Заглавие: Още видео за Деус Сря Яну 20, 2010 12:51 am
Още видео за Деус. Видеофилмите не са критерии за възможностите на един металдетектор но все пак предполагам че ще е интересно на много хора.
видео..
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Последната промяна е направена от imperio на Чет Мар 04, 2010 1:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Още видео за Деус Сря Яну 20, 2010 12:59 am
Хвала тебе,Деусе
ТОЦИ 63 Легионер
Заглавие: Re: Още видео за Деус Сря Яну 20, 2010 3:46 am
Големи Шегаджии тези Французи бе.
denarios Новобранец
Заглавие: Re: Още видео за Деус Съб Фев 06, 2010 8:56 pm
истина ли е това
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Още видео за Деус Съб Фев 06, 2010 9:26 pm
Е на 40см. сестерция не е кой знае какво - някой могат и повече...
Последната промяна е направена от pechkata на Нед Фев 07, 2010 9:34 am; мнението е било променяно общо 1 път
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: Още видео за Деус Съб Фев 06, 2010 10:29 pm
Това ми хареса
silver Преторий
Заглавие: Re: Още видео за Деус Сря Мар 03, 2010 6:25 pm
доста готина машинка но е доста скъпа иначе е много яка
Golden Mask Джадай
Заглавие: я Сря Мар 03, 2010 7:37 pm
silver написа:
Толкова е яка че я има само на картинки и видео
silver Преторий
Заглавие: Re: Още видео за Деус Сря Мар 03, 2010 8:03 pm
Golden Mask написа:
silver написа:
защо още няма ли я никъде за продажба
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Още видео за Деус Сря Мар 03, 2010 8:11 pm
Golden Mask написа:
silver написа:
И аз съм на същото мнение...
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Още видео за Деус Сря Мар 03, 2010 8:32 pm
silver написа:
Golden Mask написа:
silver написа:
защо още няма ли я никъде за продажба
Няма я още. Французите се оправдават че местели фабриката и затова, друг е въпроса дали някой им вярва
Cicero Легионер
Заглавие: Re: Още видео за Деус Чет Мар 04, 2010 11:30 am
мдааа кисело кисело е това грозде в ebay англииския продаваха една 2ра ръка не нова това че тук не се продава е друго на въпрос. Интересно ми е как коментирате неща само на картинка все повече се убеждавам че в форумите нещата са на "сектантска" основа дали голфчета дали хондички тук пък майнлапове тозорота и бг машинки. Хубаво е да си даде човек мнението но да е компетентно и не зядливо, за мен ХРто са си сериозна марка която не е за подценяване. Иновациите в този модел не са малко аз ако имам парите ще си е купя само заради дизайна пък нека бърка колкото другите машини
Последната промяна е направена от Cicero на Чет Мар 04, 2010 11:50 am; мнението е било променяно общо 1 път
www Консул
Заглавие: Re: Още видео за Деус Чет Мар 04, 2010 11:39 am
значи смятай колко са доволни че я пуснали в продажба
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Още видео за Деус Чет Мар 04, 2010 12:59 pm
Cicero написа:
мдааа кисело кисело е това грозде в ebay англииския продаваха една 2ра ръка не нова това че тук не се продава е друго на въпрос. Интересно ми е как коментирате неща само на картинка все повече се убеждавам че в форумите нещата са на "сектантска" основа дали голфчета дали хондички тук пък майнлапове тозорота и бг машинки. Хубаво е да си даде човек мнението но да е компетентно и не зядливо, за мен ХРто са си сериозна марка която не е за подценяване. Иновациите в този модел не са малко аз ако имам парите ще си е купя само заради дизайна пък нека бърка колкото другите машини
Айде като не си в час не давай мнения ! ХП пуснаха известно количество ДЕУС-и края на миналата година (според моите познати от Англия около 200 детектора) и бързо спряха продажбите поради това че имаше сериозни проблеми с модела. В момента от никъде не можеш да си купиш нов ДЕУС ! ХП може да е сериозна фирма но този път сгафиха ! Има една поговорка: - Преди да се изакаш трябва да си свалиш гащите ! ХП направиха обратното
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Още видео за Деус Чет Май 06, 2010 3:51 pm
XP deus срещу Vista rg 750
adminn Admin
Заглавие: Re: Още видео за Деус Чет Май 06, 2010 9:45 pm
Който може да помага - нищо не разбрах, кое е по-добро?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Още видео за Деус Чет Май 06, 2010 10:33 pm
adminn написа:
Който може да помага - нищо не разбрах, кое е по-добро?
Доклокото ми го преведоха с Деуса момчето направи два теста. Първия тест сложи една турска лира и направи две проби на 25см. дълбочина,без пръст и после сложи пръстта като преди това настрой и отвори така нареченото дистанционно дали да работи на слушалки или да работи без слушалки.След това го закрепи към апарата и изсползва и вградения пинтпойнт за точно локализиране на самата монета.Втория тес вече го направиха на място където има много оборска тор и почвата е минилизирана.В дупка изкопана между 35-37см.също се поставя 1 турска лира и се заравя ,след което се работи на GEMAKS програмата и апарата локализира точно къде се намира монетата,като пак се писка и пинтпойнт копчето за точната локализация.И третия тест на същата почва със минерализацията показва че и апарата VISTA след нужните настройки също локализира монетата от 1турска лира.Какъв е извода си го нпаравете сами.
Заглавие: Re: Още видео за Деус Чет Май 06, 2010 10:59 pm
извода е: вси4ки машинки работят на еднаква дълбо4ина.вси4ко останало е реклама (само голден маска ба4ка по-дълбоко)
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Още видео за Деус Чет Май 06, 2010 11:46 pm
TITUS написа:
извода е: вси4ки машинки работят на еднаква дълбо4ина.вси4ко останало е реклама (само голден маска ба4ка по-дълбоко)
Един път да си прав, ето паралелен тест с прословутата Виста - https://www.youtube.com/nufrii#p/u/9/_pNIg7Eoj9I Качеството на видеото не е много добро но обещавам следващото да е хай дефинишън Относно видеото, по нескопосан тест не бях виждал !
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Още видео за Деус Чет Май 06, 2010 11:53 pm
Това видео (С деуса и Вистата) е смешно ...
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Още видео за Деус Чет Май 06, 2010 11:58 pm
Aemilivs написа:
Това видео (С деуса и Вистата) е смешно ...
Най-лошото е че ще има балъци които ще повярват (два поста по нагоре ), как гордо направи извод . Ей така се продават боклуци на балъци
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Още видео за Деус Пет Май 07, 2010 12:05 am
Ето един тест на голдмакс срещу виста .... https://www.youtube.com/watch?v=MGQpddFM85c Край! ХР вече не е апарат за мене
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: Още видео за Деус Пет Май 07, 2010 11:40 am
:shock:TITUS
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: Още видео за Деус Пет Май 07, 2010 8:03 pm
kopa4 написа:
:shock:TITUS
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Още видео за Деус Съб Сеп 11, 2010 5:51 pm
1. монета 10 ст. от 1881 год. фи 30 мм. 2............ 1лев от 1925 год. фи 20 мм. 3........... 2 ст. сегашни фи 18 мм. 4 ........... 1 ст. сегашна фи 16 мм.
Последната промяна е направена от slavitoooo на Съб Сеп 11, 2010 6:18 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти