Заглавие: Re: Още видео за Деус Съб Сеп 11, 2010 5:59 pm
еее , много вдигна летвата , ще накараш някой хора да си хвърлят машините май разликата не е само в цената
magnetron! Преторий
Заглавие: TEST Съб Сеп 11, 2010 6:20 pm
От последното видео не мога да разбера какво толкова има за гледане ,това го могат и самоделките за 200...300лева. А този XP DEUS колко струваше ??
zempar Цезар
Заглавие: Re: Още видео за Деус Съб Сеп 11, 2010 6:28 pm
magnetron! написа:
От последното видео не мога да разбера какво толкова има за гледане ,това го могат и самоделките за 200...300лева. А този XP DEUS колко струваше ??
покажи да видим
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Още видео за Деус Съб Сеп 11, 2010 6:40 pm
И то Славчо го е сложил на 18кхз програма! Деуса си е апарат...нема спор.Само ми е търсене кога ще се сдухат тия уаирлеси и батерията на антената.Добре,че е Слави,после да съдим по него
Имам една молба: който има диобол.примерно Месембрия или Тасос или какъвто и да е.Пробвайте да видите на колко ще го хване във въздух и в земя.И после ще ви кажа голдмакс със 27см антена на колко го лови За едрото обаче е плитък ( да не кажете,че само го хвала )
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Още видео за Деус Съб Сеп 11, 2010 7:00 pm
Aemilivs написа:
И то Славчо го е сложил на 18кхз програма! Деуса си е апарат...нема спор.Само ми е търсене кога ще се сдухат тия уаирлеси и батерията на антената.Добре,че е Слави,после да съдим по него
Имам една молба: който има диобол.примерно Месембрия или Тасос или какъвто и да е.Пробвайте да видите на колко ще го хване във въздух и в земя.И после ще ви кажа голдмакс със 27см антена на колко го лови За едрото обаче е плитък ( да не кажете,че само го хвала )
Батко не само на 18 кНz но е на стандартната програма DEUS FAST , за батерията в антената въобще не ме е страх 3 год. им е гаранцията пък ако вземе да пада ейго де е Францията на един хвърлей ! И друго да ти кажа сега като взема голямата антена ще съм с два ДЕУСА единия ще работи със слушалките другия с пулта за управление !
Така пригласил съм още два пъти вдигане на летвата ! Следващия път ще стисна 1 ст. с фи 16 мм. с клещите и както стотинката е вътре в клещите ще видите , че DEUS без проблем ще даде твърд цветен сигнал , като махната стотинката ще мълчи ! И накрая ще видите какво ще направя с едно малко акченце и клещите но това е по нататък !
Радвам се ,че има интрига и състезание един ден тези неща ще ги принесем на Съборите !
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Още видео за Деус Съб Сеп 11, 2010 7:21 pm
Ей верно,че може с 2 антени да работи ... лудница Взимам единия
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Още видео за Деус Съб Яну 08, 2011 12:50 pm
Мисля че така е по добре...
Последната промяна е направена от pechkata на Съб Яну 08, 2011 6:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Още видео за Деус Съб Яну 08, 2011 1:01 pm
Печка научи се да качваш линкове брато!Нищо не можем да видим.Като си качиш линка цъкни превю и не го ли дава в синьо не е станало значи.