар 01, 2010 8:45 pm
Благодаря колега! И все пак мисля, че тази цена за качествено изработена, почти неизползвана машина с търговски вид е дори ниска. Като си помисля, колко часа бъзикня имам по тази машина ... не ми се подарява съвсем.
www Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Пон Мар 01, 2010 8:49 pm
успех
Последната промяна е направена от www на Пет Юли 09, 2010 2:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Пон Мар 01, 2010 9:23 pm
За цените ще говорим по на късен етап!И дали ще се питаме ту би ор нот туби вечно!!!Ще кажа нееееее защотото наближава време когато и ние ще имаме и майлаб и тесоро и т.н.Учили сме и ще учим още много години напред-много хора.ако щете и наций!!!
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Пон Мар 01, 2010 9:47 pm
www написа:
колега,оценявам положеният от теб труд който си вложил в изделието но,ако VАN_HЕLSING влезе тук и скифа кво си направил Малейййййй,ще бьде пореднят произведен КАШМИР- за него се оказа,че има само един супер апарат в БГ..... неговият....? да не изпадам в подробности кой е модела- той си знае но не му прави чест да плюе- и то хора които го уважават като човек успех в продажбата-ама си корегирай цената,че е твьрде висока- нищо,че не е промоционална - нищо спрямо лично теб
Не се заяждям с тебе, но това апартче е направено със старание, а твойто е подтискащо и къръшко а иначе не препоръчвам на никой да си купува бангии, защото 10 години съм загубил от живота си с такива гаражни апаратчета. Защо да казвам на черното бяло, там където съм ходел сега пак вадя с добър апарат за няма и 1000лв.
aiko Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Вто Мар 02, 2010 8:59 pm
Бреее, никой ли не иска мераклийска машинка на евтина цена?! Явно кризата е наистина голяма
kodokan Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Сря Мар 03, 2010 11:16 am
Двамата колеги дет си ги мерят на кой е по голям да не спамят темата тук ,темата е за продажба на апарат. Модераторите и Админа къде са ??????? Като няма да купувате за какво пълните темата с глупости? Понеже май захапаха здраво Айко,ще се намеся и аз. Или май на някой не му изнася,че Айко е направил хубав апарат и засяга нечии интереси. Аз пък познавам Айко имам правена машина то него и мога в негова защита да кажа,че е перфекционист и изпипва всичко до край.
kodokan Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Сря Мар 03, 2010 11:20 am
aiko написа:
Бреее, никой ли не иска мераклийска машинка на евтина цена?! Явно кризата е наистина голяма
Айко ,спокойно машината е супер и цената е добра. Трябва малко време и ще се продаде машинката. Но както писа ,мизерията е пълна в момента.
aiko Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Сря Мар 03, 2010 11:48 am
Kodokane, благодаря за добрите думи! Иначе аз не бързам - единствения зор ми е жената, която мрънка, че съм "задръстил апартамента с моите боклуци"
Колкото до колегите, стига да не изпростяват излишно, нямам против да си драскат в темата ... таман ще я повдигат нагоре
kodokan Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Сря Мар 03, 2010 11:57 am
aiko написа:
Kodokane, благодаря за добрите думи! Иначе аз не бързам - единствения зор ми е жената, която мрънка, че съм "задръстил апартамента с моите боклуци"
Колкото до колегите, стига да не изпростяват излишно, нямам против да си драскат в темата ... таман ще я повдигат нагоре
Аз си пиша моето лично мнение за теб и то е на основата на делата и постъпките ти. Машинката ще се продаде,зимата свършва, стопля времето и дано нещата тръгнат на по добре. А жените са за това да дуднят и да мрънкат, то това им е работата
adminn Admin
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Сря Мар 03, 2010 2:26 pm
Това което е написал ван хелсиг е мнение, а това твойто си е чиста словесна реклама
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
kodokan Консул
Заглавие: Защото Саймън казва и е така ???? Сря Мар 03, 2010 2:38 pm
adminn написа:
Това което е написал ван хелсиг е мнение, а това твойто си е чиста словесна реклама
Ми добре админе, ама май трябва реклама да се прави ,а не антиреклама в раздела за продажби.
Покажи ми къде точно е рекламата за конкретния апарат. За апарата не съм писал нищо ,а за човека, който го е направил.
nik Легионер
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Чет Мар 04, 2010 9:06 pm
Ти aiko от кои край на БГ си?
aiko Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Чет Мар 04, 2010 9:17 pm
Пловдив колега.
nik Легионер
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Чет Мар 04, 2010 9:21 pm
aiko написа:
Пловдив колега.
Значи евентуално до там трябва да се дойде за демонстрация, нали така
aiko Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Чет Мар 04, 2010 9:52 pm
Колега, ако имаш сериозен интерес, пиши ми на лични и ще се разберем нещо. Машинката съм я изпипал, като за мен си и отговаря напълно на описанието, което съм дал ... и честно да си кажа, започна да ми минава мерака да я продавам.
nik Легионер
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Чет Мар 04, 2010 10:29 pm
aiko написа:
Колега, ако имаш сериозен интерес, пиши ми на лични и ще се разберем нещо. Машинката съм я изпипал, като за мен си и отговаря напълно на описанието, което съм дал ... и честно да си кажа, започна да ми минава мерака да я продавам.
Не ми дава на лични в момента. Освен да дадеш тел. или скайп
aiko Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Чет Мар 04, 2010 10:47 pm
Ако искаш ми пиши мейл на aiko68 в АБВ-то.
nik Легионер
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Пет Мар 05, 2010 5:34 pm
aiko написа:
Ако искаш ми пиши мейл на aiko68 в АБВ-то.
Да, да разбрах ще ти пиша после. То трябва да имам и път натам за да се види
aiko Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Нед Юли 04, 2010 10:27 pm
Да видим, дали наистина кризата се е поразминала, както разправят по новините . Нова цена 250 лв.
Който има интерес да пише на aiko68 в абв-то, или на лични.
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Пон Юли 05, 2010 11:51 pm
Успех и от мене друже,да се пукнат душманите
aiko Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Чет Юли 08, 2010 10:30 am
Ще помоля потенциалните купувачи, да прочетат внимателно подробното описание, което съм си направил труда да напиша, преди да ми задават въпроси.
А производителите, които ме съветват да си надуя цената , ще успокоя, че не съм им конкуренция, а просто си разчиствам къщата. Смених хобито.
aiko Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Нед Юли 11, 2010 6:02 pm
Нова и последна цена 240 лв.
Който има интерес да пише на aiko68 в абв-то, или на лични.
aiko Консул
Заглавие: Re: Добър апарат за 240 лв! Сря Юли 14, 2010 8:48 am