Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Koлеги ...споделете за XP

Go down 
+22
SAGITTARIUS
kalin_79
inucente
denarios
zempar
sidcho
Avrelian
stan960
Cicero
саламундяр
Magikman
boby_24
georgi_malinov11
leo 1
топи
Aemilivs
deadman_
denarr
мерцедес G
pechkata
slavitoooo
Павето
26 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Павето
Легионер
Легионер
Павето

Koлеги ...споделете за XP Empty
ПисанеЗаглавие: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyПет Яну 22, 2010 6:13 pm

Колеги ,нека който има опит с XP да сподели ......искам да си закупя такъв ,и ме интересува как се държи на уродено ,че тук при нас в Родопите каманите пеят като църковен хор.Заслужава ли си парите или да се ориентирам към Мinelab, макар че лично на мене не ми харесва .
Върнете се в началото Go down
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyНед Яну 24, 2010 7:36 am

Павето написа:
Колеги ,нека който има опит с XP да сподели ......искам да си закупя такъв ,и ме интересува как се държи на уродено ,че тук при нас в Родопите каманите пеят като църковен хор.Заслужава ли си парите или да се ориентирам към Мinelab, макар че лично на мене не ми харесва .

Щом пеят камъните монетар на MINELAB също няма да ти помогне !!! Ориентирай се към импулсните детектори !
http://imperio.bulgarianforum.net/forum-f18/topic-t1859.htm
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyНед Яну 24, 2010 9:33 am

Павето написа:
Колегата е прав само пулсиндукцията не пее като църковен хор на каманите...
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyВто Мар 02, 2010 12:07 pm

фишер ф75 също не пее и е два пъти по дълбок от експлорерите на силно уродено
мерцедес G
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyВто Мар 02, 2010 12:14 pm

ianmaklaud написа:
фишер ф75 също не пее и е два пъти по дълбок от експлорерите на силно уродено
Колега а как е с дискриминацията и на колко бърка в уроденото на каква дълбочина си вадил монети най много във чисти и уродени райони сподели по вече Cool
denarr
Преторий
Преторий

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyСря Мар 03, 2010 5:30 pm

XPgmp не пее на никакви камани.просто слагаш gb на 14 часа и сичко е ок.
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyСря Мар 03, 2010 7:00 pm

Като стана дума за уродено ще отговоря така: в Австралия има големи уродени площи и за тази цел инжинерите на МД трябва да констуират апарат да работи на уродено - единствено със тази цел се справя пулсиндукцията която абсорбира почвата (рудата) баз допълнителни филтри които пречат на работата (дълбочината) на апарата - всички др. технологии първо филтрират почвата(грунд баланс) и после да догонват дълбочина и от там се получава неправилна работа на апарата - всеки допълнителен филтър (дискриминация и др.) води до намаляне на дълбочината - затова МД работещи на пулсиндукция работят по добре на уродено...И да не забравяме че рудата (черен камък) спада към цветната гама на дискриминатора...
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyПет Мар 05, 2010 9:04 am

за колегата дето пита как работи фишера-аз работя само на общ режим и покаже ли ми цифра на дисплея по голяма от 15 копая,желязо не вадя въобще,на силно уродено дълбочината пада на 20-25см,на чисто работи около 4045см но зависи и от големината на монетата,1лв на 45см,на режим дискриминация има два филтъра и можеш да махаш които си искаш метали,примерно да оставиш само сребро
deadman_
Цезар
Цезар
deadman_

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyПет Мар 05, 2010 7:36 pm

Колега даиго тоя фишер да го пуснем наистина на уродено да го видем ако бракне на повече от 15 санта щте ти подаря моята машина! Basketball
Aemilivs
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyПет Мар 05, 2010 8:52 pm

Фишерите са страхотни апарати,дълбоки,хубава дискриминация...въобще всичко им е супер..но захапят ли руда....край.всичко за него свърши Smile
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyВто Мар 09, 2010 1:41 pm

апарата има скала която показва уродяването и той сам го компенсира,от опит зная че фишера работи 4 пъти по дълбоко от пулсиндукцията на уайтс и два пъти по дълбоко от експлорерите,експлорерите половината им изкопани сигнали са желязо а фишер ф75 вади само цвят-ако някой се съмнява да попита ТОПИ
топи
Цезар
Цезар
топи

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyВто Мар 09, 2010 1:44 pm

вярно е
leo 1
Преторий
Преторий

ПисанеЗаглавие: колеги споделете за хр   Koлеги ...споделете за XP EmptyВто Мар 09, 2010 2:00 pm

колега я кажи с какъв игал pi си работил че стана интересно, колко време си го имал че мисля преувеличаваш
leo 1
Преторий
Преторий

ПисанеЗаглавие: колеги споделете за хр   Koлеги ...споделете за XP EmptyВто Мар 09, 2010 2:20 pm

нали става вепрос за whites TDI тои ес 12 инчава глава та какво бил е слаб я напиши
georgi_malinov11
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyВто Мар 09, 2010 5:39 pm

колега хр е добро но тди е 2по
boby_24
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyСря Мар 10, 2010 2:16 am

45 см монета от един лев в земята ли и то в режим DISK. не в ALL METALL?
Magikman
Консул
Консул
Magikman

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyПет Апр 02, 2010 11:31 am

georgi_malinov11 написа:
колега хр е добро но тди е 2по
Това са различни видове апарати,предназначени за различни условия.Така че сравнения може да стават между апарати от един клас.
саламундяр
Легионер
Легионер

ПисанеЗаглавие: проблема ти е решен   Koлеги ...споделете за XP EmptyСъб Май 29, 2010 9:07 am

тесвал сьм френската машина,фишер 75 сьщо,а и минелаби.имам монетар,бургазлии го тестваха на черен пяськ и орудено.не лови и капачки от бира. 0889127883
Cicero
Легионер
Легионер
Cicero

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyНед Май 30, 2010 1:03 am

Question scratch нещо не разбрах
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyНед Май 30, 2010 9:18 am

Сака (иска) а рече че неговото изделие реже капачките от бира даже у песока/пясък/ предполагам има у предвид и по тежки почви - или..... Rolling Eyes
Avrelian
Цезар
Цезар
Avrelian

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyНед Май 30, 2010 11:34 am

stan960 написа:
Сака (иска) а рече че неговото изделие реже капачките от бира даже у песока предполагам има у предвид и по тежки почви - или..... Rolling Eyes
Щом не лови капачки, ще става и за туризъм, да се подпира с него и да си пази сянка.
sidcho
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: ПРОДАВАМ металдетектор DEUS XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyСъб Сеп 18, 2010 11:40 am

Продавам металдетектор DEUS XP, почти нов, използван само 3-4 пъти, в перфектно състояние със гаранция.
Апарата работи много добре, лек е и е лесен за употреба.
Продавам го защото имам друга работа и не ми остава време да ходя да търся. (купих си го с тази идея, да си запълвам свободното време, но се оказа че не разполагам с много такова). Сигурен съм че човека който си го купи ще остане много довoлен, това е най леката машинка правена до сега, нямa кабели всичко е безжично, батериите издържат минимум 10-11 часа работа, освен звуковата сигнализация има и визуална.

Линк към официалната страница на DEUS XP:
http://www.xpmetaldetectors.com/uk_detecteurs_DEUS.php

Ето линк към едно доста подробно видео представяне на руски език:
http://metaldetectings.com/news.php?item.18.2

Линк и към актуална снимка на детектора:
http://sid.datatower.net/deus/P9090013.JPG

Цената е 2000лв.

Ако ви интерeсува пишете ми на e-mail: rocks.gabs@gmail.com
или се обадете по skype: roxana_callejas
a може и по телефона: 0886309363
Aemilivs
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyСъб Сеп 18, 2010 1:26 pm

Резервирам го !
Все пак ако някой по-сериозен се обади не се двоуми да го продаваш.Защото не знам по кое време ще имам възможност да го взема точно.
sidcho
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyСъб Сеп 18, 2010 2:46 pm

За сега никой не се е обадил,когато имаш готовност се обади. Ще останеш много доволен.
Aemilivs
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP   Koлеги ...споделете за XP EmptyСъб Сеп 18, 2010 2:48 pm

От къде си го взел ? В смисъл от кой дистрибутор?

Koлеги ...споделете за XP
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» СПОДЕЛЕТЕ
» Споделете мнение

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектори-монетари :: XP Металотърсачи-
Идете на: