Заглавие: Koлеги ...споделете за XP Пет Яну 22, 2010 6:13 pm
Колеги ,нека който има опит с XP да сподели ......искам да си закупя такъв ,и ме интересува как се държи на уродено ,че тук при нас в Родопите каманите пеят като църковен хор.Заслужава ли си парите или да се ориентирам към Мinelab, макар че лично на мене не ми харесва .
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Нед Яну 24, 2010 7:36 am
Павето написа:
Колеги ,нека който има опит с XP да сподели ......искам да си закупя такъв ,и ме интересува как се държи на уродено ,че тук при нас в Родопите каманите пеят като църковен хор.Заслужава ли си парите или да се ориентирам към Мinelab, макар че лично на мене не ми харесва .
Щом пеят камъните монетар на MINELAB също няма да ти помогне !!! Ориентирай се към импулсните детектори ! http://imperio.bulgarianforum.net/forum-f18/topic-t1859.htm
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Нед Яну 24, 2010 9:33 am
Павето написа:
Колегата е прав само пулсиндукцията не пее като църковен хор на каманите...
Гост Гост
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Вто Мар 02, 2010 12:07 pm
фишер ф75 също не пее и е два пъти по дълбок от експлорерите на силно уродено
мерцедес G Легионер
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Вто Мар 02, 2010 12:14 pm
ianmaklaud написа:
фишер ф75 също не пее и е два пъти по дълбок от експлорерите на силно уродено
Колега а как е с дискриминацията и на колко бърка в уроденото на каква дълбочина си вадил монети най много във чисти и уродени райони сподели по вече
denarr Преторий
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Сря Мар 03, 2010 5:30 pm
XPgmp не пее на никакви камани.просто слагаш gb на 14 часа и сичко е ок.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Сря Мар 03, 2010 7:00 pm
Като стана дума за уродено ще отговоря така: в Австралия има големи уродени площи и за тази цел инжинерите на МД трябва да констуират апарат да работи на уродено - единствено със тази цел се справя пулсиндукцията която абсорбира почвата (рудата) баз допълнителни филтри които пречат на работата (дълбочината) на апарата - всички др. технологии първо филтрират почвата(грунд баланс) и после да догонват дълбочина и от там се получава неправилна работа на апарата - всеки допълнителен филтър (дискриминация и др.) води до намаляне на дълбочината - затова МД работещи на пулсиндукция работят по добре на уродено...И да не забравяме че рудата (черен камък) спада към цветната гама на дискриминатора...
Гост Гост
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Пет Мар 05, 2010 9:04 am
за колегата дето пита как работи фишера-аз работя само на общ режим и покаже ли ми цифра на дисплея по голяма от 15 копая,желязо не вадя въобще,на силно уродено дълбочината пада на 20-25см,на чисто работи около 4045см но зависи и от големината на монетата,1лв на 45см,на режим дискриминация има два филтъра и можеш да махаш които си искаш метали,примерно да оставиш само сребро
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Пет Мар 05, 2010 7:36 pm
Колега даиго тоя фишер да го пуснем наистина на уродено да го видем ако бракне на повече от 15 санта щте ти подаря моята машина!
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Пет Мар 05, 2010 8:52 pm
Фишерите са страхотни апарати,дълбоки,хубава дискриминация...въобще всичко им е супер..но захапят ли руда....край.всичко за него свърши
Гост Гост
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Вто Мар 09, 2010 1:41 pm
апарата има скала която показва уродяването и той сам го компенсира,от опит зная че фишера работи 4 пъти по дълбоко от пулсиндукцията на уайтс и два пъти по дълбоко от експлорерите,експлорерите половината им изкопани сигнали са желязо а фишер ф75 вади само цвят-ако някой се съмнява да попита ТОПИ
топи Цезар
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Вто Мар 09, 2010 1:44 pm
вярно е
leo 1 Преторий
Заглавие: колеги споделете за хр Вто Мар 09, 2010 2:00 pm
колега я кажи с какъв игал pi си работил че стана интересно, колко време си го имал че мисля преувеличаваш
leo 1 Преторий
Заглавие: колеги споделете за хр Вто Мар 09, 2010 2:20 pm
нали става вепрос за whites TDI тои ес 12 инчава глава та какво бил е слаб я напиши
georgi_malinov11 Новобранец
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Вто Мар 09, 2010 5:39 pm
колега хр е добро но тди е 2по
boby_24 Легионер
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Сря Мар 10, 2010 2:16 am
45 см монета от един лев в земята ли и то в режим DISK. не в ALL METALL?
Magikman Консул
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Пет Апр 02, 2010 11:31 am
georgi_malinov11 написа:
колега хр е добро но тди е 2по
Това са различни видове апарати,предназначени за различни условия.Така че сравнения може да стават между апарати от един клас.
саламундяр Легионер
Заглавие: проблема ти е решен Съб Май 29, 2010 9:07 am
тесвал сьм френската машина,фишер 75 сьщо,а и минелаби.имам монетар,бургазлии го тестваха на черен пяськ и орудено.не лови и капачки от бира. 0889127883
Cicero Легионер
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Нед Май 30, 2010 1:03 am
нещо не разбрах
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Нед Май 30, 2010 9:18 am
Сака (иска) а рече че неговото изделие реже капачките от бира даже у песока/пясък/ предполагам има у предвид и по тежки почви - или.....
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Нед Май 30, 2010 11:34 am
stan960 написа:
Сака (иска) а рече че неговото изделие реже капачките от бира даже у песока предполагам има у предвид и по тежки почви - или.....
Щом не лови капачки, ще става и за туризъм, да се подпира с него и да си пази сянка.
sidcho Новобранец
Заглавие: ПРОДАВАМ металдетектор DEUS XP Съб Сеп 18, 2010 11:40 am
Продавам металдетектор DEUS XP, почти нов, използван само 3-4 пъти, в перфектно състояние със гаранция. Апарата работи много добре, лек е и е лесен за употреба. Продавам го защото имам друга работа и не ми остава време да ходя да търся. (купих си го с тази идея, да си запълвам свободното време, но се оказа че не разполагам с много такова). Сигурен съм че човека който си го купи ще остане много довoлен, това е най леката машинка правена до сега, нямa кабели всичко е безжично, батериите издържат минимум 10-11 часа работа, освен звуковата сигнализация има и визуална.
Линк към официалната страница на DEUS XP: http://www.xpmetaldetectors.com/uk_detecteurs_DEUS.php
Ето линк към едно доста подробно видео представяне на руски език: http://metaldetectings.com/news.php?item.18.2
Линк и към актуална снимка на детектора: http://sid.datatower.net/deus/P9090013.JPG
Цената е 2000лв.
Ако ви интерeсува пишете ми на e-mail: rocks.gabs@gmail.com или се обадете по skype: roxana_callejas a може и по телефона: 0886309363
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Съб Сеп 18, 2010 1:26 pm
Резервирам го ! Все пак ако някой по-сериозен се обади не се двоуми да го продаваш.Защото не знам по кое време ще имам възможност да го взема точно.
sidcho Новобранец
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Съб Сеп 18, 2010 2:46 pm
За сега никой не се е обадил,когато имаш готовност се обади. Ще останеш много доволен.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Koлеги ...споделете за XP Съб Сеп 18, 2010 2:48 pm