Разбира се, че Ф75 е 100 пъти по-добре да си вземеш. С деуса с тази сондичка няма да те бъде. Супер цена , възможност за голяма сонда 38-30ДД и най-вече, на деус след години ще трябва да изпращаш сондата да сменят батерията в Франция. Ф75 е единствения монетар който прави това:
има и нещо друго - гаранцията на F75 е тук в България при нас, защото имаме платки и при проблем ги сменяме веднага http://mdetectors.com/index.php?cPath=21_53
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
Разбира се, че Ф75 е 100 пъти по-добре да си вземеш. С деуса с тази сондичка няма да те бъде. Супер цена , възможност за голяма сонда 38-30ДД и най-вече, на деус след години ще трябва да изпращаш сондата да сменят батерията в Франция. Ф75 е единствения монетар който прави това:
Не - можеш да си избереш и 30-25ДД но тази е най-оптималната, защото оргиналната е 28смДД
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
deso Преторий
Заглавие: Re: ф75 или деус Сря Яну 12, 2011 12:02 am
adminn написа:
чак пък 100 пъти да е по-добър Фишера...,дай да се държим по-сериозно
Гост Гост
Заглавие: Re: ф75 или деус Нед Яну 23, 2011 9:36 am
колега ако ще работиш само на чисти почви вземай деуса но ако ще работиш и на уродено вземай фишера
gun Новобранец
Заглавие: Re: ф75 или деус Вто Май 03, 2011 10:34 pm
И аз съм за фишера
zanvan Про-Консул
Заглавие: Re: ф75 или деус Вто Май 03, 2011 10:38 pm
ФИШЕРА Е НА ПРОЛЕТНА ЦЕНА ДЕУСА Е 1000 ДАРКА ОТ ГОРЕ http://zanvan.com/viewtopic.php?f=42&t=180
дистрибутур на
lomidol Цезар
Заглавие: Re: ф75 или деус Сря Май 04, 2011 9:57 am
F75 е много добра машинка, но много важно е като ти се скапе нещо да има кой да ти помогне.
ztec Консул
Заглавие: Re: ф75 или деус Сря Май 04, 2011 9:12 pm
Щом гаранцията на Фишера се подържа тук в България вемай него. Аз съм твърдо за фишера
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: ф75 или деус Сря Май 04, 2011 10:05 pm
надявам се да има фисшер ф75 и деус на сабора да се тестват и ще видим
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: ф75 или деус Сря Май 04, 2011 10:49 pm
f75 безапелационно е доста по-добър и доста по-евтин
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: ф75 или деус Нед Мар 03, 2013 10:13 pm
говорите глупости! 1: Фишера ако ще да е и без гаранция пак ще го взема щот е много здрава машина и надали някой някога е имал проблеми с електрониката му!!!! този апарат не се нуждае от гаранция!!! 2: на чисти места Фишера е малко по-дълбок от Деуса! 3: Фишра е с много лесно меню, и е много продуктивен апарат, НО: на замърсени места Фишера нема никви шансове пред Деуса!!! .......................................... Деуса е по-добрата машина!!!!!
:
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: ф75 или деус Нед Мар 03, 2013 10:33 pm
Podlecii.avg написа:
говорите глупости! 1: Фишера ако ще да е и без гаранция пак ще го взема щот е много здрава машина и надали някой някога е имал проблеми с електрониката му!!!! този апарат не се нуждае от гаранция!!! 2: на чисти места Фишера е малко по-дълбок от Деуса! 3: Фишра е с много лесно меню, и е много продуктивен апарат, НО: на замърсени места Фишера нема никви шансове пред Деуса!!! .......................................... Деуса е по-добрата машина!!!!!
За замърсено, с оригиналната 11-ка. Ако си с голямата сефка на замърсено даже трудно ще хванеш грунда. Ако е много замърсено, тогава с още по-малка антена. Незная нито един показател по който Деуса да бие фишера. Много зависи и от задкормилното устройство. Говоря за търкане на ход в реални условия.
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: ф75 или деус Нед Мар 03, 2013 10:33 pm
Podlecii.avg написа:
Колега я кажи как се държа Ф75 на събора в Рибарица на монета под и върху керамика, на монета под и върху оруден камък Че поне ти беше там за разлика от лаладжийте дето пишат без да са видели или пробвали...
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: ф75 или деус Нед Мар 03, 2013 10:37 pm
Golden Mask написа:
Podlecii.avg написа:
Колега я кажи как се държа Ф75 на събора в Рибарица на монета под и върху керамика, на монета под и върху оруден камък Че поне ти беше там за разлика от лаладжийте дето пишат без да са видели или пробвали...
Зная, зная Маската е най-добрата. Тя няма алтернатива. Ама колегите дето търкат с мен и са с маски засега, ако те докопат, жив ще те одерат!
lomidol Цезар
Заглавие: Re: ф75 или деус Нед Мар 03, 2013 10:38 pm
Ей как ми се пробва една маска я 3ка или 4ка.Ама как едно време имаше едни пътуващи демонстрационни.Пък някой направо си ги плащаше и си ги запазваше.
Гост Гост
Заглавие: Re: ф75 или деус Нед Мар 03, 2013 10:50 pm
Колега,lomidol,това скоро няма как да ти се случи защото само с промяната във визията на Golden Mask,Владо не може да смогне на поръчките.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: ф75 или деус Нед Мар 03, 2013 10:50 pm
Абе, сега като се замисля и аз бих взел една маска, ама тайно, щото колегите ще ме линчуват публично на центъра на Елин Пелин!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: ф75 или деус Нед Мар 03, 2013 10:54 pm
jordan_nenov написа:
Абе, сега като се замисля и аз бих взел една маска, ама тайно, щото колегите ще ме линчуват публично на центъра на Елин Пелин!
Ела на събора и друга песен ще запееш, тия които бяха знаят, а такива като тебе дето по цял ден и нощ са във форума продължават да са в безсъзнание
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: ф75 или деус Нед Мар 03, 2013 10:55 pm
jordan_nenov написа:
Пиши ме и мен и аз искам да си купя ГМ4. Най-новият модел. Доста добра и издържа на удар. С нея поне мога да се пазя от натрапници и да я използвам вместо тояга!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
lomidol Цезар
Заглавие: Re: ф75 или деус Нед Мар 03, 2013 10:58 pm
Аз пък чувах много добри отзиви за 4ката , ама в момента 950лв. са ми много.Ще чакам по-добри времена или някоя промоция